Tips (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Tips

SERIEANBEFALING: GIRLBOSS

Jeg har fått meg en ny serie på favorittlisten! Det er lørdagsmorgen, og hva er vel bedre enn å slenge seg under et teppe og drømme seg bort i noen (les: mange) timer nå som helgen er her? 

"I am a girl. And that shouldn't be a bad thing. Girls are collaborative, empathetic, hard workers. Girls are great!" 

Girlboss er en ny serie på Netflix, med Sophia Amoruso bak klesbutikken Nastygal Vintage som inspirasjonsfigur. Sophia er rebelsk, fattig og motivert når hun starter nettbutikk ved (nesten) et uhell, og vi får følge hun på sin reise mot sin store drøm - inspirert av virkelighetens Sophia Amoruso. Dette er en lett komiserie som jeg kan anbefale. Serien byr på mote, en god dose inspirasjon, kjærlighet og masse latter. God fornøyelse (forhåpentligvis). 

SKJØNNHETSPRODUKTER: MINE FAVORITTER

♦ Bare Minerals ID-pudder til ansiktet (brukt i alle år som jeg har brukt sminke) 
♦ Rens fra Clarins 
♦ Ansiktskrem 'soft' fra Nivea, fåes kjøpt på matbutikker. Den beste jeg vet om, og budsjettvennlig! 
♦ Biotherm sin bodylotion er den beste, og kjøper den som oftest på Taxfree. Den er drøy i bruk og lett å påføre. 
♦ Shiseido håndkrem. Denne fikk jeg i julegave og er superfornøyd med den nå med tørre hender om vinteren. 
♦ Essieneglelakk i 'ballet slippers'. Denne har jeg blogget om før, men den er min favoritt i neglelakkpungen iallefall. 
Det er fredag, hvilket betyr h-e-l-g! For en dag iallefall. Skal på jobb i morgen, men i mellomtiden så vil jeg dele mine favorittprodukter med dere når det kommer til velvære/skjønnhetsprodukter jeg bruker i hverdagen. Det klart noen ting byttes ut med jevne mellomrom, men de tingene dere ser på bildene har jeg vært en forbruker av i mange, mange år. Den ansiktsrensen, for eksempel, startet jeg med da jeg jobbet på parfymeri - hvilket vil si siden 2012. Siden den gang har jeg alltid kjøpt den på taxfree, og den ligger på under 150 kroner! Slike merke renser har jeg opplevd å ha en mye dyrere pris, så denne er budsjettvennlig hvis man først skal ha en ordentlig rens. Ellers er den eneste grunnsminken jeg bruker ID-pudderet. Jeg bruker aldri foundation og sverger til dette naturlige pudderet.

Nå er jeg nysgjerrig - har du noen favorittprodukter du ønsker å dele? :-) 

TO SERIETIPS How to Get Away with Murder

"What would Annalise Keating do?" er spørsmålet en gruppe ambisiøse jussstudenter stiller seg (når du ser serien så forstår du hvorfor!). Annalise Keating briljerer som criminal defence advokat og plukker ut en gruppe fra sin forelesnings klasse, som får være med henne som hennes høyre hånd. De blir innviklet i en mordepisode som vil forandre deres liv. Dette er blitt én av mine favoritt serier, og kan virkelig anbefale den om du vil ha en mørk, spennende, morsom og altoppslukende historie. 

 The Walking Dead

Om fem dager er det sesongpremiere (jupp, har på nedtelling!) av TWD og jeg gleder meg. Dette er en spennende serie hvor du sjeldent kan forutse hva som skjer. Det er vel noe av det beste (og til tider verste) med serien. The Walking Dead er en drama - og grøsserserie, hvor vi følger en gruppe gjenlevende etter en "apokalypse" av Zombier. Jeg må innrømme at det tok noen episoder før jeg ble "vant" med de ekle zombiene, så du må regne med å skvette litt til iblant. Har du ikke startet på denne serien enda (for det bør du), så har du hele syv sesonger å glede deg over! 

TIPS: DOKUMENTARER

Det er vel så fint å leve seg bort (eller inn om du vil) i fiksjon historier, men av og til elsker jeg å sette på en dokumentar. Jeg synes det er godt å fylle hodet med annen bakgrunnsstoff som går i dybden på aktuelle temaer eller historiske begivenheter. I det siste har jeg sett fire gode dokumentarer jeg ønsker å tipse dere! Alle fem har skjebnesvangre historier:

1. Amanda Knox


Jeg husker jeg fulgte med på denne fryktelige saken i mediene, og etter å ha sett denne dokumentaren fikk jeg et helt nytt syn på saken. Amanda er utvekslingsstudent i Italia hvor hun bor med britiske Meredith. Amanda møter Raffaele, de forelsker seg og er sammen i en ukes tid. Meredith blir drept, og snart blir Amanda og Raffaele siktet - og dømt. Uskyldig eller skyldig? Kan ses på Netflix og NRK Nett-TV. 

2. The Dark Matter of Love


Dette er en dokumentar som tar for seg de psykologiske aspektene ved å vokse opp i et fosterhjem uten foreldres kjærlighet. Masha Kulabokhova fra Russland blir adoptert til den amerikanske familien Diaz, og her ser vi hvordan Masha oppfører seg med den nye familien. Familiedynamikken mellom de gamle - og nye barna er interessant å følge med på! 

3. TwinstersKan du tenke deg å skulle oppdage at du har en tvillingsøster på den andre siden av kloden? De identiske tvillingsøstrene Samantha og Anaïs er skilt ved fødselen og vokst opp i to forskjellige land - uten å vite om hverandre. Vi får følge med på hele reisen deres fr de oppdager likhetene, til de finner ut om de er søstre. Vi følger de på deres første møte, deres reise tilbake til Korea for å lete etter svar om deres biologiske mor - og den store DNA-testen. Denne filmen er rørende og jeg anbefaler denne søte dokumentaren! Kan ses på Netflix.

4. Audrie & Daisy


Tenåringer, krenkelser, mobilbilder og sosiale medier. Denne dokumentaren er hjerteskjærende! Her får vi høre om de grusomme historiene til Audrie og Daisy, som blir utnyttet av tenåringsgutter de trodde var venner. Livet deres blir drastisk forandret. Denne dokumentaren er trist, forvirrende og fin på én og samme tid. Kan ses på Netflix.

FEM GENIALE BEAUTY TIPS

BEAUTY HACKS

Spray de glatte skoene!
Når jeg tenker tilbake til mine dansedager, da dansegulvet ble for glatt, sprayet vi alltid hårspray under skoene for å unngå å gli. Dette er et godt tips til de glatte, høye helene også - eller under andre skosåler nå som det begynner å bli glatt ute. Hårspray funker, jeg lover!

Rett håret opp-ned på nullkomma niks
Når jeg retter håret om morgenen, så har jeg sjelden tid (eller ork) til å dele opp håret i seksjoner og rette bit for bit. Det jeg gjør er å slenge håret ned så hodet er rettet mot gulvet og retter håret i et par strøk. Har du tykkere hår må du antageligvis rette gjennom et par ganger ekstra, men dette er en så lettvint måte og samtidig blir det så fint! Jeg opplever at på denne måten får jeg mer volum i håret, enn på den vanlige måten. Hvis noen ønsker en video av dette, si ifra!

Bruk mascara på øyebrynene
Ja, mascaraen kan brukes til mer enn kun øyevippene! Jeg har øyebryn som detter ut av fasong i løpet av dagen, noe som gjør at jeg fort kan se litt dratt ut eller trøtt. Uansett, jeg liker veldig godt å bruke øyebrynsgele, men når jeg ikke har den så er mascaraen et godt alternativ! Dette tipset fikk jeg av min kjære Mommo. Først bør du ta av det øverste laget med papir, slik at du ikke får klumper eller at det blir en for mørk farge på brynene. Deretter børster du hårstråene forsiktig på plass! Når jeg bruker denne metoden så dropper jeg øyebrynsfarge også! 

Vask sminkekostene med shampoo
Vask sminkekostene dine med shampooen du har på badet! Mye billigere enn å kjøpe sminkekost-renser. Ta shampoo på størrelse som en ert i håndflaten, rullér kosten i hånden og skyld med lunket vann. Gjenta til det kun renner rent vann. Jeg lagde en halvklein video for to år siden som viser dette. Se her, om du vil!

Hull i strømpebuksa? Bruk neglelakk!
Ja, du leste riktig. Om du ikke vet om dette tipset fra før av, så bør du lese nå! Hvor kjedelig er det ikke når den eneste strømpebuksa du har, eller den du liker best, har begynt å rakne?! Hvis strømpebuksen har fått et lite hull, eller viser tegn på at den snart revner - da kan du bruke gjennomsiktig neglelakk. Det funker! Dette gjør at det ikke vil revne til langt opppå låret. Hvorfor, det vet jeg helt ærlig ikke. 

