Sicilia, Italia 2017 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Sicilia, Italia 2017

UNBLOGGED | TAORMINA

Hei alle! Det er full fart på jobb om dagen fordi vi (interiørbutikken Bellas Hus) skal lansere en helt ny nettbutikk og fysisk butikk i midten av september. Det er lange dager på jobb, og jeg har rett og slett ikke fått tid til å gå gjennom resten av bildene fra den lille helgen i Sicilia. Jeg eeelsker jo å gå over foto, redigere og blogge - så nå bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre nettopp det. Her er resultatet:

THROWBACK THURSDAY - A LITTLE WEEKEND IN TAORMINA, SICILIA

VILLA MANULI

Throwback Thursday
...to Villa Manuli in Taormina

Saltvannsbasseng, boblebad, palmetrær, 12 bad, 14 senger, flere leiligheter...Alt i denne villaen! 
*stjerner-i-øya-emoji*Jeg har helt glemt å vise dere bilder fra denne flotte villaen vi fikk besøke i Taormina! Derfor passet det ypperlig med en #throwbackthursday av den mer sjeldne sorten i dag. Vi fikk besøke denne villaen i noen timer og vi koste oss fryktelig denne tiden. Et slags evighetsbasseng med saltvann, boblebad, flere leiligheter, palmer, vakker arkitektur... Altså, alt var i denne villaen! Kan trygt si at vi aldri har sett - eller opplevd noe lignende, så dette var en opplevelse for livet. Hvis dere har sett Youtube-videoen fra bryllupet, så har jeg filmet litt fra stedet også! Er det ikke vakkert?

LIGHT BLUE LACE
 

Her er enda et antrekk fra forrige ukes drømmebryllup i Sicilia! Dette var siste kvelden, og jeg hadde på meg en kjole fra H&M som jeg fikk i gave av kjæresten! Det var deilig å ha på seg en litt kortere og lettere kjole enn de foregående dagene, da det var såå varmt. Superdeilig med varmegrader, altså, men kjolen gjorde det lettere å danse kvelden lang iallefall :-D 

OUTFIT: WEDDING GUEST


Kjolen er bestilt fra JJs House, sko fra Din Sko og clutchen er gammel

DEL 2: GALLAMIDDAG PÅ VILLA CORLEONE

LØRDAG
Alle gutta ble hentet 1,5 time før jentene for Gudfaren-tour.
Jentene ble fraktet til Villa Corleone, hvor resten av bryllupsgjestene var.
Siciliansk gallamiddag på Villa Corleone, hvor deler av Gudfaren ble spilt inn.

Dette var siste kvelden i Taormina, og middagen ble holdt på Villa Corleone. Det var live italiensk musikk, nydelig fire-retters middag, god drikke og masse dans i fantastiske omgivelser. Det er baronen Franco som eier dette nydelige stedet. Jeg hadde dessverre ikke med speilrefleksen på denne kvelden, men mobilbilder får duge. Før middagen ble servert, fikk vi se scener fra Gudfaren på storskjerm - scener som hadde blitt spilt inn på akkurat samme sted som vi var. Utrolig kult! Kvelden endte med dans fra denne flotte hagen til et utested, og vi var ikke i seng før 05.30! Hadde det ikke vært for at vi måtte tidlig opp for å rekke flyet hjem, så kunne vi holdt på i mange timer til - så gøy hadde vi det :-) Det har vært et riktig så stort eventyr vi har fått være med på! 

Flere bildedryss fra Taormina vil komme på løpende bånd. Jeg har-så-mange-bilder! ♥

DEL 1: BRYLLYPSHELG I SICILIA

I og med at det er så mange bilder fra torsdag, fredag og lørdag så ønsker jeg å dele de opp i flere innlegg. Jeg har allerede postet bilder fra torsdagen, ankomstdagen, så la oss starte med fredag! Jeg håper dere synes det er gøy å se bildene. 


FREDAG
Vielsen i Santa Catarina kirke

Bryllupsfeiring på Grand Hotel Timeo
Afterparty på Morgana (hvor Dolce and Gabbana pusser opp hvert år etter moten)

Fredag var da vielsen fant sted, og kusinen vår Bettina og hennes kommende ektemann Kristian var så flotte. Kirken og vielsen var helt nydelig, og etter vielsen var det italiensk folkedans utenfor hvor flere av gjestene ble bedt opp til dans. Dette skapte en skikkelig god stemning, og satte en pangstart på den kommende bryllupsmiddagen. Fra kirken gikk vi alle til Grand Hotel Timeo for en nydelig middag, og på denne gåturen stod flere turister og italienere ved fortauene og klappet og tok mange bilder. Stas med bryllup i Taormina! 

Vielsen:
Italiensk folkedans utenfor kirken etter at vielsen fant sted. Jade-Celine ble bedt opp til dans!Bryllupsmiddag:Middagen ble avsluttet med et realt fyrverkeri (det fineste jeg har sett!), før turen gikk videre til utestedet.

NY REISE BESTILT!

... og den går til Sicilia, Italia!

I går bestilte lillesøstrene mine og jeg reise til Italia i sommer! Vi skal nemlig i bryllup og blir borte i fire dager sammen med Pappa og Liva. Jeg gleder meg enormt til månedsskifte juni-juli, for tror det blir en veldig fin og gøy tur sammen med familien. Jeg har aldri vært i Italia før heller, så bare det er jo supergøy! Nå har jeg nedtelling på mobilen, og gleder meg til det som ser ut som årets første reise. I mellomtiden kan jeg drømme meg bort i bilder fra området vi skal være i.

4 days of magic                          Bilder via Pinterest og Expedia

Har du vært på Sicilia før?


Follow

Kategorier

Arkiv