Modelloppdrag/bilder ol. (CHARLOTTE LOUISE) hits


Modelloppdrag/bilder ol.

U N T I T L E DEn varm kopp med kaffe er inntatt og jeg må nå straks ture av gårde for noen ærender før det blir et par timer på jobben. Jeg ser frem til å jobbe på Bik Bok igjen, har blitt så lite nå i eksamensperioden! Jeg har også fått startet på nest siste eksamen, så det føles godt. I den grad at jeg har fått startet, ikke at jeg må lese på enda en eksamen. Haha, det tar jo ingen ende dette her. Jeg har heldigvis bare to igjen, så jeg teller dagene til juleferie!! 

Over ser dere resultatet av bildene Sofie og jeg tok i går ♥  Likte du de? :-) 

PHOTOSHOOT RESULTS PART 2

Foto: Dorothee K. Ritter:Foto: Louise Skifte:

Har du en favoritt?

PHOTOSHOOT RESULTS

Fotograf: Ingrid Hansen 
Mua: Siri Martinussen

Resultater del 1: 

Hva synes dere?♥ 

Her er resultatet fra Julie Pike-workshopen jeg var på i forrige uke! Fotografen her er første gang hun skyter en moteserie, og det var så spennende å se resultatet! Hun er kjempe flink. Jeg er fornøyd, selv om man alltid(!) er selvkritisk. Jeg er jo så vant til å ha kontroll over mine egne bilder via bloggen, og når man da plutselig ikke ANER hvordan bildene blir så er det så utrolig gøy å se resultatet :-) Alltid litt rart å se seg selv slik, men gleder meg til å se de resterende bildene fra de andre fotografene også. 

BEHIND THE SCENES FROM TODAY'S PHOTOSHOOT

I dag har jeg vært modell for to fotografer i regi av Julie Pikes Workshop for fotoskolen Bilder Nordic. Har holdt på i nesten ni timer i dag, så jeg er rimelig redusert her jeg sitter og skal fokusere på eksamen nå! Men, det var absolutt verdt det å få noen nye bilder, hilse på mange nye mennesker og ikke minst en erfaring rikere. Jeg merket at det var en stund siden forrige shoot, så det var gøy å jobbe litt igjen :-) Resultatet legger jeg sikkert ut, men i mellomtiden har jeg noen backstagebilder:

Klar for shootDagens location

Moodboard


//De tre siste bildene er tatt av fotograf Ingrid Hansen//

PHOTOSHOOT RESULTS

Hårstylist: Marius Borøy Andreassen, Olimb&Co Frisører AS


Rebekka til venstre og meg til høyre. 

Her er resultatet av den gøyale fotoshooten Rebekka og jeg var på tidligere i høst. (se backstage bilder her). Det tok laaang tid før krøllene og tuperingen var ute av håret mitt, men det var verdt det når jeg ser resultatet av oss. Skikkelig annerledes og moro å ha bildene som minne. Kanskje jeg skal gå for denne looken neste fest? Haha! Hva synes du? 

HÅRMODELLER

Hei og god ettermiddag! I dag måtte jeg slepe meg ut av senga for å rekke ned til sentrum. Rebekka og jeg satt hårmodeller for en kompis av henne, i regi av en frisørkonkurranse! Alltid gøy å bli stylet, og i dag ble det en skikkelig forandring med røde extensions!! Haha, var skikkelig moro å se resultatet.. Jeg får ikke lov til å legge ut siste finish helt enda, men legger ut bildene når vi får de av fotografen i slutten av måneden :-) Spent på resultatet! I mellomtiden, her er noen backstage bilder fra salongen Olimb & Co:


To trøtte morgenfugler klare for å styles.

ON THE (PINK) CATWALK

BILDER FRA LINE OF OSLO-VISNINGEN:


ph: instagram.com/solveigselj


ph: facebook.no/lineofoslo

ph: venstre: privat. Høyre: KK.no
ph: oslonights.no

LINE OF OSLO SS15


Åpningskjolen! 

I dag har jeg vært på jobb(om jeg kan kalle det det?) fra klokken 12.00-21.00 for Line of Oslo og er nå veldig trøtt. I dag var det nemlig catwalkshow for SS 2015 og det ble holdt på en lukket visning utendørs på Ekebergrestauranten. Solnedgang, live musikk, bra DJ, kule klær - og det beste av alt: vi fikk lov  til å smile og danse! Jeg var den modellen som åpnet visningen i dag og du kan tro jeg hadde sommerfugler i magen da musikken slo på. Men, så fort man kom ut på catwalken glemmer man dette og alt ble bare gøy! 

OG NÅ:

La oss sove... ♥ Tee fra Line of Oslo som jeg fikk i goodiebagen.  

FOTOSHOOT RESULTATER: DEL 2

Fotograf: Maiken Bull


Hva synes du - har du et favorittbilde? :-)

FOTOSHOOT - DEL 1

Foto: Maiken Bull (se facebooksiden hennes på Maiken Bull Photography)

BEHIND THE PHOTOSHOOT


Bildet er tatt av Martine Bull fra dagens shoot

Her er herlige fotograf Maiken og hennes assistent for dagen, Thea! :-)
Dagens location: Rådhusplassen.

Brr, så kaldt det er nå! Gradestokken viste -5 grader da jeg gikk ut av døra... Passet ikke så veldig bra i og med at det var duket for fotoshoot i dag - ute! Men, det gikk overraskende bra. Når man konsentrerer seg så og er i "action" så glemmer man det en liten stund, før man må kle på seg og bytte location. Vi overlevde, og jeg tror det blir noen kule bilder likevel. Gleder meg masse til å se resultatet! Trenger sårt noen nye bilder i portofolien min nå, så satser på at dette blir bra. Maiken er jo så flink.

Ellers er det lørdag, men typen og jeg har ingen andre planer enn å slappe helt av. Ha en fin lørdag ♥

ON THE CATWALK

Her er noen bilder fra Esmod-visningen. Jeg har en del pakking ut å gjøre etter en hel uke i Oslo, samt å pakke på nytt til en uke i Slovakia! Drar i morgen! Blir ikke mye tid til blogging i dag og i morgen, men håper å ta en hel masse bilder der nede :-) Stor klem!

ESMOD INTERNATIONAL SHOW 2013


1. Hår blir gjort 2. Hår og makeup ferdig.


Hår før og etter.


Koreografiøving før showet med Hanna


These shoes are made for walking.


An-Magritt og Hanna - jentene mine fra Helly Hansen oppdraget! Så koselig å se dem igjen :-)


Kaos backstage! 

Kjæresten satt i salen og fikk knipset noen bilder:Venninnen min Ida gikk også!! 


Mitt første antrekk

I går var en kjempe lang dag. Startet 09.00 og var ikke ferdig før 23.00 - men all den ventetiden i varmen var virkelig verdt de to minuttene vi fikk gå på catwalken! For et adrenalinkick. Det er så innmari gøy å gå catwalk, samtidig som det er så skummelt. Vi gikk for designeren Ulrikke Dreyer for Esmod, og hun vant til og med noen priser! Jeg håper jeg kan finne noen proffe bilder på nett av visningen senere, men nå skal jeg spise en sen frokost før en liten powernap - er så trøtt. 

TODAY'S LOOK: FITTING

I dag og i morgen er det jobb for Esmod-skolen, og jeg er modell for designeren Ulrikke. I dag var det fitting(prøving av klær), samt fremvisning for eksaminator ettersom det er eksamen for designerene. I morgen så er det tid for internasjonalt show på Kongresssenteret - altså catwalk! Wee, det blir spennende! 

Klær: Ulrikke fra Esmod. 

PHOTOSHOOT RESULTS

 
Foto: Ina Brustuen
Styling: Tonje Hansen 

Her er resultatene fra denne (ekstern link) shooten! Når det gjelder dagens Challenge så venter jeg da jeg befinner meg i Oslo og ikke har med kamera. Jeg skal og jobbe i hele dag. 
Hva synes du? 

P H O T O S H O O T

Rett etter skolen i dag dro jeg avgårde til Sandefjord for en fotoshoot. Jeg stod modell for ei kollega som går på Idèfagskolen og som skal levere en eksamensoppgave - hun er jo så flink med styling. Fotograf og assistent var selvfølgelig og til stede, og det var kjempe hyggelig! Gleder meg til å se resultatet! I mellomtiden har dere noen backstagebilder: THROWBACK THURSDAY

CATWALK, FIRST TIME from Charlotte Haraldsen on Vimeo.

#tbt #random

Bladde gjennom litt bilder på google(haha) og fant så mange "glemte" og gamle bilder - moro å se tilbake på! Overnfor ser dere et ørlite utvalg av hva jeg fant. TBT - Throwback Thursday! 

