Outfits (CHARLOTTE LOUISE) hits


Outfits

OVERSIZED PLAID BLAZER

Inneholder sponset produkt

Genser Match // Sponset blazer Shein (her!) // bukse Bik Bok // sko Jean Paul // Veske H&M

God torsdag! I dag har jeg vært i møte etter møte, og arbeidsdagen gikk superfort. I skrivende stund sitter jeg hjemme i stua, og forsøker å psyke meg opp til en storrengjøring. Torsdag er som regel vaskedag hos oss - nettopp fordi det er så deilig å ha det fint og ryddig når man kommer hjem fra jobb på fredager og har helgen til å gjøre andre ting... Men denne torsdagen synes jeg liksom at leiligheten er enda rotete enn før, så frister bare rett og slett ikke. Så da vet dere det ;-) I mellomtiden vil jeg vise dere min nye blazer som jeg har gledet meg til å bruke. Den er noe oversized, og jeg synes at materialet er så deilig. Fløyelskanten i sort gjør hele blazeren synes jeg, og passer veldig til sesongen vi er inne i nå. Og det beste av alt? Koster i underkant av 300,-, så relativt rimelig. Hva synes dere? 

FALL IS HERE


Kjole fra Vic, sko fra Jean Paul og jakke fra Bik Bok by Mary-Kate og Ashley Olsen. DET ER FREDAG! Wehoo. Det er så innmari deilig med helg nå, og den starter med lasagne på bordet og reprise av farmen med søster og kjæreste. En rolig fredagskveld, med andre ord. I dag har vært en veldig fin jobbdag. Den startet med et lite møte på Starbucks, før det var tid for fotoshoot i Bellas Hus-butikkene. Jeg tror vi har kapret noen blinkskudd, som jeg gleder meg til å vise etterhvert. Det var gøy å være "ute i felten", komme seg ut fra kontoret og ta bilder igjen. Deretter var det dags for dagens andre møte før jeg kunne lokke igjen datamaskinen og si helg. Jeg har tatt noen bilder i dag, som jeg ville dele med dere. 

FLORAL KIMONOKimono (her! sponset av SheIn), bukse og genser fra Bik Bok

Denne kimonoen er så deilig å ha på! Den er litt sommerlig, men fortsatt passelig for høst på et vis. Jeg tenker å bruke den over lyse olabukser ved en senere anledning, eventuelt ta den på meg på morgenkvisten slik den egentlig er ment til ;-) Hvis du ønsker å kjøpe den selv, så husk at den er stor i størrelsen. Av erfaring pleier produktene fra SheIn å være små i størrelsen. Jeg tok derfor M i kimonoen, men kunne gjerne hatt den en størrelse mindre. Smak og behag. Jeg valgte å kjøre helsort som tilbehør i dag, som jeg synes passer til høsten vi trer inn i. Hva synes dere? ♥

Nå er det endelig helg, dere!! Jeg ble hentet av Jade-Celine etter jobb i dag, så kjørte vi til Tønsberg med musikk på full guffe. En fin start på helgen. Jeg sitter nå i sofaen til storesøster, Jeanette, god og mett etter taco-middag. TVen surrer i bakgrunnen, og jeg har endelig fått gitt niesen- og nevøen min en gooood klem. Jeg har savnet alle så! En riktig god helg :-) 

OUTFIT | TODAY'S DETAILS

Late summer - early fall 

Bukse, belte og genser fra Bik Bok // Sko fra Jean Paul

STRIPED OFF SHOULDER DRESSKjole fra > SheIn < (sponset) 

God søndag! Over er antrekket jeg hadde på meg i går, på Sommerlekene hos Hedda i Tønsberg! Det var jo så varmt og deilig vær, og da passet denne nye kjolen perfekt synes jeg. Stoffet er overraskende av god kvalitet (med tanke på prisen!), og superdigg å ha på seg en varm sommerdag. Også er jeg jo blitt veldig glad i off-shoulder overdeler! Til ca. 140,- synes jeg at denne kjolen er et kupp!! Hva synes dere? ♥

OUTFIT | SOME SUNSHINE

Høy rosafaktor 
God lørdag, alle! I dag har vært en lang "arbeidsdag" på biblioteket (bachelorinnlevering nærmer seg!), men tidlig i dag morges våknet jeg til solskinn og da fikk jeg lyst til å skyte litt bilder igjen. Haha, samtalen mellom kjæresten og meg på morgen i dag:

Meg: Se så fint vær det er, kan ikke du ta noen bilder av meg med de nye skoa og genseren min?
Han: Jeg som ville sove ut... *knipser bilder*


I kveld har vi Jade-Celine på besøk, og vi har nettopp spist en goood middag og nå gleder vi oss til å sette på en eller annen dokumentar og gomle i oss godteri. Det føles godt å koble av på kvelden etter en lang dag med eksamensjobbing, og ekstra stas er det jo at søster er på besøk ♥

Ha en fin helg videre!

STRIPED OFF-SHOULDER

Easter in the sun 
 Topp >HER<, bukse Bershka

Takk til Marie for knipsing av bilder :-) 

OUTFIT: SUEDE PINK DRESS

/Sponset produkt/


Kjole >HER<, sko Nelly. 


Før jeg hiver meg over (haha) oppgaveskriving, så vil jeg titte innom og dele med dere et nytt antrekksinnlegg. Kjolen koster under 200,- og det gjør student-Charlotte veldig glad altså! Jeg gleder meg til å bruke kjolen i sommer, da gjerne uten strømpebukse og med sandaler. Siden jeg har vært forkjølet den siste uken så måtte strømpebukse til, men kan se for meg at det hadde vært enda finere uten. Nå får jeg vel åpne bøkene her, men vi blogges. La meg vite hva du synes om antrekket - er dette en kjole du kunne gått med? :-) 

EN LANG DAG I VENTEGod morgen! I dag venter en dobbel forelesning med påfølgende bachelorskriving, så blir litt å jobbe med i dag. En røff start på uken, men det går fint! Deilig å komme i gang, også får jeg morgendagen fri :-) Bildene ovenfor er tatt med kameraet mitt, og det føles så godt å kunne bruke det igjen. Men vet dere hva? Tror dere ikke kameraladeren dukket opp igjen, dagen etter at jeg fikk den nye i posten?! Haha, er det mulig. Det viste seg at den befant seg i en liten pose i Tønsberg. Der har du meg - et lite surrehue til tider. Men nå må jeg gå! Ha en fin mandag :-) 

OUTFIT: STRIPES AND COLLEGE SWEATER

Friday in the sun 

God fredag, alle! Her i hus har lillesøster Amelia kommet på besøk, og det er superkoselig. Etter noen timer med bachelorskriving med Gabriela, møtte jeg Amelia ved regjeringskvartalet. Vi brukte en drøy time på 22. juli-senteret - noe som var sterkt, men også fint å se. Deretter brukte vi noen timer i byen og titta rundt. Nei, en riktig så fin dag så langt altså! Solen skimte til også, så ingen ting å klage på :-) 

CREAM

My new favorite sweaterLACE AND GRAY

T o d a y' s   o u t f i t
Bukse Bershka, blondetopp, genser og jakke Bik Bok, sko Ilse Jacobsen og klokke Daniel Wellington

BLACK, JEANS AND MESH STOCKING


Unblogged from Berlin
God formiddag fra Oslo! 

I skrivende stund blar jeg gjennom bilder på de ulike fotomappene på dataen min for å rydde opp før skoleåret starter, og da kom jeg over disse bildene fra Berlin. Haha, må le av det siste bildet. Muligens ikke det lekreste, men det viser så godt hvor glad jeg var på søsterturen! Jeg ville bare titte innom for å si hei, før jeg vender snuten mot boken min igjen! Jeg har lest ut to bøker denne uken, og jeg må si at det er helskjønt å lese en bok som er frivillig og ikke pensum. I morgen starter skolen igjen, så i dag skal jeg nyte fridagen og i ettermiddag er vi bedt på hjemmelaget sushi hos et vennepar og Idabeste, can't wait! 

EVENING OUTFIT
Hele antrekket er fra Bik Bok (sånn går det når det er der du jobber, si)

God ettermiddag! Ovenfor er antrekket jeg hadde på meg under gårsdagens koselige kjærestedate. Det ble dessverre dårlige bilder med tanke på lyset, men sånn blir det når jeg ikke rekker å ta bilder i dagslys, haha. Jeg ville bare titte innom for å si hei før jeg vender snuta mot notatene i samfunnsøkonomi. En mindre spennende dag med andre ord. Ha en fin helg <3 

BOTTLE GREEN
Bukse Bik Bok, genser H&M, sko fra Romania

Her har dere mitt første outfitinnlegg denne måneden. Det går som oftest i koseklær når jeg sitter hjemme med eksamen, ellers har jeg rett og slett ikke hatt tid til å ta bilder. Solen står opp når jeg sitter på biblioteket, ellers har solen gått ned før jeg drar hjem. Men nå, dere! I dag leverte jeg min siste hjemmeeksamen dette semesteret!! Nå er det kun tre eksamener igjen, men først skal jeg feire med julebord i kveld før jeg drar hjem til Tønsberg i morgen. Jeg gleder meg ♥ De siste dagene har jeg vært i min egen lille eksamensboble, så i skrivende stund sitter jeg på biblioteket med Ingeridvennen! Det er hun som tok disse bildene også :-) I kveld skal det trøtte trynet mitt bli sminket av Ida og finstasen skal på. WEHOOO, jeg føler meg ti kilo lettere etter at dagens eksamensoppgave ble levert. God helg!

DENIM

Yesterday's work-outfit
Skjorte Bik Bok, skinnbukse Zara, sko Adidas by Stan Smith.

Blogg.no var nede i går, som dere sikkert har fått med dere? Uansett, her har dere mitt lille antrekk jeg hadde på jobb i går. Denne skjorta fikk jeg da jeg besøkte Bik Bok på Varner, og jeg er så glad for det! Den er så behagelig å ha på og ikke minst synes jeg den ser fin ut. Ellers var det veldig deilig å jobbe i går med mine herlige kolleger. Jeg fikk endelig tankene over på noe annet enn skole, vært litt sosial og brukt kroppen litt igjen. Denne lørdagen må dessverre tilbringes med pensumbok og PC, men jeg kjenner at det blir godt å komme seg litt videre i oppgaven. 5/22 sider er ferdige, så en liten vei til å gå må til... Ha en fin lørdag - håper den er mer spennende enn min ;-)

FALL OF THE LEAF

H ø s t 

Selv om sommeren er min favoritt årstid, er høsten en god nummer to. Jeg elsker at man kan kle seg lag på lag. Jeg elsker at man ikke enda behøver å dra frem vinterjakka. Jeg elsker fargetonene i naturen. Den friske lufta. De spesielle solnedgangene. Hvis du ser bort i fra regndagene, de kjølige kveldene og at dagene blir kortere så er høsten ganske så fin når sola står på.

I skrivende stund sitter jeg ved stuebordet og finpusser en eksamensoppgave. Jeg har fri i dag, så jeg benytter anledningen til å krysse av en hel del på to-do-lista. Jeg har allerede krysset av tre store punkt - og klokka er ikke elleve en gang! Det kaller jeg en produktiv morgen. Jeg er en sucker for gjøremålslister på papir, og følelsen av å skrive "check"-tegnet er deilig. Vel, neste på lista er å poste dette innlegget og skrive en side til på oppgaven. Planen er deretter å sette på en film og nyte fredagen. 

RUFFLES

Dagens antrekkROOKIE
T-skjorte Styleconnections, bukse og bomberjakke Bik Bok

God lørdagskveld! Kjæresten og jeg har nettopp spist taco til middag, noe som smakte helt himmelsk etter en hektisk arbeidsdag. Nå har jeg fått tilbake litt energi. Jeg må bare beklage for dårlig bildekvalitet, men lyset i gangen her var så gult og det fristet fint lite å stå ute i kulda nå. Uansett så har jeg kost meg på jobb i et meget komfortabelt antrekk, og jeg fikk endelig bruke denne t-skjorta som ble med meg hjem etter Styleconnections åpningsdag. Om få strakser blir jeg plukket opp av Ingerid før vi turer avgårde for å møte venna for en real kosekveld. Vi høres! 

