Paris 2015 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Paris 2015

NEW IN

Godsaker fra turen 

Magasiner i Paris er latterlig billig i forhold til her i Norge. Jeg fikk Vogue og Cosmo til under prisen av hva jeg ville betalt for ett her! Sjeldent jeg unner meg. 
Her er noen av innkjøpene fra Paris, for de spesielt interesserte... Hehe. Jeg synes det er så moro å vise dere noen av funnene mine, og jeg gleder meg til å ta alt i bruk! Nå er det shoppe-stopp på en god stund, altså! Ikke at jeg får særlig med tid til det heller nå som eksamensperioden er fult i gang. Kanskje like greit.  Noe du likte? :)

PICTURES FROM PARISHAHA, Ingerid hjalp meg med å ta opp den vrange glidelåsen, mens jeg hadde lakket neglene.... Diva, much?

 Åh, minner ♥ Vi var så sinnsykt heldige med været denne uken! På det meste satt vi i solen i hele 22 varmegrader.. Idyll, altså. God lunsj, en pils, fin utsikt, mennesker å se på, venninnetid og ikke minst deilig temperatur. Hadde det veldig fint, med andre ord. 

GALERIES LAFAYETTE

Bilder fra siste dagen i Paris
Se så fin utsikt det er på toppen av kjøpesenteret!! 

Hei og god morgen fra Oslo! 

Jeg vil bare titte innom for å si hei og for å vise dere bilder fra siste dag i Paris! Ingerid og jeg dro til det eksklusive kjøpesenteret Galeries Lafayette, og det var en kjempe fin avslutning på turen. Etter å ha tatt en kaffe på Starbucks og prøvd litt klær i de forskjellige butikkene gikk vi helt til toppen for å få den fine utsikten over byen. Det er så utrolig fint!! I sminkeavdelingen kjøpte jeg ansiktskrem og en lipgloss og av en eller annen grunn fikk jeg 20 % rabatt fordi jeg var fra Norge! Haha, kom veldig godt med :-)  

LADURÉE PARIS

Hjemme i Oslo 

Jeg er i skrivende stund hjemme i leiligheten i Oslo og sitter igjen med masse inntrykk og minner fra Paris-turen. Min andre tur til Paris var kjempe bra, og jeg har virkelig kost meg med Ingerid og hennes venninner. Uansett hvor bra en tur er, er det likevel alltid godt å komme hjem. Norsk springvann, egen seng og ikke minst se kjæresten igjen, da! Gjensynsglede! Nå som jeg har landet og fått slappet av kan jeg endelig se gjennom kamerarullen - det er alltid stas! Jeg savner Paris, og jeg vet jeg vil tilbake - men nå er det eksamenstid som gjelder! Jeg har som sagt masse upubliserte bilder, så det blir fortsatt feriemodus på bloggen ♥ 

                                                                                 Salted Caramel... Det BESTE som finnes! 

Åh, gjett om vi skal kose oss med disse? Brukte alt for mye penger på Ladurèe, altså... Er man i Paris, så er man i Paris. 

PHOTO // EIFFEL TOWER

©

♥ 324 meter vakker landemerke ♥Det er så utrolig fint at jeg ikke kan la være å ta bilder her i Paris! Bildene ovenfor knipset jeg i dag tidlig og jeg ble litt fornøyd, jeg, så jeg ønsket å vise de til dere! Det var dessverre stengt for visning i dag. Typisk ettersom jeg ikke fikk til 'toppturen' på forrige Paris-tur, men pytt sann! Jeg må vel bare tilbake jeg da ;-)

Nå må jeg raske meg her, for snart blir leiligheten fylt med 10 jenter for et aldri så lite vors :-) 

ABERCROMBIE & FITCH @ CHAMPS ÉLYSÉES

Se så fin inngang! 

TENUE À PARIS

Antrekk i Paris ♥

Bukse Gina Tricot, topp og jakke Bik Bok, smykke Bershka og Etsy, ringer arvet, klokke Michael Kors, solbriller Velouria Vintage, sko Nike

LIDO DE PARIS - SHOWNAM!

I går var det duket for det store Paris-showet "Lido de Paris" og fy søren så bra! Vi hadde tre retters middag til et forrykende show! Det var verdt hver eneste krone! Alt fra skøyteshow, cabaret dansing, skuespill, robotdans, akrobat, sang og en klovn oppi det hele. Fire timer satt vi der, og tiden gikk kjempe fort. Det er absolutt å anbefale dersom du tar deg turen hit! Det var ikke lov til å ta bilder av selve showet, så jeg legger til noen profesjonelle her, for å gi et lite inntrykk av hvordan det var:

Bilder via google.

BILDEDRYSS FRA PARIS I DAG

I dag har jeg storkost meg i solfylte Paris sine gater. Vi har fått gjort en hel del i dag - vært innom mange vintagebutikker(fått med meg en nydelig paljettjakke som blir kveldens antrekk), sett Notre-Dame, tittet i Shakespeare Bookstore, tuslet rundt og spist lunsj i Marais området og tatt til oss solstrålene! Jeg storkoser meg, med andre ord! Her er et aldri så lite bildedryss:Masse vintage butikker i Marais området!

Rett etter dette bildet ble tatt var ikke smilet mitt like bredt, for å si det sånn.. Gjett hvem som ble driti ned av en måke NOK EN GANG?! Altså, dette er andre gang på under to måneder... Haha, jeg må le. Idyllen ble brådt ødelagt i noen minutter der hvor min hvite favorittkåpe ikke var like hvit lenger og kameraet gikk fra fargen sort til brun. Æsjamei... HAHAHA. Det betyr visst lykke! 

BONSOIR

God kveld fra Paris ♥

Klar før avreise
Haha, sjekk de krusa!!

Weho, jeg er endelig i Paris med Ingeridvennen! Vi ankom flyplassen rundt halv åtte tiden i kveld, og så raskt vi fikk lagt fra oss koffertene i denne store leiligheten jeg blogger i fra nå så dro vi ut for å spise. Middagen spiste vi på et sted kalt 'Rotonde' hvor vi bestilte den beste kyllingburgeren jeg noen gang har smakt! Fy fillern, kunne ønske jeg kunne beskrevet smaken altså... Haha! En fin start på denne Paris-turen! Vi er stuptrøtte her nå, så det blir tidlig til sengs slik at vi blir ordentlig opplagte til en ny dag i Paris.

JEG SKAL TIL PARIS!


Lagde en liten kollasje i lesepausen, hihi.

Billettene er i boks!! Om litt over en måned skal jeg besøke Ingeridvennen i Paris hvor hun nå studerer. Husker dere jeg nevnte at jeg måtte besøke hun? Vel, nå fikk jeg endelig fingrene ut og ned på "bestill" knappen. Jeg var heldig og fant noen rimelige billetter, så da kunne jeg ikke la være. Mandag til fredag med shopping, god mat, vin, masse bilder... og ikke minst: skikkelig venninnetid♥ Slik Audrey Hepburn sa: Paris er alltid en god idè. 


Follow

Kategorier

Arkiv