Inspirasjon (CHARLOTTE LOUISE) hits


Inspirasjon

HELLO DECEMBER

God morgen, dere. Det ligger fortsatt så smått snø på bakken og det passer jo perfekt for måneden vi går inn i. I dag er det første desember. Allerede? Hvor blir tiden av? Selv om jeg er et sommerbarn, så setter jeg stor pris på juletiden og 1. desember er jo en god markering på denne perioden. Det er 23 dager til julaften, og enda færre dager til jeg er hjemme i Tønsberg med familien. Jeg gleder meg! For tiden er det mye å gjøre på jobb, så det meste annet i livet mitt har blitt nedprioritert. I tillegg har jeg vært syk i over en måned nå - med både influensa, bronkitt og brukket ribbein. Just my luck. Denne høsten har mildt sagt vært "så der", så jeg ser frem til en ny måned hvor jeg forhåpentligvis får gjort litt mer sosialt. Uansett, her har jeg samlet en liten dose med inspirasjon, og bildene er satt sammen med foto fra Pinterest og Weheartit. 

VOGUE | SATURDAY INSPO


Endelig er septemberutgaven av Vogue 2017 i mine hender. Magasinet kommer gjerne hit en hel del uker senere enn i USA, så derfor blogger jeg om den først nå, i oktober. Septemberutgaven jobber Vogue med i over ett år, hvilket resulterer i et magasin på rundt tusen sider. Side etter side med inspirasjon, flotte bilder og få kunstneriske tekster. Jeg synes det er så stas og det er jo nesten som en bildebok! Jeg har nå fått skaffet meg mitt femte blad, og samlingen min begynner å bli større :-) Bladet er blitt ganske så dyrt (tror jeg betalte over 200,-), men jeg lar være å kjøpe andre blader resten av året - kun for å unne meg denne. Jeg vet hva jeg skal gjøre i dag - sette meg med en stor kopp te, tenne lys og drømme meg bort i Vogue. God lørdag!

INSPO | AUTUMN VIBES

Inspirasjon hentet fra bilder via Pinterest. 

Det er fredag, hvilket betyr helg! Det er alltid en slags lykkefølelse over fredager for meg blitt. Det var ikke så tydelig når man var student, men nå som jeg er i en fulltids jobb, må jeg si at helgene er gull verdt♥ I dag er planen å få unnagjort noen ærender, prøve ut noen speilreflekskameraer (håper å få kjøpt nytt kamera ila. høsten! Weeeeehooooo), og så blir det taco-middag med venna senere i kveld. Jeg gleder meg veldig til det. Det er en stund siden jeg har sett de fleste. Så det blir bra! Bortsett fra det, og at Jade-Celine kommer til meg for en spadag på søndag, så har jeg ikke lagt noen andre planer. Og det kjennes helt greit- og riktig denne helgen. Jeg vil ta det som det kommer. 

Jeg vil ønske dere alle en kjempe fin helg! La oss håpe at sola titter frem :-) 

PINK, WHITE & BLUE

God onsdag formiddag! 

Om litt må jeg få på meg sko og jakke, før vi turer avgårde til Høyskolen Kristiania. Min gamle skolevei, den samme ruten jeg tok i tre år. Det er duket for vitnemålsutdeling i kveld, og Mamma og Kim Ruben skal få være med. Det er jo ganske høytidelig dette her, så stas skal det være. Jeg ser frem til å se de gamle medstudentene igjen, samt skal det bli godt å få en offisiell avslutning på bachelorløpet. Hyggelig blir det! Planen er å dra ut å spise og feire litt etter seremonien! Jeg gleder meg ♥ Jeg må kjappe meg her, men nyt noen inspirasjonsbilder i mellomtiden.

LATE SUMMER VIBE / INSPO

Bilder via Pinterest 

God morgen! 

Utenfor vinduet regner det, himmelen er grå og kjølig bris slipper inn stuevinduet. Om få strakser turer jeg avgårde til min nye jobb hvor jeg har vært en drøy uke. Kanskje ikke bedre tegn på at sommeren er på hell? Jeg har dessverre ikke hatt noe særlig med ferie dette året, bort sett fra helgen i Italia og noen dager her og der. Så sommerferien etter bacheloroppgaven har gått fryktelig fort. Men jeg liker høsten ganske så godt. Jeg trøster meg med det! Jeg er et sommerbarn, uten tvil, men høsten er en god nummer to. Den kommer snikende nå, kjenner jeg. Vel, jeg må få i meg noe frokost og så hoppe på trikken, men i mellomtiden har jeg laget meg et lite inspirasjonsboard, kollasje med bilder fra Pinterest! Det har jeg ikke laget på to måneder, men jeg elsker å scrolle gjennom inspirerende bilder. Håper du liker dem! Vi snakkes ♥ 

WISHLIST FOR SUMMER

SheIn favorites

1. Kjole    2. Bukse       3. Hvit skjorte    4. Blåstripet kjole  5. Shorts   6. Skjørt   7. Matchede sett   8. Lyserosa bikini 

9. Off-shoulder kjole   10. Tee 


God tirsdag, dere! I skrivende stund er jeg i hjembyen Tønsberg på besøk, og slapper helt av i godt lag. Det vil si med lille niesen min Aurora og storesøster Jeanette for øyeblikket. Det er skikkelig deilig med en avkobling, før det blir full jobbuke fra neste tirsdag av. I mellomtiden har jeg laget en liten ønskeliste i samarbeid med SheIn (igjen, jeg får ikke noe som helst betalt for dette innlegget!), og trykk på ordene for å finne frem til riktig link :-) Har du en favoritt blant de ti plaggene? Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til denne sommerferien - gå i fine sommerklær og bade så langt det lar seg gjøre... Sommer er min absolutte favorittårstid. 

 

SPRING MOOD BOARD

Oi, jeg kan ikke huske sist jeg ikke blogget på over en uke. Likevel har det vært høyst nødvendig. Det har vært skole som har tatt opp tiden min, og jeg har rett og slett hatt lite med overskudd til andre ting. Jeg har ikke hatt lyst til å blogge bare for å blogge, men må innrømme at jeg savner å ta bilder og skrive noe annet enn paragrafer og akademiske tekster. Men hei igjen! 

Studieløpets siste hjemmeeksamen er levert, hvilket betyr ett skritt nærmere lysere tider. Nå gjenstår det bacheloroppgaven pluss to skoleeksamener, så blir det ferie på meg en gang også. Siden jeg nå har levert denne eksamenen, kan jeg endelig puste lettet ut og unne meg selv å slappe littegrann av. Det har gått i ett siden tampen av påskeferien, men nå har jeg fått samlet et lite inspo moodboard med bilder fra Pinterest og WeHeartIt. Det gir meg inspirasjon og en skikkelig vårfølelse! La dette semesteret gå fort! 

NEW WEEK


God morgen! 

Om få strakser må jeg hive meg rundt og pakke reisebagen min, for jeg reiser nemlig hjem til Tønsberg i ferien! Jeg skal hente lille Aurora i barnehagen i dag, og jeg gleder meg så til å se solstråla og resten av familien. Data og pensum må pakkes med, så helt fri blir det ikke. Men, når jeg får være med familien i et par dager så går det helt fint. Jeg har scrollet gjennom Pinterest igjen, og over ser dere resultatet av litt inspirasjon denne mandagen. Ha en fin dag :-) 
 

FEBRUARY

Litt inspirasjon en onsdagskveld er vel ikke feil? Vi er i februar allerede. Hvor ble det av januarmåned? Tiden har gått fort, det føles fortsatt som om jeg er i starten av semesteret, men vi skal jo faktisk levere inn første deleksamen om en snau uke! Jeg har trengt noen dager på å få unnagjort ærender og komme meg til hektene, men ville stikke innom med et aldri så lite inspirasjonskick midt i uken. I dag har forresten storebror bursdag, så vil gratulere gledessprederen, Henrik, med dagen! ♥  

10 TIPS - INSPIRASJON TIL SELVPLEIE

Ferien er riktignok over, men det er ikke så mye som skal til for å føle seg noe bedre i de mørke vinterstidene. Ikke mye som skal til før man får koblet helt av. Ikke som mye som skal til for å føle seg litt freshere, og her er en aldri så liten påminnelse:

1. Napp (og evt. farg) øyebrynene.
Når dagene er lange og skolen tar fokus, så kan det fort hende at brynene mine ser lite velstelt ut. De som kjenner meg godt vet at jeg er ræva (unnskyld uttrykket) på å nappe mine egne bryn, så når Idabestis eller Jade-Celine er på besøk så får de jobben! Gjør jeg det selv så blir det helt OK, men det ender som oftest med at de små hårstråene jeg vil få bort bare blir halve.. Haha. Men, når brynene er nappet så føler jeg meg mye mer velstelt og jeg føler selv at jeg får et mer våkent blikk. Hva med deg?