FIRST OF OCTOBER
Jakke Zara - genser og bukse Bik Bok

I dag har jeg hatt tidligvakt på Bik Bok og nå skal Kim Ruben og jeg spise litt smått før vi skal i 30-årslag til Ingeridvennen sin kjæreste ♥ Jeg gleder meg masse til å være litt sosial igjen, danse til høy musikk og ikke minst å glemme litt skole for noen timer! Vi skal faktisk være på et utested som er holdt av kun for oss gjestene et par timer, så det blir så gøy. Nå må jeg bare finne ut av hva jeg skal ha på meg... Den myke genseren dere ser over må av, og finstasen på. God lørdag! 

Forresten, jeg hadde satt STOR pris på om dere vil sette av noen få minutter til å svare på 10 spørsmål til en eksamensoppgave. Svar HER (link). Takk på forhånd.

FALL FEELING


Bukse Gina Tricot og genser Bik Bok (design av Angelica Blick)
Deilig myk genser og behagelig bukse i kveldens solnedgang. 

BLACK & BLUE

DAGENS ANTREKK
Bukse H&M, skjorte Jean Paul, jakke Bik Bok, klokke Michael Kors og sko fra Birkenstock. Nå står middagen i ovnen og mens jeg poster disse bildene til dere rumler magen min. Jeg gleder meg til koteletter, pommes frites og bernaisesaus! Det blir en veldig god middag i dag, med andre ord. Jeg er kjapp her, for om en liten time er det personalmøte med Bik Bok! Vi ses plutselig her inne :-) 

MY BACKPACK AND ME


Hele antrekket fra Bik Bok (tee-dress fra Balance) og sko fra Ilse Jacobsen. 

Ryggsekken blir med meg på dagens forelesninger i dag og, og jeg må straks ture avgårde. Jeg ville bare vise til gårsdagens antrekk hvor jeg brukte min nye skolesekk! På dagsordenen i dag er det dobbel forelesning og så får vi eksamen nummer to allerede. Det startet brått dette semesteret, så det gjelder å henge med. De siste dagene har hodet mitt vært full av bekymringer, og jeg tror jeg må få den store oversikten over det kommende semesteret med alt av innleveringsfrister og bacheloroppgaven - og det snart. Uansett, matpakken er pakket og jeg er klar for å fylle hodet med ny informasjon. 

WORK WORK WORK WORK WORK WORK

A POP OF COLOR

DENIM ON DENIM


Skjorte Jean Paul, skjørt og veske Bik Bok og sko Adidas by Stan Smith

I dag har jeg jobbet tre uker, men det er første gang jeg faktisk har på meg et skjørt! Ikke skjønner jeg hvorfor, for det har jo vært så varmt og ikke minst er det veldig behagelig å gå med. Det får det bli mer av! I morgen skal jeg jobbe et par timer, før det blir helg på riktig vis. Det er jo meldt hele 30 grader på søndag, så da må badenymfen her hoppe i havet og nyte fridagen på stranden ♥ God fredag :-) 

SUMMER NIGHT


Hele antrekket fra Bik Bok, sko fra Adidas.

M E R M A I D COLOR

Av en eller annen grunn fikk jeg litt havfruevibber av neglelakken i dag. Sammen med sleng på bena så mangler jeg bare langt hår og et vann... Haha. 


Bukse Bik Bok, sko Adidas, skjorte Jean Paul, klokke MK. Noen bilder min snille kollega, Ida, tok etter jobb i dag! Deilig å kjenne på litt solstråler igjen :-) 

THIS SHIRT DRESS

skjortekjole fra Zara - klokke Michael Kors - sko H&MDette er et forhåndspostet innlegg jeg skrev før vi reiste, og nå ligger jeg sikker langflat på stranda med en sangria i den éne hånden og typen i den andre.... Vi blogges! 

ELEPHANTS...

Dagens antrekk

Topp fra syden lånt av søster, bukse Bik Bok, sko TOMS, veske H&M(eldre)Åh, jeg synes denne toppen er så søt! Mange elefanter på, frynsetråder og vide armer. Jeg lånte den med meg til Oslo fra søstrene mine (takk), og er fornøyd med det. Haha. Jeg er nettopp kommet hjem fra en koselig kafétur med Ingeridvennen, og har nå på Orange is the new black på TV-skjermen. Ha en fin søndagskveld ♥

SUMMER OUTFIT


Topp fra Zara, skjørt fra Bik Bok og sko fra Adidas (by Stan Smith)

CHERRY BLOSSOM

In between meetings

Jeg er nettopp kommet inn døren, etter et møte med bedriften som eksamensgruppa har samarbeid med. Vi har jobbet med eksamen både før og etter møtet, så nå kan vi ta helg med goood samvittighet! Jeg skal straks ture ned på brygga for å spise middag med Frida, som jeg ikke har sett på lenge. Sola titter endelig litt frem igjen, så la oss håpe det holder seg slik :-) 

TODAY'S OUTFITBukse Bik Bok - sko Romania - bluse arvet av bestemor - jakke Match

OUTFIT


Bukse og trenchcoat Bik Bok - Sko Nike - bluse Zara - veske arvet


OUTFIT OF THE DAY

The sun is shining

Bukse Bik Bok - genser Cubus - Cardigan H&M trend - sko Adidas Stan Smith - vekse gammel

Etter bedriftsbesøket med klassen i dag, var det ypperlig å ta en liten tur i sola med Maria! Vi har ikke sett hverandre på en stund, så det var godt å oppdatere hverandre over en sandwich. Og for et vær det er i dag, dere! Det letter mye på humøret ♥ Håper alle har hatt en like fin mandag som det jeg har hatt? Ellers bruker jeg slengbukser for første gang i dag (om man ser bort i fra en rett bukse jeg også har), og jeg må si det er behagelig og fint! Hva synes dere? :)

T-SHIRT DRESSNy favoritt fra Bik Bok Balance.


Skoene er fra en lokal butikk i Romania - smykker fra David Andersen og Edblad - jakken fra Bik Bok.

OUTFIT // SPRING FEELING

Bukse og genser Bik Bok - sko Adidas - ring YSL

FINALLY FRIDAYHele antrekket fra Bik Bok - sko fra Nike

DENIM SKIRT


Skjørt og genser Bik Bok - klokke Brathwait - halskjede David Andersen

God mandag, alle! Amelia var på besøk hos meg fra etter Babyshoweren til i går kveld, og det var så koselig! I dag er det så stille i hus, dessverre, men jeg har fått unnagjort noe skolearbeid, samt forberedelser til morgendagens forelesning. Det føles godt å ligge a jóur med skole! Ovenfor er helgens antrekk, og jeg elsker dette olaskjørtet fra jobben! :-) Hva synes du? 

LIGHT & DARK


Bukse, cardigan og skjerf Match - genser Cubus - sko Ilse Jacobsen - smykker Edblad og David Andersen

OUTFIT


Skjørt og lue Bik Bok - ullgenser Cubus - jakke og vest MATCH- smykker David Andersen og Edblad - sko Dr. Martens

GÅRSDAGENS ANTREKKHei og god formiddag! Jeg har sittet et par timer med forbrukersosiologi faget, men har nå en spisepause! Tenkte jeg kunne vise dere gårsdagens antrekk - en kjole fra Gina Tricot med åpen rygg! åh... den er så fin! Det var nemlig duket for julebord med jobben i går kveld, men jeg må fortsette lesingen nå som jeg først er så godt i gang! Jeg viser dere heller bilder fra julebordet senere i dag (hvis det ble noen brukbare) ♥ Hei og hade!

ALL BLACK IN THIS OUTFIT

Bukse Bik Bok, ullgenser Cubus, sko og jakke fra Romania.

God kveld, dere :-) Bortsett fra en liten handletur på butikken og en svipp innom posten, har tiden i dag gått til forberedelser til eksamen. Den nærmer seg med stormskritt, og jeg kjenner litt på det. Med over to timers Skypedate med Amelia, lillesøster, så føler jeg at stoffet sitter noe bedre! Takk for Gud for litt puggehjelp fra hun, altså. Hun er så snill♥ Tankekart og skriblerier er laget, og jeg kan ta morgendagen med halvveis fri med god samvittighet. Jeg skal en tur til Tønsberg for å se lillesøstrene mine på den årlige danseforestillingen, noe jeg gleder meg så til! I mellomtiden blir det høytlesing for meg selv og utvikling av flere tankekart... Haha, ikke så mye annet spennende, med andre ord. Vi blogges i morgen, forhåpentligvis med masse bilder fra dansejentene :-) 

LOVE ME SOME NEW SHOES

Gårsdagens antrekk

Trench coat Zara, genser og bukse Bik Bok og sko Adidas Stan Smith by Rita Ora. Åh, jeg elsker mine nye hvite sneackers. Jeg har hatt lyst på det i flere måneder nå, men ikke latt meg selv få spandere de på meg. Men, når lillesøster var her i helgen og handlet sko, så klarte jeg ikke å dy meg! Disse kommer til å bli mye brukt på jobben og kanskje til og fra skolen dersom føre og været tilsier det. Blir spennende å se hvor lenge jeg kan klare å holde de hvite. De skal bli ta godt vare på iallefall. I tillegg elsker jeg gull, og den vil passe godt til smykkene mine. Litt materialistisk lykke ♥ 

Bilder fra helgen kommer senere i dag, men nå er det skolen som kaller. Det er to uker til første individuelle eksamen, men i mellomtiden så må siste gruppeeksamen bli levert først... 

OUTFIT - GREEN AND SPIKES


Genserkjole Bik Bok, jakke Zara og sko Steve Madden.


OLDIE-BUT-GOODIEDenne jakken er fra Mary-Kate og Ashley kolleksjonen som kom ut for to år siden, og jeg var så heldig som fikk kjøpe den på salg på jobben! Jeg fant én igjen på lageret, og var så glad! Jeg hadde såå lyst på den i 2013, men økonomien satt jo en liten stopper... Haha. Den som venter på noe godt... Resten skjønner dere. Jeg liker den kjempe godt, i tillegg er den to-i-en! Glidelåsen over hoftene gjør at jakken kan bli kort - en litt røffere versjon! I dag kjørte jeg et helt sort antrekk, noe jeg ofte foretrekker. Blazeren er også en gammel slager som jeg har hatt siden ungdomsskolen! Hva synes dere om antrekket?♥

PS! Jeg har en rabattkode på den nye hudpleieserien MYK(se forrige innlegg) til dere! Bruk "charlottelouise2015" og du får 30% avslag frem til søndag!

OUTFIT: DENIM LOVEJakke Voice, genser Cubus, denimskjørt og øredobber fra Bik Bok og sko fra Romania. 

OUTFIT: DENIM AND LEATHERGod lørdag! Det er så deilig å ha fri på en dag som dette! Det er helg, sola skinner jo som bare det, jeg har spist pizza til frokost med ei vennninne i dag OG kjæresten har kjøpt inn ost og kjeks til i kveld! Hvor heldig er ikke jeg? :-) Ellers er jeg veldig fornøyd med mitt nye skjørt fra Lene Orviks kolleksjon med Bik Bok! Vi får dessverre ikke inn kolleksjonen hennes der jeg jobber, så da gikk jeg på jakt på flagship butikken - og der hang det jaggu meg dette skjørtet i min størrelse. En fn liten presang til meg selv... Hva synes dere om antrekket forresten? :-) 

A HINT OF ARMY GREEN

                                                                                                               Hele antrekket fra Bik Bok

Disse lette og tilfeldige krøllene har jeg faktisk fått til uten bruk av varme! Hvis det er interessant, så kan jeg lage en liten video hvor jeg viser hvordan? 
Nå har jeg en liten pause på biblioteket her, så ville bare slenge til noen få antrekkbilder fra i dag. Vi håper å få levert bedriftsøkonomi eksamen i dag, så jeg krysser fingrene for det!! Ha det fint så lenge!! :-)

HELLO SUNDAY

MIN FAVORITT STRIKK DENNE HØSTEN 

God formiddag! 