Var det noe av dette du ikke visste om? Eller enda bedre - som du vil prøve ut? 

OPPSKRIFT - BANANPANNEKAKER

Sunday brekkieOppskrift 2 porsjoner:
♦ 2 modne bananer ♦ 2 egg ♦ 100 g grovmalt sammalt hvete/havremel ♦ 2ts bakepulver ♦ 1 dl melk ♦ 2 "dunk" med kanel

Mos bananene med gaffel og tilsett eggene. Deretter blander du resten av ingrediensene og rører godt om før du steker de på middels varme i pannen. Voila! 
Vi hadde ikke havremel i skapet, så da ble det grovmalt sammalt hvete istedet, og det ble nokså godt. Pannekakene/lappene ser kanskje ikke så delikate ut, men ble veldig gode på smak. Sunt er det og! Tilsett litt rømme og syltetøy på toppen om du vil, det var helt himmelsk.

FREDAG: FEM FILMTIPS

 Cast Away

Tom Hanks washed up on the beach of an island in a scene from the film 'Cast Away', 2000. (Photo by 20th Century-Fox/Getty Images)

"I gotta keep breathing. Because tomorrow the sun will rise. Who knows what the tide will bring?"

For å overleve på en strandet øy, må Chuck Noland forandre seg mentalt og fysisk etter en flystyrt. Filmen er fra 2000, men jeg så den for første gang i sommer. Den har tydeligvis satt spor hos meg siden jeg nå ønsker å anbefale den videre til dere! Frustrasjonen er til å føle på i denne filmen. Se den!

 Beyond The Lights

"The truth is the only safe ground to stand upon"

Denne filmen har både musikk og kjærlighet! En fin og enkel dramafilm jeg likte godt som omhandler sangeren Noni. Hun har vanskeligheter med å takle den plutselige kjendisstatusen og det er her Kaz  kommer inn i bildet. Kaz hjelper Noni med å bli den artisten hun egentlig vil være...Kliss klass, akkurat sånn jeg liker det ;-)

 Colonia 

"Anyone can torture, but to break a person without harming physically, that's an art."

Her får du drama, romanse og thriller i én og samme film. Det er en ganske så ekkel sekt-film som utspiller seg på 1970-tallet i Chile. Lena (spilt av Emma Watson) oppsøker Colonia Dignidad, en sekt som ingen noensinne har flyktet fra. Det beste (eller verste om du vil) med filmen er at den er basert fra virkeligheten. 

 How to Be Single

"But, how good at being alone do we really want to be?"

Denne bør alle se - singel eller ei! Denne romantiske komedien utspiller seg i vakre New Yorks gater hvor vi opplever oppturene og nedturene til de single jentene Alice, Robin, Lucy og Meg. Den har morsomme poenger, noen triste scener og ellers herlige kommentarer fra Robin som du ikke kan gå glipp av. 

  A Walk to Remember

"Our love, is like the wind. I can't see it, but I can feel it"

Min absolutte favorittfilm! Ta frem dyna, godteriposen og ikke minst papir til å tørke tårene med. Dette er nok et filmtips fra tidlig 2000-tallet, men historien er likevel rørende og fin. Det er kanskje en klassisk kjærlighetshistorie - to forskjellige personligheter faller for hverandre. Vil ulikhetene få de nærmere sammen, eller er de for store? 
 

Jeg håper tipsene falt i smak? Som dere kanskje forstår så elsker jeg å se filmer. Det er min beste måte å koble av på, så hvis du har noen filmtips så tar jeg det i mot med stor takk! 

EN NY FAVORITT PÅ LEPPENE

... hjelper mot tørre lepper!

De som kjenner meg vet at jeg sliter med tørre lepper, og jeg må så og si alltid gå rundt med leppomade, lypsyl og lignende hvis jeg ikke vil ha sprukne lepper. Etter et tips fra søster, så kjøpte jeg denne deilige 'Lip Comfort Oil' fra Clarins på flyplassen, og jeg er så fornøyd! Jeg tar på et godt lag før jeg går ut døren om morgenen, og leppene mine holder seg myke i maange timer. Jeg pleier å ta på ett lag igjen på kvelden, slik at leppene får fuktighet om natten også. Den koster to hundrelapper ca, men det er stor forskjell fra å ha på noe mykt på leppene nesten hele tiden, til nå at det kun holder å påføre to ganger om dagen. I tillegg gir den en liten lipgloss-effekt om du tar på litt ekstra. Et lite tips denne onsdagen :-) 

TRE FILMER Å SE DENNE SØNDAGEN

The Pursuit of Happyness

Chris Gardner er en salgsmann som sliter med å få alt til å gå rundt etter at kona har forlatt ham - og hus og pengene forsvant med hun. Chris og sønnen Christopher er nå overlatt til seg selv, og veien til lykke er vanskeligere enn forventet. Will Smith og sønnen Jaden Smith spiller også far og sønn i denne dramafilmen. Det er en hjerteskjærende og tankevekkende film med innspill av humoristiske innslag. Filmen er basert på en sann historie! 
 

The Intern

Den 70 år gamle enkemannen Ben Whittaker er ikke fornøyd med pensjonistlivet og når han ser muligheten til å komme tilbake i jobb så tar han den. Han blir senior intern hos et selskap som selger klær på nett hvor Jules Ostin er sjef. Jeg vil ikke fortelle så mye, men filmen er koselig og har en aldri så liten lykkepilleeffekt hos meg. 


The Choice

Nicholas Sparks gjør det igjen! En ordentlig jentefilm med en trøblete kjærlighetshistorie. Travis og Gabby møtes først som naboer i en småby og ender opp i et forhold som blir testet av livets store begivenheter. Fram med lommetørklet, noe godt å knaske på og legg deg godt til rette for en fin søndagsfilm. 


Har du sett noen av disse filmene? Hvis du har noen andre filmtips, så taes det imot med stor takk :-) 

SERIETIPS

Hei! Jeg er en ordentlig seriejunkie, og jeg kan vel egentlig ikke huske sist jeg ikke fulgte med på en serie. For meg er det en fin avkobling fra hverdagen, og en fin måte å drømme bort på. Seriene pleier jeg i disse tider å bruke som en type belønning. Si jeg har skrevet ferdig et par sider med skolearbeid, da kan jeg unne meg en liten pause med en episode. Kjæresten min og jeg har nettopp sett ferdig White Collar, og nå så må vi ta en pause fra serier på grunn av eksamen. Men, jeg har en lett og bra serie jeg vil tipse dere om! Nemlig;Younger ble jeg tipset om av bestevenninnen min. Dennne serien er perfekt hvis du vil følge med på en serie som ikke er så tidskrevende. Hver episode er på 20 minutter, så det er en perfekt tid for pause evt. Mitt gamle idol, Hilary Duff, har birolle, serien befinner seg i min favorittby New York, det er markedsføring, publishing, og er en typisk jenteserie med innslag av humor.

FÅ TING GJORT - GUIDE TIL TO-DO-LISTER

God morgen fra Oslo! I skrivende stund drikker jeg en kopp kaffe mens jeg forbereder meg til ukens andre forelesning. Digital markedsføring virker spennende så langt, og til tross for en brå start, så føler jeg at dette kommende semesteret vil bli bra! Det forrige semesteret var det verste hittil(noe jeg tror flere vil skrive under på), og jeg klarte det! Så, det å kun forholde seg til ett fag nå, samtidig få utløp for litt kreativitet ser jeg bare på som noe positivt :-) 

Ellers ser dere kanskje enda en gjøremålsliste hos meg? Slik jeg skrev i forrige bloggpost, er jeg en 'sucker' på lister, og jeg ser produktiviteten i det! Før jeg turer avgårde, så har jeg noen kjappe tips til dere angående to-do-lister, for de interesserte:

Skriv ned dine mål for dagen!
Alt fra å sette på den kjedelige klesvasken - til å smile til en (eller flere) fremmed(e)!  Er målet ditt å få ringt venninnen din som du ikke har snakket med på en stund, men som du ikke husker på gjennom dagens lange liste? Lag en ekstra figur ved siden av så du husker det innen dagen er omme.

Lag prioriteringer

Hvis du har prosjekter du skulle startet på, men ikke fått gjort - skriv dem ned. Har du prosjekter du har startet på, men ikke fullført - skriv dem også ned! Hvis det er frister på skolen, burde du ha disse som første pri, og så en episode av favoritteserien din lengre ned på listen. Da kan sistnevnte være en belønning for de du virkelig må prioritere. Du kan evt. dele opp under kategoriene "Må gjøre", "burde gjøre" og "Siste prioritering". Get your priorities straight! 