 

BE CAREFUL HOW YOU TREAT PEOPLE ON THE WAY UP IN LIFE, YOU MIGHT MEET THEM ON THE WAY DOWN

GOD MORGEN!

For en dag! Stod opp grytidlig (5-tiden) og var ikke i seng før seeeent i går. Helly Hansen showet var supermorsomt, spennende og nervepirrende. Med stripping (riktignok ned til bikini) på slutten på alle oss modellene så ble det skikkelig liv! Publikum og bacstagecrewet dro vi med oss på scenen og alle danset. Virkelig et show jeg ikke har vært borti før, men super moro var det! Vi blir jo behandlet så bra her: Vi ble servert deilig middagsbuffè sent på kvelden og så booket  vi oss inn på Spa & Resort Stømstad, hvor vi alle jobbene vi skal gjøre fremover er! Vi har vært så sinnsykt heldige! Jeg bor her med to andre modeller og vi har fått et rom med balkong og fin utsikt over havnen - til og med et badekar på badet! Jentene er jo superhyggelige. Er veldig glad for at jeg ble kjent med de to, er jo alltid spennende å se om man finner noen man "klikker" med når man reiser på et slikt oppdrag alene. Dette er virkelig the upside med å jobbe som modell, og vi har vært kjempe heldige som har blitt booket til denne jobben :-) Her er noen bilder fra gårsdagen:

READY FOR HELLY HANSEN SHOW

Hår og makeup er på plass, koreografien sitter, magen er mett og jeg er klar for catwalken! Jeg har fem forskjellige antrekk til fem ulike koreografier, så blir spennende å se om jeg klarer å huske de forskjellige! Jeg får heldigvis god hjelp med skifting av klær backstage mellom slagene! uæææ, er så spent! Ellers er det veldig god stemning her, Trumpsta lyder høyt og folka er blide!! Her er noen bilder mellom prøvene og backstage: 

WISH ME LUCK!

PÅ TOGET

Hei bloggen... Kl. er 06.20 og jeg stod opp for nøyaktig en time siden. Med øyne halvåpne og musikk på ørene sitter jeg på toget på vei inn til Oslo før turen går videre til Sverige. Jeg skal ha mitt første utlandske modelloppdrag! Hehe, er riktig nok rett over fjorden, men moro blir det. Jeg skal være modell for Helly Hansen i fire dager, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg er veldig spent på oppdraget, catwalken og hvordan det er å være showroom-modell. Har med meg både kamera og data så skal prøve å få blogget litt mens jeg er der. Nå skal jeg sette på Røyksopp med sangen Running To The Sea og prøve å få en liten blund på øyet. Hey så lenge!

TODAY'S FASHION SHOW // STRØMMEN FASHION WEEK

Alarmen duret på slaget 05.15. Jeg hoppet rett i dusjet, trådde på meg buksene og det første jeg fant av overdeler for så å springe raskt til toget. Stod opp tidlig i dag fordi jeg ble booket til en motevisning på Strømmen Storsenter/ Strømmen Fashion Week. Det var en utrolig hyggelig dag med mange fine mennesker, og det var en veldig fin og litt annerledes visning. 
IN THE PAPER

I dag var dagen jeg har ventet på en liten stund nå, hvor jeg skulle i avisa. haha, er jo litt morsomt å se seg selv i en landsdekkende avis - Norges mest leste! Selv om shooten på skolen ikke ble brukt i papirutgaven, var det jo gøy å få være med! Forresten, disse skolebildene er blitt brukt i VG + er jeg blitt informert om! Jeg lastet da ned appen, men får bare sett et bilde, ikke selve reportasjen, så kan hende flere bilder er der... NOEN SOM HAR VG + OG VIL SENDE MEG EVT. BILDER? 

Nederste bilde er hentet fra VG +

BACKSTAGE: REPORTASJE I VG

I dag har jeg vært i Oslo for en aldri så liten dagstur. Hovedsaklig for å ta bilder til en reportasje i VG(kan ikke fortelle dere så mye enda, annet enn at det kommer i fredagsmagasinet om et par uker, og det handler om stilen til videregående skoleelever.) noe som var kjempe spennende. Men det tok jo litt tid å komme seg dit! Først tok jeg timeekspressen fra Tønsberg som var 20 minutter forsinket, og når jeg først kom inn til Oslo S så ble jeg møtt med et PØSENDE regn og hagl. Mennesker i gata kunne ikke gå ti sekunder ute i regnet uten å bli gjennomvåt, jeg har aldri sett makan til regn! Og jeg som ikke kunne bli våt i klærne jeg skulle fotograferes i.... Ingeridvennen kom og møtte meg og skulle bli med meg for å vise veien, men det endte med at vi tok taxi i to minutter, haha. Etter VGturen tittet sola endelig frem, og Ingerid og jeg bestemte oss for å ta lunsj på Fridays(er jo fredag i dag) og koste oss! 
 

 
Søte og hyggelige Ellen, journalist fra VG :)


 

  

 

NEWDollHouse magazine, London
Foto: Lars Petter Skillestad
Modell: Charlotte Louise, heartbreak/pholk

HVA SYNES DU?

ONE MORE SHOT

Jeg sitter her foran dataen nå for å ta en liten pause fra notatskriving til morgendagens prøve.. blæh, så det eneste jeg har gjort i dag er å øve og sånn... (og sett på tre filmer, spist god mat og slappet av i sengen foran TV'en med kjæresten... haha)Et siste shot fra shooten for magasinet DollHouse.. vet ikke om jeg liker det eller ei, men noe med stilen i bildet liker jeg - det at det er litt annerledes  HVA MED DEG?

A DOLLHOUSE // PHOTOSHOOT RESULT

Styling Selma Makrelma for bladet DollHouse i London. Jeg var modell for hun for noen uker tilbake, og nå er resultatet her:

Veldig annerledes setting enn før, men hva synes du om bildene? :-)

BACKSTAGE BILDER

Jeg har jobbet i åtte timer i dag, og var ganske sliten etter shooten i går også, så da kom ikke bildene før nå! Men her er dem: 
Måtte ta bildene i sorthvitt, må jo ikke avsløre foooor mye ;) Bildene kommer på trykk i et magasin i England i mai-tider. Det blir spennende!

FOTOSHOOT RESULTAT

Foto: Dino Pino
For veldig lenge siden hadde jeg en shoot for Color Bath med min gode venninne Ingerid! Resultatet kom nå, og tenkte å dele dem med deg! Haha, må le litt.. ikke hver gang man ser seg slik..og her er min vakre Ingerid:
HVA SYNES DERE? 

O to the F to the W

Backstage på Oslo Fashion Week:søte Martine, sjekk ut bloggen hennes(ekstern link)
REDKEN & LÒREAL TRENDVISNING - OFW

Jeg er såå trøtt, så poster bare kjapt et par bilder jeg fant fra runwayen, blogges i morgen med mere backstage!

 
 

MOBILBLOGG: BACKSTAGE PÅ OSLO FASHION WEEK

For et adrenalinkick man får det sekundet rett før man enterer catwalken! Kjempe gøy!! Har vært en lang dag i dag, har vært der fra kl 9-halv 8! Jeg satt hele 2,5 timer på Hår, og så to timer på makeup! Dere kan tro jeg var sliten i rygg, nakke og rompe! Haha, men har møtt igjen mange kjente , så det har bare vært toppers!! Visningen gikk og bra, til tross for vinglete sko! Ingen fall :) er sliten nå, så blogger mer i morgen med speilrefleksbildene :)

Mobilblogg: OFW

Heihei!! Sov over hos Ingerid i natt, her i Oslo. Det var så koselig, vi så serie til langt på natt og bare koste oss. Merker jeg er ganske trøtt nå, og jeg som skal gå på Oslo Fashion Week i dag bør kanskje drikke en kopp med kaffe for å kvikke litt til! Gleder meg så, og gruer meg enda mer! Lenge siden jeg har gått visning nå, så blir spennendes. Jeg skal gå på åpningsshowet, for REDKEN. Blogges backstage <3

HER ER BILDENE

ph: Christine Iversen, IdèfagskolenSom dere vet, synes jeg det alltid er rart å se meg selv på bilder(skulle tro jeg hadde blitt vandt til det), men hva synes dere om disse? :-)

SO COLORFULph: Jeanett Haslien, makeup: Sølvi Strifeldt, Hair :Camilla Andreassen(Adam og Eva)

Her er siste del av bildene! :D 

BLOGGERS WEAR WHATEVER THEY WANT!


ph: Jeanett Haslien, makeup: Sølvi Strifeldt, Hair :Camilla Andreassen(Adam og Eva)

noen meninger?