Her i hus er leiligheten shinet før besøk hjemmefra! I dag kommer min kjære Mamma en liten tur, og jeg gleder meg masse. Vi skal lunsje et eller annet sted i nærheten her, og det blir veldig godt denne søndagen. Jeg elsker søndager som dette; ingen alarm, sove helt ut, rydde leiligheten til punkt og prikke, en lang dusj og en-to kopper Nespressokaffe. Halo, sola skinner til og med i dag! Dette blir en fin avslutning på uken. Jeg har forresten på meg min nye favorittgenser fra Bik Bok, og med litt ull i vil denne holde meg varm på kalde høstdager ♥

HELLO OCTOBER // OUTFIT

Goodbye September, hello October


Sko fra Romania, klokke fra Michael Kors, hatt fra WOW, genser fra Cubus, bukse og jakke Bik Bok. 

DAGENS ANTREKK
Topp Irina Schrotter, bukse og trenchoat Zara, veske H&M Trend, klokke Brathwait og sko Topshop.

FLARED TROUSERSBACK TO SCHOOL

...og VIPS så var sommerferien over for denne gang.

Favoritt sommerkjole fra Bik Bok
Denne sommerferien har jeg vært såå heldig som fikk til en tur i tidlig juni til Kypros, men jeg kjenner jeg likevel er reiselysten. Haha, første dag tilbake på skolen og det første jeg gjør er å se på sydenturer... Etter mye jobb i hele sommer så tror jeg det skal bli veldig godt! Krysser fingrene! Ellers gikk første skoledag som smurt, og selv om jeg drømmer om reise så er det samtidig godt å fortsette bacheloren og se gjengen igjen! Sola skinner jo som bare det i dag, så da forlenger jeg sommeren litt til med min luftige kjole :-) 

WHITE SHIRT DRESS

E n k e l  o g  k o m f o r t a b e l


Hele antrekket fra Bik Bok(blir fort det når jeg jobber der, hihi), mens skoene er fra Romania. 

- SUMMER HAPPINESS -
Blomsterkrans og skjørt Bik Bok, topp H&M, sko Toms, ringer arvet og klokke MK

Hva synes du om bildene/antrekket?

SYVENDE I SYVENDESkjørt og skjorte fra Bik Bok (gamle), klokke Michael kors og ring YSLEi som er glad for en fri-dag i morgen etter å ha jobbet ti dager i strekk:

God tirsdagskveld fra Nydalen.

Jeg er nettopp kommet hjem fra jobb, og det første jeg møter er en ny-ryddet leilighet! (Tusen takk, Jade-Celine!!). Lillesøster har nå dratt hjemover igjen, dessverre. Det er kjedelig at jeg har måttet jobbe mens jeg har hatt besøk, men vi har jo fått sett filmer og kost oss på ettermiddagen, da! Jeg savner hun allerede, så jeg skjønner at jeg må ordne så jeg ser familien min raskt igjen. Rart det der - jeg har bodd alene i snart ett helt år(!) nå, men jeg blir like trist hver gang vi sier "hade"... ♥ 

I morgen har jeg fri fra jobb, da. Det skal bli godt å sove ut uten noen dundrende alarm som vekkeklokke, altså. Nå er sommerkotelettene og maiskolbene ferdig, hvilket vil si at det er middag i stuen :-) Hei og hade!

B O Y F R I E N D J E A N S
Topp Brandy Melville, jeans Bik Bok, sko TOMS, ring YSL og veske arvet

FOR EN DAG! 

Typen og jeg startet dagen med en liten halvtime joggetur, en god frokost etterfulgt av en åtte timers arbeidsdag som ble avsluttet med en spasertur med Ingeridvennen! Fjoh, blir sliten bare av å skrive det... Haha. Det har gått i ett med andre ord, men absolutt en produktiv dag! Ingerid og jeg dro også til nabolaget kjæresten og jeg potensielt skal bo, og det er såå koselig der.. Gå-avstand til jobb, til og med. Nå skal vi spise noe mat her i stuen med Breaking Bad på TV-skjermen! Vi blogges :-)

OUTFIT // BLUE FLOWERS


Kjole fra Bik Bok, trenchcoat fra Zara og sko fra Bianco

GÅRSDAGENS DATEANTREKK

♦Frynser♦


Topp Zara, bukse Bik Bok, veske Spell&theGypsy, sko fra Romania, smykke Etsy, ringer arvet og klokke fra Michael Kors

- MESH & PLAID -


//Bukse GT, genser Bik Bok, skjorte arvet, klokke Michael Kors og sko fra HM//

God morgen fra Nydalen! 

Jeg skal straks ture ned til Bik Bok for å jobbe et par timer før jeg skal møte Ingeridvennen over en kopp kaffe! Eksamenstiden er fortsatt i beste velstand, så resten av dagen skal vies til Organisasjonspsykologi, som er den nest siste eksamen for dette semesteret! Yay, jeg ser endelig en ende på dette. Jeg ville bare titte innom for å gi et lite pip, og for å oppdatere med et aldri så liten dagens outfit-innlegg, for en gangs skyld. Bildene er sterkt preget av selfies, da kjæresten er på jobb allerede! Hehe, godt det enda er tidlig og ikke så mange forbipasserende ;-) 

HA EN FIN DAG ♥

OUTFIT
Bukse og genser fra Bik Bok, trenchcoat fra Zara, solbriller Velouria Vintage, klokke Michael Kors og Converse på beina

PLAID SHIRT AND A SUEDE LEATHER JACKET

Ruter og semsket skinn 

 
Jakke Michael Kors, skjorte fra Romania, bukse Bik Bok, sko Converse, ring YSL, klokke Michael Kors

LATEST OUTFITS

Her er en liten samling av antrekkene jeg har postet på bloggen i det siste, og jeg må si at jeg har vært flink til å oppdatere på denne fronten denne måneden? Nja, liker å tro det oppi alt annet hvertfall! Haha. Er jo spesielt gøy når jeg får tilbakemeldinger fra dere, så fortsett med det - det gir meg massevis av motivasjon :-) Nå skal jeg jo om ikke lenge til Paris - og da kan jeg love dere flere outfits-bilder både på turen og forhåpentligvis etter (hvis shoppingen gir resultater.. hihi)! 

 HAR DU EN LITEN FAVORITT?

DENIM LEVIS VEST


Levis Vintage vest, arvet skjorte fra bestefar, bukse GT, sko Steve Madden

FROM THE WEEKEND


Jakke B-Young, genser Bik Bok, bukse Gina Tricot, clutch ADAX

GÅRSDAGENS ANTREKK


Bukse Bik Bok, skjorte Michael Kors, jakke en eldre en fra merket Donna, sko New Balance, veske H&M og klokke Michael Kors.

Deilig at det begynner å lysne ute!! Jeg valgte derfor i går å ikke gå i NOE sort, og det klarte jeg. Haha, jeg er en sucker for sorte plagg og er sjeldent du ser meg i et fullt antrekk uten den fargen, men i går ville jeg matche været litt...

I dag er det vel så fint vær, og siden jeg var på skolen til halv seks i går fikk jeg ikke utnyttet det deilig været! Så i dag skal jeg få vært litt ute mellom ærendene jeg skal gjøre. Vi blogges ♥

SIMPLICITY 03.03.15
Skjorte Topshop, bukse Gina Tricot, sko Ilse Jacobsen, herreklokke Michael Kors(låner av Kim Ruben)

BLACK, WHITE & GOLD
Genser fra Bik Bok, bukse GT og klokke fra Michael Kors.

OUTFIT


Bukse, topp og jakke fra Bik Bok, sko fra Kazar, klokke Michael Kors.

EARTH THONES

Genser fra en butikk i Bucharest, ringer arvet, klokke Michael Kors, armebånd A&C, bukse Gina Tricot
B L U EÅh, se så fin solnedgangen var i kveld!♥ 

PLAID SHIRT

Jeg fikk denne skjorten av venninnen min, og den er såå god og varm! En litt eldre modell fra Bik Bok som jeg liker fargene på. 


Beklager dårlig lys på bildene...

WEHOOO, jeg er endelig ferdig på antibiotikaen og i dag kom jeg meg opp på skolen! Var godt å se de andre igjen, og i tillegg holdt jeg klassens kvarter som tillitsvalgt på slutten av timen, så jeg er glad jeg fikk mye ut av skoledagen! Etter skolen ble jeg med Rebekka hjem hvor jeg fikk en kjempe god pasta-rett. Jeg kjente jeg trengte å være litt sosial og jeg er så glad for at jeg er frisk! 

W H I T E

Sko: Ilse Jacobsen, smykke: bestilt fra USA, klokke: Michael Kors, resten fra Bik Bok
PS: er det noen av dere som har lyst og kan lage en header til meg? :-) Mail meg på charlottelouise.blogg@hotmail.com!

OUTFIT

Genser: Søsteren min sin fra Primark, skinnvest: Costume for Bik Bok, sko: Converse, smykker: arvet og klokke fra Michael Kors
Dette antrekket har jeg helt glemt å poste i jobbstria! Men, jeg stod opp litt ekstra tidlig i dag for å spise en lang frokost - så jeg fikk litt tid til å blogge også. Dette antrekket hadde jeg på meg hjemme i Tønsberg i romjula, da lillesøster og jeg dro på kino. Jeg fant endelig  den gamle skinnvesten min fra Bik Bok (kolleksjonen til Costume) hengende på loftet, så da måtte jeg jo ta den i bruk igjen :-) Den deilige genseren er forresten Jade-Celine sin, og jeg har kapret den med meg til Oslo... (Takk for lånet, du får den ikke tilbake med det første♥)

CHRISTMAS OUTFIT


Kjole: Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok
Her er bilde av julekjolen min, som jeg plukket opp på salg for ett år siden, men ikke brukt før nå! Jeg er veldig glad i den, og jeg liker de ulike utskjæringene.

God morgen! Jeg er jo nå tilbake til Oslo - og det betyr jobb, jobb og jobb denne uken. Blir koselig å komme tilbake til hyggelige kollegaer, og så vet jeg at det er megasalg på Bik Bok nå, og deeet kan jo være spennende! Tjohei.

SNAKE PRINT

Fjoh, nå kan jeg endelig sette meg ned og slappe helt av - for noen timer iallfall! Dagen i dag har gått i ett! Først noen siste juleærender før jobb og etter arbeidsdagen på Bik Bok har jeg nå satt på vask, pakket inn gaver og pakket for en langweekend i Tønsberg. I morgen vender jeg snuten mot hjembyen min, og jeg gleder meg så vanvittig til å tilbringe dagene med familien min og mine gode venner! Skal bli så godt, kjenner jeg :-) Ellers har jeg på meg min styggkule bukse fra Seven for all Mankind (som jeg kjøpte i New York) i dag, sammen med min favorittgenser fra Cubus.

Heydå!

OUTFITMå bare beklage mitt trøtte tryne i dag, men Ingeridvennen var så snill og tok noen bilder av dagens antrekk så da kunne jeg likeså godt vise dere den nye buksa mi, som jeg for øvrig fant for hundre lappen(!) på jobben. Genseren er også fra Bik Bok(Mary-Kate og Ashley sin kolleksjon), vekse er arvet, klokke Michael Kors og sko fra Din Sko.

Hey og hade! 

PS: Vinneren av konkurransen trekker jeg på selveste julaften, så fortsett å meld dere på! :)

OUTFIT - BLACK & GREY


Topp Cubus, bukse Zara, kåpe Costume for Bik Bok, halskjede Bershka, klokke Michael Kors, skjerf og veske Bik Bok

BRENNENDE HIMMEL

- Kveldens antrekk -


Hele antrekket er fra Bik Bok

Hei og god kveld! SE SÅ FIN SOLNEDGANG! Åh, slikt gjør meg glad! Måtte bare blinkse noen bilder til dere.

Hele formiddagen har gått til lesing og jeg kjenner at eksamensnervene stiger inn på meg ettersom eksamen er rett rundt hjørne. Kvelden i dag får jeg fri fra bøkene i et par timer da det er en stor familiemiddag i Drammens by! Det gleder jeg meg veldig til. Jeg får sett store deler av slekta i kveld og vi skal feire førjulstiden sammen over koldtbord.. NOM! 

NY UKE, NY MÅNED OG NYTT OUTFIT

A SIMPLE OUTFIT

//Skjorte Michael Kors, bukse Never Denim (Bik Bok) og ring YSL//

LATEST OUTFITS

Har du en favoritt?THIS BLOUSE

Bluse arvet av bestemor, blazer Fretex, bukse (skinnimitasjon) Zara, ringer arvet.- OOTD -

- Outfit of the day -

Hei, du! 