Ikke sett for høye mål

Det kjedeligste er hvis du ikke får krysset av viktige ting på listen, og da er to-do-listens formål borte. Det skal være en inspirasjon for å få ting gjort, ikke at du skal sitte igjen med dårlig samvittighet. Vær realistisk! Har du kun noen timer til rådighet etter "må gjøre"-kategorien, er det kanskje ikke lurt å skrive "full rydding og møblering av leiligheten" under "burde gjøre". 

Lag en fin og kreativ liste
For å gjøre listen en smule mer inspirerende, så kan du printe ut fine lister fra internett - eksempelvis på Pinterest.com! Ellers liker jeg selv å skrive de for hånd i min lille notatbok, og bruke farger under kategoriene. 

Fokuser kun på neste oppgave
Når gjøremålslisten din ser veldig lang ut er det fort gjort å miste fokus, og du snakker kanskje med venninnen din mens du skriver en skoleoppgave. Lurt å bruke tid og hovedfokus på det gjøremålet som kommer når du har krysset av foregående. Å ringe venninnen din kan du gjøre mens du tar oppvasken! 

TIPS: BODY CREAM FRA MYK

 ♥ NY I SAMLINGEN ♥


Kroppskrem fra MYK finner du →HER← til 249,-

Det siste året har jeg slitt litt med irritert hud på leggene som følge av at de blir fort tørre. Jeg har lenge brukt den gode, kjente body lotionen fra Body Shop, men jeg tror parfymen i den har gjort at jeg har fått enda mer røde områder, i tillegg tar det en evighet før den tørker inn - og for en student i farten på morgenkvisten, er det siste prioritet. MEN, dere! Denne kroppskremen fra MYK tørker raskt inn, til tross for at kremen er rik. STORT pluss. Nå kan jeg faktisk rekke å smøre meg på morgen! Og det hjelper ihvertfall veldig på de irriterte områdene og bena føles myke. Det var ikke uten grunn at jeg valgte denne versjonen av de fire ulike de har - nemlig dette med at den skal forminske irritert og tørr hud. Jeg har brukt den i rundt to uker nå, og har ingenting å klage på! Den lukter nøyaktig som de andre produktene jeg skrev om  →HER←, og som nevnt tidligere gir duften meg en skikkelig spafølelse. Hverdagsluksus ♥ Et tips denne tirsdagen :-) 

Produktet er sponset.

NY HUDPLEIESERIE - MYK

Produktene er sponset, men innholdet og meninger i denne posten er ikke betalt!

Etter å ha jobbet på parfymeriet Skin Tonic i to år lærte jeg mye om hudpleie. Jeg var på Clarins, Dior og Chanel kurs og har tatt med meg litt kunnskap videre. Selv om jeg sluttet for et par år siden, har jeg alltid renset og kremet huden min morgen og kveld. Om jeg ikke har vært like flink har jeg alltid gjort det hver morgen. Så når jeg ble spurt om å teste disse produktene nølte jeg ikke ett sekund, ettersom jeg stadig er på utkikk etter nye og gode velvære-produkter.

Sensitive Skin CareMYK er en ny hudpleieserie fra Pharmatech Norway (de som har eksem.no), og denne serien har norskproduserte produkter uten de unødvendige stoffene parabener, parfyme, mineraloljer og plastikk! JA, det blir faktisk brukt plastikkstoffer i noen produkter der ute, folksens! MYK ble lansert for en drøy uke siden, og jeg er så heldig som har fått testet et par produkter som er egnet for alle, spesielt de med sensitiv hud:

♥ Ultra Rich dagkrem og nattkremMengden av én 'pump' fra kremflasken - perfekt til å smøre ansikt og hals. 
Grunnen til at jeg valgte disse produktene er fordi jeg selv sliter med tørre partier og kan fort få rød hud om vinteren, og er da veldig deilig å smøre på med gode kremer. Ultra Rich er en ekstra rik krem med ekstrakter fra grønn te og Macadamianøtt, og etter å ha prøvd produktene i et par dager merker jeg stor forskjell i forhold til flassing under nesen. Selv om ansiktskremen er rik så trekker den seg lett inn i huden, uten å etterlate en glinsende og fet hud. Det er det værste jeg vet - når det tar evigheter for en krem å tørke inn... Dag- og nattkremen lukter rent og litt grønn te(en litt spesiell lukt med andre ord), men dette er på grunn av at det ikke er tilsatt noen parfyme. Jeg får litt spa-følelse over lukten til alle produktene! Et pluss er at flaskene er på 50 mm og er nette, så er fine å ha med seg på overnattinger eller reiser! 

Brilliant shampoo og balsam 

Disse hårproduktene er milde, her også uten unødvendige stoffer. Shampooen og balsamen er basert på argan - og jojobaoljer noe som gjør at håret føles mykt og etterlater det glansfult! Disse har jeg brukt de dagene jeg ønsker å rette håret mitt, for å få en sunn og ekstra glatt look, samt skinnende glans. Jeg merker at jeg får nok fuktighet til håret uten at det tynger eller gjør at håret ser fett ut, noe som jeg ofte kan oppleve med produkter med slike oljer i... Disse lukter helt nøytralt, noe som igjen gir en spafølelse! Jeg savner riktignok en søt og godlukt, men det får man som regel kun i produkter med unødvendige stoffer.

Hvis dere vil lese mer om produktene kan du sjekke ut siden til MYK HER(ekstern lenke). Anbefales!♥ 

PS! Jeg har fått lov til å gi dere 30% rabatt på myk.no frem til søndag ved bruk av koden: charlottelouise2015

FEM FILMANBEFALINGER

 ♥ Fem filmer du kan kose deg med i høst ♥

♥ Focus
Denne filmen så jeg med kjæresten her om dagen, og det var egentlig en film vi satt på fordi vi ikke fant noen andre - og det er jeg glad for! En utrolig psykologisk-spennende film som jeg ble positivt overrasket over. En visste aldri hva som skulle skje videre. Den handler om Nicky og hans svindlerlag som er profesjonelle lommetyver, og Jess er en nybegynner som vil ta del av lureriet. Jeg vil ikke si så mye mer - bare se den! 

♥ The best of me
Nicholas Sparks har gjort det igjen! Denne romantiske dramaen er en veldig trist, men fin film. En typisk jentefilm, vil jeg påstå, og det liker jeg. Det som ikke er så typisk er at du egentlig ikke vet hvordan den vil ende! Den handler i korte trekk om Amanda og Dawson som er high school kjærester, men med ulike bakgrunner som stadig gir tøffe utfordringer sklir de fra hverandre, men møtes igjen i en eldre alder hvor kjærligheten fortsatt gjenstår. Mer vil jeg ikke fortelle!

♥ Ex machina
En utrolig sær og annerledes science-fiction film, men den fanget min oppmerksomhet! Jeg tenkte lenge på den i ettertid, så filosofisk av meg som jeg er... Du forstår når du ser den. Denne filmen er faktisk spilt inn her i Norge, rettere sagt Valldal i nydelige omgivelser. Til tross for fin natur har Ava, en programmert menneskerobot, aldri tatt turen utenfor glassbygget. I korte trekk handler filmen om Caleb, en programmer som har vunnet en konkurranse om å tilbringe en uke med et teknologiselskap. Caleb skal bedømme om hans nye sjef har lykkes i å skape kunstig intelligens - her hos Ava. Det viser seg at han er fanget i et bygg med fult av hemmeligheter. En spennende thriller som kan nytes inne i varmen, mens høstværet blafrer utenfor. 

♥  Intouchables/de urørlige Dette er en must-see film! Dette er virkelig en av mine favorittfilmer - den gir deg en god blanding av latterkuler og trise øyeblikk. Det er faktisk en av de morsomste filmene jeg vet om!  Filmen er på fransk, men det har ingen ting å si med tekst. Den handler om Philippe som er lam fra halsen og ned som søker en ny personlig assistent. Han er rik og hans nye assistent kan tilsynelatende se til å bli et håpløst vennskap, men de leverer ironi og humor. Driss, den nye assistenten, gir tilbake rikdom i Philippes liv som ikke penger kan måle. En film med sjel, som jeg liker å si.

♥ Remember Sunday 
Dette må være en av de beste romantiske filmene jeg har sett. En typisk klisjè historie, men med uventede tvister. Gus har fått et hjerne aneurisme etter en ulykke og som konsekvens har han korttids hukommelsestap, hvilket vil si at han må starte en ny dag på nytt med kun gamle minner før ulykken fant sted. Han må rett og slette lære seg alt fra de siste årene på nytt etter en natts søvn. Dette skaper utfordringer når han møter Molly, en jente han faller for om og om igjen. Bokstavelig talt. Den får deg til å tenke, le og mest sannsynligvis får den deg til å felle en tåre eller to. 