A LITTLE BIT MORE

Haha, håper ikke dere blir heelt lei enda, men ville bare vise noen tøffe bilder fotografen, Jeanett Haslien, tok behind the scenes! (beklager my lack of inspirasjon i det siste, men det kommer!)
Snaaaart kommer the final result! 

BEHIND THE SCENES


Ferdig!

Ready for shooting, her med fotografen(ekstern link)

studio


Nå gleder jeg meg til å se resultatet! Legger de ut så fort de kommer ;)

 

PHOTOSHOOT I SARPSBORG!

God morgen! Klokken er litt over ti, og jeg er klar for en biltur(og ferjetur) til Sarpsborg. Jeg vant nemlig en kjempe kul konkurranse, på denne siden(ekstern link)! Gleder meg kjempe masse, tror det blir et herlig team!


Jeg har pakket en hel masse outfits for shooten, da klesstylisten ikke kunne komme;
Har du en liten feeling på hvordan shooten kommer til å være, kanskje? 
 

NEW PICTURES

bildene er tatt av Steffen Oftedal, steffeno.net

Noen meninger? :)

EN SMAKEBIT


Foto: Dino Pino
Her var jeg modell for Color Activ Norway(som lanseres om ca. 10 dager, og da kommer resten av bildene!) I mellomtiden kan du se backstage-bildene her(ekstern link)
HVA SYNES DU?

NYE BILDER

Oslo Fashion Week is up nå til uka, og med det måtte jeg sende noen enkle, sminkefrie, bilder av meg inn til modellbyrået som de kan viderevise til evt. designere som vil bruke meg:
Hadde vært så gøy å fått vært med i år og!
Noen av de jeg sendte inn.
Ser de greie ut?

PHOTOSHOOT: DENIMFoto: Catrinehaland.com
Styling: Milan Botani
Makeup: Liv Hjort

Jeg er ikke så fornøyd med meg selv på disse bildene, så vil ikke legge ut alle.. men pytt pytt. Makeupartisten, stylisten og fotografen gjorde en god jobb, bare ikke jeg som heeeeelt er fornøyd.. er jo alltid litt rart å se seg selv på bilder slik! Selve fotoshooten var kjempe morsom og jeg hadde en bra dag med bra crew! hva synes du?

BACKSTAGE PÅ DAGENS FOTOSHOOT

Dro inn tidlig(!) med bussen inn til Oslo i dag, og var på fotoshoot i 6 timer! Det var veldig gøy, men blir spent på å se resultatet!
Først makeup i to timer(!!) med en kjempe hyggelig makeupartist! Det har så mye å si, om h*n er hyggelig eller ikke, for å sitte i den stolen kan til tider gå litt tregt.......

Haha, sånn ble sluttresultatet! Nice hair, right?
Fotograf og stylist

Fotograf og stylisthaha.. 

Dette gikk stort sett min dag ut på, og utover kvelden var det tid for stranda! For et vær! Sommer... ♥

BACKSTAGE PÅ EN FOTOSHOOT MED KROPPSMALING

Dette skulle postes i går kveld:
Jeg fikk i et oppdrag om å være modell Active color Norway, og bildene skal brukes for promoteringen av dette firmaet, som har lansering i Norge, Holland og Italie 31. August. Jeg var så heldig at jeg fikk ha med meg ei venninne som kunne brukes som modell, og da ble min kjære Ingerid med!♥ En fantastisk, spennende, og en latterfull dag på shoot. 
(vil du lese mer om hva Active Color Norway er, så kan du gå inn HER(ekstern link))

Klare for fotoshoot!


Ready for shoot!Ingerid, the new Shrek.


Guttaboys øver seg.

Ingerid, Alt-mulig-Assistenten Nora, og meg :)


Før malingspruten..


Etter! 

Tror bildene kan bli litt tøffe, så om en ukes tid får vi de endelige bildene! Er ikke hver gang jeg står modell i fiolettkroppsmaling fra topp til tå, bokstavelig talt!
HAR DU VÆRT MED PÅ NOE LIGNENDES?

HER ER KORTFILMEN!

Love Lost from Linnea Bakken on Vimeo.

Models: Charlotte / Pholk Models, Jonathan / Team Models
Makeup: Gretchen Fiel
Photo&Editing: Linnea Bakken
Music: Detektivbyrån - Monster

Her er noen stillbilder:

HVA SYNES DU?

BACKSTAGE PÅ FILMINNSPILLING

Vi spilte inn noen opptak på fire timer i går, og jeg var ikke hjemme før halv tolv. Selv om shooten startet kl 17, så var jeg stuptrøtt når jeg kom hjem. Rakk dermed ikke å blogge noe for dere. Men her er noen backstage-bilder!


Sminketid! :)


Closeup..

Opptak i senga.. Ble ganske søvning av å late som om jeg sov, gitt! hehe, gøy var det!


Så var vi litt ute og filmet!
 
Var veldig gøy å gjøre film, noe jeg ikke har gjort så mange ganger. Dette er da en liten fashionfilm på noen minutter, uten replikker. Jeg skal bare være trist, trist og molefunken.. Noen som spurte om jeg kan legge ut videoen på bloggen når den er ferdig - og ja, det kan jeg! :) 

PHOTOSHOOT, PART 2

Foto: Emilie K. Beck og Veronika Vigdal
Sminke: Elisabeth Hjelle Halkjelsvik
Stylist: Ane Jørgensen
Modell: Charlotte LouiseDette er de siste bildene fra fotoshooten... jeg synes det alltid er rart å se seg selv på bilder etter slike shooter, men har du NOEN MENINGER? :)

PHOTOSHOOT, PART 1:

Foto: Emilie K. Beck og Veronika Vigdal
Sminke: Elisabeth Hjelle Halkjelsvi
Stylist: Ane Jørgensen
Modell: Charlotte LouiseHVA SYNES DU? 

BILDENE FRA FOTOSHOOTEN PÅ SØNDAG

Fotograf: Linnea Syversen
Modell: Charlotte Louise Haraldsen
Makeup & hår: Martine Gjelsvik Hansen
Stylist: Kristia Alain

Dette er bildene fra fotoshooten fra Søndag!
ps, kvaliteten er ikke det beste. - har lastet opp fra facebook!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

BACKSTAGE FRA FOTOSHOOTEN I DAGHar vært noen kjempe gøye timer med hyggelige mennesker! Nå gleder jeg meg veldig til å se resultatet! Nå sitter jeg i lobbyen og venter på Mommo og Bam Bam! VI blogges ♥

EN DAG PÅ FOTOSHOOT

Jeg har prøvd å laste opp bildene i flere timer nå, uten hell! Og i går fikk jeg ikke logget inn på blogg.no pga. av noen tekniske feil stod det! Kjempe irriterendes, så må bare beklage at bildene kommer så sent! Bildene er også i forferdelig dårlig kvalitet, ettersom at jeg måtte laste dem opp på facebook først!


en stk trøtt Charlotte på 8 toget!


Makeup hjemme hos fotografen, Linnea! Ååå, vil ha, vil ha! :)


makeup i 2 1/2 time!På trikken ferdig stylet! Haha, Crazy engel vs. gotheren! 


Det var kjempe kaldt, så måtte varme oss mellom opptakene! Brr, 14 - er ikke syden akuratt..nydelig utsikt over Oslo!Det var en kjempe morsom dag på søndag! En fantastisk gjeng på 5; Ada, Fotografen, Stylist og to makeupartister! Vi stod ute i 14 minusgrader, men forhåpentligvis så blir bildene bra forde, håper ikke det synes at vi er kalde! En lang og morsom dag på jobb :)
HVA SYNES DU OM MAKEUPEN?

NOEN TIPS TIL Å SE BRA UT PÅ BILDER

ph: bilder fra tidligere fotoshooter jeg har vært på

Ansiktsuttrykk: Kan variere, kommer jo an på om det er et vanlig vennebilde, eller på en fotoshoot. Er du på en fotoshoot, så bør munnen være avslappet og lukket(kommer an på fotografens ønsker) og øynene skal være i fokus. Men, når det skal være et vanlig bilde i hverdagen, ser et smil ofte best ut. Det løfter ansiktet, og dermed får hele bildet et lite løft. Prøv å smil ekte, både med lepper og øyne.


