Konkurranse (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Konkurranse

GIVEAWAY: TURTLENECK

Konkurransen er avsluttet!JEG TREKKER TRE HELDIGE VINNERE AV TURTLENECKS!

En riktig god søndag fra Tønsberg! I skrivende stund sitter jeg hjemme i stua med søstrene mine og dagens giveaway tror jeg de gjerne ville ha vunnet selv! Jeg trekker tre av dere lesere til å vinne en valgfri farge på Turtlenecks, og hvis du vil lese mer om min erfaring med disse kan du se mitt tidligere innlegg >her

Dette må du gjøre for å delta:

1. Gå inn på Turtlenecks sine nettsider  >her< og finn din favorittfarge

2. Gi meg en kommentar i dette innlegget med hvilken du ønsker å vinne. OBS! Husk å legg igjen kontaktinformasjon (e-mail boksen) så jeg får tak i deg hvis du er den heldige vinneren ♥

Vinnerne er kontaktet på mail! Gratulerer :-) 

4. SØNDAG I ADVENT: VINN SHAMPOO OG BALSAM

I samarbeid med MYK

BRILLIANT SHAMPOO OG BALSAM


SAMLET VERDI 458,- (229,- per stk)

Jeg synes det er SÅ stas at jeg kan gi en heldig vinner disse hårproduktene! Husker dere jeg skrev at de var ganske nøytrale i lukten? Det viste seg at jeg bare ikke luktet mitt eget hår, for jeg fikk komplimenter for at det luktet godt etter å ha brukt disse. Lillesøster lånte mine da hun var på besøk for en stund siden, og da kjente jeg hvor god lukt de egentlig har! Haha. Både hun og jeg er veldig fornøyd med de - de tynger ikke og gir håret en veldig frisk og lett konsistens! Anbefales :-)

Dette trenger du å gjøre for å vinne:

1. Like Facebooksiden til MYK her(link)

2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget med emailadressen din! 

Lykke til ♥  Vinner er kontaktet på mail :-) 

HUSK: En MYK julepakke
før 1025. Nå: 599,-. Gratis frakt. 

Disse økologiske hud- og hårproduktene dekker kroppens behov for ekstra fuktighet i disse tørre vintermånedene! Kanskje dette er perfekt for din mor, søster eller bestevenn? 
Pakken finner du her(link) og inneholder:
Brilliant Shampoo

♥Brilliant Conditioner

3. SØNDAG I ADVENT - VINN ANSIKTSKREM FRA MYK

I samarbeid med MYK

NOURISHING FACIAL MOISTURIZER 
Verdi 279,- 

En kraftfull blanding av nærende vitaminer som løfter din hudpleie flere hakk. Provitamin A (betakaroten) for å bekjempe rynker og aldring. Vitamin B5 for å beskytte huden og forbedre dens karakter. Vitamin C for å fjerne frie radikaler og holde huden stram. Vitamin E for å hjelpe fjerne frie radikaler og beholde fuktighet.

Jeg har selv brukt ansiktskremen Ultra Rich fra MYK, og jeg er superfornøyd! Det gjelder forsåvidt også resten av produktene jeg hittil har fått testet fra de, og slik som navnet tilsier så blir huden myk og den kjennes frisk ut. Denne dagkremen er garantert en suksess også! 

Dette trenger du å gjøre for å vinne:

1. Like Facebooksiden til MYK her(link)

2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget med emailadressen din! 

Lykke til ♥

Vinneren er trukket - gratulerer til Henriette/Bergensergenser! 

HUSK: En MYK julepakke
før 1025. Nå: 599,-. Gratis frakt. 

Disse økologiske hud- og hårproduktene dekker kroppens behov for ekstra fuktighet i disse tørre vintermånedene! Kanskje dette er perfekt for din mor, søster eller bestevenn? 
Pakken finner du her(link) og inneholder:
Brilliant Shampoo

♥Brilliant Conditioner

JULEKALENDER 2. SØNDAG I ADVENT: VINN BODY CREAM FRA MYK!

Det er 2. søndag i advent, og med det kjører jeg på med konkurransen nummer to denne desembermåned i samarbeid med MYK. 