Har du noen film-tips?

DAGENS GJØREMÅL

Dagens tips

Under eksamenstiden var det så lite tid til alt annet og plutselig har det hopet seg opp 110 forskjellige to-do-lister hos meg, som jeg bare få gjort. Helt siden jeg var liten har jeg elsket slike gjøremål-lister og den beste følelsen er å krysse av det som er gjort. Check! Haha! Et lite tips er å bruke "Påminnelser" applikasjonen til de av dere som har iPhone, som er en app som ligger i telefonen fra før av! Her kan du lage ulike lister: alt fra gjøremål, handleliste og pakkeliste til kalender for dagen! Førstnevnte er jeg en flittig bruker av, og denne liker jeg å lage dagen før! 

Slik ser min tirsdag ut (forhåpentligvis?):


EDIT: Ligger visst en dag i forveien, jeg... (surrehue)Er du like glad i lister som meg? :-)

TIPS TIL Å ROE EKSAMENSNERVENE

STRESS LESS, THEN IMPRESS

Vi har vel alle opplevd en gang gjennom skolegangen at magen kniper seg, hodepinnen siger innpå, pusten er tung og hendene blir klamme? Det er tid for eksamenstid, og jeg har nå søkt rundt et virvar av tips til å roe ned disse nervene før eksamen. Før nyttår skrev jeg et innlegg om studeringstips(link) og tenkte det kanskje kan være nyttig å få noen tips når eksamen faktisk tar sted!? Jeg har valgt å samle de jeg mener er de beste, og håper jeg selv kan lære av de! Jeg har en tendens til å stresse meg selv opp (i de grader også), så her er seks tips til både dere og meg:

DAGEN FØR EKSAMEN

1. Les gjennom sammendraget
... og prøv å få en siste oversikt. Snakk gjerne med medstudenter for å 'quizze' hverandre. Du kan kanskje mer enn du tror? 

2. Unngå sen lesing
De få siste timene før sengetid er det lurt å koble helt av! Se en serie, gjør noe sosialt eller slapp av. Husker en lærer fortalte meg at det er bevist, via forskning, at hjernen trenger å prosessere det du har lært, og at dette gjøres best via avkobling. Dette er noe jeg gjør hver gang før eksamen og det hjelper meg på å roe ned nervene. Heller en god natts søvn og tidlig opp! 

3. Gjør alt klart til morgendagen
Finn frem penner(i flertall), vannflaske, klær, mellommåltid til eksamen og andre essensielle hjelpemidler du måtte trenge. Når bagen er pakket og klar når du står opp slipper du stresset med å røske med deg ting i farten. Er så kjedelig å ha glemt noe. 

EKSAMENSDAGEN

4. Vit hvor du skal og møt opp i god tid!
En stor stressfaktor for meg er å ikke vite nøyaktig hvor eksamen tar sted, slik det var på første eksamen her på Markedshøyskolen. Jeg møtte derfor opp en time før eksamen startet slik at jeg kunne få tid til å orientere meg, gjøre klar skrivepulten og lese gjennom notater en siste gang. Tenk så stressende å styre med adresse og i verste fall være sent ute morgenen på eksamen! 

5. Ikke stress hverandre opp!
Kanskje det viktigste punktet for min del. Jeg har en tendens til å stresse meg selv, og andre forsåvidt, relativt greit opp før eksamen. Dere kjenner dere kanskje igjen? Sitter på bussen og stiller hverandre spørsmål som "har du lest på dette?", "kan du denne modellen?". Negative ord som "jeg får det ikke til" eller "dette går ikke bra" bør man styre unna! Her gjelder det å booste selvtilliten til hverandre opp: "dette klarer vi"! 

6. Pust med magen
Riktig pust er undervurdert. Det gjelder å puste godt inn og ut for å skape en god balanse. Er lite kult å sitte å hese og blese rett før eksamen, når man egentlig bør fokusere på de kommende oppgavene.

Husk: det er ikke verdens undergang om det ikke går slik en ønsker. Det finnes (heldigvis) flere sjanser, og får man dårligere karakter enn man håper på er ikke det så verst heller! Man har ihvertfall fått en karakter og man har prøvd sitt beste. Bedre enn det går det ikke. 

LYKKE TIL!

RABATTKODER HOS RABBLE!

Hei alle! :-) I ettermiddag reiser jeg til det store utland, men først vil jeg gjerne tipse dere om noe gunstig for alle som handler på nett! 

Har dere hørt om Rabble? Jeg ønsker å tipse dere om dette konseptet som Rabble ambassadør her i Norge. Det har vært kjempe populært i Sverige, men nå er det endelig kommet hit óg! Rabble er et samlingssted for rabattkoder hos de mest populære nettisdene, som bla. Nelly, Miinto, Boozt, Coolstuff for å nevne noen. Og nå finnes det faktisk over tre hundre(!) rabattkoder med direkte linker til kampanjene. Som student så passer det meg ypperlig med rabatter dersom man ønsker seg noen nye plagg, og hva er vel bedre enn å ha de alle samlet på én nettside? 

Dere har vel ikke gått glipp av den siste kolleksjonen til Nelly - Epic spring? Åh, det er så mange fine plagg jeg sikler etter...  Jeg liker spesielt godt den hvite magetoppen som bloggeren Kenza har på seg i bildet nr. 2 under her, samt den nydelige hvite sommerkjolen på siste bildet! Kanskje det blir neste shopping etter Paris, hvis lommeboka tillater det? Vi får se. Nettbutikken Nelly må være min favoritt i allefall, og Rabble har samlet to rabattkoder hvor du får fri frakt på en bestilling, samt minus femti kroner avlsag! Disse finner du her (ekstern lenke). 

Skrevet i samarbeid med Rabble

10 STUDERINGSTIPS♦ Mål. 
Sett deg mål før du starter med den tykke pensumboken som kanskje ikke virker så fristende, dette for å gi deg motivasjon. Er målet ditt en toppkarakter? Fortell deg selv hva konsekvensene er hvis du ikke bruker tiden godt nok til å lese, da vil du kanskje ikke nå målet ditt? Noen inspirerende quotes kan gi deg litt kickstart, det gjorde det iallefall for meg!


 

 ♦ Få en oversikt og orden
Se på læringsmål, dokumenter fra foreleser/lærer og se hva dere har gått gjennom i timene. Deretter markerer du pensumboka i kapitler, viktige sider, hvor du finner stikkord/litteratur. Dette sparer deg for mye tid, og du slipper å bla opp i innholdsfortegnelsen hver gang du skal finne frem til noe! Dette hjelper meg veldig med å holde orden.


 ♦ Strukturer lesetimene
For meg så leser jeg best tidlig på morgenen, og hvis jeg er flink til å lese lenge så tar jeg meg fri på kvelden. Jeg har ingen tro på å lese til langt på natt, legg deg heller tidligere for så å stå opp tidligere. En god natt søvn gjør underverker og gjør deg mer fokusert!  

♦ Leseplan
Jeg pleier å sette meg mål, i forhold til hvor mange kapitler jeg skal ha fått unnagjort i løpet av dagen. Det er viktig å sette seg for store mål, for hvis man da ikke klarer å følge opp med de vil man føle at man henger etter, og dèt er ingen god følelse og vil bare gjøre deg stresset. 

♦ Ta notater for hånd
Jeg har alltid vært en kløpper på å skrive raskt på datamaskinen, om jeg kan si det selv, og derfor har jeg så og si alltid valgt å ta notater på Word. Men, etter å ha blitt overbevist av forelesere om at det faktisk, i følge forskning, er mer lærerikt å skrive for hånd, har jeg brukt mer blokk og penn-metoden. På samme måte som jeg delte inn pensumboken med fargede merkelapper har jeg også gjort i notatboka, og hatt forskjellige farger til ulike kapitler. Dette er rett og slett for å gjøre det mer oversiktlig, lett å finne frem og så ser det jo litt bedre ut... Når jeg har gått igjennom hele pensum leser jeg gjennom notatene mine, for så å sette de inn på Word igjen. Dette går raskt, og på denne måten kan jeg "plotte" inn nye setninger enkelt og greit. I tillegg får jeg en ekstra gjennomgang! 

 
♦ Ta pausene for hva de er verdt.
Jeg pleier å lese 1 time i strekk, for så å ha et kvarters tid pause. Jeg har på "nedtelling" på telefonen (haha, ikke et sekund å miste). Når du først har pause så gå bort fra bøker og penner og gjør noe helt annet. Ta en dusj, se på TV, surfe på nettet eller få frisk luft. Pust inn - og ut. Stress ned og samle energi til neste innspurt. For lengre pauser kan du se en episode av favorittserien din :-)

♦ Den beste leseplassen
Enten du leser best hjemmefra eller på biblioteket, så ha orden rundt deg og fjern alle distraksjoner (ligger mobilen foran deg, så er det fristende å sjekke meldingen som tikket inn, Facebook-oppdatering og andre fristelser). Tenn litt lys, ha litt frukt og evt. sjokolade som snacks slik at det blir et hyggelig sted å sitte. Husk: er pensum som skal være i fokus! 