Posering: Første og viktigste punkt er å ha rak rygg, strekk deg så lang du er! Holdning er ekstremt viktig for at bilde skal se bra ut. Trekk inn magen, bak med skuldrene og fram med brystkassa(ikke så mye at det synes, blir fort for oppstilt-posisjon). Resten av kroppen kommer naturlig etter. Hendene kan godt plasseres til siden, men pass på at det ikke ser for påtatt ut. Ingenting er falskere på et bilde enn det. Det enkleste er som oftest det beste:


Når det gjelder fotoshoot, så prøv å vær kreativ. Ikke ta bare vanlige rett opp og ned posisjoner(her varierer også etter fotografens ønske).


 

 


 

Hender. Det sies at hender er det andre mest uttrykksfulle elementet i et bilde, nest etter øynene. Allikevel synes jeg de er et problem. De er liksom alltid i veien i tillegg til at de egentlig ikke er spesielt fotogene.  Men hender er svært uttrykksfulle, og bør ikke overses. Spre fingrene og bøy gjerne håndleddet litt.

 VAR DETTE BRA TIPS?

FOTOSHOOTBILDENE: 20-TALLET

styling: Nina Kistine Skjerveggen
Modell: Charlotte Louise Haraldsen

Hva synes du om bildene? :)

FOTOSHOOT BILDENE HAR KOMMET

Foto: Simen Øvergaard, http://simenovergaard.tumblr.com/
Design: Hanna Heedman
Styling: Nina Kristine Skjerveggen & Pia Ruud
Modell: Charlotte Louise, Heartbreak/Pholk
Hva synes du om bildene? : )

BEHIND THE SCENES PICTURES

ph: charlottelouise.blogg.no

Det var kjempe gøy med fotoshoot i dag!! Virkelig fashionstyle på alt. Var virkelig verdt å stå opp klokken halv seks tidlig i dag på! 

Det var først hår og makeup i tre timer;
Jeg hadde en diiger KONGLE i håret, som stylisten surret håret mitt rundt på. Veldig tungt, og uvant, så skal si det var godt å få den av. Men stilig, det var det!Klærne er av Hanna Hedman!

Var en annen modell med også, så nå gleder jeg meg veldig til å se resultatet! Har hatt en super dag, med supre mennesker!

FLERE BILDER FRA FOTOSHOOTEN

Foto: Linnea Syversen
Makeup: Ida-Marie Wiggen, Nina Skjerveggen
Modell: Meg, og CharlotteW.

for backstagebilder, trykk her(link)

HVA SYNES DU?

BACKSTAGE PÅ FOTOSHOOT I OSLO

Hey! Klokken ti på morgenen i går tok to trøtte og reduserte jenter ved navn Charlotte(ja, begge heter det) toget til Oslo S. Vi var nemlig på fotoshoot sammen, jeg og Charlotte! Hun er en venninne av meg som også jobber som modell, så var gøy at vi kunne gjøre det sammen. Siden det er så mange som synes vi ligner(ironisk nok, to charlotter..) så ble vi også stylet likt. Hadde hver våres stylist, og locationen var på operataket! Kjempe kaldt, men gøy! Blir spennende å se resultatet!
Her er noen backstage bilder:
Usminket på toget :


2-3 timers styling hjemme hos fotografen:

Trikken(haha, skjønner ikke hvorfor folk stirret sånn.. Godt det var Halloween i går):På Operataket:

Charlotte x2

Det var så kaldt å ligge der, men utrolig moro!

Dette er Charlotte2 ♥
(Kjole Bik Bok) Her er da hvordan jeg så ut, og hvordan makeupen var! Her ligger Charlotte(andre Charlotte) og crewet.

HVA SYNES DU, SER GØY UT?

BILDER: MOTEVISNING, BACKSTAGE OG OSLOTUR

Hei og god kveld! Har hatt en kjempe fin dag med min bestevenn!! Først var det fitting(hvor jeg prøvde de økologiske klærne for visningen) så gikk jeg og Frida og tuslet mye rundt i Oslos gater siden vi måtte jo drøye tiden i fem timer, men den tiden gikk fort. Det var jo en fin og kort visning, og jeg hadde det kjempe gøy med jentene backstage! :)


meg og Hannah backstage ♥

modellene (+ to gutter som ikke er med på bildet)


før visningen gikk vi litt rundt om kring:


haha, trøtte tryner på den koseligste cafèn jeg har vært på!fortsatt tidlig, kan du si.. : )

har hatt enda en super dag med beste, og vi fikk masse ut av dagen. Til og med litt shopping..

# 1.FOTOSHOOT-BILDER

foto: Annie Andersson & Evelyn Ramstad


her er de første fotoshoot-bildene jeg har fått fra fotoshooten hvor Pål Laukli var sjefen og studenter tok bilder av meg.
Jeg synes det er litt flaut å se bilder av meg selv slik, men

Hva synes du?

ANALOGE BILDER

Fra en fotoshoot jeg var på tidligere så tok fotografen noen analogebilder i tillegg, som hun nå har fremkalt og jeg synes resultatet på bildene ble kjempe stilige, og de er ikke redigert i det hele tatt.


HVA SYNES DU?

BACKSTAGE BILDERDette bilde er så geniatl! Han som er bak er selveste Pål Laukli :-D

her er noen dokumentarbilder tatt av Anders Nilsen:

makeup artist Hilde

haha, så "sur"


Nå gleder jeg meg til å se resultatet! Ikke sant disse bildene er fine? Du kan dinne siden til Anders her(ekstern link)

HER ER PHOTOSHOOT-BILDENEbignose..

foto: Catrine Håland
modell: Charlotte
Styling: Kristina Breistøl.
HVA SYNES DU?

TRE NYE FOTOSHOOT-BILDER
Foto: Catrine Håland
Styling: Kristina R. Breistøl
Modell: Charlotte Louise

Jeg har fått tre bilder av Catrine! Jeg får resten senere, og skal legge de ut så fort de kommer. Men hva synes du om disse?

BILDER: BEHIND THE SCENES


HER ER ET BILDE (FORSMAK PÅ HVA SOM KOMMER )
Foto: Catrine Håland, http://catrinehaland.blogspot.com
Styling: Kristina Breistøl
Modell: meg..

Flere bilder kommer iløpet av neste uke, regner jeg med!
men så langt,

Hva synes du?

FOTOSHOOTEN I GÅR

Jeg rakk ikke å blogge når jeg kom hjem i går fordi jeg var så utrolig trøtt, og jeg kom ikke hjem før i ellevetiden! Jeg glemte å fortelle hva jeg skulle. Jeg var på fotoshoot i Oslo med en fotograf som heter Catrine Håland. En dyktig student. Også var det en utrolig hyggellig stylist som var med. Shooten varte i seks timer, så var ganske sliten når jeg kom hjem, men det var kjempe gøy!!

Hadde forskjellige sommerklær, hadde vind i håret og fikk en skikkelig sommer-feeling. Can't wait to the summer!!

 Flere behind the scenes-bilder kommer i løpet av dagen(som ikke er i den kvaliteten ovenfor), pluss kanskje noen ferdige bilder : )

MORE CATWALK PICTURES

Jeg fikk mail fra en hyggelig fotograf som hadde noen flere bilder av meg fra ofw's åpningsdag:

kjole fra ELOUISE(dansk design)HVA SYNS DU OM BILDENE?

CATWALK: NICE
Azalia står foran og jeg bak :)

Another picture of us :)

Skal få flere bilder av en fotograf senere, men her har dere en liten smakebit! :) Hva syns dere?

ÅPNINGEN AV OSLO FASHION WEEK

Det var helt konge i går på Oslo Fashion week, til tross for at jeg hadde feber og var veldig forskjølet. Backstage ble det mye venting, men hadde jo alltid noe å gjøre. Enten det var å fikse hår og makeup, eller å prate og le med de andre modellene.

Hår og makeupen var veldig simpel og naturlig. Håret fønte de så det ble helt glatt, også var det masse bølger nederst i håret. Satt å ble ordnet med håret i to timer! Jeg ble også filmet da, så det kom på nyhetene! Fikk telefon hjemmefra av at de så meg. Haha! Håper de filmet da jeg ikke snøyt meg og pusset nesen.
Makeupen var det ikke noe spessielt med, annet enn at det var helt svart øyenskygge og lillestripe under våtkanten.

Rett før jeg skulle gå på fikk jeg et skikkelig adrenalinkick! Å, elsker det. Er så gøy å gå catwalk. Salen var stappfult med folk og kjendiser. Bla. Didrik Sollie(han sang!), kathrine sørland, Marion Raven, Surferosa, Lilyjets, Topp redaksjonen, Moodsfolka, Lene Alexandra, Paperboy-Vinni, Samsaya, osv ++.