VINN CALMING CHAMOMILE BODY CREAM


Størrelse 200 ml, verdi 249,-. Du finner mer informasjon om kremen her(link)

"MYK Calming Chamomile Cream for behandling av tørr og irritert hud. Kremen har ingredienser som møter behovet for intensiv fuktgjøring og har en beroligende og lindrende effekt på huden. (...) kremen inneholder også flere andre gode ingredienser som vitamin B5, C og E, samt sheasmør, allaintoin og urea." - MYK

Samme som sist; Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, sammen med mailen din så jeg kan kontakte deg dersom du er den heldige vinneren. Lykke til! ♥

VINNEREN ER IDA! Følg med neste søndag, da blir det enda en godsak du kan vinne :-) 

En MYK julepakke som garantert faller i smak
før 1025. Nå: 599,-

Et ekstra tips er denne julepakken MYK.no har satt sammen, og denne kunne jeg ønske at jeg selv fikk! Siden pakken koster over fem hundre, så er frakten gratis! Julepakken gir faktisk 40% rabatt fra originalpris! I pakken er det de fire produktene du ser på bildet over, som er økologiske hud- og hårprodukter som dekker kroppens behov for ekstra fuktighet i disse tørre vintermånedene. Kanskje dette er perfekt for Mammaen din, søster eller bestevenn? 

Pakken inneholder:
Brilliant Shampoo

♥Brilliant Conditioner

KONKURRANSE - VINN HÅNDKREM FRA MYK

I samarbeid med MYK (som jeg har skrevet om tidligere HER og HER) har jeg fått lov til å gi en av dere lesere et produkt fra serien deres. Det beste av alt - jeg skal ha en konkurranse hver søndag i advent, så følg gjerne med fremover for å vinne deilige velvære produkter ♥

VINN ULTRA-RICH HAND CREAM


Ultra Rich-håndkremen har en verdi på 169,- og flasken inneholder 100 ml. 

I dag kan jeg gi ut en kjempe god håndkrem fra samme serie jeg har i ansiktskrem og bodylotion. Jeg er veldig fornøyd med de, og det beste av alt er at MYK gir god fuktighet til huden, og etterlater den.. ja, MYK! Sheasmør og kokkosnøttolje er hovedingrediensene og håndkremen inneholder også vitaminene E og B5 for ekstra næring! Nå som det er kaldt ute, er det fort å få tørre og sprukne hender, og denne superrike kremen forhindrer dette. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget (og gjerne like Facebooksiden min her, men ikke et must) - og husk eposten din, så jeg kan kontakte deg dersom du vinner.  Kontakter vinneren i morgen. 

Vinneren er Vibeke, og hun er kontaktet :-)

KONKURRANSE!Yay, endelig kan jeg kjøre i gang en aldri så liten konkurranse til dere! I samarbeid med Coolstuff fikk jeg velge meg to produkter, men jeg valgte heller å ha det som konkurranse, slik at dere kan få litt tilbake for tålmodigheten med meg under eksamenstiden. Håper det faller i smak og er en veldig jentekonkurranse som inneholder følgende:

Årets kuleste julegaver på jentekvelden: 

1. Selskapsspill for jenter


Det perfekte brettspiller for den ultimate jentekvelden hvor du kan bli enda bedre kjent med dine kjære, eller lære mer om nye venninner! Spillet inneholder mer enn 400 spørsmål som inkluderer myke spørsmål som "hvis du våknet i morgen og var verdenskjent, hva ville du da ha vært kjent for?", men også de litt mer nærgående spørsmålene som "tør du, uten å se etter først for sikkerthets skyld, la alle i rommet lese dine fem siste SMS-er?" og "Hva er det rareste stedet du har hatt sex på?"  Spillet finner du her(ekstern lenke)

2. Tøfler du varmer i mikrobølgeovnen

Disse rosa og høye tøflene er fylt med linfrø som du enkelt varmer i mikrobølgeovnen i 90 sekunder før du trekker dem på de stakkars tottelottene dine, passer seg ypperlig på kalde vinterkvelder. De holder faktisk varmen i hele to timer. Denne varianten er også slik at du kan ta ut posene som gjør at du kan bruke de som vanlige tøfler, hvilket vil si at du kan gå rundt med dem òg. Tøflene finner du her(ekstern lenke)

Hvordan vinne:

Lik gjerne facebooksiden min her(ekstern lenke) og for å vinne må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Lykke til ♥

KONKURRANSE: MIINTO!


Tshorte - Jeffrey Campbell sko - Silkeskjorte fra Filippa K - Hårpynt fra Su Misura 

Nå har du mulighet til å vinne et gavekort på 200,- på nettbtikken miinto.no! Det er en del på salg der nå, og i tillegg er det jo deilig å få 200 avslag på noe du skal kjøpe? :-) Alt du må gjøre er å like facebook siden min HER og å skrive en kommentar om at du har gjort det! :-) Lykke til!!


Follow

Kategorier

Arkiv