2. Ta en lang, varm dusj
Det å ta en dusj er i og for seg ikke noe nytt, men gjør noe ut av det! Tenn stearinlys på badet, koble musikken til høyttaleren og lat som om du er på spa! Barber legger, sett gjerne i en hårkur mens du renser ansiktet. Åh, er så godt å gjøre litt ekstra ut av små ting. Kjenn ekstra godt etter på det varme vannet og nyt alenetid. 3. Nytt sengetøy
Nybarberte legger, nyvaska hår og kropp inntil nyvaska sengetøy... åh! Store små gleder for en god natts søvn.

4. Ta på favorittpysjen
... drikk te og les en god bok (eller magasin) - som ikke er pensum! Skru av alt det digitale og bare vær tilstede.

5. Gjør noe kreativt!
Når jeg skyter bilder, er jeg i mitt ess. Ta bort støvet fra kameraet ditt, lag en scrapbook med årets minner, pakk inn gaver med litt ekstra omtanke... Gjør noe kreativt som giør at du kobler av. Kanskje 2017 er året for å lære noe nytt? 

6. Ansiktsmaske og neglelakk
Lakk neglene med din favorittfarge samtidig som en deilig ansiktsmaske trekker inn i huden. Mine favoritter for tiden er disse ansiktsdukene en kan få. 

7. Stearinlys
Jeg vet ikke med dere, men jeg slapper ordentlig av i mørket med kun stearinlys som lyser opp rommet om kvelden. Det gir en så koselig stemning, og jeg vil også helst tenne lys i alle døgnets våkne timer. Gjerne vanilje-duftlys! Lukten av fyrstikken etter den er blåst ut er også fantastisk. Igjen; små, store gleder.

8. Ha en kveld helt for deg selv
Om mulig, få til en kveld helt alene. Lag favorittretten din med tilhørende favorittsnacks og sett på en film du har ønsket å se lenge, om ikke en gammel slager. Ta dyna ut i stua og gjør akkurat som du føler for. 

09.  Gå en tur
Ta på deg en god vinterjakke, skjerf og votter og tross kulden. Gå deg en tur, bli bedre kjent i nabolaget eller gå til et fint utsiktssted i byen din! Trekk inn frisk luft og beveg kroppen. Kan ofte virke som et tiltak, men det klarner opp hodet og deilig å bevege seg!

10. Få ting gjort
Sett deg ned med en inspirerende skriveblokk og skriv ned gjøremål. Alt fra dagens to-do-liste til andre lister som for eksempel hva du må handle på butikken. Jeg er en sucker for lister, og jeg er så drøy at jeg noen ganger til og med skriver ned at jeg skal ta på neglelakk og lage te. Jeg vet ikke, jeg liker bare veldig godt den følelsen av å krysse av - check! Det føles lettere å gjennomføre de større oppgavene når jeg ser at listen blir mindre og mindre...Kom gjerne med noen tips som du vil tilføye! :-D 

INSPIRE ME

Her i hus har vi nettopp spist deilige havrelapper til frokost! Selv om jeg ikke får vært med Pappaen min på farsdagen i dag, så feiret vi litt her med god frokost istedet. Haha. Gratulerer med farsdagen Pappa! Vet du titter innom her innimellom :-)

Før jeg fortsetter med den individuelle eksamensoppgaven vil jeg si hei til dere og poste en inspirasjonspost! Jeg vet det sikkert er flere av dere som er i eksamensmodus, så noen ganger kan det være godt med litt avkobling og inspirasjonshenting. Jeg bruker Pinterest og WeHeartIt for bilder, før jeg setter de sammen i en kollasje i Photoshop. Jeg vet aldri hva utfallet blir, jeg bare plukker ut de bildene som gir meg noe. En kreativ greie, egentlig. Når oppgaven jeg holder på med handler om strategi og markedsmakt, kan jeg fint innrømme at det er deilig med litt rosablogging! 

God søndag 

FILL UP

... WITH SOME INSPIRATION THIS MONDAYI ettermiddag har jeg scrollet meg gjennom bilder via Pinterest og samlet de til noen kollasjer. Med en kopp te i hånden da kjenner jeg på en deilig hvilepuls som ellers er fraværende på de fleste mandager. I dag var det tidlig opp for å jobbe med service og tjenester med eksamensgruppa, etterfulgt av en forelesning i samfunnsøkonomi. Ikke så spennende med andre ord. I morgen, derimot, skal jeg noe veldig spennende for min del! Jeg forteller mer i morgen. Nå skal vi se ferdig 71 grader nord og tekopp nummer to er straks drikkeklar. 

 

MID-WEEK INSPIRATIONPictures via Pinterest.

HELLO SEPTEMBER
Det er fredag, og jeg er endelig frisk! Jeg har vært syk i tre uker nå - først med influensa/forkjøla i to uker, så omgangssyken nå de siste dagene. Jeg håper virkelig kvota er brukt opp på sykdom denne høsten. Det er grenser på hvor gøy det er å sove i timesvis mellom oppkast og snørrtømming. Men, i dag er det andre boller. Jeg har en del ærender som skal gjøres, og dagens to-do liste er lang! Jeg har tatt forhåndsregler: spist en god frokost, drukket masse vann og tatt dagens vitaminer. Nå skal jeg ikke bli dårlig, for jeg har ingen flere serier å se! Haha. Denne helgen skal jeg endelig være sosial igjen. I morgen blir det først jobb før kvelden avsluttes med å feire Idabeste med fine venner. Jeg gleder meg!

LET'S FILL UP WITH SOME INSPO

simple & clean

new adventures

white dreams...

Det er søndag og min siste feriedag før skolebenken kaller! I morgen starter jeg på mitt siste år i min bachelor i markedsføring og merkevareledelse, og det er så rart å tenke på! Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var i fadderuka uten å kjenne et eneste menneske, flyttet inn med kjæresten og stresset rundt de første eksamene (som forøvrig aldri forsvinner). Tiden går mildt sagt fort, og selv om jeg gjerne skulle hatt en ekstra ferie (er det ikke alltid slik?), så tror jeg at rutiner skal bli godt igjen. Ellers, litt inspirasjon på en søndag slår vel ikke feil? :-) Bildene er også denne gang hentet fra pinterest og satt sammen i en aldri så liten kollasje. God søndag! 

HAPPY FRIDAY


Friday inspo
 God fredag, dere! I skrivende stund venter jeg på at pastaen skal bli ferdig slik at jeg kan pakke en deilig rett med meg til lunsj. Jeg turer straks avgårde på jobb, og jeg har dermed ikke helg før i morgen formiddag. Men, det betyr ikke at man kan ha litt helgfølelse selvom, og disse bildene ovenfor er jo så inspirerende! Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en fin fredag og god helg. Vi snakkes!

MORNING HOURS


bilder via Pinterest
God morgen! I skrivende stund sitter jeg nydusjet med en kopp kaffe i hånden og skriver til dere mens jeg koser meg med inspirasjonsbilder. Jeg har jobbet lørdag-onsdag og nå gjenstår det i dag og i morgen, så har jeg helg! Det er uvant å jobbe fulltid denne måneden, men jeg koser meg på jobb! Selv om det er lange dager, har jeg flinke og fantastiske kollegaer som gjør arbeidsdagen super! I dag har jeg senvakt, så jeg har brukt morgenen til å ta i en hårkur, en lang morgenstund med litt TV og inspirasjonssøking, og nå skal jeg lage meg noe frokost. En fin morgen, med andre ord. Vi snakkes :-) 

FEELING INSPIRED

... og det av flere grunner!