BILDER(beklager dårlig kvalitet):


meg og Lise før hår og makeup. Det vi har rundt halsen er modellpassene våres : )

Andrea og Marie <3 Hehe

Makeup: meg til venstre :)

Esther : )

I <3 REDKEN

Over 1500 mennesker kom å så på!!

mine klær :)

GOODIEbags

Goshia og meg <3

Andrea <3

Silje Karoline og jeg fikk goodiebager :D

Celine, meg og Hillevi! Jeg fikk kortet til Celine, så skal kontakte så fort jeg kan!!

meg og Kathrine Sørland!

Dette var det ene antrekket mitt. Nordisk designer, husker ikke helt hvem.
BILDER FRA CATWALKEN KOMMER SENERE :)

 

HVA SYNS DU?

BILDER FRA SHOOTEN I GÅR

Igår hadde jeg det kjempe bra! Var sinnsykt kult å prøve filming. Vi tok også noen stillbilder.  Julia, som dere kanskje har sett fra top model stylet meg med forkjsellige designer klær, bla fam irvoll, Tina H og Leila Hafsi. Møtte nye modeller, også var Thomas som jeg har vært modell tidligere med der og! Kjempe hyggelig.
Her er stillbildene av meg og Njål, som var prinsen:
Nå var det ikke stillbildene som var i hovedfokus, det var filmen, men vi fikk noen bilder.


Du skal tro det var kjempe kaldt, men veldig gøy. Dette er Njål som var prinsen, og kysset meg på kinnet ;)
foto: solveig selj

Dette er snehvit kostymet mitt! :) Jeg ser skikkelig skummel ut her!  foto: Solveig Selj

<3

Den slemme heksa gav meg eple med gift i..

Thomas <3

:D

På bussen hjemover! :D

HVA SYNS DU?

FILMINNSPILLING I OSLO!

Nå skal jeg snart ta toget til Oslo for å "spille inn" en liten kortfilm med fotograf Solveig Selj. Det blir noe allà den forrige filmen hun lagde:


Jeg skal da være disneyfiguren SNEHVIT! Det blir kjempe spennende, og skal kanskje bruke klær fra den norske designeren Fam Irvoll. Dette blir noe helt nytt for meg, så det skal bli kjempe spennendes og ikke minst gøy! Jeg får også noen bilder, så skal legge ut så fort jeg får film og bilde.


Jeg beundret hun så fælt da jeg var enda mindre. Vel, gjør vel det enda? : )

 

HVILKE DISNEYFIGURER ER DERES FAVORITT?

FORBREDELSER TIL OSLO FASHION WEEK CASTING!

Imorgen skal jeg på OSLO FASHION WEEK castingen! For dere som ikke vet hva en casting er, så er det en type auditon hvor du viser frem hva du kan. I dette tilfelle skal jeg gå catwalk for alle designerene(mer eller mindre) som skal være på Oslo Fashion Week. Da går jeg (såklart med høye sko) frem og tilbake. Da skal jeg gå så bra catwalk jeg kan. Jeg håper inderlig at det går bra i morgen. Har blandede følelser, men er mest spent! Håper jeg kommer med!
Jeg har alltid noen forbredelser før jeg drar på sånne ting. Jeg vil gjerne ha en fin hud når jeg skal være inne i Oslo, så da har jeg på meg: Image and video hosting by TinyPic

ØNSKE MEG LYKKE TIL?
BRUKER DU ANSIKTSMASKER?

NOEN FASHIONWEEK BILDER AV MEG

Jeg surra litt rundt på nettet her om dag, og da fant jeg noen fashion bilder og plutselig så jeg at jeg var på noen av bildene! Kult, det eneste er bare at jeg ikke visste at jeg ble tatt bilde av en fashionfotograf. hehe. her kan dere se:
backstage: PLING-visning under Oslo Fashion Week.

her er jeg helt til høyre.


jeg og Andrea(som du ser helt til venstre) tulla.
EN TRENDVISNING JEG ETTERLENGTET FANT BILDER AV OSLO FASHION WEEK AUGUST 09:

her er jeg nummer to, den som er foran er supermodellen HANNELI M. !

HVA SYNS DU ?

NOEN AV MINE MODELLBILDER

De som har lest bloggen min en stund har kanskje sett de fleste, men noen har jeg ikke lagt ut. Jeg legger dem ut fordi en jeg kjenner har noen kontakter i Danmark, så hun skal se hva hun får til.
meg
overdel
blomst
ch
n58186047165345916890876
25196441249386477706n500
25196441249386200442n50025196441249386746746n50057302293171104715818604718052012120072n573022931713047158186047180520163812147n25196441249386952624n50025196441249387253615n50025196411249971328745n400
120165jpgmypage
257613567362047158186047160802095438501n
n58186047154575307274
img0339


n58186047154926488018
HVA SYNS DU?

I'M ON THE COVER

Nå har Julia-bladet kommet ut i butikkene, så løp og kjøp, men dere blir kanskje skremt av den stygge forsiden. Hehe, neida, men bildet er ikke noe fint..
take a look:
julianr12a
HVA SYNS DU?

EN LITEN SMAKEBIT FRA BLADET

Heihei. Til mandag neste uke kommer jeg i jentebladet Julia igjen for andre gang. Idag fikk jeg bildene fra jeg var modell, og noen av bildene var kule, andre var ikke noe fine i det hele tatt! Men gleder meg til å se dem i bladet.
Her er en smakebit:
juliabibliotek1
HVA SYNS DU? KOMMENTER?

VIL DU BLI MODELL?

Det er veldig mange som har spurt om hvordan de kan bli modell. Jeg skal prøve å hjelpe dere så godt jeg kan her med mine tips! Håper de hjelper dere som ønsker det å bli modell!
Du MÅ ta kontakt med et seriøst byrå! Det fins mye rart der ute.. De byråene jeg kan anbefale er Heartbreak/pholk - de er jeg medlem av og Team models.

Velger du et byrå og får kontrakt, eller være medlem hos dem, kan du som regel kun være tilknyttet dette byrået så vær sikker på at det er det rette byrået for deg!

Om du ikke har høyden med deg eller ha andre ting som gjør at du ikke går under som Fashion/catwalk-modell så er det enda håp for deg. Man kan være reklame modell..da kan du også være 99 år om du vil og ha en stor kropp. De fleste byråer har reklame modeller(team driver ikke med det).

Hvis du ønsker å prøve deg innen fashion/catwalk o.l bør du være over 173 cm høy, men jeg tror det er en større fordel å være fra 175-185. Du bør også bruke str 34, 36 eller liten 38 i kles størrelse. ( for jenter )
når det gjelder gutter skal du helst være fra 183 cm høy, men enda en stor fordel å være fra 185-189 cm høy.

HVORDAN SÅ GÅ FREM:


Du bør sende inn bra bilder av deg selv til et byrå. Alle bilder må være digitale.

Du bør ha minimum 2 tydlige portretter og helfigur-bilder. På de bildene er det viktig å ikke å sminke, til nød maskara. Det er viktig så byrået kan se hvordan du ser ut uten sminke. Når det gjelder klær bør du ha tettsittende topper, jeans, tights eller lignende. Det er viktig å få frem på bildene hvordan kropp og form du har.

Hvilke opplysningen du trenger å oppgi er:
* De trenger selvfølgelig fullt navn, adresse, telefonnummer(hvis du er under atten, også tlf.nummer til verge/foreldre)    og fødselsdato.

* I tillegg trenger de høyde, str. i klær og sko, hårfarge og øyenfarge.

* evt. erfaringer.

Hvis du blir kontaktet til casting er det viktig å være blid og åpen. Vis selvsikkerhet! Når det gjelder klær bør du ha på en enkel t-shirt og jeans/skjørt.

viktig: Hvis du blir avvist, eller de sier at du ikke er dem de leter etter, MÅ du ikke gi deg! Ingen sier at du skal gi opp modell/reklame drømmen bare fordi ETT byrå ikke vil bruke deg. Det fins jo flere byråer. Bare å prøve til du lykkes!

Det tar lang tid å blir en god modell! Trening gjør mester. Gå på høye hæler så ofte du kan. (jeg pleier å gjøre det når jeg støvsuger. hehe)

Se i magasiner, og studèr modellenes posisjon og uttrykk. Se om du får til det samme i speilet. Det er en god øvemåte!

Som modell er du en "kleshenger" enten du fotograferer eller går på Catwalken. Byråene ser altså ikke egentlig på vekt, men om du er bygget for modellyrket. Det betyr at du er naturlig slank og har riktige proporsjoner.

ferdig redigert56
LYKKE TIL!
Var dette til hjelp?

EN AV DE BESTE VISNINGENE..