♦ Ha bøkene åpne og klare før du legger deg
... på denne måten kan du sette deg rett ned å lese, og hvis du lurer deg selv med å gjøre noe helt annet, vil du bli minnet på bøkene som ligger klare på bordet... 

♦ Stress ned
Rekker vi å gå gjennom alt? Har jeg fått med meg det viktigste? Sitter det godt nok? Nilesing og skippertaklesing gjør oss ofte stresset, som igjen kan få oss uopplagt og sliten som da til slutt kan føre til at vi ikke klarer å prestere når det vikrelig gjelder. Koble av, stress ned, ring bestevennen din og spis et godt måltid. 

♦ Delta i siste undervisningstime
Du er kanskje stressa over alt du må lese og vil ikke kaste bort mye tid. Men, det å dra på den siste undervisningstimen før neste prøve eller eksamen vil hjelpe deg! Legg merke til hva som blir lagt vekt på, følg nøye med hva foreleser gir som råd og ta notater. Siste sjanse å få hjelp av læreren, så bruk den godt.  
Vel, nå gjelder det vel bare at jeg følger mine egne råd også?  

LYKKE TIL.

DIY: KNEE RIPPED JEANS

Jeg har en sort bukse (Super Flex) fra Bik Bok som jeg bruker veldig ofte. Dette har ført til at buksa har mistet en del farge og jeg har gått lei av den... Istedet å kjøpe en ny, så ville jeg prøve å lage hull ved knærne for å få en ny look! Jeg ble fornøyd, og vips så har jeg en "ny" bukse! 1. Ta på deg buksen, på denne måten ser du best hvor ønsket hull skal være på kneet. Jeg liker det hvis hullet går midt på knærne. 

2.  Lag et lite hull midt på linjen du ønsker hullet skal være.

3. Dra stoffet til hver sin side med fingrene dine og stopp når ønsket størrelse på hullet er oppnådd. 

4. Dra litt i kantene for å få frem løse tråder, for en mer slitt look. 

♥ Tips: vask buksa, for da vil hullet få en frynsete kant, som gjør det mer naturlig og røffere! 
 

BLACK LEATHER EFFECT

Jeg tenkte jeg kunne tipse dere om denne stilige neglelakken fra Bik Bok som gir en slags skinneffekt! Du må ha på to lag for at det skal se best ut, og flasken er desverre ikke av de større, men til rett under tredve kroner så er det verdt det :-) Jeg synes den var så fin og jeg liker at den gir det lille ekstra :-) Hva synes du?

THE SECOND COLLECTION: MARY-KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK

Wehoo, her 2/3 kolleksjon som Mary-Kate og Ashley har designet for Bik Bok! Gleder meg masse til det kommer i butikk 24. oktober. Her gir de mer farge til kolleksjonen, i kontrast til første. De fokuserer på mer feminine plagg til kveldsantrekk - det kommer kjoler, skjørt, jakker og diverse! Jeg gleder meg over kvaliteten på plaggene i første kolleksjon, og jeg vet at andre kolleksjon blir like bra! En sniktitt:

Beklager bildekvalitet - jeg har funnet bildene på instagram! Følg Bikbokofficiell og Bikboktonsberg for oppdatering!

AZURÈ

Ååå, jeg elsker denne nye neglelakken jeg kjøpte på flyplassen hjem fra Slovakia! Jeg får en skikkelig havfrue-følelse av fargen og shimmeret. J'adore! #metallic #oceanblue #shimmer #mermaid

BIK BOK BY MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Her er første kolleksjon som kommer ut i butikk uke 32! Åå, jeg er så spent på hvordan klærne er i virkeligheten, men ut i fra bildene å dømme så ser det råbra ut. Kolleksjonen inneholder fine plagg med litt (dyrere) og kvalitetsrike materialer, så gleder meg masse til det blir å se i butikken - forhåpentligvis Bik Bok Farmandstredet! Hva synes du, noe du likte? "Ashley og jeg er svært begeistret for vår høst 2013 kolleksjon for Bik Bok. Vi føler at den gjenspeiler vår personlige stil og kommer til å tiltale den Skandinaviske jenta?, sier Mary-Kate Olsen."

MUSIC / PASSENGER


Jeg har nettopp oppdaget Passenger og er blitt ordentlig tilhenger av musikken og stemmen til vokalisten! Når jeg jobber med skole nå så trenger jeg rolig musikk for å klare å fokusere, og da er Passengers sanger helt i riktig modus for meg. Favoritten nå er "Let Her Go" og deretter  "Holes". Check it out, mens jeg får lese videre på evolusjonspsykologien.. See ya!

CRAVINGS @ WORK

BIK BOK FARMANDSTREDET / insta: bikboktonsberg

Åh, er så vanvittig mye stilig på Bik Bok nå! Du finner alt fra bohemske og romantiske klær med blonder og jordfarger til en mer opp-rocket stil. I want it all, er bare synd at lommeboken min ikke er helt enig i det.. Får vente til neste lønning, så kan jeg unne meg noen godbiter etter tentamen i matematikk og psykologi. Det synes jeg at jeg fortjener da.


Disse toppene med åpen rygge ser jeg for meg på stranden eller på varme sommerkvelder... ♥HAR DU SETT NOEN GODBITER PÅ BIK BOK?

LADY SINGS THE BLUES

Er helt forelsket i fargen på denne neglelakken fra Deborah  Lippmann! Liker at den er  verdensrominpsirert når det gjelder fargene. Fin til både hverdag og fest -  for den glitrer jo også! ah... ♥ Hva synes dere?

I just love this nailpolish from Deborah Lippmann, color "Lady sings the blues"! It's so... out of space! What do you think? 

DYRBERG/KERN FOR BIK BOK!

For et par dager siden lanserte Dyrberg Kern et slikt "limited edition"-smykkekolleksjon på Bik Bok! Materialene er noe bedre enn de vi ellers selger på Bik Bok, og det er så utrolig fine smykker til en billig penge. Det dyreste koster 399,-! 

Bildet ovenfor har jeg satt sammen og er kun et utvalg av det som er i butikk nå. De fleste smykkene kan også fåes i gullfarger. 

NOE DU LIKER?

30% PÅ ALLE VARER(unntatt jeans og ytterjakker) PÅ BIK BOK FARMANDSTREDET


(ikke så veldig proft, men prøver ut en ny smelte-redigering på photoshop! Øving gjør mester, forhåpentligvis. )

Elsker dette kjedet fra Bik Bok! 

For dere som bor  i Tønsbergområdet  så vil jeg informere om at det er hele 30 % på alle varer i butikken på farmandstredet i morgen! (untatt jeans og ytterjakker). Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb der i fra og Bik Bok har masse fint nå, så løp - se - og kjøp!  

Jeg var ikke i form i det hele tatt til å dra på skolen i dag, noe jeg syntes var kjempe synd da det var Oslo-tur med psykologiklassen!! Men, man må lytte til kroppen sin - og jeg hadde jammen rett i å ligge i seng. Helt utslitt og forskjøla sov jeg gjennom mesteparten av dagen med massiv hodepine, men hadde klart å samle litt energi til å dra på jobb ettersom jeg ikke var på skolen.. Nå er jeg ganske sliten igjen, så håper jeg har mer kraft og styrke på jobben i morgen enn det jeg hadde i dag.. KJEDELIG Å VÆRE SYK! 

MEN'S FASHION

Jeg har scrollet gjennom Stockholm Streetstyle-bloggen lenge og fant så mange sinnsykt kule guttestiler! Det er ikke kun oss jentene som er "all about fashion"! Gutta vet hvordan de kler seg de og, og her er noen inspirasjonskollager jeg har laget kun for dem! Har også skrevet et par tips til hvordan man kan style plagget :-) Om dette er noe dere likte, så si ifra! Skinnjakken:
Hvem: Kan brukes av de fleste guttestiler, gjerne de som går mer for den rocka stilen.
Hvordan: Det er fint når det er simple t-shorter eller gensere inni, så deretter style med simple tilbehør. For å rocke den mer opp; kjør på med boots, en printed-t-shorte og smykke(skinnarmebånd eller langt kjede)

Dressjakken:
Hvem: De som vil gå for en mer stilren look. Casual er òg et nøkkelord. 
Hvordan: For den rene stilen er det fint når det er simple skjorter eller gensere inni, ensfarget. For å rocke den mer opp; kjør på med boots, en printed-t-shorte og smykker, og for å gå for den mer avslappede looken; Sleng den på(uten å lokke igjen knappene) over en laidback t-shorte, slitte jeans og converse.Olaskjorta:
Hvem: Kan brukes av de fleste guttestiler. 
Hvordan: Rock opp med lag på lag: Start med en ensfarget t-shorte -> rutete skjorte -> olaskjorta -> ensfarget hettejakke -> kanskje en skinnjakke til slutt? 
Andre alternativer er å ha under en blazer(som vises på inspobildet), under en genser, åpen og avslappet eller kneppet opp helt opp til halsen for en mer "straight"-look!   