♥ I dag skal vi levere pre- og post-kampanjene til Googlekonkurransen på skolen! 

♥ Jeg er straks ferdig med siste oppgave i faget, hvilket vil si at jeg kan få sommerferie på fredag!

♥ I morgen er det femårsdagen til Kim og jeg!


Jeg ser fremgang og endelig lyset i enden av tunnelen. Jeg føler meg mer inspirert om dagen og hovedgrunnen er nok at det Ikke er lenge til s o m m e r f e r i e. Jeg har hatt en liten pause nå på morgenkvisten, hvor jeg har kost meg med en kopp kaffe og scrolling gjennom Pinterest for inspirasjonsbilder. Det kjentes ekstremt godt å få tankene over på noe annet, for om et par timer skal siste støtet settes inn. Eksamen blir (forhåpentligvis) levert i dag, og det kjennes så godt. Vi oppdateres! 

THURSDAY MORNING

Det er en god torsdag morgen her jeg sitter i morgenkåpe med kaffe i hånden! I dag har jeg fri fra skolen og lillesøster kommer på besøk igjen! Jade-Celine og jeg skal kose oss. Hun kommer om ikke mange timene, så skal vi rusle rundt her i sentrum. Jeg håper været lysner utover dagen, ettersom det jeg ser utenfor vinduet er utelukkende grå skyer... Det var jo nettopp så fint vær? Ellers da, har jeg nå satt sammen en kollasje igjen. Jeg koser meg når jeg finner inspirasjon på Pinterest, og her er et utvalg;

Inspo på morgenkvisten 

DIY - NYTT STUEBORD I MARMOR

En oppgradering av IKEA bord for 160,-Åh, se hvor fresht sofabordet vårt er nå? Synes jeg, iallefall. Vi gikk veldig lei av det ripete og gamle IKEA bordet. Da fant vi ut, at i stedet for å kjøpe et helt nytt bord, så kjøpte vi kontaktplast i marmorimitasjon på Panduro Hobby! Det gikk fort for seg, men i dagslyset ser jeg det er noen få bobler - som enkelt kan fikses med nål for å få ut luften. HER kan du se en video av hvordan det gjøres om det er interessant. Hva synes dere? :-) 

MONDAY MOODBOARD

Det er ikke mange dagene siden jeg lå sengeliggende, og nå er jeg jaggu blitt syk igjen. Gah! Nesa er tett, klarer så vidt å prate og halsen svir. Jeg har virkelig ikke tid, ettersom jeg har en skoleoppgave og andre ting på to-do-listen min. Den listen er nesten hellig for meg, altså. Men, jeg har klart å karre meg ut av dørstokken og levert en bok jeg solgte og handlet kjapt noe mat. Det er jo noe på en mandag, er det ikke? Haha. Jeg kan ikke annet enn å prøve å skrive litt på oppgaven når jeg føler det går. Enn så lenge prøver jeg å være positiv og ikke grave meg for langt ned under dyna jeg i skrivende stund ligger under. Her er inspirasjonsbilder jeg har satt sammen via Pinterest;

MOODBOARD

Inspobilder denne mandagen


//Bilder via pinterest//

Solen skinner like mye som i går, og med skolefri skal jeg utnytte godværet! Om noen få timer skal jeg møte Maria igjen over en stroll nedover Karl Johan for å unnagjøre noen ærender. Det blir koselig! Det er så skjønt at det lysner om kveldene og at vi går mot enda lysere tider. Det holder både humøret og motivasjonen oppe. Kan vel si jeg er litt værsyk? Haha. Ha en fin mandag og god påske! 

EN RIKTIG GOD MORGEN


Kollasje satt sammen med bilder via Pinterest 

God torsdag! Her i hus har jeg fri i dag. Har ingen andre planer enn å få unnagjort noen ærender, før jeg skal slenge meg på sofaen og hente inn energi med litt serietitting og sjokoladespising ;-) Er det noe dere som titter innom ønsker mer av på bloggen min? Gjerne gi et lite pip i kommentarfeltet, da blir jeg glad! Ha en fin morgen videre og nyt dagen!

PÅFYLL AV INSPIRASJON

Jeg sitter her med en kaffekopp etter å ha sovet ut i dag, etterfulgt av fajitasrester til lunsj! Til tross for at jeg har vært hjemme fra forelesning de tidligere dagene, har jeg ikke gjort stort annet enn å sove, spise og se TV. Dere vet! Så, i dag er det helskjønt å fylle på med deilig inspirasjon via Pinterest! Nå skal Kim Ruben og jeg en tur på shopping, så vi snakkes :-)
 

LET'S START THIS DAY OFF RIGHT

Inspirasjon denne mandagen


Ripped jeans ♦ Koselige soverom ♦ Oversized gensere  ♦ Sorte plagg  ♦ Inspirerende bilder og quotes ♦ Produktivitet 

God mandag, dere! I dag er en slik dag hvor energien er bedre, og da liker jeg å utnytte den så langt det lar seg gjøre. I går kveld, før sengetid, lagde jeg en aldri så liten liste for dagens gjøremål. Alt fra å sette på en vask, lese pensum til å ringe besteforeldrene mine.  Jeg elsker å lage lister, og enda bedre er følelsen av å krysse av ting som er gjort. Da føler jeg meg så produktiv. Eller jeg er produktiv i dag!  Jeg får holde det gående nå mens jeg er i form, så vi blogges senere ♥  

TODAY'S MOODBOARDDet er torsdag og om litt venter jeg besøk av min kjære mor! Mamma skal diske opp middag til oss, og jeg gleder meg såå til å bli vartet opp og ikke minst til å se hun igjen ♥ I dag har dagen gått til lesing, litt TV-titting, funnet inspirasjonsbilder via Pinterest, samt sovet. Haha, ikke en så veldig produktiv dag, med andre ord. Men, det har vært helt riktig i dag. Nå får jeg slenge meg ut av joggebuksa og kjærestens t-skjorte og inn i noe mer fornuftig :-) Gleder meg til Mamma kommer. Vi blogges ♥

FINALLY FRIDAY

I går var jeg i begravelse, og når jeg kom hjem var jeg tom for både tårer og energi. Jeg fant det ikke noe fristende å skulle ta noen antrekkbilder, fortelle om dagen min eller lignende bloggposter. Det virket så overfladisk midt oppe i det hele. Ellers har de siste dagene vært preget av fulle dager med eksamen og skole, så til tross for at jeg skulle ønske jeg møtte familien under andre omstendigheter, var det likevel godt å se familien igjen i går ♥ Det var en liten oppdatering på mine få dager med fravær her på min lille blogg, men nå kjører vi i gang med litt fashion. Det er over to uker siden siste inspirasjonsinnlegg, og siden jeg ikke har tid til å ta så mange egne bilder for øyeblikket, så passer en god blanding med andres tekster og bilder ypperlig for min del i dag! Jeg synes jo det er så gøy å finne bilder, sette dem sammen i en kollasje av noe slag før jeg deretter poster og viser de til dere! 

HAPPY FRIYAY

 

LET'S UNWIND AND GET INSPIREDÅh, jeg får så mye inspirasjon av bildene ovenfor. Sev om klær, hår og antrekk ikke er det jeg bør fokusere mest på nå (pga. eksamen...), så er det likevel veldig viktig for meg å avkoble og hente inspirasjon. F.eks. har jeg blitt inspirert til å ha det fint rundt meg her hjemme når jeg skal jobbe med skole, og jeg lurer på om vi får plass til et enkelt skrivebord her i hus? Det gjør det jo hele mye lettere å skulle sette seg ned og ta inn nytt stoff, dersom det er mer ryddig og inspirerende rundt.. Er dere enige? 

