Paris 2013 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Paris 2013

VIDEO: PARIS 2013

Denne videoen har jeg brukt evigheter på å lage, selv om det kanskje ikke ser slik ut.. Windows Live Movie Marker irriterer meg grønn. Det tar jo hundre år bare det å få klippet, limt og satt sammen videosnuttene før det da så og si ikke går an å lagre den i HD-format.. Pff.. Jaja, nå er den endelig her! Er så gøy å ha slike videoer fra turer jeg har vært på! Minner ♥

HUSK Å SKRU TANNHJULET PÅ 720p HD! 

 

Storkoste meg med kjæresten i the city of love. Vi har i dag vært sammen i 2,5 år og vi har det så bra sammen! Gleder meg til mange fler år sammen med godgutten ♥ 

LE MUR DES JE T'AIME: KJÆRLIGHETSVEGGENI bunnen (Downtown) av Montmartre i Paris ligger kjærlighetsveggen. Den ligger i Square Jehan Rictus Place des Abbesses, en liten romantisk hage. Åå, var så fint å se på alle de kjærlighetserklæringene i form av "jeg elsker deg" skrevet på 250 forskjellige språk! Veldig romantisk å ta en titt med kjæresten ♥

Jeg har ligget langflat i sengen i hele dag, i tillegg er det mye skole som tar opp tiden. Når formen blir bedre så skal jeg få blogget om litt annet enn Paris, men i mellomtiden så håper jeg dere liker oppdateringene mine fra turen? :-) 

ARC DE TRIOMPHE


Sacre Coeur på toppen der!


Det å se ned på de 12 avenuene fra toppen av triumfbunen er helt magisk! Hva synes du om bildene? :-)

OUTFIT - PLACE DE LA CONCORDE


(Skinnbukse VOE, sko fra Polen, hat fra WOW, blazer fra Costume by Bik Bok)

A LITTLE SNEAK PEEK

Hele antrekket kommer senere - nå er det prøveøving som står på agendaen! 

PARIS: A VIEW FROM ABOVE

TOUR MONTPARNASSE:
Kliss klass ;-)

Montparnassebygningen inneholder hele 56 etasjer med Europas raskeste heis som tar deg til topp på 38 sekunder! Vi betalte ca. 150,- per pers og det er absolutt ikke en ille pris for den fine utsikten over hele Paris. Det var ubeskrivelig å stå der på toppen i det lysshowet til Eiffeltårnet var i gang da klokken slo hel. Fantastisk - noe som oppleves! ♥ HAR NOEN AV DERE VÆRT PÅ TOPPEN AV TOUR MONTPARNASSE?

BACK TO REALITY...

Jeg må ærlig innrømme at det å stå opp klokken 06.00 for så å være på skolen i syv lange timer er noe jeg helst skulle byttet mot mer tid i Paris. Kroppen er dog veldig sliten og trøtt, så skal jo bli godt å komme inn i rutiner igjen - men HALOO!! PARIS, jeg vil tilbake. 

Kjæresten og jeg hadde en super tid, kunne faktisk ikke vært noe bedre bortsett fra det lille ruskeværet av regn som kom i ny og ne. Vi fikk sett så ufattelig mye (har faktisk sett så og si alle "must sees") og kjærligheten blomstret som bare det! Jeg er så lykkelig ♥ ♥ ♥ Jeg har levd på en rosa sky de siste dagene, men nå er det tilbake på jorda igjen... Ukens gjøremål har fyllt seg opp og jeg sitter nå hos storesøster for å jobbe med prøveøving... En hel haug av bilder ble tatt på turen, så det kommer etterhvert :-)

NOTRE DAME OG LATINERKVARTERET

Innleggene kommer sånn etterhvert, men disse er fra i går (dag 1):Verdens beste italienske is på Amorino som du finner i Latinerkvarteret!

Den nydelige katedralen Notre Dame er et must som turist i Paris. Det å gå inn her gir en fantastisk følelse og er noe som må oppleves da det er vanskelig å sette ord på atmosfæren. 

Vi gikk videre over broen til det stedet som kalles Latinerkvarteret hvor bla. Shakespeare bookstore ligger (gamle og nye bøker fra gulv til tak). Som nevnt så er det veldig italiensk her - butikker og restauranter har italienske preg og matretter over seg. Var så hyggelig å gå her når mørket hadde lagt seg og gatemusikantene hamret omkring oss. 

ANTREKK FØRSTE DAGEN I PARIS

(Bukse og topp og skinnarmebånd Bik Bok, skinnjakke VOE, Veske Spell, ring YSL, sko New Balance)

Komfortable sko er et must her i Paris, særlig om man gjør så mye som det vi har gjort! 

BONJOUR, PARIS!

Hei! Det er min aller første gang i Paris i dag og dagen kunne virkelig ikke vært bedre! Jeg synes byen så langt er helt fantastisk og har så mange tanker og inntrykk at jeg vet ikke hvor jeg skal starte hen! Jeg kan jo fortelle litt hva vi har fått gjort i dag; vi startet med å ta Metroen (som vi har lært oss systemet til allerede, det er ganske så greit) ned til Eiffeltårnet og Palais de Chaillot (også kjent som Trocadero-området). Mitt aller første møte med Eiffeltårnet var litt ubeskrivelig må jeg si. Jeg har jo alltid sett bilder av den og egentlig ikke hatt noe særlig forhold til tårnet og Paris generelt, faktisk, men det var en så flott opplevelse å se den berømte bygningen, og så langt det gjelder Paris er jeg så glad i byen og alt den har å tilby allerede. Jo, vi dro fra Trocadero etter en god lunsj videre til den vakre katedralen Notre Dame som var en fantastisk opplevelse - det også. Vi gikk over broen til Latinerkvarteret for å titte litt i de "italienske" gatene (er en del italienske butikker og restauranter samt gatemusikanter som gir en italiensk følelse), samt Shakespeare bookstore! Deretter avsluttet vi med å gå i toppen av Montparnasse (W.O.W). Nå er vi her på hotellet ganske slitne etter å ha vært våkne siden 04.00 i morges. Kommer MASSE bilder senere fra de forskjellige stedene, men det får vente til jeg har kommet hjem!
Follow

Kategorier

Arkiv