Bilder: http://www.angelspov.comhttp://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle - kollage laget av meg
 

ER DU VESTFOLDS BESTE BLOGGER? - VINN EN MACBOOK AIR

Jeg fortalte dere jo at jeg var i et møte med Tønsbergs Blad for ikke så lenge siden, men at jeg da ikke kunne fortelle hva det gjaldt. Vel, nå er det jo overalt på nettet og i avisen så kanskje på tide og fortelle dere det? :-) Nå kan dere lesere, bloggere, fra Vestfold vinne en MacBook Air ved å være med i konkurransen "Er du vestfolds beste blogger?"! FOR EN PREMIE, og hvis du føler bloggen din bør delta i konkurransen så legg inn bloggen din HER(ekstern link) før 15. oktober og du er med i trekningen av Macbook Air! 

SLIK DELTAR DU: 

  • Du må ha egen blogg, og være mellom 15 og 30 år.
  • Gå inn på lokaleblogger.tb.no
  • Klikk deg inn på «presenter din blogg her».
  • Fyll ut den nødvendige informasjonen, innen fredag 15. oktober
  • Følg med tb.no for å se om du er én av finalistene! Disse vil bli sluppet 22. oktober, og det vil være mulig å stemme på disse frem til torsdag 25. oktober.

UNIQ ONE - ALL IN ONE HAIRTREATMENT

Dette hårproduktet må være noe av det beste jeg har prøvd, så da måtte jeg blogge om det for dere!

Sist jeg var hos frisøren fikk jeg med denne nye hårmasken/leave in-kuren. Jeg ble fortalt at produktet inneholdt varmebeskyttende spray, hjelper for tørt hår og splittede tupper(noe jeg har slitet litt med), gir glatt hår samt at den skal holde volumet i håret oppe! Dette skal være en av de første produktene med alt dette i, så dette måtte jeg jo bare prøve ut- og den er så god! Jeg bare sprayer litt i håret(typ 20 cm avstand) mens håret fortsatt er vått(viktig at håret er fuktig, ellers kan det fort se fett ut). Resultatet er superglatt hår! Her er reklamevideoen for produktet, for de som vil se den:


Den vil du nok fås kjøpt på de aller fleste frisørsalonger! Jeg kjøpte min i Tønsberg på Kiesler Hårdesign på Torvtoppen!

(ps: jeg får ikke penger for å skrive dette her, dette er min personlige mening!)

BIKBOK.COM

Kom nettopp hjem fra jobb, og må jo nesten oppdatere det siste nye innen Bik Bok-fronten!

For første gang har Bik Bok fått seg nettbutikk i dag! For øyeblikket så shipper nettsiden varene kun til Norge og Sverige, men jeg vet det vil bli shippet til flere land etterhvert. Blir spennende å se hvordan dette påvirker butikken vår, men håper og vet at vi vil beholde de snille kundene i Tønsberg omegn. Det er jo også mye bedre å prøve plagget i butikken og få det med en gang, enn å vente på en bestilling - synes nå jeg! Noe av det positivet med den nye siden er at den er mer oppdatert nå. Sjekk den ut: bikbok.comHVA LIKER DU BEST AV Å HANDLE PÅ NETT OG Å HANDLE I BUTIKK?

BOKNERDEN

I sommer har jeg lest tre bøker (kommer med flere bokanbefalinger/anmeldelser senere) og er nå på min fjerde. Jeg har blitt medlem av bokklubben,no, og som velkomstpakke kunne jeg velge meg utvalgte produkter for 1000,-! Jeg valgte meg to filmer (Midnight in Paris og Mormor og de 8 ungene), en biograf, en roman og en faktabok - og alt dette kun for 149,- (betaler kun porto)! (Midnight in Paris kommer i posten senere)
FLERE SOM ER GLADE I BØKER? 

ELIXIR BY HILARY DUFFClea er en jente på 17 år som er datter av en kjent politiker og en berømt kirurg. Under en misjonsreise forsvinner faren til Clea mystisk. Clea har en stor forkjærlighet for fotografering, og etter farens forsvinning dukker det opp uvirkelige ting i bildene hun har tatt, samt i drømmer som er mer virkelige enn vanlige drømmer. Når Clea og bestevennen drar på en oppdagelsesreise til Asia for å lete etter faren hennes møter hun denne samme mannen som dukker opp i drømmene. Det som virket som det helt uvirkelige, ble plutselig til virkelighet. Det viste seg at han har noe med forsvinnelsen av faren å gjøre. Disse tre gjør alt for å finne "the elixir of life", et stoff som skal gi et varig liv og er et ledende spor for å finne faren.  På denne reisen dukker det opp masse spennende, de blir jaget og er døden nær, samt kjærlighet og soulmates blir brakt sammen. 

Jeg synes denne boken var en utmerket førstegangsbok av Hilary Duff. Den starter noe tregt, men bygger seg opp bra. Den blir mer spennende etter hvert kapittel, og dette er en bok du ikke klarer å legge fra deg! Heldigvis er det en oppfølger og når du bare lese videre vil jeg si det er en veldig bra bok!! Anbefales for de som liker spennende actiondrama samt et kjærlighetsdrama uten like. Jeg liker vanligvis ikke slike "overnaturlige" bøker, men denne kan man virkelig leve seg inn i og er ikke overdramatisert. Jeg gir en terningkast 5 av 6, da den startet noe tregt. 
Flere som har lest Elixir? 

BLOGGEN HAR FÅTT EN FACEBOOKSIDE

Det hender jeg poster innlegg fra bloggen på facebook siden min, men jeg tenkte at jeg heller skulle lage en egen side til bloggen hvor jeg poster alle innleggene der - så kan de som er interreserte se det på den siden istedenfor! Så lik gjerne min facebookside CharlotteLouise.blogg.no, https://www.facebook.com/CharlotteLouisebloggno !

SOMMERENS FESTIVALSTIL 2012

Sommerens festivalstil 2012 med libresse

Libresse arrangerer i perioden 25.juni og i 7 uker en fotokonkurranse som heter "sommerens festivalstil". I denne konkurransen er det mulig å vinne fete premier fra blant annet Nelly.com ved å dele sine bilder om festivalstil via Instagram ved å bruke hashtag "BeTwisted". Så meld dere på, jenter! Jeg er sikker på at mange av dere har masse stilige klær og antrekk!

Jeg er en offisiell festivalstil-blogger for Libress, og jeg kommer til å blogge en del fra hovefestivalen denne uken med outfits, bilder av konserter og etc - så følg med! :-)http://on.fb.me/KHQpbx   - gå inn der! og stem gjerne på mine antrekk også, da hadde jeg blitt kjempe glad! :-D 
http://on.fb.me/KHQpbx
http://on.fb.me/KHQpbx

FRA T-SKJORTE TIL SINGLET

Jeg gjør litt forberedelser til festivaluken og noe av det jeg har gjort i kveld er å klippe av gamle t-shorter til litt røffere singleter. Typen hadde noen gamle tskjorter som han ikke bruker, og jeg synes de var kule, men ville ha de som singleter! Ble så mye stiligere . Er jo så fort gjort: Klipp av armene, og for en dypere utringning så er det bare å klippe lengre inn mot stoffet! Den til høyre(hvite) ble ikke helt vellykket i halsen, menmen... får da bare være :)

HVA SYNES DU? 

SPEILREFLEKS I MIN HÅND!

Hvis dere så på kvaliteten på bildene fra gårsdagen så så dere vel at det ikke var iPhonekvalitet, sant? Det er fordi jeg kjøpte meg speilreflekskamera i går!! Etter at mitt ble stjelt for nesten en måned siden så har jeg kun brukt iPhone og noen lånte kameraer! Åh, som jeg har savnet å bruke speilrefleksen - nå har jeg endelig et eget igjen! Samme kamera som sist, Canon 550D - er kjempe fornøyd! I tillegg fikk jeg med dette på kjøpet:

+ Zoom-linse 18-300mm
+ Et ekstra digitalkamera
+ Gavekort på 500,-
+ Fotokurs
+ Bok

Måtte jo bare ta dette kuppet!:
 

 

ER SÅ GLAD!! Nå skal det bli bedre bilder fra meg også! :-)
FLERE SOM HAR SPEILREFLEKS? HVILKET? 