Sånn bort sett fra tankespranget mitt, så venter jeg snart besøk av Idabeste♥ Vi tenkte å være fornuftige studenter og heller ta kaffen her hjemme mens vi catcher opp! Er jo så lenge siden sist, så et par timer klarte vi begge å presse inn mellom forelesning og eksamensjobbing. 

MONDAY BLUES


Inspirasjon via Pinterest

Jeg klarer ikke å velge én type stil, farge eller sammenheng når jeg skal sette sammen inspirasjonsbilder jeg finner. Det er i så fall veldig sjeldent. Jeg finner ofte mye som inspirerer meg, om det så er det mest klassiske antrekket kontra slitte boyfriendjeans med en rocka t-shirt til. Det kan være slett, perfekt hår eller blått bustete hår som gir meg inspirasjon. Det kan være en luksusferie eller luksusen av en kopp kaffe på topptur i frisk luft. Uansett, her får dere litt inspirasjon(forhåpentligvis) denne mandags morgen ♥ Ha en fin dag da, dere!

FRIDAY INSPO

Det har gått i skole og markedsundersøkelser i hele dag, så for å få et lite avbrekk fra alt med metode og analyse å gjøre, satt jeg meg ned for litt inspirasjon via Pinterest. Deilig å fylle hode med fine antrekk, fotografier, stemninger og alt det som følger med når du blir inspirert. Jeg satt de sammen til en kollasje igjen, så deler bildene jeg fant her med dere: 


God helg, alle!

TI TING JEG GLEDER MEG OVER HØSTEN

Egne bilder


1. Høstfargene som dukker opp i naturen.

2. Moten! Favoritt årstiden min når det kommer til mote og klær.

3. Når det er såpass kaldt at en kan kle seg med tykke gensere, men når sola steker og du fortsatt slipper vinterjakka!

4. For ikke å snakke om den friske høstluften som gjør det så godt å puste.

4. TV-slave om kveldene. Serie maraton og filmkvelden når høstmørket har lagt seg, uten dårlig samvittighet for å tilbringe kvelden inne.

5. Den stemningen over en varm kopp te med sukker eller honning i, og masse telys i stua. Ro i sjela.

6. Høstmiddager - den berømte fårikålen, rotgrønnsakssuppe og viltgryter... NAM

7. Pysjamasparty. Joggebuksen eller soveshortsen blir erstattet med med myke og noe varme natttøy, og kan krype opp i sofaen etter endt arbeidsdag/skoledag. En deilig følelse, det.

8. Kakaoturene. Altså, cafèturene hvor kaffe blir erstattet med glovarm kakao, helst med deilig krem over. For ikke å snakke om solbærtoddy! Høst for meg! 

9. Gåturer i pøsende regn og noe vind og bare la denne vinden blåse ut alt av stress. Befriende!

10. Ett steg nærmere juleferie. Nå skulle jo dette handle om høsttiden, men når jeg har hele åtte eksamener som skal være unnagjort før ferien, så er det en god følelse når eksamener én etter én blir levert. Check!


Har du noe annet å tilføye? :D 

MONDAY MOODBOARD

Inspirasjon via Pinterest.

Jeg er nettopp kommet hjem fra skolen, hvor jeg har vært fra klokka ni i morges. Første eksamen begynner sakte, men sikkert, å ta form og det føles så godt! I og med at vi har hele åtte(!) eksamener før jul, så er det digg å være ajour med lesingen så langt! Nå skal jeg poste denne lille inspirasjonsposten til dere før jeg legger meg ned på puta for en liten ettermiddagslur.. Studentlivet tar på, altså! Haha.

MONDAY INSPIRATION

LET'S DO THIS

Helgens to bursdagsfeiringer og familiebesøk i heimen er over, og det er duket for en ny uke. Heldigvis er forkjølelsen så og si over den også, så dette lyder godt... Denne uken har jeg forelesning fire dager, jeg skal ta nye nyfødtbilder, lese meg opp på alt jeg ikke fikk lest til forrige uke, møte Lucinda før hun drar avgårde til andre siden av jordkloden og så kanskje besøk av lillesøster i helgen (Jade-Celine, helgen er ledig for deg - haha)! Jeg er nydusja, kaffekoppen er ved siden av og mens jeg spiser litt frokost tenkte jeg å starte uken med en god dose inspirasjonsbilder, er jo tross alt en uke siden sist♥MONDAY INSPO

Det er mandag igjen, hvilket betyr tilbake på skolebenken. Jeg har sen forelesning i dag, noe som passet veldig bra etter helgens festligheter! Lagde meg nudler og en kopp kaffe, scrollet gjennom Pinterest for inspirasjon og jeg rakk til og med en episode av One Tree Hill! En fin fin mandag! ♥ 

INTERIOR INSPO

Noe jeg har glemt å fortelle dere er at vi flytter!!

Vi elsker å bo her i Nydalen, men etter et bedre tilbud skal vi nå flytte. Dette blir en gang nærmere slutten av sommerferien/tidlig høst. Det blir nærmere både skole og jobb, så det tror jeg blir bra! Det blir veldig spennende. Med dèt har jeg begynt å tenkte litt på interiør, allerede! Som student har jeg jo ikke mulighet til å handle akkurat det jeg ønsker, men det er lov å dagdrømme litt! Er så mye inspirasjon å hente på nett, og i en liten stund nå har jeg samlet de fineste ting på (drømme)ønskelisten ;-) 


Alle lamper fra belysningsdesign.com! Sjekk ut nettsiden, de har så mye fine lamper! Jeg har fått litt sansen for industri-inspirert interiør, og de små lyspærene av en lampe like jeg kjempe godt (til høyre i kollasjen)! Ellers ser jeg for meg den hvite ananaslampen på nattbordet, fjærlampen i et walk-in-closet(I wish...) og den zebra-skjermen over sofaen... Haha, en god mix, med andre ord. 


Tilbehør fra insideavenueInteriørinspo via Pinterest

Har dere noen interiør-nettsider å anbefale? :-)

THIS THURSDAY'S MOODBOARD

Torsdagsinspirasjon via Pinterest og SpellandthegypsyTil alle som bor her i Oslo: Vi har re-åpning av Bik Bok-butikken vår i Bogstadveien 43(den nærmest Majorstukrysset) på grunn av oppussing! De 50 første som kommer får goodiebags, i tillegg kjører vi på med hele 30% på alt i dag! Velkommen :-)

A BUNCH OF RANDOM PRETTINESS

 ♦ Deilig inspirasjon denne skjærtorsdagen ♦Kollasje laget av meg selv via bilder fra pinterest & kalifornia-klass 

THURSDAY INSPIRATION

Bilder via pinterest og spellandthegypsy

Jeg vil egentlig bare titte innom og vise dere disse inspirasjons bildene jeg satt sammen i går! En god blanding av inspirerende ordtak, fotografier, antrekk, natur og diverse. Jeg ligger i skrivende stund i sofaen under dyna med en Coca Cola ved siden av meg, i håp om å binde magen litt. Har kastet opp, er svimmel og ikke i form. Så, dagen skal brukes til å slappe helt av (selv om jeg er skuffa over å avlyse dagens planer) for å bli fort mulig frisk! Åh, hva er dette møkket som jeg har pådratt meg nå, da? Får bare bruke tiden til rådighet, men i mellomtiden kan dere kanskje få litt inspirasjon av bildene over? :-)

DANCE (STAY) WITH ME

Åh, denne dansen er så nydelig at jeg bare måtte poste den her! ♥ En fin film denne søndagskvelden! 

OSCAR 2015: MY FAVORITES ON THE RED CARPET

Åh, det er alltid så gøy å se på Oscarutdelingen synes jeg! Det gikk på TV i natt, men da sov jeg godt i senga. Jeg skal se om jeg finner et sted å streame den på nett senere i dag. Men, dét som er ekstra gøy er å se de flotte kjolene kjendisene bærer. Man kan jo ikke annet enn å bare drømme seg bort... Her er mine favoritter fra nattens Oscar:


Bilder via Oscar.go.com og radaronline. 