Etter åtte timer på Bik Bok så var planen å dra hjemover til Tønsberg igjen. Bagen var pakket og klar, men så endret planene seg litt og da ble det til at jeg dro til mitt andre hjem her i Oslo, likevel. Formen bukker og neier for dette, men jeg håper jo at jeg kan få ta en tur hjem i morgen (spesielt da det er farsdag)! Så, vi får se hva morgendagen bringer :-) I mellomtiden ville jeg bare poste noen bilder som ble tatt etter stengetid i dag, i flotte omgivelser på Majorstua. Åh, de har tent julelysa allerede! Er så fint ♥


//Favorittgenser fra Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, bukse Never Denim, caps og ring Bik Bok, klokke Michael Kors.//

FALL OUTFIT

Jakke og klokke: Michael Kors, jeans: Never denim, veske: Spell design
 OUT(FIT)Jakke Costume by Bik Bok, veske arvet, Skjerf og bukse Bik Bok

BURGUNDY

Æh, så kaldt det er om dagen. Det blir bare kaldere og kaldere, så jeg må få tak i en ordentlig vinterjakke før det blir for sent... Jeg nekter å fryse rompa av meg når vinteren kommer. Er så vanskelig å finne en ordentlig varm en... Jeg nekter også å betale fem sifrede summer for en halvkald jakke (og som for øvrig alle har her i Oslos gater)! Jeg får se hva jeg klarer å finne, har dere kanskje noen tips? Ellers så holder denne fiiiine jakka meg varm enn så lenge, som inneholder ull og alpakka, og jeg er så glad for at jeg kjøpte den nesten ubrukt i fjor til en betydelig mindre sum :-) Burgunderjakke fra H&M Trend, bluse Lindex, olabukse Never Denim og sko Jeffrey Campbell

BOOTS, WARM SWEATER AND A LEATHER JACKET

Deilig høstvær ♥

 

//Genser stjålet av kjæresten (Jean Paul), bukse og veske Bik Bok, Michael Kors klokke og arvede ringer, jakke fra MATCH//

STRIPES, HAT & SOME RED


Tilfeldige bilder av antrekket i går. Ny favorittgenser fra Zara til 299,-! Jeg prøvde den for en liten stund siden, men valgte å ikke kjøpe den. Men, så har jeg tenkt på den i lang tid senere og bestemte meg for å ta til innkjøp av den likevel, og jeg angrer ikke! Myk, god og ikke minst: varm! Fornøyd :-)

LONG BEACH HIGHWAY

Ring fra YSL, ellers er resten Bik Bok (sånn går det når man jobber der).  Skoene er fra Whitney Port for Bik Bok (mine favoritter for øyeblikket)


LONG COATCoat, jeans, topp, smykke: Bik Bok, sko: Whitney Port by Bik Bok

Åh, som sola skinner i dag! Etter jobb dro Kim Ruben og jeg i butikken for å handle inn taco til middag som vi skal kose oss med sammen denne lørdagen! Vi har ingen andre planer enn å spise god mat og drikke noen glass vin i mens Prison Break spinner på TVskjermen! Jeg er blitt helt hekta på serien... HALOO, klarer han å bryte ut av fengselet? Hvis du vet, ikke si det!  

Ha en fin lørdag, jenter og gutter! 

DAGENS ANTREKK

Kjæresten var så snill og knipset et par bilder før jobb! Brukte min nye "skinn" jakke fra Bik Bok i dag som jeg tenkte å vise dere:


Hva synes dere? :-)

Bukse, topp, halskjede og jakke: Bik Bok, cardigan: Match, lommebok: ADAZ

AN OUTFITBukse: Abercrombie & Fitch, cardigan: Match. Bluse og veske: Bik Bok

- PATTERNED KIMONO -Kimono: Bik Bok. Bukse, topp og pærlesmykke: Bik Bok. Infinitysmykke: Bershka(fått av Idabeste). Langt smykke er arvet. 

Jeg kjøpte denne kimonoen på salg i sommer, men har ikke fått brukt den før i dag! Den er kjempe behagelig å ha på og gjør det ellers så sorte og enkle antrekket litt mer spennende. Selv om den er fin, så er den ganske så upraktisk da. På jobb i dag hang frynsene seg fast i både kleshengere, kasseområdet og i en kundes veske... Haha, siste gang jeg bruker den på jobb, men ellers liker jeg den :-) 

EARLY MORNING OUTFIT


En trøtt Charlotte :-)

Hei og god formiddag! Dèt at klokken snart slår 13.00 og jeg allerede har rukket å vært på forelesning, jobbet smått i en kollokviegruppe og nå er hjemme med noen nye bøker jeg tok til innkjøp... Det er supert! Deilig å være ferdig med dagens gjøremål slik at jeg nå sakte, men sikkert, kan krype tilbake til sengen som jeg så fint lå i til morgenen i dag da ringeklokken slo 06.30... Ville bare vise dere dagens enkle antrekk som består av bukse, veske og cardigan fra Bik Bok, sko Whitney Port for Bik Bok, skjorte fra Abercrombie og lommebok fra ADAX. 

STRIPES AND WHITE

Alt fra Bik Bok, bortsett fra Converse på beina og arvet veske.- SCULL AND FEATHERS -
Jeg har nå pakket meg ut av to soverom og med dèt fant jeg en del gamle klær fra Bik Bok som jeg tenkte jeg kunne ta i bruk igjen! Solbrillene er et funn fra Stavangertreffet og nettet er fra Søstrene Grene til hele 15,-.

 Tiden går til å pakke, rydde, vakse og jobbe - ikke særlig interresant bloggmateriale med andre ord. Jeg befinner meg nå i hovedstaten og kjæresten og jeg har nettopp vasket i fire timer i strekk... Nå har vi noen få timer til rådighet før vi får nøklene til den nye leiligheten vår! Vi blogges når tiden strekker til igjen! Hei og hade fra meg ♥ 

- B & W -/BIK BOK/

IN O S L O


Overdel og skjørt fra Bik Bok

Hei! Jeg dro rett til Oslo etter jobb på lørdag og har slappet helt av siden! I dag har vi fått unnagjort et møte i banken, så nå er depositum i orden! I tillegg har jeg levert søknad på Bik Bok her og snart kommer Ingerid på besøk mens kjæresten er på jobb. Ting begynner å komme i orden - nå er leiligheten i boks og jeg har fått tatt med meg litt småting.. Snart flytter jeg ut fra redet.. Veldig rart, men i mellomtiden skal jeg nyte litt tid med venninner og familie når jeg kommer hjem igjen :-) 

C O M F Y

~ dagens avslappede og komfortable antrekk ~Tee Zara, overdel Bik Bok, shorts Bik Bok og sko fra H&M

GÅRSDAGENS ANTREKK


Kjole fra Bik Bok, armbånd fra Juicy Couture, ring gammel, sko fra Jean Paul.

Flere bilder av Tønsbergs sommerfest kommer utover dagen! :-) 

@ THE OPERAHele antrekket er fra Bik Bok (på salg, wee)

Jeg skal jobbe en del timer på Bik Bok i dag så da blir det ikke mye annen blogging, men tenkte jeg kunne vise dere et antrekk jeg hadde på søndagen som var! Da var vi på Operaen for å se Svanesjøen. Flere bilder kommer senere, nå kaller jobben :-) 

F L O R A L


(Hele antrekket er fra Bik Bok, men Converse på beina)

TODAY´S
Bluse: Vintage. Skjørt, kåpe og ringer: Bik Bok. Solbriller: Ray-Ban. Veske: Spell & The Gypsy

TODAY'S APPAREL

(Bukse og tee, tynne ringer: Bik Bok, Jakke: Match, ring: YSL)

OUTFIT OF THE DAY

Kjole: Bik Bok. Halskjede: Snö. Sko: Skopunkten.

Her er kjolen jeg kjøpte på jobben i går! Er såå fornøyd og helt perfekt at den er så luftig i denne varme temperaturen som er. I dag var det min kusine sin konfirmasjon og det var veldig koselig. Jeg viser flere bilder i morgen :-) 

TODAY'S APPAREL

//Genser Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, bukse Bik Bok, veske Spell & the Gypsy, Converse på beina//

TODAY'S APPAREL

 //Chinos Zara, topp Bik Bok, cardigan MATCH, Converse på beina//

Dagen min har gått i ett og sett slik ut: dobbelkjøretime, frisørtime, skole (foredrag og gym), lesing til prøve, jobb. Blogger mer fra frisørtimen i morgen for nå må jeg øve på morgendagens prøve og spise litt kveldsmat! :-) Snart påskeferie...

SPRING FEELIN'Jeans, skinnjakke og tee: Bik Bok / Converse på beina.

Åh, for en deilig følelse å våkne til solstråler som skimter gjennom gardinene! Jeg kunne endelig ta frem skinnjakken igjen. Får en så vårfølelse nå og det er utrolig godt å kjenne på at man går mot lysere tider. 

I dag skal jeg jobbe rett etter skolen for så å nilese for siste gang på morgendagens historieprøve! Vi blogges, solstråler ♥

~TODAY'S OUTFIT ~

 


(Jeans: Zara, jakke: Pull & Bear, caps: NY, tskjorte: Bik Bok, og Converse på beina)

Når man har en så dårlig hårdag som jeg har i dag så er det veldig greit å slenge på seg en caps, gitt! Denne kjøpte jeg i New York (såklart) og har aldri brukt den, men i dag kom den til nytte.

Ha en fin dag ♥

WEARING A LEATHER JACKET. FOR NOW...


Wee, kan endelig gå med den nye skinnjakka mi! For nå, iallefall... Er meldt snø igjen (!!) om ikke lenge, så får nyte godværet mens jeg kan. Har utrolig mye skolearbeid denne uken så det får duge med litt sjeldnere oppdateringer og iphone bilder på dette innlegget :-) Ha en fin uke så lenge ♥

B L U E
 (skjorte og bukse: Jean Paul, genser: Match, klokke: Michael Kors, sko: New Balance)

OUTFIT // FRINGESBukse: Match, skjorte og jakke: H&M, klokke: Michael Kors, sko: Topshop

~ ARMY ~

//Genser: bik bok, skjorte: Topshop, klokke: Michael Kors//

LAYERS WITH GRAY & BLACK


Coat: Jean Paul, skinnimitasjonsbukser: Zara, cardigan: Match, tskjorte: Bik Bok, veske: Michael Kors(Ingerids), cluch: ADAX.

TODAY'S APPAREL
Skjørt og topp: Bik Bok, cardigan: MATCH, Sko: Din Sko. 

Er ikke dagens antrekk, men for noen dager siden.. Jeg har en greie for myke og lange cardiganer for tiden! Er så komfortabelt og jeg synes det er så deilig å bare slenge over et ellers enkelt antrekk! I tillegg er denne rosa, noe som jeg liker veeldig godt ;)

~ CASUAL WITH BLUE AND GRAY ~

(Beklager noe dårlig kvalitet på bildene - ble tatt i halvmørket og med et kompaktkamera.)
Bukse og Tee: Bik Bok, Cardigan: MATCH, Converse på beina.

- SUNDAY -


Skjørt: Mads Nørgaard, genser: MATCH, sko: Din Sko, smykke: Bik Bok

Det er så vanskelig å få tatt gode bilder i vintermørket for tiden! Bildene blir ganske så kornete og uklare, men sånn er det bare.

Kjæresten har vært her i helgen og vi har bare slappet helt av med film og god mat. Kjempe hyggelig! Nå er det lekser som venter, så vi får blogges senere :-)

- OUTFIT 21.01 -

//Bukse: Topshop, cardigan: Vila, sko: Din Sko// lommebok: ADAX 

GRAY WINTER


Jeg elsker denne genseren fra Bik Bok! Den holder meg varm, er ganske så "vinter-aktig" og så matcher den jo humøret ute i dag! 

