Mallorca, Can Picafort 2016 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Mallorca, Can Picafort 2016

VIDEO - SØSTERTUR TIL CAN PICAFORT

With pictures and movies the memories never fade...

Mallorca-videoen er her! Jeg har sittet hver dag denne uken og styrt med denne videoen. Jeg har ikke hatt riktig kabel til GoPro-kameraet, så da har jeg måttet laste ned én og én video på mobilen først, før jeg i det hele tatt kunne starte med redigeringen fra datamaskinen! Haha. Det har tatt tid sammen med speilreflekssnuttene og de fra mobilen, men jeg synes jo dette er så gøy! Det er så hyggelig å se tilbake på slike filmer! Jeg må si savnet etter sol og sjø er stort når jeg ser tilbake på minenne. Nå er jeg spent, liker du denne videoen? :-) 

PICTURES FROM OUR TRIP

THROWBACK THURSDAY - A WEEK AGO

 DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

Åh, som jeg savner å bade i sjøen og ligge på stranda med Jade-Celine! Selv om vi begge var syke på turen så klarte vi å kose oss altså. Jeg må si det er mye bedre å være syk i syden enn her på sofaen hvor jeg ligger nå... haha! Jeg holder på med en liten reisevideo fra turen også, så i løpet av de neste dagene vil den være å se her på bloggen! :-) 

WHITE SAND DREAMS

Throwback - outfit our last day in Mallorca 

Endelig har jeg fått brukt denne drømmekjolen min! Jeg kjøpte den faktisk for et par år tilbake fra Spell and the Gypsy, men har aldri brukt den! Jeg har vel egentlig ikke hatt helt anledning til å bruke den, ettersom den ikke akkurat er noe man går med midt i byen. Jeg har pakket med meg den på reiser, men har likevel ikke fått den til å funke. Men, jeg fikk låne lillesøster sin hotpants under, og da følte jeg den var mer anvendelig. Den er så fin og sommerlig! 

Ellers har ikke forkjølelsen gitt seg enda, så den siste uken med ferie blir nok ikke så veldig spennende for min del! Jeg får utnytte siste rest av ferien til å roe ned nervene og bli frisk :-) 

SNART HJEMREISE

God morgen fra Can Picafort!

Det er snart duket for hjemreise, dessverre. Denne søsterturen har gått fryktelig fort! Til tross for forkjølelse og dårlig form hver dag her nede, har vi prøvd å gjøre det beste ut av det. Vi har vært i Port de Pollenca, Palma, Can Pastilla og Alcudia. Så tilsammen har vi fått opplevd fem forskjellige steder, selv om det har vært i en kort periode da vi som oftest har kastet inn håndkleet tidlig. Vi har dessverre vært uheldige på denne turen med forskjellige ting, men likevel har vi hatt hverandre og kost oss masse. Latterkuler på latterkuler, lang kvelder på hotellrommet og noen fine dager på stranda ♥

Her er bilder fra torsdagen, hvor vi faktisk smakte maten vi har spist. Det var nydelig tapas!VITAMIN SEA

Playa de muro

I dag har vi vært i nabobyen Alcudia, men på stranda som er nærmest oss; Muro. Der koste vi oss fryktelig i det langgrunne vannet, tretti grader i sola og med en deilig lunsj. Vi har fått låne med oss Goproen til brodern, men vi klarte selvfølgelig å legge igjen laderen hjemme i Norge. I to dager nå har vi vært innom alle butikker vi har kommet over, men ingen lykke. Da vi skulle prøve en siste butikk fant vi heldigvis riktig lader! Da ble det masse bilder og filmsnutter over - og under vann. Jeg gleder meg til å se over alt og lage en reisevideo igjen :-) 

LAST NIGHT IN CAN PICAFORT
Candy heaven
I går kveld trosset vi forkjølelsen og spiste en god middag inne i byen her, og tittet rundt i butikkene. Det var tjuefem grader på kvelden, likevel frøs jeg! Arg, det er så fryktelig kjedelig. Haha, Jeg fikk tak i en paracet, sov i 1,5 time etter stranda i går og nå føler jeg meg mye bedre. Jeg håper jeg er helt fri for baselusker innen kvelden. Nok om det! Vi koste oss i hverandres selskap, har kjøpt like ankelsmykker og et plagg fra Mango. Vi tok en tidlig kveld på hotellrommet og avsluttet den fine dagen med Me before You på dataen ♥ Kan trygt si at vi koser oss :-) 

ENDELIG HER!

God ettermiddag! Nå blogger jeg fra vårt koselige (lille) hotellrom med hodepine og tett nese, så var nødt til å avslutte strandlivet litt tidligere i dag. Pyttsann. Vi har da fått badet, solt oss, drukket drinker og fått avslappende massasje! Skal absolutt ikke klage, jeg bare håper at en liten høneblund gjør underverker på den lille forskjølelsen :-) Ellers er det vakkert her nede, og vi bor rett ved stranda! Nå skal vi hvile hode og kropp i nytt sengetøy (fikk nemlig brukte i går!), så høres vi!

READY FOR TAKEOFF!I skrivende stund sitter vi på Rygge flyplass med hvert våres vinglass og slapper av etter en god lunsj. Vi er ganske tidlig ute denne gangen, så da kunne jeg likeså godt ta turen innom her for å si hei! Og halo, hvor deilig er det ikke å reise fra Norge på en dag som denne? Kaldt og masse regn - hade! He he, vi er to spente jenter som ikke kan vente med å være i varmere strøk. Jeg har med meg både speilrefleksen og GoPro, så håper dere vil følge med på reisen :-) 

NY REISE BOOKET!

Neste måned blir det jentetur med Jade-Celine!

... og reisen går til Mallorca! IGJEN! Hehe, jeg likte meg så godt der, men for å få følelse av at det blir en 'annen' type reise har vi valgt et helt nytt område. Denne gangen skal vi bo på et hotell rett ved stranden, det er på andre siden av øya og så er det jo såklart en søstertur. Jade-Celine fyller atten år dagen før, så det blir gøy å feire hun på reise. Det blir første reise alene sammen. Jeg har fire uker igjen med full jobbing, så bærer det av sted til varmere strøk igjen. Åh, som jeg gleder meg!

Can Picafort


Follow

Kategorier

Arkiv