Har du en favoritt blant kjolene over?

RANDOM INSPIRATION


/bilder via tumblr & pinterest/

SOMETHING PRETTY

Etter min nest siste eksamen i går så var det fryktelig godt å ha jentekveld med Rebekka for å først forsikre hverandre om at tekstene vi skrev ikke vil resultere i stryk for så å slappe helt av! Med ansiktsmaske på spilte vi playstation (sist jeg spilte var i tidlig barndommen) og så noen serier. Veldig gøy og vi slappet absolutt helt av før kvelden kom og vi feiret litt med en kompis mens vi spratt en vinflaske. Akkurat hva vi trengte etter en krevende eksamen. Nå er det kun en uke til neste og siste og i mellomtiden håper jeg dere er tålmodige (hvis det er noen som håper på blogginnlegg fra meg der ute?) og kan få litt inspirasjon fra disse bildene jeg har satt sammen i en kollasje:


Bilder via pinterest og tumblr

INSPIRATION

Bilder via pinterest, kalifornia-klass, tumblr og weheartit.

B&W THIS TUESDAY

via feliperubia, pinterest & weheartit

FEELING INSPIRED

Sitater: R.M. Drake
Bilder: Mine egne, private MY SECOND ONE

- The september issue -

I fjor så kjøpte jeg mitt aller første Vogue, septemberutgaven. Jeg har hatt så lyst å kjøpe samme utgave i år også, men så har det tatt evigheter å finne den i kioskene! Men, så fikk jeg vite at denne utgaven alltid kommer senere til Norge (grunnet at den er så mye større og den kommer i tillegg noe senere i butikk i USA også)! Så, selv om det er oktober nå, så skal jeg likevel kose meg med dette tykke magasinet. Det som er så spesielt med denne utgaven er at dette er noe redaksjonen har arbeidet med i ca 1,5 år og har ufattelig mange flere sider enn de andre utgavene. 

Jeg fikk jo øyne opp for hvor stor denne utgaven faktisk er ved å se  på The September Issue på Netflix, med ingen andre enn Anna Wintour i spissen. Inspirasjonsmoment til tusen!

MILAN FASHION WEEK - STREET STYLE INSPO

For litt over en uke siden var det moteuka i Milano og med dèt florerer det alltid en haug av street style bilder på nett! Jeg finner alltid disse bildene mer inspirerende enn selve moteukas catwalk bilder, jeg! Satt sammen en aldri så liten kollasje så kanskje dere også blir inspirert? ♥ 

Photo: vogue, highsnobiety, harpersbazaar, whowhatwear, pinterest

LET'S GET INSPIRED

links: spelldesigns, tumblr, pinterest, collage vintage

SIMPLY FABULOUS

Kollasje satt sammen av meg, bilder hentet fra: Rubialemonhead, Kalifornia-Klass, Pinterest.

- HOME DECOR -

[Links: Pinterest, cathinthecity, Zgallerie]Missonihome, Zgallerie, Voluspa 

Ah, det er så mye fint av interiør og detaljer at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne! Har samlet en del bilder ovenfor her for inspirasjon. Vi har nå flyttet inn i leiligheten i Oslo og sakte, men sikkert, så kan vi starte med innredningen. Men, det er vanskeligere enn jeg trodde. Nå starter vi jo på helt blanke ark og vi kan innrede akkurat hvordan vi vil... Sterilt og enkelt, chabby chic, gulldetaljer/sølvdetaljer, fargevalg.. Æh! Dette blir gøy...  Jeg må bare huske at vi har et studentbudsjett! Jeg har sett mye fint på H&M Home, Zgallerie, Lunehjem og en hel del inspirasjon fra pinterest.com som man bare kan drømme seg bort i ♥

HAPPY B-DAY


Mine forbilder har bursdag i dag så da kunne jeg jo likesågodt ta en (velfortjent) pause fra eksamenslesingen og dedikere dette innlegget til Mary-Kate og Ashley. Tvillingene har gitt meg inspirasjon i årevis og det er ikke en film eller bok jeg ikke har lest av dem! Fanen' i meg har gått fra å faktisk feire deres bursdag (halo, er man fan så er man fan.. haha) til å få masse inspirasjon fra deres selvskrevne biografi og mote! Happy B-day. 

I N S P O

Nå er det litt over en uke siden jeg postet et slikt inspirasjonsinnlegg som jeg pleier å poste her på bloggen, så da tenkte jeg det var greit å kjøre på med et til! Jeg finner så mange fine bilder rundt om kring på nettet som jeg har lyst til å dele med dere mens jeg på jobb et par timer :-) 


 


Bergdorfprincess, tumblr, pinterest, spelldesigns & Kalifornia-klass

PRETTINESS


Pene og fine inspirasjonsbilder funnet på pinterest, Kalifornia-Klass, Bergdorfprincess, spellandthegypsy og satt sammen til kollasjer:-) ♥ Nå er det tid for jobb et par timer før jeg deretter skal en tur til venninnen min! Fin onsdag :-) 

CREATE AND INSPIREJeg har laget kollasjer med bilder hentet fra spelldesigns, weheartit og pinterest.

God formiddag. Jeg har hatt Lucinda på besøk fra i går til i dag og det har vært alt annet enn kjedelig. Vi spiste god middag og deretter dro vi impulsivt ut hvor vi begge "rullet" for første gang! Veldig gøy, selv om formen er noe redusert i dag.. Da er det deilig å se på fotografier og inspirasjonsbilder på nett. Jeg satt sammen noen av favorittene mine i denne bildeserien, jeg. En del fashioninspo fra Coachella i helgen. Håper alle har en fin påske ♥

MONDAY - NEW WEEKTusen hjertelig takk for all respons på mitt forrige innlegg! Det var vanskelig å skulle poste innlegget, men det føltes godt etterpå. Tusen takk for all omtenksomhet og råd i kommentarfeltet, på Facebook og på meldinger! Det var helt overveldende. Jeg setter så pris på det♥ 

Nå er det mandag og det betyr ny uke. Ønsket mitt for denne uken er å kunne fullføre hver bidige skoledag, men jeg skal ikke sette det som mål i håp om å ikke bli skuffet. Jeg har laget kollasjene ovenfor med bilder hentet fra weheartit for en god dose inspirasjon. Ha en fin uke, alle sammen :-)

INSPO // WELL MIXEDlinks:rubialemonhead, spellandthegypsy, Kalifornia-Klass

NYFW - STREET STYLE INSPO

New York Fashion Week gikk av stabelen på torsdag og som alle andre ganger det er fashion week i favorittbyen min, så finner jeg mange inspirasjonsbilder på nett. Here we go:


link: vogue.com, vanityfair, wwd, elle, vivaluxury, scissor-fingers 

B L A C K & W H I T E


 


links: Tumblr: kalifornia-klasss, bergdorfprincesstmblr, studdedrose & lovingbarcelona.

Hei og god mandag! Her er litt inspirasjon jeg har satt sammen! Jeg blir så inspirert om dagen, så ville sette sammen noen fine bilder jeg har lagret gjennom helgen.

Dagens plan er å være med storesøster, noe jeg ofte er på mandager! Er så koselig og er en god start på den kommende uka som skal inneholde mye gjøremål og lekser! 

RANDOMLY

links: rubialemonhead, kalifornia-klass, bergdorfprincess, weheartit, besttravelphotos & pinterest. 

Det er mandag og uken er i gang, så derfor er det også tid og nyttig (for min del) å starte med litt deilig inspirasjon. Ha en fin dag :-)

P I N K - not just a color, it's an attitudeSATURDAY MORNING INSPO

Jeg har ikke hatt så mye å komme med de siste dagene, rett og slett fordi jeg ikke er i form. Jeg håper å være i form til julebord med jentene ikveld, så i mellomtiden så skal jeg slappe helt av og så kjører jeg på med noen deilige inspirasjonsbilder:
source: rubialemonhead, vicouslycyd, theyallhateus, weheartit, pinterest.