HAPPY NEW YEAR
Kjole fra Nevernaked

RECAP - OUTFITS 2013

Her var et lite utdrag fra mine outfits(slik jeg som blogger liker å kalle antrekkene mine) gjennom dette året. Stil og mote er en av mine store lidenskaper og jeg skal gjøre det mye bedre antrekk - og bloggvis det kommende året - det er ett av mine nyttårsforsetter! Er veldig gøy å se gjennom bildene på denne måten og jeg ser at jeg har en ganske udefinerbar klesstil. Jeg kan være noe rocka, men så plutselig går jeg med de søteste blusene... Når man har noen dårlige dager, slik som egentlig kan beskrive formen min de siste ukene, så er det små ting som dette som gjør at man får litt gnist tilbake. Er viktig å ikke glemme å være kreativ og fortsette med driftene og ønskene sine. Det er noe jeg håper å bli flinkere på. 

SHADES OF BURGUNDYGårsdagens antrekk:
Cardigan H&M Trend, bukse og lue Zara, topp og smykker fra Bik Bok, sko Din Sko. 

Jeg var på utkikk etter denne fine cardiganen i en god stund. Jeg var innom alle H&M butikkene i Oslo som førte H&M Trend, men den var utsolgt - og det skjønner jeg godt! Etter litt leting på nettet, uten hell, så bestemte jeg meg for å legge den ut på bazar i håp om at noen ønsket å selge sin. Flaks hadde jeg! En del rimeligere enn ordinærprisen og et par dager senere var denne skatten min. Den holder meg god og varm med ullen som den inneholder, og dessuten elsker jeg fargen! ♥ Materialistisk lykke. 

MINE FAVORITTER: 2. KOLLEKSJON, MKA OLSEN FOR BIK BOK

Plaggene ovenfor er mine absolutte favoritter blant den andre kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for Bik Bok. Plaggene har vært i butikk en uke nå, men jeg har enda ikke tatt til innkjøp av noen av plaggene, men de ligger å lurer på meg... Det får bli på neste lønning om noen av plaggene er igjen da! Hva synes dere, har dere fått noen favoritter? 

OOTD / OUTFIT OF THE DAY

(Genser Weekday, bukse og kjede Bik Bok, sko Whitney Port for Bik Bok)

YESTERDAY'S OUTFIT

 
                                                                                   (alt fra bikbok)

OOTD
[ genser og skjørt: Bik Bok, klokke: Michael Kors, sko: New Balance ]

Nye sneakers! Har siklet etter dem en stund nå, og ettersom jeg trengte noen hverdagssko som er bedre å gå i så fallt disse skoene fra New Balance i smak. Utrolig deilig å gå i! 

LEVELS OF BURGUNDY

(Sko fra Polen, bukse Topshopm, Cardigan og jakke Bik Bok, skjorte Michael Kors)

SNAKE PRINT

(Bukse: Seven For All Mankind, Kåpe fra Zara, resten fra Bik Bok)Gårsdagens antrekk som består av den kule jeansen med slangeprint på! Jeg digger den. Den kjøpte jeg på en alt for fin butikk i New York (vi fikk champagne ved inngangen, det sier sitt..) og klarte ikke la være å gå fra butikken uten å ha handlet noe. Den var i overkant dyr, men jeg liker den. 

Jeg skal nå på jobb, så blogges senere :-)

PLAID SHIRTGod tirsdagsmorgen! Forskjølelsen kommer snikende innpå og det vil jeg ikke ha noe av - så litt vitaminer og en varm kopp te håper jeg da skal gjøre litt godt på denne høstdagen. Jeg liker å kle meg etter humøret, og jeg våknet med en skikkelig høstfølelse i dag og da kunne jeg jo bruke min nye rutete skjorte fra jobben! Er det bare jeg som forbinder ruter med høst? hihi, kanskje..

I dag er det tid for noen timer arbeid på Bik Bok før jeg turer avgårde til Norges hovedstad. Blir koselig å tilbringe litt tid med kjæresten igjen :-)

MY NEW GREY SCARF 
(Skjerf 199,- Bik Bok)

Jeg elsker dette skjerfet fra jobben! Jeg har lenge sett på Acneskjerfene, men latt være å kjøpe da de er til en litt stivere pris.. Når disse skjerfene kom på Bik Bok til prisen av en 200lapp, og ser nesten klin like ut så var det ikke noe å lure på hvilket jeg gikk for! Kjempe stort, mykt og grått - nettopp det jeg lette etter.  Nå kan høsten bare komme, for jeg vil klare å holde meg varm med dette skjerfet! 

Nå er det helg og enda bedre; høstferie! Ah, det er så etterlengtet med fler timer med søvn og totalt avslappende dager... Litt skal jo skje da - jobb, Oslotur og Tusenfryd :-) 

OOTD - SIMPLICITY

Hele antrekket i dag er fra Bik Bok, bortsett fra skinnjakken som er en gammel modell fra GT og ringen som er fra Dyreberg Kern. Det er helg!! I dag hadde jeg fagdag i Psykologi og vi hadde en klassetur til høyskolen i Vestfold som var veldig spennende. Vi hørte på tre forskjellige foredrag, bla. av forfatteren Jan Mehlum som er en utrolig flink forteller. Han fortalte om hans erfaringer som sosiolog og hvordan han brukte sine kunnskaper i tekstene sine - jeg må jo bare kjøpe en bok han har skrevet! Noen som har lest noe skrevet av han? 

Helgen skal tilbringes på jobb, samt ulike gjøremål som må gjøres før skolen starter igjen på mandag... Kanskje jeg får litt tid med kjæresten også! :-) Ha en fin helg! 

ANTREKK: 18ÅRS BURSDAG

(Kjole: Mary-Kate og Ashley for Bik Bok, klokke: Michael Kors)Å, jeg synes denne kjolen er så fin, jeg! Gotta love Mary-Kate og Ashley Olsen... ♥

OUTFIT 14.09.2013 - FADED IN BLUE


(Bukse: Costume by Bik Bok, Topp: Segal, Bodychain: GT, Sko: Jeffrey Campbell)

Endelig er lørdagen her! Det betyr at jeg skal feire 18 års dagen min med Idabeste!♥ Jeg hadde riktignok bursdag 03. mai, men siden Ida hadde bursdag i august så skal vi feire sammen i kveld med verdens herligste gjeng! Det blir så bra, gleder meg masse! Jeg har også kjøpt en ny kjole fra Mary-Kate og Ashley-kolleksjonen til Bik Bok(selvfølgelig har jeg det..), så gleder meg til å ta på finstasen og litt dæsj av sminke i ansiktet senere ;-) Ha en fin lørdag!

04. SEPTEMBER 2013
Gårsdagens bilder av antrekket jeg bar. Alt fra Bik Bok, hvor jeg også jobbet etter skolen i går. Sliten og trøtt var følelsene når disse bildene ble tatt etter arbeidsøkten. Ellers er det alltid fint å ende kvelden ved stranden. ♥

Translate: Yesterday's photos of my outfit, taken trough my iPhone. Everything is from Bik Bok, where I also worked last night after school. Feeling pretty tired when this shots were taken. Even prettier is coming home, right next to the beach. ♥

GREY, WHITE & GOLD

Yesterday's outfit:

(Kjole, cardigan, sko og enkeltringer fra Bik Bok, ring YSL)

God søndagsmorgen! I dag er planen å gjøre en ordentlig shining på rommet mitt, gjøre litt lekser og så bare slappe helt av resten av dagen. Har hatt en jobbhelg, samt at jeg var i bursdagsparty i går - så kroppen trenger litt hvile nå. Outfitet for jobbdagen i går ser dere ovenfor. I og med at jeg stengte på Bik Bok så måtte jeg gjøre noe smart med antrekket for bursdagen: Den hvite og avslappede cardiganen gikk av og en stram sort blazer kom på, pluss en dæsj sminke i ansiktet - Voila - klar for fest. Ha en fin søndag!

MY SUMMER OUTFITSHøsten kommer snikende innpå, enten vi vil eller ei. Shorts og kjoler bør snart legges bort, og høstens mote kommer på. Ble ikke stort med outfitsposter, men noen antrekksbilder har det jo blitt i sommer! Du finner resten under "outfits". Har du noen favoritt?

PURPLE SHADES

(Tshirt Topshop, jakke GT(eldre modell), sko H&M, skjørt og ringer Bik Bok, klokke Michael Kors)
Lang dag i dag - skole som endte i en gymtime, deretter jobb, halvtimes lang busstur og nå litt leksearbeid.. Gleder meg til å legge meg på senga under dyna med en kopp søt te og ringe kjæresten min, som jeg savner alt for mye! Ha en god kveld, jenter og gutter ♥

FOCUS [.]

                                                                                                                                             (Sko - Steve Madden, resten - Bik Bok)

Etter å ha jobbet (nesten) to uker i strekk så er det deilig med et par dager fri her i Oslo! Vinen er på bordet, Friends buffrer og sommerkvelden er deilig og varm. Hygge med kjæresten. Ha en fin kveld videre :-)

FLORAL BOMBER JACKET

(Jakke - Bik Bok, Shorts - GT (gammel) )HINTS OF BLUE(Kjole og smykke - Bik Bok, Skjorte - Urban Outfitters, Converse på beina)


Befinner meg på svenskegrensen med kjærestens familie og koser meg gløgg ihjel! Deilig med litt avbrekk fra en ellers hektisk hverdag. Her spiser vi så vi nesten ruller avgårde til sengs, før vi så står opp for å spise deilig mat igjen.. Mm! Også er det jo så fine omgivelser her :-)

GREEN ZEBRA

Outfit: Jumpsuit, smykke og sko: Bik Bok, olaskjorte VOE (gammel).

Sånn går nå dagen - jobb, jobb og jobb! Snart et lite opphold og da går turen videre til Sverige! Blogges da :-)

 

LOOK OF THE DAY

Dette er det første av 1 av 2 antrekk som er blitt brukt i dag - finstasen er på nå for å feire at min storesøster offisielt endelig er Dr. Haraldsen!!!!! Vi er så stolte, og nå skal det videre for en deilig treretters middag og feiring ut over kvelden. Blogges!

CROSS ON DENIM

Shorts og bh Bik Bok, backless-top: Cubus, solbriller Vintage

Har storkost meg i dag. Vi tok taxi bort til et badeland med spa hvor vi badet og deltok på en vannaerobic i et par timer. Koste oss masse, til tross for at massasjetime ikke var ledig (så vi drar tilbake om noen dager!). Weho. Skal ikke si så mye om vannaerobicen, annet enn at vi plutselig måtte stå i ring og klappe og massere sidemannen på skuldrene. Heldige meg så var min sidemann en gammel slovaker... haha, vi fikk oss en god latter når vi måtte klappe på øreflippene til hverandre... Neste gang steller jeg meg mellom mine lillesøstre... Ellers er det kjempe deilig temperatur her, så nyter tiden :-)

THIS RED SHIRTTopp fra Bik Bok

Jeg har ikke noe energi til å skrive en hel roman om hvor sliten og surrete jeg er nå, men er kanskje like greit etter å ha jobbet i 9 timer på "Tønsbergdagen". Fullt kaos. Rot. Morsomt. Slitsomt. Hyggelig. God natt! I morgen tidlig bærer det av sted på jobb igjen :-) 

OUTFIT - SUMMERPARTY

Maxidress Bik Bok, sko River Island.

Gårsdagens sommerfest-outfit! Elsker denne kjolen!! 

OUTFIT // FRINGE

Kjole og genser: Bik Bok. Sko: Topshop. Veske: Spell. Smykker: Michael Kors, Bik Bok etc. 

Jeg rakk å ta noen bilder før jobb i dag! Jeg starter kl 10, så dette innlegget er forhåndspostet! Challengen for denne dagen kommer på kveldingen en gang. 
Ha en fiiiin dag. 

OUTFIT 17.MAI 2013

17.mai antrekket i går er fra H&M (kjole), skopunkten (sko) og Michael Kors (klokke). 

HADDE DU EN FIN FEIRING I GÅR?

OUTFIT // PINK BLOSSOM


Antrekk på konfirmasjonen i går. Kjole fra X-company, sko fra Aldo.

OUTFIT // THE DENIM JACKETVeske fra Spell, resten fra Bik Bok. 

OUTFIT WITH THESE SNAKEPRINTED JEANS


Skorte Lindex, cardigan Bik Bok, sko Din Sko og jeans fra Seven For All Mankind (New York). 