Var Line of Oslo i går! Jeg hadde det så innmari gøy, for vi kunne smile og være glade når vi gikk på catwalken. Det liker jeg, for da kan man bare slappe helt av og bare ha det gøy. Dagen var veldig lang, vi møtte opp 11:30 også dro vi 23:00. Så ble veldig sliten og trøtt, da jeg ikke var hjemme før to i natt pga jeg tar toget..
Men vi fikk mat og drikke også fikk noen pauser, så da shoppet jeg meg en skolebag til i morgen(!). Så hadde en utrolig bra dag med masse koselige mennesker. Disse klærne er faktisk noe jeg VIL ha selv! Har tenkt å handle litt i butikken til Line, for hun er så flink og jeg digger klærne.
Catwalken var helt fantastisk. Det var et stort bål i midten som det kom røyk ut av, og hele rommet var pyntet med indianer-stil. Veldig kult.
p1010069
Noen av nesteårs-kleskolleksjon i Line of Oslo.
p1010073
Jeg titter på "Poccahontas/indianer" klærne.
p1010071
Flipflopperne vi brukte. Edit: Vi brukte da ikke høyehelte sko, noe som var utrolig kjekt.
p1010075
DIGGER dette bilde!
p1010068
p1010020
Her får vi beskjed om hvordan vi skal ha håret.
p1010017
Mye venting. Her er Andrea fra venstre, det er hun jeg shoppa med. Veldig koselig jente.
p1010033
Modellene.
p1010024
Lunsj.
p1010023
Her ser du innredningen og bålet.
p1010031
Martine og meg. Sjekk ut bloggen hennes!
p1010034
Her får modellene fikset håret sitt i ekte indianer stil.
p1010027
Martine fikk løshår! Det ble så tykt og fint! også rettet de det.
p1010087
Og jeg fikk fiskebens-fletter og tuppering :D
p1010035
Søte Anette!
p1010036
koreografi prøve!
p1010256
Fredrik er koreograføren, eller hvordan det staves/sier. hehe
p1010040
Danseprøve. Mona fra venstre som var med i dansefeber!
p1010065
de herlige jentene Ingrid og Martine.
p1010042
Anette, Meg og Martine <3
p1010055
p1010066
Julia.
p1010060
Detter er VASKEN på doen. Veldig spesiell. hehe
p1010056
Likte veldig godt denne lyskronen.
p1010067


Vi var gruppe nr 1 & 2 <3
p1010081
Antrekk nummer en: utrolig søt topp/tunika som jeg selv SKAL kjøpe.
p1010084
Dette er det første antrekket til Martine og Ingrid. søte klær!!
p1010095
Andrea og meg rett før visningen<3
p1010249
Ingrids andre antrekk: jeans.
p1010253
Våres antrekk nummer 2: VIL ha den boyfriend-jeansen "min"p1010255
Blitt glad i denne jenta!
VISNINGEN:
p1010114
Meg med verdens søteste kjole på catwalken.
p1010109

Martine med en søt tunica.
p1010193
Flinke Julia. Kjempe søt.
p1010198
meg igjen med jeans. Elsker disse boyfriend-jeansene! me want!
p1010238
Meg, Martine og Ingrid.
p1010257
Meg og designeren Line. Klærne hennes kan du sjekke ut her.

BILDER FRA TRENDEN2

Det var veldig gøy å gå for trenden2 i dag! Det var på marmorhallen, og der var det utrolig fint.
Idag fikk jeg tre plagg! Det syns jeg er så gøy for da får jeg gå flere ganger på catwalken
. Det var litt ferre folk i dag å så på, men det var ca 150 mennesker. Det var like gøy fordè.
Pga sykdom av en modell steppet selveste Hanneli inn! Hun var så søt og koselig å prate med, og dyktig er hun og! Klærne jeg hadde på meg i dag var fra steen og strøm, og var fra diverse merkeklær. Disse klærne var faktisk noe jeg kunne tenkt meg selv. Noe av det ihvertfall! Og det er ikke ofte jeg vil det av klærne fra catwalken. Men disse likte jeg!
img9168
Forbredelser :)
img9173
Hår rettet ut og sminken på plass.
img9174
Martine og Malin! Søte jenter!
img9175
Hår.
img9179
Benedicte og meg <3
img9188
Martine med rett hår! :)
img9201
Mitt første antrekk for Steen og Strøm-trenden2 visningen! elsker skoene! :)
img9202
Mitt andre antrekk som også er fra steen og strøm. Merkeklær.
img9200
Modeller venter :)
img9190
Ca 150 mennesker så på :)
p1010007
Modell-passet mitt :D

p1010010
Forhåpentligvis får jeg catwalk-bilder fra visningen, og da skal jeg legge dem ut så fort som mulig!

BILDER FRA OSLO FASHION WEEK ÅPNINGEN

Visningen jeg gikk for var sesongens debutant og showet het "kræsj-pink". Klærne var laget av Linn Reneè B. Klærne var sprø, fargerike og funky. Linns motto er: Klær lager folk, jeg lager klær. Jeg liker det ordtaket veldig godt. Hun er veldig flink.

Det ble mye venting og sitting, men jeg hadde det fint fordè siden jeg ble godt kjent med to modeller som het Marie og Martine. Veldig koselige jenter. Jeg trivdes veldig der inne, alle var så hyggelige. - Modeller, Frisører og sminkører.
Når jeg ble sminket var det kameraer overalt. Blitsen gikk i ett. Kjempe morsomt!

Når det gjelder kjente folk, så jeg bla. Samsaya, designeren Iseling Engan, Lilyjets, Ulrikke lund, Stian Barsnes simonsen ( fra mgpjr-reporter), Maria Mena, Eva and the heartmaker, Surferosa, Jenny Skavlan, Ailar, en rekke kjente modeller, Lene Aleksandra, og noen fra Hotel Cæsar. Moro!

Rett før visnignen var jeg så innmari spent og nervøs! Skoene passet ikke da vi hadde koreografi, men heldigvis fikk de fikset det med såler. - Men det er noen av de vondeste skoene vi hadde gått med! De var nedtrykt og harde.
Det adrenalinkicket man får rett før man skal gå på catwalken er helt ubeskriveling! Man gruer seg og er veldig spent, men så fort man går ut på catwalken er alt av vonde sko, og gruelse, borte! Det er helt fantastisk å gå catwalk. Kjempe morsomt!
img9140
Her er catwalken og 800 sitteplasser + 800 ståplasser! Så det var 1400 som så på! sjukt.
img9127
Redken produkter frisørene brukte.
30020041250076627707n400
Makeup'en ferdig, hair to go.
11082009507


img9132
Meg og søte Ulrikke. Hun var reporter på ofw.
img9138
Dette er Marie og meg backstage. Se håret er sprayet med knasj rosa ( kræsjpink heter visningen) spray.
img9157
Denne t-shorta
tok jeg, Martine og Marie :)
dsc06972
Designeren Linn.
11082009506
Meg og Martine <3
objcak7cvr5
Meg på catwalken med Linn Renees klær!
objcaj5d017
Meg igjen :) Liker IKKE lyset på dette bilde, ble så blek.
objcahri3vk
Dette er Martine, hun er en utrolig hyggelig jente. Hun har også vært med på Top Model.
Klikk for neste
Martine, søta. Hyggelig jente :-D
objcaz8qy41

Her er Marianne Haugli hvor hun avslutter showet med å "ødelegge" kjolen som består av hele 300 perler!

img9153
Vi fikk Goodiebags..
img9155
Med MASSE diverse produkter fra Arts & crafts, Macsfactor, Redken, Lorèal osv! + diverse brosjyrer og blader!
30020041250076763266n400
Frida søta kapra seg noen goodiebags hun og :)
img9148
AKKURAT SÅNN så jeg ut da jeg tok toget hjem med Frida. Du skal tro jeg ble flau over alle blikkene, og jeg tror Frida ble ganske flau også.. Hehe. Mannen som tok i mot billettene våres sa"det var da voldsomt!!?!" Du skulle tro jeg ble rød, heldigvis syntes det ikke under sminken, men jeg holdt på å dø av flauhet. Hahaha!

MODELL PÅ ÅPNINGEN AV OSLO FASHION WEEK.