MANDAGSINSPIRASJON

Kollasje: laget selv, links: fashiontoast, theyallhateus, rubialemonhead, olsensanonymous, weheartit

OH, SO PRETTY

Litt mandagsinspirasjon:
Jeg har laget kollasjene med bilder hentet fra weheartit, theyallhateus og pinterest. 

Etter å ha ligget i senga så og si 24 timer i døgnet de siste fire dagene så er formen endelig på vei oppover. Jeg håper å få blogget mer disse dagene, men helsa og skolen må gå først, men jeg skal nok få presset inn noen innlegg, synes det er så gøy å blogge! I mellomtiden så ønsker jeg dere en fin mandag og en god start på resten av uken! :-) 

GET INSPIRED

Jeg har ligget i sengen med en varm kopp te på denne kalde høstdagen og scrollet gjennom side på side med inspirasjon i to timer. Klær i alle størrelser, farger, mønstrer - det er så mye inspirasjon. Kan sitte å dagdrømme i timesvis i flotte plagg, designerklær, sammensetninger og bilder. En finfin start på denne høstmorgenen! Satt sammen en del kollasjer her - jeg klarte ikke å plukke ut noen få, da det er så mye fint. Er noen nye bilder fra Paris FW, samt noen eldre outfits. Get inspired!


ph: vanityfair, style.com, pinterest, theyallhateus

INSPO // THE FISHTAIL BRAID

Det er så fint, elegant og rocka på samme tid - fiskebensflette er enkelt å lage og gjør det lille ekstra. Jeg laget en video for alt for lenge siden (4 år) med skikkelig proff redigering (not), men tenkte jeg kunne lage en nyere versjon så fort jeg får tid, om dere vil? Er så enkelt å lage den fine fletten! 

GET INSPIRED - LAYERS
theyallhateus,pinterest,weheartit.

Høsten har allerede sniket seg frem, og kaldere og kaldere blir temperaturen. Likevel er det deilig å kunne ta lag på lag med klær, tykkere gensere å tulle seg inn i og tykke store skjerf som prikken på ien. Litt mandagsinspirasjon slår vel aldri feil på øyet! 

TIM WALKER: STORY TELLER

Når jeg kom til Pappa i dag så ventet det en stor, hard og rosa pakke til meg på sengen. Det var en bursdagsgave som inneholdt boken Storyteller av Tim Walker! Åh, ble så glad. Tim Walker er en av de flinkeste og mest kreative fotografene jeg vet om, og å få denne boken gjør at jeg kan finne masse stilig inspirasjon som er helt av originalitet. Å finne inspirasjon fra en fotograf som har jobbet for de ledende magasinene Vogue (her snakker vi både franske, britiske, amerikanse og italienske Vogue) og Vanity Fair er nok ikke så vanskelig. Gleder meg til å sette meg i sengekroken med den største boken jeg har i samlingen min på fanget og en varm kopp te i hånden. 
TGIF

Denne uken har gått i ett! Er helt gåen etter å ha jobbet søndag -onsdag, jobb på Bik Bok i går og i dag! Jeg skal ikke klage, for jeg har valgt det selv og jeg har kost meg masse! En bitteliten pause fra bloggen må til. Her er en god blanding av inspobilder dere forhåpentligvis kan kose dere med i mellomtiden :-)

 STYLE OF A GYPSYKilder: HER, HER, og HER

Jeg sitter her med nesa trykt ufrivillig ned i skoleboken. Hadde en stor prøve i siste økt i dag og er nå tid for å øve til neste prøve.. Sånn er det bare, så jeg får bare jobbe meg gjennom markedsføring og ledelse til jeg er ferdig(forhåpentligvis snart og fort).  Jeg trengte en liten pause så jeg har laget kollasjer av bilder som inspirerer meg, funnet på forskjellige gypsy og hippie-inspo sider.  Håper flere har hatt en kulere tirsdag enn meg. Peace!

YOU CAN'T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN TO SURF

Surfing er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve ut! På sydenturer da jeg var mindre kjøpte jeg og broren min sånne plastsurfebrett og prøvde å seile på bølgene. Hehe, det var så gøy, men jeg vil prøve meg på et ekte og stort brett! Det er på min bucketlist, altså listen på ting jeg skal gjøre før jeg dør. 

Jeg vil gjerne anbefale en kjempe fin film til dere og det er Soul Surfer. Filmen er basert på en sann historie og den er helt utrolig. Bethany Hamilton (spilt av flinke og søte Anna Sophia Robb) mistet en arm i et haiangrep når hun surfet med sine venner. Med hjelp av sin sterke familie og venner er den lange reisen tilbake til livet innen surfeeliten litt enklere. Bethanys styrke og besluttsomhet gjør det mulig for henne å snu denne forferdelige tragedien til fremgang og samtidig gi håp til andre! Til tross for en trist (og nydelig) historie, så ble jeg bare enda mer inspirert til å kaste meg på bølgene! 

 HAR DU NOEN GANG SURFET?

SOME THURSDAY INSPO

// Døgnrytmen er helt ødelagt.. Dro hjem i fritimen i dag og bestemte meg for å sove en time. Alarmen hadde jeg ikke hørt, og klarte å sovne ut resten av skoledagen.. Bummer! Trodde ikke Jet lag kunne vare så lenge.. I'll be back tomorrow - hopefully more awake! //

DON'T THINK TOO MUCH

some inspo on crappy days
.

Ha en fin dag og ha en fin start på helgen! Det fortjener hver og en :-) 

WORK THAT HATJeg synes det er SÅ stilig med en hatt på hodet. Det gjør seg virkelig og piffer opp enhver antrekk! Man kan ha det enkleste antrekket (jeans og en tshorte) og med en hatt som tilbehør da blir det plutselig så kult.  Hva synes du om det? 

TAKE ME BACK TO THE BEACH

I dag morges var det ekstremt kaldt. Kunne såvidt føle hendene mine gjennom skinnhanskene, og det blåste så surt. Jeg grøsser bare ved å tenke tilbake..Jeg lengter så etter lyse dager, sol og varme, sand mellom tærne.. AH, vintermåneder - gå din vei! 

ph: weheartit.com, spellandgypsy

HIPPIENESS IS AWESOMENESSInspo funnet på spellandgypsy og weheart it.

Jeg elsker hippielooken!! Det er kanskje ikke helt sesong for det her i Norge, men til sommeren blir det bra! ♥ Hva synes du? :)

THE SWEETEST IPHONE CASEHar fått lånet dette fiiiiine iphonedekselet av storesøster! Det er kjøpt på ebay, og jeg har også nettopp vunnet en budrunde på et annet jente-case der - gleder meg til det kommer i posten ♥
Noen kan kanskje synes det er litt too-much, men jeg liker det! Hva med deg? 

NEVER LET ANYONE GO A DAY WITHOUT LETTING THEM KNOW HOW MUCH YOU CARE ABOUT THEMNever let anyone go a day without letting them know how much you care about them. Idabestis og meg ♥

Det er så viktig det sitatet. Aldri la noen gå en dag uten at de får vite hvor mye de betyr for deg! Man vet aldri hva som vil skje det neste sekundet, minuttet, timen, døgnet. Ikke ta venninnene dine, familien, venner, kjæreste, eller kjæledyr for gitt. De er alt for viktige og dyrebare skapninger som ikke fortjener å bli oversett, glemt eller ikke elsket. Live. Love. Laugh. 

INSPO FRA NORGES BLOGGER


nettenesteafottballfruemartheborge

ulrikkelundlivingdoll

cathinthecity

Dette er mine absolutte favoritter i bloggnorge når det kommer til inspirasjon. De har alle ganske forskjellige stiler og jeg blir så inspirert!!
Har dere noen norske blogger dere får inspirasjon fra? 

PS: husk miinto-konkurransen HER! 

DEL REYLana Del Rey er en av de vakreste personene jeg vet om, og hun er faktisk penere i virkeligheten også! Det er bare synd hun har tatt en del operasjoner for å se slik ut.. Da jeg så hun på Hove fikk jeg virkelig øyne opp for musikken hennes, men denne jenta kan virkelig se bra ut foran kamera også! Disse bildene er tatt av Bryan Adams. 