Elsker denne buksen jeg kjøpte i en alt for dyr butikk i New York! Med den servicen vi mottok når vi gikk inn i butikken var det umulig å dra ut der i fra uten et plagg. Men, jeg angrer ikke! Jeg synes den er så stilig! Dette var da kveldens antrekk for å feire Mamma! ♥

OUTFIT WITH THESE COLTRAINE BOOTS 

Wore this outfit yesterday.
Cuoutboots:
Jeffrey Campbell(The Coltraine Boots. Superflex jeans: Never Denim. Ring: YSL. Skjorte: Urban Outfitters. 

HEY MICKEY//Skjorte Forever 21, flexijeans Topshop, genser Bik Bok, klokke Michael Kors og Converse på beina//

Dagens outfit. Jeg blir så godt humør av denne genseren jeg kjøpte på Bik Bok! Hey Mickey.. 

MY FAVORITE BLOUSE

Ah, jeg elsker denne blusen fra Bik Bok som jeg fikk for et par år tilbake. Den er veldig fin i seg selv, men den har faktisk en stor affeksjonsverdi for meg. Min kjære bestefar og jeg var på shopping i hjembyen hans. Vi kikket rundt i butikker, og så hadde jeg sett på denne blusen så lenge, men hadde ikke råd. Snille Bam Bam (som jeg kaller han) kjøpte da denne til meg fordi han visste hvor fin jeg synes den var. Det betydde mye for meg! En annen ting er at første gang jeg var i New York for to år siden så dro jeg på Lauren Conrad sin boksignering med denne blusen.  Da jeg skulle få signaturen hennes kommenterte hun hvor fin den var! Det var faktisk det første hun sa, og det glemmer jeg aldri! Så av de grunnene betyr denne blusen litt mer enn de andre plaggene i skapet :-) 

Har du et favorittplagg som har en liten historie rundt den? Fortell! :-)

TODAY'S APPAREL

God morgen! ♥ Elsker denne genseren som jeg har lånt (stjelt) fra kjæresten.. Startet sent på skolen i dag, så jeg og lillesøster rakk å lage havregrøt og spise en god og lang frokost. Elsker slike morgener som ikke inneholder stress! Dagens planer er å sitte igjen her etter skoleslutt et par timer for å øve til morgendagens prøve, deretter har jeg fått en liten jobboppdrag for i dag! Tjene litt penger før NY er ikke dumt.. Ha en fin dag i dag, kjære lesere! :-)

THE SUNLIGHT IS FINALLY HERE!

Det er så herlig med solskinn ute her i Tønsberg nå! Kan endelig gå med denne jakken fra Zara igjen, og ikke den svære boblejakka... Sola smiler og det får meg til å smile! Nå skal jeg møte ei venninne på Cafè, så et par timer med jobb! Ha en fin dag, alle sammen :-)

MORNIN'God morgen, dere! Har en del fritimer på skolen i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne rekke innom bloggen en tur siden det har vært en aldri så liten stund siden.. Har vært SÅ opptatt! Skolejobbing, deretter jobb etter skolen på Bik Bok, og så er jeg ikke i form om dagen (som jeg har skrevet alt for mange ganger.. blæh). I dag er inget unntak - skole, jobb og en laber form.. menmen, kommer meg gjennom denne dagen også! :-) Håper alle får en fin start på uken! 

RED JEANS

Er på vei til jobben i skrivende øyeblikk, så blir et kjapt hei-innlegg fra meg! Har på meg nye Super Flex-jeans fra Bik Bok, og jeg digger fargen!! Ha en fin lørdag, alle sammen! 

TWO CROSSESHele antrekket er fra Bik Bok i dag (for et sjokk..) - men jeg liker det! ♥

BLACK SIMPLE SWEATER, OUTFIT

Fant denne på salg på Bik Bok, og klarte ikke å la vær å kjøpe den! Synes den er veldig fin!! ♥ Hva synes du da? :)

Selger forresten min splitter nye Tiger of Sweeden lommebok, sjekk ut: http://www.bazar.no/annonse/tiger-of-sweeden---lommebok-10023983

THIS OUTFIT KEEPS ME WARM
 

Denne genseren fra Bik Bok er såå deilig! Den holder meg ordentlig god og varm på disse kalde vinterdagene. Hva syntes du? :)

DRAMMENSTUR // OUTFIT

Hallo i stuen! I dag har typen og jeg vært en tur i Drammen for å besøke familie, utrolig hyggelig! Deilig å komme seg litt bort noen ganger fra lille Tønsberg.. Har jo vært en del syk så var godt å finne på litt annet også, enn å kun ligge i senga! Ovenfor er dagens lille outfit, og ja jeg er ikke helt frisk og ser utrolig trøtt ut. Takk for meg :)

1. JULEDAG OUTFIT

Kjole fra GT, Klokke Michael Kors, Sko Skopunkten, belte Primark. 

JULAFTENS ANTREKK

 
Smykke: Dyrberg Kern by Bik Bok, kjole X-company

God morgen!! Gårsdagen var stappet med god mat som fikk meg like stappet, masse hygge og latter med familien og 4,5 timer med åpning av pakker(sånn er det når vi er en stor famillie)! Jeg er kjempe fornøyd med alle gaver jeg har fått, har så snille familie og venner! Nå derimot føles det ut som om jeg er som en oppblåst ballong - er så mett!! I tillegg skal vi nå snart videre for brunsj hos Tante, hvordan skal dette gå? Ah, jaja - legger på meg alltid rundt juletider, og siden jeg elsker mat er i år ingen unntak. NAM! KOS DERE!! Viktig å kose seg i julen. ♥

TODAY'S LOOKJeg ser jo ikke ut på bildene ovenfor, jeg er så sliten og det synes! Menmen, noen dager er bedre enn andre. I dag er en av de dårligere.. Klarte ikke å fokusere på skolen, jeg var svimmel og uvel og utrolig slapp.. Er egentlig det det går i for tiden, så beklager my lack av blogging.. 

Ellers er kjolen fra Bik Bok(ute av butikk), jakke og skjerf Zara - kjøpt i London! :-) Ha en fin dag!!

TODAYS LOOK Super Flex jeans og bluse fra Bik Bok, blazer fra Fretex og iphonedeksel fra Ebay. 


Heihei! Jeg fant denne herreblazeren på Fretex for et år siden for 20,-(!) og har ikke fått brukt den før i dag! Snakk om kupp.. 

DETAILS


//Details of todays outfit//

OUTFIT - BRYLLYP


Kjole Lace, blazer Forever 21, clutch Asos

I går var jeg i bryllup til min kjære kusine, og ovenfor ser dere hva jeg hadde på meg! Det var et kjempe hyggelig og vakkert  bryllyp og jeg og familien koste oss veldig! Vi danset til langt ut på natt så i dag kjenner jeg det litt på formen, hehe. Håper alle har hatt en fin helg! ♥

ARMCANDYShamballa-inspirert armebånd HER(sponset), klokke Michael Kors, blått årmebånd fra storesøster, brunt armebånd er kjærestegave

Jeg elsker å ha mange armebånd og dilldall på armen! De forskjellige armebåndene er ulike minner! Flere enn meg som har noe de "sparer" på av acsessories? 

ME AND MY FRINGED BLAZER


(huff og huff - beklager de dårlige iphonebildene)

Tilbake!! Har jobbet i hele dag og de andre dagene har jeg jobbet med skole og lekser - noe som må prioriteres!

Bik Bok + Costume hadde noen veldig stilige plagg og jeg klarte ikke å dy meg da jeg så denne pusete og frynsete cardiganen. Jeg vet ikke om den er veldig kul eller veldig merkelig, men pyttsann! Hva synes dere? :-) 

YESTERDAYDette hadde jeg på meg i går - med den nye cardiganen fra Bik Bok! Åh, den er så sinnsykt deilig og myk å ha på seg ♥ Nå skal jeg ture avgårde på jobb så får dere ha en fin lørdag, alle sammen :-)

OUTFEET

Sko: Topshop

Handlet disse i London og jeg er så fornøyd!! What u think?

TODAY'S LOOKKom nettopp hjem fra jurymøte med Tønsbergs Blad og nå er finalistene plukket ut til bloggkonkurransen. I hele tre timer diskuterte vi frem og tilbake hvem som vi mente egnet seg blandt de beste her i Vestfold og det ble et bra resultat! Følg med neste uke, om dere er i finalen! :-) Ovenfor ser dere dagens look, og jeg elsker denne jakken!! 

ME AND MY FALLJACKET

Heihei!! Endelig ferdig på skolen! I dag har det gått såå tregt, huff.. Jaja, overfor ser dere yndlings-høst-jakken min som jeg kjøpte i NY for to år siden på Bebe.  Dagens planer er å ta bilder av dansegrupper for så å henge med kjæresten senere ikveld ♥ Ha en finfin dag!

Follow my blog with Bloglovin

OUTFIT THROUGH MY IPHONE

Formen er noe bedre i dag, så tvang meg selv til å dra på skolen til tross for hodepinen... Har prøve i morgen også, så kan ikke gå glipp av skolen..men ønsker alle en fin dag, endelig titter jo sola frem også! :-) 

GREEN AS THE TREESJeg elsker denne skjorta som jeg har arvet! Passer jo så fint til fargene i naturen nå også, hihi!

YESTERDAY'S OUTFIT

God (tidlig) morgen! I hele går var jeg i Oslo for et moteshow! Denne gangen var det Mamma og storesøster som gikk modeller, og jeg var med som moralsk støtte, stylist og fotograf.. hehe, var kjempe gøy! Tenkte å blogge med bilder senere i dag! :-) Her er noen bilder av hva jeg hadde på meg i går, da.. Blazer: Mario Contio, resten fra Bik Bok

OUTFIT OF PEARLS

 bukse, bluse og genser: Bik Bok, veske fra H&M Ha en fin dag, alle sammen! :-)

FALLOUTFIT

Det er jo blitt ordentlig høstvær nå! Sola kan skinne så mye den vil, men det er så kaldt i luften! Jaja, høsten er jo den fineste motesesongen, så det gjør meg ingen ting å hoppe inn i store gensere, gjerne lag på lag.. Dette må vel være mitt første ordentlige høstoutfit, hva synes du? Hvilken sesong er deres, motemessig sett, favoritt?

FRINGEJeg elsker denne genseren fra Bik Bok!  
Helt ærlig, hva synes dere?

ARMYGIRL

Heihei! Jeg har nettopp kommet fra et intervju med Tønsbergs Blad og er spent på å se resultatet på lørdag! :) Dette er hva jeg har på meg denne søndagen:


Elsker denne armyjakken fra Zara!! Hva synes du?

LEATHER ON LEATHERBukse, sko, genser og vest: Bik Bok Veske: Spell

HAPPY FRIDAY

God morgen!! Da er det endelig fredag og første skoleuke er over allerede! Hvis det kommer til å gå like fort i hele år(noe jeg tviler på..), så kommer dette året til å bli bra!! På agendaen i dag står det kinotur med hele skolen, jobb og jentebursdag senere på kvelden. Dette blir en bra start på helgen! ♥

SIMPLE GREY

Bukse & veske: Voe Tshirt: Pappas Bodychain: Gina T 


(Tusen takk Benedicte - for at du tok disse bildene ;) )

God morgen! Da er det snart tid for min første time med markedsføring, det blir spennende!! Ha en fin dag i dag, alle sammen. 

TODAY'S LOOKDagens planer etter skolen er jobb og lekser! Ha en fin dag i dag :)

DAGENS OUTFIT

Hei, alle sammen! Den siste tiden har gått så fort! Siste del av sommerferien ble jeg en liten tur syk, så rakk ikke å blogge noe, selv om jeg hadde masse å blogge om.. Menmen, sånn er det! Ellers har det vært skolestart, da! Tror dette året skal bli bra, særlig med valgfagene Psykologi, Media og Markedsføring/Internasjonal Engelsk. Vi er også endelig kvitt geografi og naturfag, samt diverse andre fag.. Så det er bra! Over ser dere dagens outfit. Flere som har startet på skolen? Hvilken klasse/hva går du?