PRODUKTANBEFALING: HÅRSTYLINGSKREM

Fy, som jeg savner speilreflekskameraet mitt! Heldigvis har jeg fått lånet ett midlertidig i dag, så da tenkte jeg likesågodt at jeg kunne ta en produktanbefaling til dere!

Nå om sommeren så retter jeg ut håret sjeldnere og sjeldnere, og da kommer bølgene i håret frem igjen. Jeg har ganske krusete hår om jeg ikke har noe produkter i det. Når det er så varmt som det er, så synes jeg ikke det er noe fint, eller deilig, å ha hårspray i håret, så da liker jeg dette alternativet:Sebastian styling treatment: Dette er en stylingkrem med pleie! Den skal gjenoppbygge et naturlig hår og samtidig gjør det håret lett å style. Jeg liker å "klemme" fallet i håret mitt, slik at det blir finere bølger og ikke fullt så krusete, og da er denne kremen perfekt - og ikke etterlater den seg et stivt hår (som hårspray kan gjøre). Pluss for at den lukter godt, også! Pris: ca. 200-300 ,- 
(her er håret mitt svært vått, men produktet er best om det påføres i fuktig hår)

VIL TIL HOVE I ÅR!!

Å dra på Hovefestivalen(som dere kan lese om her) er noe av beste man kan gjøre en sommer! Jeg har vært så heldig å ha fått vært der to år på rad nå, men har aldri hatt muligheten til å være der en hel uke eller å campe der, desverre. Da jeg så annonsen på blogg.no om at man kan vinne Hovebilletter, så meldte jeg meg SÅKLART på konkurransen(som du finner her). 

Det er så gøy å danse og synge til musikken som blir fremført fra de mange artistene på scenene, enten om det er i knallvær eller i masse regn. Man blir kjent med masse nye folk, og det er rett og slett kjempe idyllisk(og veldig møkkete kan det være òg) på Norges største musikkfestival som befinner seg på Tromøya, Arendal. Noen snapshots fra fjorårets Hovebilder:FLERE AV DERE SOM HAR VÆRT PÅ HOVE FØR ELLER SOM ØNSKER Å DELTA I KONKURRANSEN? 

hovevinn

PERM YOUR LASHES

I dag var jeg hos Linn fra Kiesler Hårdesign avdeling Torvgården  igjen, og hun fikset denne gangen permanent(6 uker) vippebøy og har også nappet, vokset og farget øyebrynene, noe som var så deilig å få gjort, for jeg klarer ikke å nappe!! 

Vippebøyingen tok kun 12 minutter, og da har du øyene igjen med to små "klosser" på øyene. Gjør ikke vondt, jeg holdt på å sovne - så sier jo litt hvor behagelig det var. Jeg hadde ganske korte vipper, så var ikke så mye å bøye, men ble bra fordè! Dette holder opp til 2 måneder, og koster 380,-. 


haha, her er jeg på godt vei til å sovne, ser jeg!!

Voksing og napping kjenner du godt, men er verdt det! 

Etter frisørbesøket dro jeg og Kim på en kinesisk restaurant og spiste vårruller! Elsker virkelig vårruller!!
Kunne du tenkt deg å ta permanent vippebøy? 

MITT FØRSTE POLAROIDKAMERA!

Polaroid Z340 kameraet er nå mitt, mitt aller første polaroidekamera! Har ønsket meg et slikt veldig lenge nå, synes det er så kult og retro!!!  Kjæresten min gav meg det i bursdagsgave(har ikke bursdag før 3.mai, men da han forstod at jeg hadde tenkt å kjøpe et selv, så måtte han gi meg det nå tidlig, så jeg ikke skulle kjøpe det! Hvor sprøtt er det ikke at han kjøpte det til meg, akkurat det jeg ønsker? Snill kjæreste jeg har ♥ )

Har kun tatt en utskrift, men ser bra ut så lang! Glemte selvfølgelig å ta på den kjente rammen, men det får bli neste gang:Det som er så genialt med dette kameraet, er at jeg kan ta masse bilder og velge selv hvem som skal skrives ut, så det er som de sier "gammel sjarm møter ny teknikk"! Legger ut flere bilder etterhvert som jeg har fått brukt kameraet mer! 

STILIG? 

HÅRPRAT

Husker dere jeg fortalte dere om et bloggmøte med en frisør? Nå kan jeg fortelle dere!

Jeg har et samarbeid med denne herlige jenta; http://linnalexandria.blogg.no/, hvor hun tipser om frisyrer, produkter og diverse behandlinger, og dette skal jeg blogge om! Jeg har fått noen produkter jeg allerede har fått prøvd ut, og jeg er superfornøyd! Jeg tenkte å blogge om det trinn for trinn, og det jeg skal fortelle dere om nå, er produkter jeg brukte til håret mitt på juleaften: Disse tre herlighetene: Sebastian-merket er helt supert! Her har jeg hårspray, beskyttelsesspray og hårskum(med litt varmebeskyttelse i). Alle tre lukter godt, og fungerer bra! Merker stor forskjell etter at jeg bruker disse produktene før(spray og skum) og etter(hårspray), for håret blir ikke like krusete.Her brukte jeg krølltangen ovenfor(se bilde), og hvordan jeg gjorde det skal jeg gjøre på en videoblogg :-)
Sjekk ut bloggen hennes HER(intern link),  "Jobber som Stylist, øyevippe ekstention artist og educator. Tooth Brightner. For spm eller time bestilling: 46131269. adressen for LA Shine er: Torvgården,Øvre langgt 57/59. 3110 tønsberg. " 
HAR DU NOEN FAVORITT HÅRPRODUKTER?

MY WISHLIST FOR CHRISTMAS!

Noen av dere har lurt på om jeg kan legge ut en ønskeliste til juleaften, og det kan jeg. I år har jeg ingen spesielle ønsker, men er jo alltids noe man kan ønske seg da, så her er min lille wishlist for x-mas:


1. Filmer(elsker filmer!)
2. Frustrerte Fruer-sesonger
3. One Three Hill sesong 8
4. Vampire Diaries, sesong 2.
5. Kamerastativ
6. Gavekort på kino
7. Neglelakker, gjerne fra Deborah Lipman, OPI eller Chanel
8. Mulberry wallet 

Ellers ønsker jeg meg engelske bøker, smykker, klær, sminke, parfyme(Juicy Couture Viva La Juicy, Chanel Chance Eau Fraiche, Dolce & Gabbana the One), interiørting til rommet! Jeg blir glad for alt, men her hadde dere jo en liten inspirasjons-ønskeliste :-)

HVA STÅR PÅ DIN ØNSKELISTE I ÅR? 

REN CLEANSING BALM

heihei! J
Har nettopp kommet hjem fra jobb! Elsker å jobbe på SkinTonic, spessielt i juletidene, det går så fort. I tillegg får jeg så julestemning ved å pakke inn gaver, selge julegave-sett og høre på julesanger!

Flere som har spurt meg om hva jeg bruker til å rense huden. Jeg har vært veldig dårlig til å rense før, men den siste uken har jeg brukt REN sin cleansing balm, som også er en makeupremover. Perfect! Jeg som har litt tørr hud, og som kan bli litt fort irritert i huden, trenger en slik balm. Får så god og myk hud etterpå(med serum og dagkrem over, v el og merke ? men det blogger jeg om senere) det er deilig! Det er så godt å rense huden om morgenen, da våkner man så! Ville bare anbefale den til dere, da den heller ikke er av det dyreste merke!

(obs! REN er en REN serie, uten parabener og parfymestoffer. xtra pluss.) og jeg får ingen ting for å skrive dette.

haha, en VELDIG stk trøtt Charlotte på morrakvisten, rett etter rens.
ER DU FLINK TIL Å RENSE?
 

11.11.11

Så i dag er den berømte dagen, 11.11.11. I dag har jeg kost meg hos gutten min. Vi hadde begge gledet oss til kl 11.11 men tyve minutter over "oida, det fikk vi visst ikke med oss". Jaja, ellers har vi bare kost oss med tv og lagd mat ♥

Har hatt en aldri så liten jentekveld med mamma og den ene lillesøsteren min(Amelia), og vi har sett en ny disney film(må si jeg liker de gamle disney filmene mye bedre, men er en god underholdning). Nå har jeg tenkt å ha en spakveld med meg selv.  Her er fin liten hjemmespa:

♦Ta en lang dusj, inkl. hårmaske, hudrens, barbering og skrubbing
♦ Smøre kroppen inn i masse bodylotion(åh, er så deilig etter nybarberte legger)
♦ Ta på ansiktsmaske.
♦ Tenne stearinlys og høre på favorittmusikken mens jeg legger ny negllakk. Åh, litt alene tid skal det bli!HVA ER DINE FREDAGSPLANER? 