LOOKBOOK: ZARA WOMEN, AUGUST

 Disse plaggene fra augustkolleksjonen til Zara er så fine! Rene, elegante og simple styling, med noe særegent i seg! Elsker fjærskjørtet, blazeren øverst og den nederste kåpen til venstre! Like! HVA SYNES DERE? ER DET NOE DERE KUNNE TENKT DERE?

 source

ELIZABETH OLSEN FOR BULLET MAGAZINE

Som mange vet, så er jeg en stor fan med stor S av Mary-Kate og Ashley Olsen! Lillesøsteren dems, Elizabeth, er jo en stor nykommer innen acting og fashion i det store utland. Disse siste bildene av hun for Bullet magasin er så fantastiske at jeg bare måtte dele dem med dere! Vakker, sant?
 

SPREAD YOUR WINGS AND FLY


Spre dine vinger og fly bort. Vær uavhengig og selvstendig. Vær deg selv. 

Spread your wings and fly away. Be independent and dependent. Be yourself. 

DREAM DESTINATION: KAWACHI FUJI GARDEN

Et av mine drømmereisemål er Kawachi Fuji garden i Japan. Det er visst på sitt beste fra slutten av april til midten av mai. Da kan man se tusenvis av rosa og lilla blomster i kirsebærtrærne! Ut i fra bildene å dømme så er dette stedet helt fantastisk, som et drømmeland!! Dette er et sted jeg absolutt skal besøke i løpet av mitt liv! Den vakre Wisteria Tunellen... bemerkelsesverdig! Tenk å spise lunsj der da..


HAR DERE NOEN DRØMMEREISEMÅL?

BY JULIE

Fikk disse av en kjempe dyktig leser ved navn Julie! Tusen hjertelig takk, søte! Jeg synes det er kjempe hyggelig at du har tatt deg tid til å lage disse og jeg synes de ble kjempe tøffe!!

Hva synes dere?

"I FEEL GOOD TODAY"Litt morgeninspirasjon fra weheartit skader ikke! Nå skal jeg snart ture avgårde på jobb!! Ha en fin dag, alle sammen ♥

SOME DIE YOUNG...Til minne om utøya og offrene fra 22.juli 2011. Varme tanker sendes til pårørende og pårørte. ♥ Noe som er viktig å ha i bakhodet er at ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk - som Jens Stoltenberg sa.

BESTILT!!

Denne veska har jeg siklet etter i over et halvt år og vurdert frem og tilbake om jeg skal kjøpe den eller ei... men nå klarte jeg ikke å vente lenger! Gleder meg til at denne dukker opp i posten! (gjerne før Hovefestivalen, takk)

LIFE IS LIKE A MIRROR - WE GET THE BEST RESULTS WHEN WE SMILE AT IT
Smil til verden og verden smiler til deg er det noe som heter, og som oftest funker. Putt på et smil, vær positiv så langt du klarer og verdsett gledene i livet. Et vakkert fjes bærer et stort smil!

KRISTEN AND CHARLIZE

Kirsten Stewart og Charlize Theron er i Interview magasinet (juni/juli-utgaven) sammen og de flotte bildene er tatt av Mikael Jansson, og stylet av Karl Templer. Elsker settingen, makeupen, håret, klærne og alt! 

HVA SYNTES DU OM DISSE?

FESTIVALCHIC

vesten, shortsen og arm-accsessoaren på hun til høyre..
blusen...

håret, ansiktet og veska på Vanessa Hudgens..

Veska....


ah, som jeg gleder meg til Hove nå! Har sittet og sett gjennom masse festivalantrekk for inspo, og er det noe jeg virkelig digger er det festivallooken - man kan ha på seg hva som helst nesten! HVA SYNES DERE OM FESTIVALCHIC-LOOKEN?

INSPIRATIONTIME: FIND IT IN MAGAZINES

Jeg abonnerer på både Costume og Elle for tiden og det er så mye inspo å hente fra bladene, altså! Jeg satt og leste ferdig begge bladene etter jobb i dag, og da tok  jeg( som alltid) en del snapshots av stilige klær, uttrykk, hår og vakre modeller. Ville dele dem med dere:

ABONNERER DU PÅ NOE BLAD? 
Bildene har jeg tatt med iPhone av maiutgaven av bladene Costume og Elle, og redigert selv.

PRETTY LITTLE LIARS

Jeg er obsessed! Har sett Pretty Little Liars de siste ukene, og den ene dagen klarte jeg å se hele 8 episoder på rad! Er så spennende, morsom, skummelt og romantisk på èn gang. Har nå sett ferdig sesong to, og venter på at sesong tre skal komme(kommer 5.juni!). Det er jo så bra story, masse fine klær som jeg blir inspirert av, og det er jo noen utrolig vakre mennesker som spiller i serien og da. 
Er nå en av mine favorittserier! Anbefales! HAR DU SETT PRETTY LITTLE LIARS?

MERMAID ALA VOGUE SPAIN MAY 20!2

åh, disse nydelige bildene av Lily Donaldson fra mai-utgaven av det spanske vogue falt rett i smak. Location, klærne, håret! Ser så frem til sommeren når jeg ser slike bilder! Måtte bare dele dem med dere:
 

CATCH THE SPARROW

//Lookbook for Planet Blue i April 2012//
Synes disse klærne, og ikke minst bildene, var så innmari fine! Nå kan jeg ikke vente med å ta frem sommerkjolene, blondene og pastellfargene og bare være klar for at sommeren skal ta meg med storm! Har en del planer denne sommeren, som f.eks at jeg skal til syden med kjæresten, kanskje en tur til med familien, en uke på et leirsted(for jobbing) med mine venner osvosv.. Vi får se, men håper denne sommeren blir bra!! Flere som gleder seg til å ta i bruk sommerklærne? 

STAY HAPPY

Er fortsatt ikke helt i hundre om dagen, så vil vise dere en aldri så liten inspirasjonsvideo imens:

KNIGHTLEY

Jeg er syk og har derfor ikke blogget så ofte den siste tiden, men er på bedringensvei! Imens kan dere se disse vakre bildene:
Keira Knightley for Interview April 2012, fotografert av Mert Alas & Marcus Piggott.

Elsker disse bildene av Keira!! Hva med deg? 

TIM WALKER & KATE MOSS @ THE RITZ PARIS

Kate Moss og Tim Walker samarbeider igjen, og denne gangen ble shooten på Ritz hotell i Paris. Jeg synes Tim Walker er en så flink fotograf, og Kate Moss er like flink. Her er bildene som kommer i VOGUE, april utgaven.
Disse tre her er mine favoritter fra shooten:


Nydelig styling, sted, modell og bilder! Bra gjennomført. Hva synes du om bildene?

MARY-KATE AND ASHLEY FOR ELLE UK

I aprilutgaven av Elle UK, så er Mary-Kate og Ashley Olsen i motereportasjen med klær fra Roberto Cavalli! Bildene er så fine, synes jeg! Hva med deg?HiPP HiPP HiPPiE

Er det noe jeg digger så er det vesker, fjær og lær. Og denne veksen har det! Bone and Tassle-vesken fra merket Spell er så kul, og jeg vurderer å invistere i en slik veske.. Koster jo litt, men kan se den for meg til sommeren! Jeg liker den litt hippie stilen, til en viss grad. Jeg synes det er kult med masse blonder, fjær, dreamcathers og diverse tilbehør som tilhører den stilen. Lagde en aldri så liten inspirasjonskollage også:
 

HVA SYNES DU?

THE ROW FALL 2012

Mary-Kate og Ashley Olsens kleskolleksjon The Row, hadde en så fin høstkolleksjon! Denne sesongen brukte de svart, navy, beige, rosatoner og litt brunt. De har så enkle, sofisikerte og elegante klær! Som man kan stæsje opp med diverse ting selv.  Disse klærne passer til så og si alt! Her er noen av mine favoritter:ph: mymag.no

Hva synes du om den stilen?