FANCYPANTS

Bukse og singlet Bik Bok, skjorte Urban
 
Nå skal jeg på jobb igjen, så vi blogges senere! PS: Hvis du kjøper jeans(også de som er på salg) så får du med en gratis vare opptil 199,- på Bik Bok!! 
 

OUTFIT: READY FOR GIRLSNIGHT

Nå skal jeg på tapaskveld med Bik Bok-jentene, og det skal bli så koselig!! Ha en fin kveld alle sammen ♥

02.08

Bluse, bukse og sko: Bik Bok, Jakke Express(fra NY).
 

 

  

God dag, alle sammen! Sitter nå på Bare Barista med venninnen min Kristine, og koser oss med hver våres kaffe. Om litt skal vi videre til Frida for litt jentesnakk, noe som alltid er hyggelilg! Ha en fin dag videre :-)

DAGENS OUTFIT

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo, siste shoot for VGreportasjen om stil på videregåendeskoler som kommer ut 3.august! :-) Her er det jeg hadde på meg i dag:

Alt fra Bik Bok, bortsett fra skoene(converse)
HVA SYNES DU? 

OUTFIT: MY BOYFRIEND IS THE DRUMMER
Bik Bok: Bukse, topp og smykker 
Bestefar: Genser
H&M: Veske  

GÅRSDAGENS OUTFIT

Bukse Zara, genser Gina Tricot, Skinnvest Bik Bok, Veske H&M Klokke Michael KorsNOEN MENINGER?

NEW SHOES - BIK BOK BY WHITNEY PORT

Jeg synes disse skoene er råtøffe! Noen digger dem, andre hater dem.. hva med dere? 

READY FOR WORK

Da har jeg endelig kommet opp av senga og klar for å jobbe på min offisielle første jobbdag på Bik Bok! Gleder meg :-)Ha en strålende dag i dag! 
 

OUTFIT: HOVE DAG 1

Nå sitter jeg på bussen på vei til hove, endelig! Vi har jo så sinnsykt mye bagasje med oss! 
 

 

 
tubetopp, singlet, rosa armebånd og bukse fra BIK BOK
Brunt armebånd Arts and crafts
Bluse kappahl
Converse på bena
Veske spell 

HVA SYNES DERE? 

BONE & TASSEL BAG

Vesken er fra Spell, cardigan, topp og bukse fra Bik Bok


HVA SYNES DERE OM VESKEN?

DA ER DEN HER!!

Fikk drømmeveska i posten i dag! Gikk jo mye raskere enn jeg hadde trodd - så det betyr at skatten skal få bli med på Hove :-) Her har dere en liten smakebit:

Skal legge ut bedre bilder senere, men nå skal jeg ut og nyte sola!

 HVA SYNES DERE? 

JOHNNY LEAVE HOME SKIRTFant denne kule skjorta på Urban når jeg var i byen i stad! Synes den var så innmari kul at jeg bare måtte kjøpe den! Oversized, litt vintagestoff, og litt annerledes design enn andre olaskjorter - just the way I like it! HVA SYNES DERE? 

DAGENS LOOK

Heyhey! For øyeblikket sitter jeg på Wayne's med Kim og koser oss før vi har noen ærender som må gjøres litt senere. I dag skal jeg på hyttetur med jentene,og ting må handles inn før vi blir hentet med båt på brygga til hytten vi skal være på. Gleder meg kjempe mye, skal bli så koselig! 


Disse bildene er tatt med polaroidekameraet, så er ikke så bra kvalitet til outfitsbilder, men har har dere en liten smakebit:
 
 Jakke fra Voice, genser fra Bogart(herreavdeling, er typen sin),bukse fra Zara og converse på beina.
 

Nesten ferdig pakket og klar! 
HA EN FIN MANDAG, ALLE SAMMEN!

NEW IN: BIK BOKKlærne i garderoben min fikk litt dårligere plass i dag ettersom de fikk to nye plagg til i skapet deres.. Anywho, disse to plaggene er de du ser ovenfor: En heklet sommercardigan(som jeg har ønsket såå lenge nå, og det var kun èn igjen i butikken!) og en stilig,og litt annerledes, sort olabukse fra never denim! Det smykket er også utrolig kult, og jeg tror det kan passe til en hel masse! :-) 
HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?  

FØRSTE DAG PÅ NY JOBB!

God morgen! Ovenfor ser dere bilder av hva jeg skal ha på meg i dag..Cardigan Bik Bok, bukse Bik Bok, armebånd Bik Bok og Arts and Crafts. Den butikken som så og si hele antrekket er fra skal jeg ha min første arbeidsdag på i dag! BIK BOK! Er glad jeg har fått jobb der! Er kjempe spent, og spessielt i dag som det er Tønsbergdagen med en haug av tilbud i butikken = mange folk! Men det går bra! Dere som bor i nærområdet, ta turen innom Bik Bok farmandstredet og se på tilbudene! 

Wish me luck! :-)

NEW IN: LOW CONVERSE

weee, er så fornøyd! Har kjøpt meg nye conversesko i og med at mine var alt for nedslitte og den hvitfargen ble til noe som kunne sammenlignes med sjokolademilshaken på Mcdonnalds..  Så da byttet jeg de hvite og høye conversene med har jeg disse lave :-) De kan jo brukes med og til alt! FLERE SOM ER GLAD I CONVERSE?

OUTFIT: ARVET SKJORTE

Jeg elsker å slenge på meg litt store skjorter over slitte jeans med converse på beina. Denne skjorta har jeg arvet av bestefar, og den er så god og varm! Synes den er litt tøff jeg, hva synes dere om slike?

 


Bukse Abercrombie, skjorte fra bestefar, veske fra Laura Biagotti, ring fra CMYK og converse på beina.

GÅRSDAGENS KVELDSOUTFIT

Kjole sample fra MATCH, belte syden
 
Hva synes dere?:)

SNEAK PEAK

Heihei! Jeg feiret bursdagen min i kveld,  og det var så koselig! Var jo på høy tid å feire den, da jeg hadde bursdag for 25 dager siden.. menmen, bedre sent enn aldri er det noe som heter . TJOHEI! Her har dere en liten sneak-peak på dagens outfit:

 

God natt, alle sammen! 

DAGENS OUTFIT PÅ ETTÅRSDAGEN


Blazer H&M, shorts BIK BOK, belte SYDEN,klokke og ring CMYK, sko Din Sko, lommebok Laura Biagotti.

For en herlig dag! Jeg stråler nå av flere grunner. Jeg og Kim Ruben har vært sammen i ett år i dag, sola skinner og jeg har blitt servert en god middag til frokost og sola stråler som bare det! Mm, denne dagen har startet så bra! ♥ Håper alle får en fin dag, det er jeg sikker på at jeg får i allefall! 


I DAG HAR JEG PÅ MEG DETTE


Skjorte arvet, bukse BIK BOK, klokke Lorus, og converse på bena.

TODAY I'M WEARING THIS

Bukse og blazer fra VOE, bluse fra PULL AND BEAR og CONVERSE på beina.Er tilbake på skolebenken, så godt det lar seg gjøre! Er fortsatt veldig sliten, men gjør så godt jeg kan! :-) Håper alle dere har det bra? 

IT'S NOT ABOUT HOW LONG YOU LIVE, BUT HOW WELL YOU LIVE

Olajakke arvet fra bestemor, skjørt fra Bik Bok, tshorte fra Zara og converse på beina 

 GÅRSDAGENS ANTREKK FOR KVELDEN

Kjole H&M, kjole Forever Twentyone
Jeg hadde det veldig gøy i går! Det gikk seg til at jeg fikk være i begge bursdagene, den ene mer enn den andre, men sånn måtte det bli! Uansett, det var veldig koselig å se Ingerid igjen som hadde kommet hjem fra Oslo, og feiringen der var megakoselig. Ble en kort tur hos den andre, men der sang vi for full hals og lo!

Hva synes du om antrekket?

TODAY I'M WEARING THIS

Skinnbukse fra Zara, Skjorte fra Bik Bok, skinnjakke og veske fra H&M

 (Bare ignorer det trøtte trynet mitt i dag) 

Det er onsdag og det betyr kort skoledag. Det er deilig!! Skal bare igjennom naturfag og engelsk, så er det klart for en bra dag videre!

DAGENS LOOK

Genser Whitney Port by Bik Bok, skjorte London, ring fra syden og kjæresten, jakke fra Zara.
NOEN MENINGER?

DAGENS LOOK

[Bildene er tatt med iphone, så ikke den beste kvaliteten]
Skjorte fra bestemor - bukse fra Zara - veske og belte fra h&M - sko fra DIN SKO - skinnjakke fra VOE 
Ha en fin dag i solen, til dere som kan nyte den! Selv må jeg sitte inne og øve på prøve... :-) 

GÅRSDAGENS

Jakke DONNA, Blazer H&M, topp fra H&M BB(synes den er så fin, selv om den er fra BB), bukse BIK BOK, sko DIN SKO


DAGENS

topp Bik Bok, bukse Zara, kjede Arts and Crafts, smykker Asos, H&M og diverse, veske Gucci, sko Din Sko


Ha en fin lørdagskveld, alle sammen! :-) 

ANTREKKET FOR JULEAFTEN

Kjole H&M, kåpe MATCH

OUTFIT 16.12.11

Jumpsuit Donna - VIC - sko Din Sko
Min kjære INGERID!!!!!!!! kom en tur til Tønsberg i dag, og det var så koselig å se hun igjen!! Savner godjenta mi, og savner hun spessielt mye nå som hun bor i Oslo... Vi hadde mye å ta igjen, og baristaene som vi er, gjorde vi det såklart på Bare Barista
♥♥


Så var det jobb i et par timer, før det var duket for julebord med jentene, noe som jeg skal blogge om senere! Nå må jeg nemlig til sengs, for jeg skal tidlig opp i morgen! Skal på Kiel-cruieset med kjæresten min og hans foreldre! Gleder jeg meg VELDIG til!! God natt, mine gode lesere. 

VÆRT PÅ COLOR MAGIC FØR?  

GIVE A STRANGER ONE OF YOUR SMILES. IT MIGHT BE THE ONLY SUNSHINE HE SEES ALL DAY

//bukse Zara - topp VIC, cardigan H&M - jakke PEAK PERFORMANCE(takk til dere som hjalp meg med å vinne denne jakken) //

LIVE EACH DAY TO THE FULLEST, AS IF IT WAS THE LAST DAY.God morgen, alle sammen! ¢¾
Ha en fin dag. - Charlotte

DAGENS LOOK
Genser fra bestemor - bukse og skjerft Bik Bok - sko Din Sko - smykker fra forskjellige

Har vært en lang dag på skolen i dag! Nå skal det bli godt å dra ut en tur på kino med kjæresten min ♥ Gleder meg!

OUTFIT 14.20.11


oi, litt sur i trynet her .. (tørte ikke akkurat å glise heller, da jeg tok bildene på bussholdeplassen og bilene kjørte forbi hele tiden... hehe)
HVA SYNES DU?

GÅRSDAGENS OUTFIT


Dette hadde jeg på meg i går, da jeg var på shoot. Var kjempe morsomt, forteller mer om det senere!

 

DAGENS OUTFIT

bukse Zara, faux fur Match, bluse Lindex, sko Bianco


Nydelig vær i Oslo i dag! :-) Jeg og Ingerid koser oss!

DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS YOU'LL DIE TODAY

Blazer HM, skinnbukse Zara, topp Gina Tricot, sko Bianca, ring Forever 21

MY NEW FAVORITE JEANS

//fra Zara//

Da jeg var i Oslo fant jeg mine (nå) yndlingsjeans. Fit'n er perfekt, den detter ikke ned når jeg setter meg ned(som alt for mange low-waist bukser gjør). Love it!


(haha, da jeg og Idavennen tok bilder, plystret noen arbeidere på oss og klappet! haha, flaut)HAR DU FUNNET DIN FAVORITTJEANS? HVOR ER DEN I FRA?

TODAY'S OUTFIT

Veske Mario(?) - lånt av tuva, Bukse Pieces, skjorte Lindex, skjerf Bik Bok, ring Syden, jakke mario Conti
Tusen takk min kjære søte Frida som tok bildene!

DAGENS OUTFIT

Cape H&M, bluse Bikbok, Sko Hunter.
HVA SYNES DU? 