DISASTER

I'LL HELP YOU BREAK THE WALLS DOWN

One of my favorite songs is "Walls" by The Rocket Summer. Ever heard of it? In two seconds I'm having a lecture in english about it in class, just wanted you guys to listen to it. 

KONKURRANSE FOR DERE

♥ Hei alle sammen!

Nå kjører jeg i gang med en ny konkurranse, og denne gangen er det i samarbeid med illusion.no! Det du kan vinne er et gavekort på 150 ,-, og for å bli med i trekningen om å vinne må du svare på følgendes spørsmål:

HVA VILLE DU KJØPT DEG DER OM DU HADDE VUNNET GAVEKORTET?I samarbeid med illusion.no

 

HELP ME

Kan alle sammen like denne siden på Facebook: 
http://www.facebook.com/peakperformancetonsberg

og like mitt konkurransebilde:
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268382329872591&set=pu.152499604794198&type=1&theater

Har veldig lyst til å vinne denne konkurransen, så hadde vært snilt om dere kunne hjulpet meg med det! Ps, viktig at dere liker begge linkene :-) 

Ha en fin dag videre, vi blogges ♥

INVISIBLE

LITT OPPMUNTRING TIL HØSTEN

foto: privat

Høsten betyr starten på vinteren, og dèt i seg selv er ikke akkurat noen oppmuntring.. Men, høsten er her uansett, enten vi vil eller ikke, så her er noen positive ting med høsten:

1. Noe av det jeg liker best ved høsten må være alle de fine klærne som kommer! Deilig å kunne pakke seg inn i  strikkede genser, trenchcoater, fur vests,store skjerf, høst sko osvosv.


 2. Det er faktisk "lov" til å være inne, uten å måtte ha dårlig samvittighet for at man ikke er ute å nyter solen! Da er det tid for å ta igjen alle sesongene av favorittseriene dine, være på dataen uten dårlig samvittighet.  


3.  Varme seg med en god kopp te, eller kaffe. Og tenne på stearinlys. Stemning ♥

4. De vakre fargene i naturen!!5. Ypperlig mulighet til å noen bilder, høstfargene er en fin setting!
 


6. For oss som har kjæreste er det godt å ha en å bli holdt rundt av når det er surt og kaldt ute. For de som er single kan dere jo se på det som en ny start nå som høsten er kommet, klar for nye dater!
7. Du får jo tilbake den følelsen av at det ENDELIG er fredag!
Yay!!(foto: Jeanett Haslien, på forrige fotoshoot jeg var på)

8. Jeg setter mye mer pris på å sove lenge i helgene når det er kaldt og dystert ute, enn om det skulle vært sommer og masse å gjøre!


9. De syrlige og gode norske eplene er kommet inn på markedet, og da kan man jo lage en god eplekake! mm..

(foto fra en kortfilm jeg var med i tidligere, foto Solveig Selj)

10. Det er enda ikke vinter!Håper det gav en liten oppmuntring til dere som ikke er så altfor glad i kulden og trøttheten som ofte kommer når det mørkner og høsten har satt sin plass. 

Har du noe du vil tilføye på listen? 

DAGENS JOBBFUNN: ANSIKTSSPRAY

På varme sommerkvelder som dette, er det alltids kjekt med noe kaldt å spraye i ansiktet. Og hva er vel ikke bedre med en slik spray som gir deg fukt, glød og i tillegg bevarer og gjenoppfrisker sminken? Jeg jobber på SkinTonic, og der finnes det to slike sprayer.

BUDSJETT:
DECLARÈ - StressBalance spray - 199,-
Denne sprayen er utrolig god. Den går mye på fukt og gir glød i huden og skal virke avstressendes. Denne er også forebyggendes mot diverse aldringsprosesser som linjer under øynene og slitne ansikter.

LUKSUS:
CHANEL - Spray Serum - 650,-
Når du sprayer deg med denne sprayen merker du at den er den del rikere enn budsjettsprayen. Denne fra Chanel har samme virkning som Declarè sin, men går enda mer på å "løfte" ansiktet og gir en god glød.

HVA SYNES DU OM SLIKE ANBEFALINGER, SKAL JEG FORTSETTE MED DET?
NOEN SOM HAR PRØVD EN SLIK SPRAY FØR? 

TOPP 10 PÅ MUSIKKLISTEN MINJeg elsker å ha musikk på øret når jeg ligger på stranden eller sitter på bussen på vei til jobb. Her er min liste med musikk jeg hører mye på :

Har en litt variert musikksmak, men har dere noen sanger å tilføye?

ESPADRILLOS, EN AV SOMMERENS IT-SKO

Har akkurat kjøpt meg den spanske skoen, espadrillos, på Din Sko:


"Espadrillosen tiltrekning består kanskje av at det finnes en for alle. De finnes i tradisjonelle sandaler, wedges, ballerinasko, høy hæl, mellom-hæl, og i alle regnbuens farger og mønstre. De har vært på markedet i årevis, og passer dermed godt for de som leter etter en klassisk stil. espadrilloser, i likhet med Chanel no5, går visst aldri av moten." -femelle.no

HVA SYNES DU OM ESPADRILLOS? 

ESPECIALLY ESCADA

Jeg var så heldig å bli den utvalgte bloggeren for Escada på dems sommerturne-stopp her i Tønsberg. Og som takk har jeg fått Especially Escada, sommerduften som ikke kommer ut før i august! Jeg synes den er utrolig god, så gled dere til den kommer! Jeg er en stor fan av Escadas sommerdufter, og denne er absolutt på topp fem. 

HVILKEN PARFYME ER DIN FAVORITT? ER DU GLAD I ESCADA-DUFTENE? 

DAGENS TIPS: EN SOMMERNEGLELAKK

En lekker farge på neglene nå om sommeren er lilla, synes jeg! Lancome har en som er kjempe bra og fin:
Nr. 310. Du kan få kjøpt den hos SkinTonic. Usikker på pris.

Her har jeg kun tatt på ett strøk, men synes det kan være fint og. Om du vil ha en sterkere farge, blir det best med to lag!

Hva synes du om slike tips, skal jeg fortsette med det?

PS, dette innlegget er ikke sponset, og jeg får ingen penger for å skrive om dette... bare så det er sagt! :)

PLEI HÅRET DITT I VINTERMÅNEDENENå som det er vinter og vi beveger oss mye fra varmt til kaldt, så blir håret veldig statisk og tørt. Kjempe irriterendes når små hårstrå står til alle kanter, og det ser ut som om man kan få inn alle ekstrakanalene, sant?

Et tips er å kure håret en gang i uken! Det gir virkelig resultatet, og det tar kun tre minutter ekstra i dusjen:OBS: Hvis håret ditt allerede er flisete og du har slitte tupper, vil ikke en kur hjelpe nok. Da er løsningen å ta en tur til frisøren og klippe av de slitte endene. Om du sparet for å få langt hår med flisete tuppet vil det kun bli en ond sirkel, og du ender opp med å klippe masse tilslutt da håret har "spist" seg oppover.

bilder: google.no

- Charlotte

DAGENS LILLE TIPS: TV-DOME.NET

Jeg er hjemme fra skolen i dag og, da jeg sov forferdelig dårlig i natt igjen. Nakken spenner seg, og da er det vanskelig å få sove..

Ja, tipset mitt er å gå inn på nettsiden www.tv-dome.net, hvor du kan se filmer, serier og diverse online! De nyeste sesongene som er ute og går, gamle tv-serier, you name it.


Flere steder du kan se serier/filmer på nett du vil anbefale?

TIPS: ID. MINERALS MAKEUP!

ph: charlottelouise.blogg.no

HVA: ID MINERALS FOUNDATION POWDER
HVOR: Fåes kjøpt på SkinTonic i tønsberg(hvis du kjøper matte-pudderet får du med en maskara!) 
PRIS: ca. 400 ,-

Da jeg var i New York i høst, kjøpte jeg min første Id-sminke, og jeg kommer ikke til å bytte til noe annet med det første!

+ Pudderet dekker utrolig bra, og ser samtidig veldig naturlig ut! 
+ Er bra for huden, 100% naturlig
+ solfaktor 15!

- Dyrt; ca. 440,- for et pudder..


Karakter: 5!


Tips: bruk Full Coverage Kabuki Brush for best resultat!

FØR  - ETTER:

Synes kanskje ikke så godt på disse bildene, men som sagt; det ser veldig naturlig ut!

HAR DU PRØVD ID MINERALS PRODUKTER?


Follow

Kategorier

Arkiv