THE OLSENS

kilder: http://olsensanonymous.blogspot.com/

Helt siden jeg var liten(mindre enn det jeg er nå), så var jeg en stoooor fan av Mary-Kate og Ashley Olsen. Hadde alle bøkene som fantes, hadde alle filmer og serier, og klippet ut hvert eneste bilde det var å finne i magasinene. De har vært mine forbilder innen skuespill, fashion og det å være tvilling. For det var noe jeg ønsket meg sterkt før! Nå har jeg funnet en side(se link ovenfor) hvor det blogges ofte om diverse outfits, shoots og events de er på! 
HAR DU NOEN SLIKE FORBILDER?

EVEN COWGIRLS GET THE BLUES

sources: WILDFOX Couture's Spring 2012 collection. Wildfox har alltid stilige shoots, men digger denne western-inspirerte! Lette, tøffe, feminine og rocka klær på en gang. Idyllisk. Dere kan se flere bilder på linken:
HVA SYNES DU? :-)

SOME MORNINGINSPIRATION

God morgen, mine kjære lesere! Først vil jeg starte med å si tusen takk for alle kommentarer og mailer jeg får av dere! Jeg setter stor pris på det, og det gjør det bare enda mer gøyere å blogge - så fortsett med det! :-)

Det siste halvåret har jeg stått opp slik at jeg akkurat har rukket å spise og pusse tenna, før jeg må hatt løpt til bussen, og rukket den akkurat.. Så i dag har jeg nemlig en ekstra førti minutter på meg, det er sjeldent med stor S! Jaja, så da kan jeg jo blogge litt på morrakvisten! :-)


ph: forskjellige weheartit.com-brukere.

Ha en fin dag videre ♥ 

GOSSIP GIRL

Gotta love sesong 4! Er nå på min siste disk, og vil egentlig ikke at det skal slutte! Denne sesongen har det vært masse fine, drømmendes outfits, lots of love, drama og friendship. Elsker gossip girl ♥

KNIT KNIT

Denne skjønne shooten med modellene Mona og Bo fra Sverige, er tatt av fotograf Andreas Öhlund. Deilige strikkeklær fra Acne, lagonm osv!  Love it!LOVELY LIVELY

Kom over disse fantastiske bildene, av en nydelig Lively. Bildene er fra Glamour US, fra juli 2011.FAVORITE SONG

Jeg skal legge inn nye sanger, og lurte på en ting; hvis du kunne velget dine TOPP TRE all-time-favorite-songs, hvem hadde det vært? :-) Forresten, husk å meld deg på solkort-konkurransen! Trekker vinner i slutten av helgen!

LC LAUREN CONRAD FALL COLLECTION

ph: mtv.com - collage by me

Jeg er en stor fan av Lauren Conrad, og hun har nå kommet ut med sin egen fall collection. Når jeg får lønning skal jeg se om jeg får kjøpt noen av godsakene. Man kan få kjøpt de på Kohls.com. Kolleksjonen har romantiske og uskyldige plagg med duse, vakre farger. Jeg selv er en stor fan av slike plagg, så håper jeg får bestilt noe.


Her er mine favoritter.

Da jeg møtte Lauren Conrad i New York for akkurat et år siden!
 
se på filmen her med nydelige Lauren her(gikk ikke å få filmen inn på bloggen).

KJÆRLIGHET

Så denne fantastiske filmen på youtube. Tok 14 minutter å se den, men gjør det! Å, fikk gåsehud! At noen kan vise så mye kjærlighet til en, wow!  For en måte å bli fridd på!

Bare et lite filmtips før jeg kommer med en egen videoblogg litt senere i dag. Stay tuned. 

DIOR J'ADORE // CHARLIZE THERON

Så denne på Diorkurset her om dagen, og alle klappet da den var ferdig! Noe så nydelig, noe så gjennomført noe så vakkert! Den er spilt inn i Paris med Charlize Theron i hovedrollen. Love it!!

VOGUE // SUPER SEVENTIES

Claudia Schiffer modellerer for spanske Vogue i septemberutgaven! Nydelige, 70-talls-inspirerte bilder. Ph: Tom Munro 

Loveit! ka tycks?

FREAKIN' GORGEOUS


//ph: Vogue April, 2011. Har redigert det i sorthvitt//

EMMA WATSON FOR VOGUE

ph: vogue.com
For noen fantastiske bilder av Emma i Vogue nå nylig! Kunne ønske jeg var hun! Hennes utseende og karriere, for en heldig jente! Hva synes du om henne og bildene i Vogue?

LC, MY INSPIRATION

Fant noen videoer hvor Lauren Conrad viser litt tutorials. Flere videoer kan du finne her(ekstern link)

Cateyes


 Dette fantastiske håret til Lauren Conrad har jeg alltid lurt på hvordan hun får de til! Over er en god tutorial på det.


Dette bildet fikk jeg sniktatt under booksigningen hennes i New York! Da var jeg i lykkerus.. Hun er en stor inspirasjonskilde for meg.

NOEN MENINGER OM HUN? 

LITTLE THINGS IN LIFE...


HAR DU NOEN JUST LITTLE THINGS?

INSPIRATION TIME: FREE SPIRITED WITH CONFIDENCE

Model:Daria Werbowy
Foto:  Cass Bird
for T Magazine
Nydelige bilder er alt jeg behøver å si!
LIKER DU BILDENE?

INSPIRATION TIME: JESSICA CLARKE
Genseren!! ♥


(kilder: tumblr.com) - liker ikke de forskjellige bildestørrelsene, men gikk ikke å fikse det.

Den australske modellen, Jessica Clarke, er et av mine modellforbilder. Hun er to år eldre en meg og har allerede jobbet for Dolce and Gabanna, Calvin Klein og Lanvin!! Ikke dårlig.... 

HAR DU NOEN MODELLFORBILDER?

I CONSIDER MYSELF AS A CRAYON. I MIGHT NOT BE YOUR FAVORITE COLOR, BUT ONE DAY YOU'RE GOING TO NEED ME TO COMPLETE YOUR PICTURE

 5 SMÅ TING SOM GJØR MEG GLAD

...  når noen tekster tilbake med èn gang etter at du har sendt melding

...  når man er i godt humør, og du merker at du sitter og smiler for deg selv... stramme, meningsfulle klemmer

... en lang varm dusj etter en lang dag...  når man ler så hardt at man får vondt i magenph: mine bilder - inspirasjon her.

NOEN MENINGER?

BIK BOK'S SUMMER COLLECTION 2011

sources: http://bikbok.com/en/lookbook/SummerCollection20111/#

 

Liker veldig godt sommerkolleksjonen til bikbok, og jeg skal selv ha den sorte toppen med åpen rygg(det første bilde), den hvite kjolen nederst til venstre, og leopardjumpsuiten! NOE DU LIKER?

DO YOU WANT SUMMER AS BADLY AS I DO?

sommer, sol, vann, camping, lette kl©¡r, ferie, skolefri, sene kvelder ¢¾ Flere som ser frem til sommeren?

ADRIANA LIMA // VOGUE ITALIA FEBRUARY

ph: Vincent Peters

//source//

Jeg synes disse bildene var fantastiske! For en utstrålning, skjønnhet og ikke minst dyktighet fra Adriana Lima, om mulig like flink fotograf!

FINE BILDER?

INSPIRASJON // SIENA FLEMING

" Sienna says that she has no experience with fashion, and does not care about it. Her could-care-less attitude is exactly what makes us care so much. "

Siena Fleming har en kjempe stilig stil, hvor mye er hentet fra hva hun selv liker og synes er kult, ikke fra motebladene. Jeg digger stilen og hun gir meg inspirasjon! Her kan dere se en video av hun og få litt innblikk av hvordan hun kler seg:

Bilder + Video: http://stylelikeu.com/closets/siena-fleming/

HVA SYNES DU OM STILEN HENNES?

INSPO TO GO // SHOES

ph: http://www.stockholmstreetstyle.feber.se/ - hvor ellers? Jeg liker!!!
Hva med deg?


Follow

Kategorier

Arkiv