Idag startet moteuka, oslo fashion fair, oslo fashion hair, oslo fashion awards og OSLO FASHION WEEK! Åh, jeg gleder meg kjempe mye. Jeg skal gå modell for sesongensdebutant. Klærne er sprø, fargerike morsomme klær. Funky.
Visningen starter ikke før åtte, men jeg må være i Oslo klokka elleve! Så det blir en veldig lang dag på meg. Men det er absolutt verdt det. Vi blir sminket, frisert og dullet med hele tiden og det er så bra! Jeg gleder meg kjempe mye!
Nå må jeg pakke ferdig dèt jeg skal ha med meg, så skal jeg møte Frida på togstasjonen. Tog igjen!
Hade så lenge:-D
ferdig redigert39
Lit blandene føleser for visnignen. Gruer meg litt, fordi skoene var litt vriene. Forteller masse når jeg kommer hjem!
Klem Charlotte

PHOTOSHOOT BILDENE!

charlotteferdig redigert47

ferdig redigert20
ferdig redigert26
ferdig redigert32
ferdig redigert48
ferdig redigert56
ferdig redigert7

ferdig redigert8
ferdig redigert31
Her var noen av fotoshoot bildene med Anniken S. Hannevik som fotograg! Hun er veldig flink, og jeg er fornøyd med bildene! HVA SYNS DU?

BACKSTAGE PÅ PHOTOSHOOT

Det var kjempe gøy på fotoshoooten i dag! Jeg tok bilder med en annen modell og. En gutt, med andre ord Thomas. Han var sytten år, men blir snart atten..Det var veldig gøy. Har jo ikke tatt bilder med en annen før, ihvertfall ikke med en gutt. Men han var veldig flink og morsom, så det gikk kjempe bra! Også var det jo en utrolig flink fotograf som tok bilder av oss, nemlig Anniken Hannevik. Hun er så koselig. Shooten foregikk i Lørenskog hvor det var veldig fint. Mye natur, så derfor tok vi nettop bilder ute i naturen. Jeg får bildene om en ukes tid ca, så da får jeg kanskje lagt ut bildene.

dsc06868

Anniken og Thomas.

dsc06870
dsc06871

Noen av klærne våres. - Minus pels jakker/vester og lue.

Nå sitter jeg på selve VOICE kontoret! Hovedkontoret. Tanta mi jobber nemlig her. Det er veldig spennendes å få være her. Det er masse klær overalt, skisser av nye klær, et eget Jean Paul "kontor" med klærne dems, ispirasjonsplakater ( noe som minner meg om at jeg snart får bli ferdig med min egen) også er det noen av klærne til neste kolleksjon. - Klærne som ikke kommer ut før neste år!! Spennendes syns nå jeg.

dsc06872
Dette sitter jeg å stirrer på nå.. Snakker vi mye klær? :D

Har hatt en kjempe fin dag, men nå er jeg sliten. Nå skal jeg nyte synet av klærne og spise opp resten av lasagnen min. Blogg, I'm back.

CASTING TIL OFW

Igår kveld fikk jeg melding fra modellbyået som jeg er medlem av! De lurte på om jeg ville være med på castingen til Oslo Fashion Week, som er i august! De sa at det var lurt å komme, fordi da fikk jeg bedre mulighet til å bli en betalingsmodell hvis jeg viser meg frem, altså å gå catwalk for designerene. Så jeg sa selvfølgelig ja! Så nå blir det enda en Oslo tur til lørdag, det blir gøy. Håper jeg kommer med i år også! Det er så gøy å møte nye mennesker.

Noen bilder fra Oslo Fashion Week'er:

NOEN UHELDIGE BILDER, ett ord; hvite.
n5818604715759793710pling3
plingchar


charlotteofwsestrandmodell
HAR DU VÆRT PÅ MOTEUKA FØR?

PHOTSHOOT-BILDER UTEN SMINKE

Her er noen av de bildene jeg tok inne i Oslo. Til din informasjon så er jeg usminket, kun gammel maskara fra forrige dag. De er ikke redigerte. Jeg er ikke helt fornøyd med dem. Jeg ble litt rar på bildene. hehe.

mg5557

 

mg5642

ll

mg5530

mg5755
HVA SYNS DU OM BILDENE?

CASTING OG PHOTOSHOOT

God morgen alle sammen. Helgen min har vært litt hektiskt, derfor har jeg ikke fått tid til å blogge. Langhelgen min har vært noe som dette:

Torsdag: Denne dagen var jeg først hos Lovisa med Espen, Benjamin og Andrine. Vi hadde det kjempe koselig, og tiden gikk altfor fort, og Mamma kom og hentet meg halv syv. Deretter kjørte hun meg til Oslo. Jeg var bedt til en casting for en visning med klesmerke Line of Oslo. Først så fikk jeg en lapp utdelt, hvor jeg måtte fylle inn alder, høyde, klesstørrelse osv... Også så jeg i venstre hjørne av arket at det stod "89"! Gurimalla, tenkte jeg. Da klokka var kvart over åtte hadde allerede 88 håpefulle modeller vært på casting før meg! Så ropte de "89 til 95" - "deres tur". Vi gikk inn og ble tatt ett bilde av, også skulle vi gå catwalk på bare en tre meters gulv. Det gikk så fort at jeg nesten ikke rakk å bli nervøs. Når jeg gikk sa "dommeren" ingen ting, han bare smilte. Et godt tegn tror jeg.. Fordi til de fleste av de andre modellene, gav han tips til hvordan de burde gjøre det bedre. Vi ble fort ferdig, også gikk vi ut, og det stod enda flere modeller ute da. Så det var nok over hundre modeller som prøvde seg, og de trenger kun 15-20 modeller. Så det spørs..

Etter castingen kom Tante Lise og hentet meg, også kjørte vi videre til leiligheten hennes som også er i Oslo. Det var kjempe fint der. Burberry-sengesett. Veldig moderne, så der koste jeg meg. Vi satt og leste moteblader til klokken ble halv tolv, og da måtte jeg legge meg.


Fredag: På fredag fikk jeg jo fri fra skolen, men jeg måtte stå opp 07:30 uansett. jeg dusjet og spiste frokost, også kjørte tante meg hjem til Linda Brårmo Sem, som er jentebladet JULIA's stylist. Hun rettet håret mitt i en halv time, også lagde hun midtskill! Det var kjempe uvant. Etter to timer med sminking, retting og føning tok vi taxi til et bibliotek hvor jeg tok bildene. Tema var tidlig høst bilder, også hadde jeg, på noen av bildene, på meg briller! Haha. Luer, skjerf og uggs var også noe av det jeg hadde på meg. Jeg fikk noen lange blikk da jeg gikk opp og ned fra prøverommet til der jeg skulle ta bilder. Det var litt flaut. Det var også noen gamle menn som stirra og blunka. Æsj. Haha. Men det var kjempe gøy! Moro at de ville bruke meg en gang til i bladet.


mnnm
Merkelig bilde av meg, men det viser midtskillen..

SYNS DU JEG KLEDDE MIDTSKILL ? BRUKER DU MIDTSKILL?

PHOTOSHOOT OG OUTFIT

Igår så var jeg i Oslo for å ta bilder til byrået Elite. Det er angående en modellkonkurranse, og for å bli plukket ut for å bli med i byrået. Til anlednignen hadde jeg kjøpt nye klær. Jeg brukte de ikke på photoshooten da, fordi jeg fikk en rød silkekjole som jeg brukte.

dsc05903

Når vi tok bilder var vi ute i en park med masse blader, gress og trær og sola skinte. Nærmest perfekt. Fotografen var kjempe snill, hun og jeg lo ofte. Jeg hoppet rundt på gresset og stod mellom trær og blader. Noe jeg også gjorde var å stå i vannet! Det var kjempe kaldt, men gøy. Det var en foss i bakgrunn og noen ender som svømte rundt. Bildene får jeg senere på mail, så skal legge de ut da. Jeg hadde ihvertfall en kjempe fin tur i Oslo med Pappa. Vi dro til en park når jeg var ferdig med bildene og spiste is. Mmm. Det trengte vi.

dsc05896

 

HVOR LIKER DU BEST Å HANDLE?

JEG ER MED I BLADET!

