Video og film (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Video og film

VIDEO - DRØMMEBRYLLUP I SICILIA

Skru tannhjulet på HD-kvalitet! Jeg håper dere liker den :-)

VIDEO: EN MINNEVERDIG DAG MED BIK BOK  

Torsdag 03. november fikk jeg ha med meg Jade-Celine på det jeg trodde var en fotoshoot med Bik Bok. Det var omtrent fire kameramenn som filmet gjennom den timen vi var der, mikrofon ble koblet på meg og stylingen var i gang. Etter bildetaging i ti minutter var det dags for å gå inn i et annet rom, hvor jeg skulle få lov til å se gjennom bildene som ble skutt - og velge ut mine favoritter. Dernest bar det tilbake til det første rommet vi var i, bare denne gang stod Jade-Celine oppstilt med to av mine venninner, Gabriela og Frida. Der stod de tre med hvert sitt kort i hånden på rekke og rad. Jeg husker jeg var så sjokkert, og det tok en stund før jeg visste hva som foregikk. Jeg gikk mot dem, og i dét Jade-Celine holder talen strømmer tårene på. Det hele ble så voldsomt. Det var så betydningsfullt å få så fine ord ansikt til ansikt, enn en emoji her og der på bilder på sosiale medier. Jeg er veldig takknmelig for at de tre gjorde dette for meg, og dette er en dag jeg kommer til å huske for resten av livet! ♥

VIDEOBLOGG FAIL

God fredagskveld! 

www.charlottelouise.no

I forbindelse med "digital markedsføring" valgfaget mitt dette semesteret har vi fått i oppgave å opprette en blogg. En faglig blogg hvor vi skal publisere ulike oppgaver vi får i løpet av semesteret. En oppgave var å lage en "om meg" video, og som dere ser i videoen ovenfor er det ikke like lett som man skal ha det til. Jeg har ikke laget en slik type film før, så litt ut av komfortsonen ble det. Det endelige resultatet kan du se >HER<, og hvis du ellers vil følge med på den faglige bloggen og er interresert i markedsføring - ta gjerne en titt :-) 

VIDEO FRA PARIS!

Her har jeg laget en videosnutt fra Paristuren i april med Ingeridvennen! Det var mye vi gjorde jeg ikke fikk filmet, men det er likevel gøy å ha denne videoen som minne! Vi var så heldigve med været, sola skinte og det skapte en ekstra god stemning over Paris. Hvis dere ønsker å se flere innlegg fra turen kan dere trykke HER(ekstern link). Jeg kjenner jeg har skikkelig reisefeber, og ser støtt og stadig på restplasser om det er noe rimelig til syden en plass... Enn så lenge får jeg leve på denne turen:

Skru tannhjulet på HD-kvalitet og fullskjerm for best kvalitet :-) 

Hva synes dere? :-)

VIDEO: HVORDAN VASKE SMINKEKOSTER MED TING DU HAR HJEMME

DO IT YOURSELF:

Husk å skru tannhjulet på HD-kvalitet.

Ja, da har jeg prøvd meg på en aldri så liten videoblogg, jeg! Det er en stund siden siste, så litt ute av trening var jeg.. Haha! Hvis du har noen spørsmål så er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet!

VIDEO: HVORDAN LAGE FISKEBENSFLETTE


Vri tannhjulet til 1080p HD for best kvalitet. 

Da har jeg laget en oppdatert versjon om hvordan du kan lage fiskebensflette. Det er kjempe enkelt og jeg synes det er så mye finere enn vanlig flette. Håper dere som ikke forstår hvordan man lager det nå fikk en bedre peiling og at jeg forklarte det sånn nogenlunde greit via denne videoen. Lykke til! :-)

TIPS: For en mer detaljert flette så bruk mindre hårdeler når du skal legge det over til den andre siden.

VIDEO // SÅ LYKKELIG I SVERIGE

HAHA, må le! 

  

VIDEO FRA HOVEDa har jeg fått satt sammen de få klippene jeg hadde fra Hovefestivalen! Ikke noe fancy greier, men hva synes dere? 

VIDEO - CAMPING

Da har jeg satt sammen en liten videosnutt fra campingen med kjæresten :-) Husk at det ikke er av beste kvalitet, da filmen er laget med et polaroidekamera :)


Likte dere den?
 

 

VIDEO OG BILDER FRA DAGENS CATWALKSHOW

Jeg og lillesøster, Jade-Celine, gikk modeller for Bik Bok på dagens lille moteshow på Farmandstredet! Vi var begge så nervøse rett før, men var jo bare moro! Her har dere en aldri så liten video fra catwalken:

(bloggen til lillesøster finner du her) 

  

A LAUGH IS A SMILE THAT BURSTS / VIDEO

haha, da jeg og Kristine filmet til videobloggen, og vi knakk sammen i latterkrampe flere ganger.. litt flaut at kameraet bare er på meg, beklager utbruddene.. haah

den får meg i godt humør, kristine er en herlig jente :) 

VIDEO: SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Haha, for en fnise/fjollete jente er, må bare unnskylde meg! Haha, var utrolig vanskelig å ikke brase ut i latter da Kristine og jeg filmet sammen tidligere idag.. haha. HUFF, utrolig kleint, men hva er det ikke jeg gjør for dere... 

 

Hvis du gidder å sitte å høre på meg bable i 14 minutter..

Når det gjelder spørsmålet om hva jeg ville forandre ved meg selv, tenkte jeg på personlighet.. hele svaret mitt ble helt feil.
Håper dere fikk svar på det dere lurte på! 

