Kypros 2015 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Kypros 2015

B A B Y S H O W E R


Aurora krabber snart!
Gårsdagens babyshower for gode Thea var kjempe koselig! Vi fikk servert deilig kyllingsuppe og alt for gode kaker til dessert. Vi fikk gjette babyens ankomst, hadde en vanskelig baby-quiz og ellers var det veldig god stemning. Det er rart å tenke på at broren min snart skal bli Pappa! Synes enda det er rart at Aurora (hun som er å se på de fleste bildene ovenfor) er datteren til min storesøster! Vi blir fort voksne, altså. Jeg gleder veldig til å få et nytt familiemedlem ♥

VIDEO FRA AYIA NAPA

Husk å skru tannhjulet på HD-kvalitet og fullskjerm :-)

Hei og god tirsdag! Siden det har vært så kjipt og skiftende vær de siste dagene har jeg kost meg hjemme med å redigere denne filmen fra Hellas turen til Lucinda og meg! Åh, minner. Det er så mye jeg kunne ønske jeg hadde filmet, men sånn blir det alltid. Fikk da fire minutter lang filmsnutt, så det er jeg fornøyd med! Hva synes du om den?

DRØMMEHOTELL PÅ NISSI BEACH

DREAM HOTEL: Nissi Beach Resort

På turen våres til Ayia Napa lå vi de fleste dagene på Nissi stranden. Etter tips fra Mamma anbefalte hun oss om å besøke Nissi Beach Resort, et hotell som ligger rett ved denne stranden og som jeg en gang skal bo på den dagen jeg drar tilbake til Kypros. Jeg knipset bilder av den vakre hagen utenfor deres hotell og sendte de til Mamma, og hun sa det var like vakkert der som for 30 år siden... Det var virkelig helt idyllisk. Det er riktignok dyrere enn de andre hotellene, er også derfor det er et ønskemål.

Vi fikk ikke sett inne på rommene så klart, men hver dag gikk vi gjennom den store inngangen, den VAKRE hagen (hvor vi var vitne til to brylluper) og spiste lunsj på deres flotte kiosk. Når vi gikk gjennom hagen tenkte vi at vi gjerne skulle ligget ved det store fine bassengområdet med luksussenger ved siden av.. Hihi, er lov til å drømme ♥

Mine bilder:Jeg har nå sett på Hotels.com og ser at den har fått merkelappen "utmerket" og en score på 4.1/5! Du finner hotellet her(ekstern lenke) og hvis du noen gang skal til Kypros vil jeg anbefale å sjekke ut priser her, altså. Jeg har riktignok ikke bodd på hotellet, men utenfra ser det helt fantastisk ut. 

Bilder fra hotels.com


Sjekk det her da!! Her vil jeg bo en gang :-)

Hotels.com rabattkode hos Rabble!

Jeg vil avslutte med å tipse om at dere på rabble.no(her finner du mange rabattkoder online) kan få rabattkoder til hotels.com!! Klikk deg inn Hotels.com rabattkode(ekstern lenke) for å sjekke ut tilbud- inkludert dette hotellet! 

Har du ditt eget drømmehotell? :-) 

GOODBYE CYPRUS, HELLO NORWAY

Lang reise

Etter ti timers reise er jeg endelig tilbake på norsk jord. "Endelig" er kanskje litt overdrevent, for jeg skulle gjerne trasket ned til stranda og bade i dag også, men når man først er på vei hjem er det godt også! Reisen var mildt sagt hektisk i går/natt. Når vi hadde sjekket inn, gått gjennom sikkerhetskontrollen og satt oss ned for å spise finner vi ut at vi hadde glemt å levere nøklene! STORT stress og etter mye om og men fikk jeg lov til å slå følge med en av vekterne på flyplassen for å levere nøklene til en taxisjåfør som skulle tilbake til leiligheten vi bodde i... FLAKS. Vi er noen ordentlige surrehuer til tider, haha.

Etter en turbulens flytur landet vi trygt på Gardermoen, og der var selvfølgelig bagasjen våres borte. Jeg hadde nøyaktig 30 min på å rekke siste buss hjem, men den måtte dessverre gå forbi. Bagasjen kom heldigvis trygt helt til slutt, og da var det bare å vente. Det var flere som fikk forsinket bagasje, så vi var heldige som fikk en ekstra buss etter en times tid! Det hele endte så bra, for plutselig kjørte busssjåføren meg og ei annen jente helt hjem! Haha, vi lo så godt. For en service, og det var godt å komme hjem 03.40 enn 04.30, for å si det sånn. 

Her er de resterende bildene jeg rakk å ta med speilrefleksen, og i tillegg har jeg noen mobilbilder jeg tenkte å dele senere når jeg har kommet meg til hektene igjen. Det venter også en video fra turen :-) 

Middag med Mammas greske bestevenninne fra tiden hun bodde i Paris og hennes mor. Dette var en så hyggelig kveld. Mamma har ikke møtt Katerina på 25 år, og der satt jeg å hilste på henne og hørte om deres gøyale tid i Frankrike! Virkelig hyggelig.