Hei! Nå har Julia* bladet kommet ut på narvesen! :O Det var rart å se bildene! Men gøy også. Jeg er på forsiden! Det var stas. Temaet var 17 mai party.
Bildetid:
img2362

Q: HVA SYNS DU OM BILDENE?
FOTOSHOOT & CASTING

Hei hei :) denne helgien har gått kjempe fort! Jeg har ikke hatt tid til å skrive noen innlegg før i dag.
På lørdag:
På lørdag var jeg inne i Oslo på photoshoot. Det var kjempe gøy. Kirsti var fotograf. Det var morsomt å jobbe med hun. Jeg var modell fra 09.00 til 19.30 på kvelden! jeg var der i 10 1/2 time. Kjente jeg ble litt sliten etterpå, men det var kjempe gøy. Bildene skal kanskje komme i noen fashion blader! som COSTUME, COSMOPOLITON, MAG osv.. Og hvis de skal brukes i de bladene får jeg betalt! Det er så gøy.
dggetattachment
Kjolen til høyre koster 10 500 kr!


i dag:
I dag var jeg også inne i Oslo, på PLAZA HOTEL. Jeg var på casting hos en tysk fotograf. Han trengte modeller til en katalog. Jeg får vite på tirsdag om jeg kommer videre eller ei. Jeg håper det! På castingen slo jeg hjul, sjonglerte med baller og hoppet i været. Ganske morsomt! hehe.
Hvis jeg får jobben får  jeg ca. 5000 kr!!! Det er sjukt mye! Det er helt sinnsykt at jeg bare får være med på casting. Fotografen snakket engelsk. De trenger en jente og en gutt. Og det var veldig mange som var på auditionen. Så det blir spennendes å høre. Ønsk meg lykke til?

fotoshoot med "Julia".

tingerogtanger 003

hallo søtnoser.
Igår var jeg i Oslo for å være modell for bladet Julia! Det var kjempe gøy! Jeg var modell med en annen jente også. Hun var søt.  Tema var 17mai party, og bladet kommer ut 20. april! Gleder meg! Det var utrolig gøy! Hadde ca 5 forskellige plagg. ganske søte klær. Pappa var med inn, det var koselig. Jeg "jobbet" jo i 5 timer, så var ganske utslitt! Også når jeg kom hjem dro jeg rett på dansinga og danset i to timer. skulle egentlig danse fire timer, men orket rett og slett ikke.
Men jeg hadde det kjempe gøy!!!!! Jeg får bildene på mail, så skal legge dem ut så kjapt jeg for dem.
tingerogtanger 002tingerogtanger 005
et veldig uklart bilde, men du ser ivhertfall det ene outfitet!                                stylist: Linda Sem BrårmoI dag så har Frida bursdag. Gratulerer med dagen til hun. Hun skal feire ikveld, så må dusje, skifte og sminke meg.
Etter bursdagen skal jeg være med tuva hjem. Jeg skal sove hos hun hele helgen, og på søndag skal vi på kongsberg og stå slalom! jippi, gleder meg. Det blir en koselig helg.

Q: hva skal du i helgen?
xoxo Charlotte

sene bilder.

hei solstråler.
blogg.no ville ikke legge ut bildene mine, så derfor kommer jeg med bilder på etterskudd.
gjerne kommenter.
et lite tips; trykk på bildene for å forstørre ;)

Austervisningen i oslo, som er en frisør visning:
meg. Kaia
bilderfradetrosakameramitt118bilderfradetrosakameramitt146bilderfradetrosakameramitt149
meg igjen. Gosia fra Top Model
bilderfradetrosakameramitt151bilderfradetrosakameramitt154bilderfradetrosakameramitt155
Alle sammen på finalen.

bilderfradetrosakameramitt156

Bilder fra vinterferien på BLEFJELL:
dsc00030dsc00032
Jade-Celine i heisen.                                                                          Amelia i heisen.
dsc00033dsc00034xoxo Charlotte.Oslo Fashion Week 2009

Hey a! Å, det har vært så sinnsykt gøy i oslo denne uken. Har storkost meg. Nora ( www.Noraaa.blogg.no ) har vært med meg til oslo både på mandag og på torsdag. Det har vært kjempe koselig.
mandag:
På mandag gikk jeg visning for Fretex Redesign. Da var Marianne Haugli koreograf. Hun er kjempe flink! Jeg hadde på meg en grønn strømpebukse, en stor "mamma-truse" og en overdel som var orange. Ikke noe jeg vanligvis ville gått med, men de var sikkelig stilige forde! Blandt publikum satt Vendela Kirsebom, Mira Craig, Sishelle, Surferosa, Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Charlotte Thorsvedt + mange fler og presse. Backstage var Jan Thomas. Digger han. Jeg syns det er utrolig morsomt å gå catwalk. Kan på en måte være hvem jeg vil der ute. Kjempe morsomt er det.
På bussturen hjem tok vi bussen med Ida. Ida Wulff. Det var morsomt. Hun virker kjempe koselig.
Torsdag:
Da gikk jeg visning for PLING. Å, jeg digger de klærne! Det var alt svart i år, noe som er morsomt, fordi i fjor gikk vi bare med farger. Så det er bra designeren  varierer.


Bildetid:
Jeg & Frøydis (fra top model) øver.
p1010683p1010758
Jan Thomas & resten av MAX FACTOR folka.
p1010783p1010786
Jeg blir sminket.
p1010798p1010795
HÅR tid.
p1010821p1010826
Fretex
p1010981p1011039
n5818604715759793710p1010639
p1011264MEG & PIA TJELTA.
CHARLOTTE OG NORA ER FORNØYDE MED GOODIEBAGEN VÅRES:
p1011261p1011260
Pling visningen på DogA
pling3
OFW 2009, here i come!

hallo hallo! I går fikk jeg telefon fra oslo, jeg skal gå Oslo Fashion Week i februar, 2009! som dere leste, så var jeg på casting. Jeg hørte ingen ting på flere uker, så det så ganske mørkt ut! Også er jeg ganske ung, faktisk den yngste som har gått på fashion week. Men ble kjempe glad når jeg fikk vite det! YES! :D
bilder fra forrige fashion week i august 2008:
104736jpgmypageasestrand3jpg250468d1219260663

Nå så har dataen min virus, så det kan ta litt tid før bildefilmen fra ASKEPOP kommer ut på bloggen. Men følg med!
Det dere kan gjøre imens, er å stemme på meg på julias modellkonkurranse! Jeg er blandt de ti beste nå, og vinneren kommer på forsiden av julia bladet! Det er jo litt gøy da! klikk inn på www.Julia.no , lag deg en bruker ( helt gratis, ingen forplikelser), og stem på meg! Jeg trenger stemmer! :D vær-så-snill?

vi blogges. Xoxo Charlotte.

Oslo Fashion Week 2008

plingchar
Meg til venstre :)
Jeg kan ikke tro det selv, at jeg var med på Oslo Fashion Week!
Jeg har fikk i oppdrag av å gå tirsdag, onsdag, og fredag. Men jeg var i oslo på søndagen den uka også, for fitting(Da vi prøver klærne). Så jeg var mye i oslo den uka. Kjedelig å kjøre bil så lenge, men det er verdt det! Jeg har hatt det kjempe gøy! Jeg har blitt kjent med mange der inne. De er veldig hyggelige. kjenner mest Line. Hun er utrolig koselig, og veldig flink til å gå Catwalk. Jeg har gikk Trendvisningen på tirsdag, Pling på onsdag, også Åse Strand på fredag. Det er sinnsykt gøy. Også er det veldig mange koselige mennesker der. Chatrin, en jeg ble kjent med er kjempe koselig! Camilla, Palina, Ester, Anette, Julie & Ivanna fra forrige Topmodel gikk også fashion week. det var gøy:) Her er noen få bilder...
Trendvisningen:
charlotteofw
Åse strand visningen:
asestrand3jpg250468d
sestrandmodell

i Oslo for å ta testbilder.

Hei! Pappa kjørte meg inn til Oslo for å ta noen nye bilder i arkivet til modellbyrået jeg er med i.
Det er så innmari gøy, synes jeg! Vi tok noen bilder ute på gata, det var litt flaut fordi folk stoppa og stirra noen ganger. hehe. Lillesøstrene mine ble med inn de også. De er også med i modellbyrået. De fikk også ta noen nye bilder inne med hvit bakgrund. Vi hadde det kjempe gøy! Ikke misfortså meg... Jeg er ikke en person som tror jeg er så innmari pen å sånt. Har ikke diva nykker eller no.. Men synes det er veldig gøy! :) Det er vel lov?
Her er noen av bildene som ble tatt: skulle bare ha på meg maskara. ..
132

Modell Oppdrag.


artcom2003080print1Å, du aner ikke hvor glad jeg ble når jeg fikk tlf fra modellbyrået jeg er i! Jeg hoppet opp og ned som en gal mann!
Hehe. Jeg skulle være modell for en make up skole som heter Art Complexion!  Lørdag 30.Mai Og Søndag 1.Juni ble jeg stylet i ca. 2 timer! - I Oslo. Også var det fotoshoot etter det. Hadde det kjempe gøy. Fikk jo god erfaring. :)
Her er noen Bilder fra den dagen:
Lillesøster tok bilder fra siden-av.
charlottes bilder fra mob 005charlottes bilder fra mob 009charlottes bilder fra mob 002


Follow

Kategorier

Arkiv