VIDEO: A RANDOM DAY AT SCHOOL

Haha, må le litt. Kan ikke si jeg er så veldig fornøyd med musikkvalg, editing osv, men måtte prøve ut et nytt redigeringsprogram en tipset meg om(Vegas Pro 10, noen som bruker det?), også filmet jeg litt på skolen her om dagen, så her er da det ferdige resultatet. Noen meninger? 

SE PÅ VIMEO her:
http://vimeo.com/28897024 

TIL AMELIA

Min kjære lillesøster, Amelia, fyller 12 år i dag! Vil dedikere et lite innlegg til shnuppa mi♥:

Gratulerer så mye med dagen!! Tenk, nå har du fylt 12 år! Hvor er det åra blir av? Husker du var bitteliten da du lå i armene mine da du var nyfødt, da du kjørte rundt med katteungene i Barbiebilen, da du ønsket at du skulle bli en superstjerne. "en sånn stjerne oppe i himmelen" sa du da. Hehe. Du er kjempe flink til å danse! Du stråler på scenen. Du er en omsorgsfull jente med mye kjærlighet i deg. Og det beste jeg vet, er når du får de utallige latterkrampene dine hver eneste dag. Ingen som kan la være å le da, for du er en stor gledesspreder! Jeg er kjempe glad i deg, lillesøster. Vi skal få en fin dag i dag, uansett hva! HIPP HIPP HURRA. - Charlotte
 

Denne videoen lagde vi får ett år siden.. haha!
HVA SYNES DU OM VIDEOEN? Gjerne send en hilsen til hun i kommentar feltet. 

FJELLET NEXT..

Hey, og ha det! Jeg stikker bare innom for å fortelle at jeg skal på fjellet. Vi har campingvogn på Blefjell, og jeg har ikke vært der på en alt for god stund, så skal bli godt å komme litt opp på fjellet med ski på bena. Vi blogges!
Untitled from Charlotte Haraldsen on Vimeo.
En videoblogg jeg og lillesøsterene mine lagde i fjor høst! HAHAHAHAH
NOEN MENINGER?

VIDEO: JEG SPILLER PIANO, FØRSTE DEL

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å sitte ved pianoet å spille(vel, når jeg var liten var det vel mer trykking på tagentene som gjaldt, men det har kommet seg!). Jeg har lagd mange egne sanger gjennom årene, og lært meg noen få sanger. Jeg har vokst opp med sangen "Til Elise" da oldemor spilte den for meg, så bestemor og nå Mamma. Nå vil jeg gjerne lære den, men åh så vannskelig den er!

Derfor får jeg dele opp sangen i flere deler, og legge de ut her på bloggen som et slags pågansmot til å fortsette å spille(er ikke store tiden jeg har til overs å gjøre det på, men nå jeg bare siden jeg skal legge de ut her).

Pianolyden fikk en veldig stygg lyd på kameraet, haha! Men anyways, jeg får prøve å ordne det til neste gang!
Men ikke ha lyden for høy, for da skjærer det litt... hehe.

Untitled from Charlotte Haraldsen on Vimeo.  
HVA SYNES DU?
VIL DU FØLGE MED TIL JEG KLARER Å SPILLE HELE SANGEN?

VIDEO: MORO MED LILLESØSTER

Jeg og lillesøsteren min, Amelia, hadde litt lite og gjøre og var veeldig overtrøtte så da endte vi opp med bare kødd:


HAHA, hva synes du?

VIDEO: TIPS FOR FETT/FLATT HÅR

Lagde en liten film til dere. Veldig fort gjort, så beklager momlingen! Hihi : )

Hva synes dere om videoen?

VIDEO: SKOLEPROSJEKT

Forrige uke hadde vi prosjektuke på skolen hvor vi trakk en Freedom Fighters. Jeg, Alice og Frida trakk det vi ønsket, Rosa Parks. For å gjøre noe ut av foredraget våres, så bestemte vi oss for å lage en liten(amatør) film. Jeg var da Rosa Parks, negressen. Kunne jo ikke spille hun når jeg var hvithudet, så da måtte vi bruke fantasien(vi fikk ikke tak i ansiktsmaling) og lagde våres egen teatersminke: Kakaopulver og dag-krem. Her er resultatet:in action! Haha, du skal tro det var flaut å gå på bussen(e) slik! Hadde en del latterkuler, kan du si.. Men her ble resultatet:

OBS: VI VET DET ER DÅRLIG LYD OGSLIKT, menmen.. HVA SYNES DU?

VIDEO: VI DANSER


Dette er første gang vi danset, hvor det ikke gikk så bra synes vi! Litt surring, men pytt pytt. Vi hadde det gøy! Grunnen til at det er bråkete er fordi det var en åpen-skole hvor alle gikk rundt for å finne aktiviteter. hehe, men hva synes dere? : )

FASHIONFILM: WINTER WONDERLAND

Husker dere jeg var i Oslo for innspilling av en film, winter wonderland? vel, nå er den her! :) Jeg er snehvit i den fireminutters filmen. Kjempe fin! Fotograf Solveig Selj er så dyktig. Litt rart å se seg selv da, i levende film:


0:45, 2:25, 2:55, 3:15,

HVA SYNS DU?

VIDEO: JEG GÅR CATWALK!

Denne videosnutten er filmet fra radene på oslo fashion week av min storesøster. Flere som har spurt om jeg kan legge ut film av at jeg går på runwayen. Har helt glemt det bort, men her om dagen fant jeg et klipp av at jeg går min andre visning, første året jeg var med på oslo fashion week. 13 år.

HVA SYNS DU?


Follow

Kategorier

Arkiv