YESTERDAY'S EVENING OUTFITSkjørt og topp fra Bik Bok, veske fra Spell & The Gypsy og sko fra Bianco

BILDEDRYSS FRA VAKRE KYPROS

I dag valgte jeg å ta med meg speilrefleksen på stranda, og jeg angrer ikke! Det er gøy å ha litt ordentlige bilder fra stedet her - for det er virkelig helt idyllisk, noe som er vanskelig å få frem godt nok på foto. Vi skal nå fikse oss før vi skal møte Mammas greske venninne over en middag før vi kanskje drar ut i kveld! :-) Enn så lenge, kos dere med sydenbilder ♥

♥Nissi Beach ♥

MATVRAK // FIG TREE BAY

Både Lucinda og jeg liker å utforske stedene vi reiser, og i dag var heller intet unntak. Vi dro nok en gang til nabobyen Protaras, men i dag besøkte vi den kjente stranden Fig Tree Bay. Her var det flere folk enn Konnos Beach (se forrige post), men det gjorde ingen ting! Det var derfor flere restaurant - og kioskmuligheter, samtidig var jo denne stranda vel så pen som de forrige. Krystallklart vann er jo helt fantastisk!! I dag var det varmere enn de tidligere dagene og gradstokken steg til 32 grader på det meste! Helskjønt ♥ Vi måtte ta ut nye EURO i dag da, og vips så følte vi oss rike og med dette spiste vi pizza til frokost, flere forfriskninger på stranden og tidenes middag i byen. Biff med kryddersaus og pommes frites, fire ulike drikkevarer og fondue til dessert! NAM ♥ Er man på ferie, så er man på ferie...

Middag på Hippo Campus:
NAM! Er du i Protaras anbefaler jeg deg å besøke denne restauranten!! Ordentlig god mat, bra service(ikke innpåslitne servitører som sjekker om alt er bra hver annet minutt) og hyggelig atmosfære. 

P A R A D I S E

Jeg vil egentlig bare stikke innom for å vise dere et lite bildedryss fra nok en fin dag i Kypros. Denne gangen beveget (les: tok taxi) vi oss til nabobyen Protaras, mer eksakt:

Konnos Beach♥

Jeg angrer på at jeg ikke tok med speilrefleksen for å knipse noen bedre bilder av denne vakre perlen av en øy, men mobilbildene får holde! Ingen filter er nødvendig her altså - det var virkelig helt skjønt. Krystallklart - og rent vann, kun en liten restaurant og veldig avslappende atmosfære. Denne stemningen ble dessverre satt en liten demper på da store mørke skyer la seg over stranda og regnet falt ned... Pyttsann, vi fikk da noen herlige timer i solsteken selv om. FOR EN PLASS!

Middagstid i Ayia Napa sentrum:

Dette stedet var vel kanskje mer appellerende til små barn, men hey - vi fikk se en (ekte) pappegøye! Vi koste oss, til tross for dårlig mat...En liten svipptur innom Mexico:
Vi bestemte oss derfor å gå til naborestauranten hvor det var så god stemning, og det var det virkelig når vi plutselig hadde på oss skikkelige meksikanske hatter. Hehe, vi klarte ikke å stoppe å le når servitøren bare plasserte de på oss!! 

Resten av kvelden har vi slappet helt av på balkongen her i leiligheten med musikk, øl og god stemning! Skravla går i ett og likedan gjør latterkulene... Altså, Lucinda er den perfekte reisepartner ♥

GOD KVELD FRA AYIA NAPA

♥Bildedryss fra første dag i Kypros♥Napa Tavern:

I dag har det vært rett i underkant av 30 grader her i syden, og det har vært helt ypperlig! Kan absolutt ikke klage. Vi har ligget på Nissi Beach, en strand som er helt fantastisk skjønn. Med litt vind var det kjempe godt å ligge på solsengene... Åh! I dag var vi mye heldigere med maten (se gårsdagens innlegg), og vi koste oss masse i havnebyen i Ayia Napa! Jeg lar bildene snakke for seg selv, for nå skal Lucinda og jeg sette oss ut på balkongen og dele en flaske med vin. Jeg er så lykkelig!

Varmt, strand, solsenger, god mat, vin på balkongen... Altså, kan det bli en bedre stemning?! 

HEI FRA KYPROS

Dette blogginnlegget skulle egentlig postes i går kveld, men jeg sovnet lenge før den tid! 

Vi landet her i Kypros i går kveld og flyturen gikk som smurt altså! Latterkulene gikk non-stop. Haha, vi spilte kort på flyet og i en runde med "krig" ropte begge ut ordet som spillet heter i ren engasjement, og fikk noen rare blikk.. Vi bytta navnet til "snap" istedet...

Ellers har vi fått DEN leiligheten:Balkongen er større enn hele leiligheten hjemme i Oslo... og den er kun for oss! 


Til middag tok vi den nærmeste restauranten og bestilte en lasagne. Det fulgte visst med både chips og salat, og heldigvis for det ettersom lasagnen inneholdt en type kjøtt vi aldri hadde sett før... Lasagnen var vel egentlig bare en stor mos av kjøttrester, litt saus og annen gugge. Huff, vi er egentlig ikke kresne, men dette var ikke bra! haha.. Bedre lykke i i dag!

Sola skinner, så nå skal vi få i oss litt mat før vi rusler ned til stranda!!♥


Follow

Kategorier

Arkiv