DEN HVITE SKJORTEN

Har lenge lett etter en klassisk hvit pikè skjorte som jeg kan ha under diverse gensere. Finnes jo mange av dem, men har ikke funnet en som jeg virkelig vil ha, før nå, og har heller ikke giddet å punget ut med masse penger for en skjorte som kun skal være under gensere. Så, jeg fant den på H&M til 199,-! Yay.

 

Hva synes du?

TODAY I'M WEARING THIS

Bildene er tatt med digitaltkamera! Jeg skal til pappa etterpå, og der ligger speilrefleksen og venter på meg! :-)
Blazer Mario Conti, Skjorte Abercombie, Bukse Bik Bok, Sko Din Sko(PS: du som lurte; bedre bilder av skoene her(ekstern link)
Etter skolen i dag skal jeg trene, det blir bra! Vi blogges :-)

GÅRSDAGENS OUTFIT

Jakke BABE(New York), Genser BIK BOK, veske MARIO CONTI, sko DIN SKO.
 

(en trøtt Charlotte etter av å ha sett "Få meg på, for faen" med Frida. Filmen var superklein, litt morsom, og klein igjen.. haha)

bildene er tatt av Frida :)

OUTFITTopp H&M, Blazer Bik Bok, bukse Kappahl, sko Din Sko, Armebånd fra litt forskjellig.
Bursdagsbarnet hadde ønske om å spise middag på McDonald's i dag, så da gjorde vi det, og på bildene ovenfor ser du da kveldens antrekk. Noen meninger?

OUTFITS

Okei, sydenland er kanskje ikke det stedet hvor jeg lar outfitene mine bli de mest interresante, da det er så alt for varmt til å gidde å stæsje seg osv.... Men her er de iallefall, siden noen lurte:Ikke noe av det mest spennendes, menmen..

noen meninger?

OUTFIT AT OFWKjole Fashionlove sko Nelly.com ring Accsessorize


Noen meninger?

GÅRSDAGENS OUTFITShorts Bik Bok, korsett H&M, bluse Kappahl, øredobber Glitter

Noen meninger? :-)

HOVEOUTFIT; DAG 1

Olajakke arvet av bestemor, shorts Bik Bok, sko Converse, veske WOW(for mange år siden)

Nå er jeg kjempe trøtt, klarer så vidt å se hva jeg skriver her på skjermen, så skal blogge i morgen med masse bilder fra den knalle dagen i dag!! Good night.

HVA SYNES DU? 

DAGENS

I dag var siste dagen jeg så Ingeridsweety før hun reiser avgårde på ferie, så da måtte jeg utnytte dagen med en lang cafètur(sjokk at hun og jeg sitter på cafè da..) og masse skravl. Vil savne godjenta! Etter en iskaffe og to timer senere møtte vi en del folk(haha, intern) og Nathalie! Koselig dag :) 
bukse Abercombie&Fitch, sko DinSko, t-shorte Cheap Monday, blazer Mario Conti, veske Volcom, lommebok Vercase, klokke Più Più - for de som lurer :POops.. heheTODAYS OUTFIT

Bukse, øredobber og topp BIKBOK, sko DIN SKO, gullringer ARVET
HVA SYNES DU? 

ANOTHER BIRTHDAY OUTFIT

I dag har min beste "Bam Bam" bursdag, og han fyller 73 år! Da blir det feiring med god mat, latter, og masse masse skravl - som oftest i våres familiebursdager ♥

kjole BikBok, jakke VOE,sko Din Sko


meg og Bam Bam har det gøy med webcam..

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?


BURSDAGSOUTFIT
Kjole VIC, sko Guess
NOEN MENINGER?

DAGENS OUTFIT

Shorts BikBok, Blazer Mario Conti, Topp Season.dot, Dokumentmappe Marc by Marc Jacobs.Nå skal jeg blogge for Escada, kommer du til Tønsberg for å se danseshow og muligheten til å vinne produkter? 

BURSDAGS OUTFIT


Nå skal jeg i bursdag til en venninne av meg, Silje. ♥ Det blir koselig! Vi blogges ikveld :)

OUTFIT PÅ SURPRISEPARTY
Kjole fra H&M

Ka tycks?

DAGENS OUTFIT 06.04.2011

skjorte fra USA, shorts BIKBOK, ring Pieces, sko Din Sko, Veske Alexander


haha, hva som skjedde med håret mitt her, det veit jeg ikke! ;PNOEN MENINGER?

DAGENS OUTFIT

Dagens antrekk:
Bukse Bik Bok, T-shorte Cheap Monday, Blazer Mario Contio, sko Converse, pianoring Asos, ring Forever 21 
NOEN MENINGER?

OUTFIT OG KLARE FOR CAFÈTURTopp og Bukse BIKBOK, sko fra New York!

Nå skal jeg og Ine en tur ut til byen! Vi blogges :)

MY MAKEUP AND OUTFIT TONIGHT..

God dag, kjære lesere! Har jobbet i seks timer, og nå har jeg fått sminken, kjolen og hårstylingen på plass og er klar for Farmand Awards. Farmand Awards er en begivenhet hvor alle butikkene på Farmandstredet samles for mat, drikke, show og kåringer. Og skintonic, hvor jeg jobber, er nominert til en del priser, så dette blir spennendes! : )

weehoo, Webcam........ :
Kjole H&M(New York), Veske Zara(New York).

KVELDENS BURSDAGSFEIRING-OUTFIT!

Tights Pull and Bear, Topp Cubus, Øredobber et sted fra Slovakia

Nå skal vi feire storesøster, Jeanette, sin bursdag! Hun har ikke bursdag før i slutten av denne måneden, men siden hun studerer i utlandet, blir det feiring nå. (blitt mange bursdager på en uke gitt! Pappa forrige tirsdag, broren min i går, og feiringen av Jeanette i dag)! Nå må jeg ned til familyn♥

Ha en fin kveld!
HVA SYNES DU?

NEW JACKET // FAUX FRINGE LEATHER JACKET

//Leather jacket with fringes fra H&M //

Bildene ble ikke de beste av jakken, så her den i produktfoto:Endelig har jeg kjøpt jakken jeg har sett på kjempe lenge! Jeg bestemte meg for å kjøpe den da jeg var i Oslo sist gang, men da var den utsolgt overalt... Buhu.. Men så kommer jeg jammen meg inn i butikken her i Tønsberg, og der henger den på salg! (Jeg som hadde tenkt å bruke 500,- på den, siden jeg synes den var så fin, trengte nå bare å betale en hundrings!)yayy, my new favorite jacket!!!!! For now anyway...

Hva synes du?

OUTFIT 12.01.2011

bukse, cape og hvit topp BIK BOK, pumps H&M, veske fra MORRIS og ring fra PIECES.

HVA SYNES DU?

OUTFIT 30.12.10

blazer, blondebody og shorts BIK BOK sko BIANCO ring ARTS AND CRAFTSNå stikker jeg en tur til byen for å møte ei venninne over en kopp kaffe!! ♥ Det trenger jeg virkelig, er så trøtt i dag..

Hva synes du om antrekket?

1.JULEDAGS OUTFIT

ph: charlottelouise.blogg.no
Jumpsuite: Mario Contio, Mach.
Sko: Bianco

Igjen, veldig dårlige bilde, men du ser jo sånn någenlunde hva jeg går i..
Hva synes du? :)

NEW JACKET // LEOPARD faux fur

599,- Gina Tricot


HVA SYNES DU?

OUTFIT 18.12.2010

topp BIK BOK, bukse BIK BOK,  belte PULL AND BEAR, øredobber NORA NORWAY, blazer MARIO CONTIO

Hva synes du? :)

OUTFIT 12.10.2010

Hey! Nå turer jeg snart på jobb på SkinTonic. Formen er ikke tip top i dag, så godt jeg bare skal jobbe i litt over tre timer..

Blazer Second Hand, Hvit topp Gina(Har tatt en strømpebukse under brystene) ring + øredobber N.Y, sko N.Y; H&M.

feil fokusering, men rekker ikke å ta nye bilder, gotta work! : )

Hva synes du?

OUTFIT 09.12.2010

Blondetopp + grønn genser + armebånd; BikBok, bukse; Cheap Monday

Hva synes du?

OUTFIT 04.12.2010

(ph: BEKLAGER DÅRLIG KVALITET på outfitbildene mine i det siste, men trenger en ny lader til speilrefleksen! Har klart å rote bort min...)

bluse: Second Hand, strømpebukse Cubus, Shorts Bik Bok, Armebånd Tiffany and Co, sko ØkonomiSko


HVA SYNES DU?

Nå skal jeg på jobb på SkinTonic! Vi blogges :)

OUTFIT 29.11.2010

Strømpebukse Lindex, kjole Cubus, jakke Mario Conti, leggvarmere H&M, armebånd Tiffany & Co.
bilder: med lillesøsters kamera(beklager dårlig kvalitet med flekker på bildene.. hehe)

Hva synes du? :)

OUTFIT 25.11.10

bluse BikBok, bukse Cheap Monday, ring H&M


også har jeg midtskill i dag, tenkte å prøve ut det også..

Hva synes dere? : )

OUTFIT 23.11.2010/CRAZY TIGHTS

Strømpebukse: BIKBOK, Blazer og kjole: Mario Contio.


En rufsete topp er sesongens trend.. vel, jeg visste bare ikke hvordan jeg skulle ha håret i dag : )

Hva synes du?

OUTFIT 19.17.2010

Blå bluse BIK BOK, bukse CHEAP MONDAYEn litt trøtt meg, kan du si!

Ha en fin dag, alle sammen. - Vi blogges : )

Hva synes du?

OUTFIT 16.NOVEMBER

Genser + shorts BIK BOK, blazer MARIO CONTIO, ring FOREVER 21
en trøtt Charlotte:

Hva tycks?

DAGENS OUTFIT/PRINTET PANTS


bukse: Bik Bok, hvit topp H&M, Blazer Mario Contio, ring og øredobber USA

beklager dårlige bilder, men er så trøtt i dag......................................... ha en fin dag! : )

HVA SYNES DU ?

OUTFIT: CASUAL WITH BOYFRIENDJEANS

bukse CUBUS genser GINA TRICOT jakke BABE, usa, ring FOREVER 21

Er så deilig å bare slenge på seg en slakk bukse på søndager(alle andre dager også, vel og merke..)


haha, aner ikke hva jeg driver med her.... ♥

hva tycks?

OUTFIT 27.09.10

blå bukse + belte Zara, topp Bik Bok, ring H&M.
hehe, ble webcam bilder av det jeg har på idag, fikk ikke til selvutløseren.. ehe : )
Hva synes du? :)

DAGENS OUTFIT..

Bukse Cubus, Genser Gina Tricot, Chain-smykke Bik Bok.


haha, aner ikke hva som har skjedde med ansiktet mitt på dette bildet.. bare måtte ha det med.. :P

hva tycks ?

OUTFIT 23.08.10

Bukse & Topp BIK BOK, ring H&M

også kom denne søte shnuppa og ville være med på bildet:


HVA SYNES DU?

OUTFIT 10.08.10


sko DIN SKO, veske ? men er ekte skinn.... topp BIK BOK shorts GINA TRICOT.
HVA SYNES DU?

DAGENS OUTFIT OG VG-LISTA!

God morgen:-D
I dag er det siste skoledag. Siste dag i niende klasse. Det krevneste året så langt på ungdomsskolen. Nå er det snart sommerferie! Dette lyder bra.

Rett etter skolen i dag skal jeg og Nathalievennen ta toget inn til Oslo sammen, for så å spise litt før Vg-lista topp 20. Can't wait! Skal også møte Fridabeste og folk :)Bukse: Never Denim - BIK BOK, Sko: Økonomisko, skjorte: Vero Moda,  veske: WOW.
Ser jeg deg på rådhusplassen?

OUTFIT @ GATEMOTE

heyhey! Når jeg var i Oslo her om dagen for et møte med et modellbyrå fra Paris og New York, ble jeg tatt bilde av en fotograf til costume.no, gatemote. Haha, for et bilde:

Beskrivelsen av antrekket og hvor ting er fra kan du se på artikkelen Her(ekstern link).
Hva synes du?


Follow

Kategorier

Arkiv