Hellas, Rhodos 2013 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Hellas, Rhodos 2013

VIDEO: RHODOS 2013

Heisann! Da er videosnutten fra Rhodosturen med jentene klar, i noe dårlig kvalitet vel og merke. Har prøvd å lagre filmen i et større HD-format, men gikk desverre ikke, så da blir det 720p-HD. Dette er en mer stemningsfilm for oss som var der, men håper dere synes den er fin selvom ;) Husk å skru på tannhjulet for best kvalitet, skru opp volum og ha på storskjerm. Kjør film :)

SILVER SHINING

(Bik Bok kjole, New Yorker veske)
åh, jeg elsker denne kjolen fra jobben min! Jeg var så heldig at jeg fant den på salg til under 100-lappen! KUPP! Perfekt å bruke siste dag i syden, da fargen er på sitt beste! 

OLD TOWN - RHODES

Jeg må vise dere gamlebyen gjennom kameralinsa mi! 

Nydelig brostein, avslappet atmosfære, vakkert og fint. Gamlebyen i Rhodos er et sted jeg anbefaler å dra for å få et lite avbrekk fra en ellers hektisk turistby. Her vandret vi rundt om de gamle borgmurene - er jo fint å se hvordan arkitekturen faktisk var på 1400-tallet! Endte på en restaurant på en takterasse hvor vi hadde en liten utsikt over byen og vannet! Hygge. #gamlebyen #rhodos #oldtown

RHODES - BYE FOR NOW!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BLUE AND LACE

(Skjørt og korsett (eldre kolleksjoner) H&M, veske Spell)

Gårskveldens antrekk. FEATHER IN THE SUNHei dere! Jeg storkoser meg her som bare det! I går var en sen kveld og vi hadde det så utrolig gøy ute på byen! Alle jentene har jo masse forskjellige danser/rutiner vi tar, og i går natt var intet unntak. Plutselig hadde hele baren stoppet opp for å se oss og de prøvde til og med å lære seg dansene - utrolig følelse. GØYGØY! 

Nå er finstasen på igjen, og bare sminken som skal på så skal vi videre og spise en god middag! Hilsen fra Rhodos ♥

RHODOS // OUTFIT DAY ONE

(Skjørt: et eldre et fra H&M, skjorte: arvet av bestemor, sko: Din Sko)


Jeg og mine ti andre venninner har storkost oss den første dagen her på Rhodos! Vi har ligget og gosset oss på stranden (som for øvrig ligger rett ovenfor hotellet) og tatt oss deilig bad i det alt for turkise vannet når varmen har tatt overhånd. Vi har nå alle tatt på finstasen og er klar for middag og en jentetur ut på byen! Vi blogges :-)

OM NOEN TIMER ER JEG HER:

(Tshirt som kjole: Bik Bok, veske: Mango, klokke: Michael Kors, halskjede: H&M (eldre fra H&M)

Rhodos i Hellas! Den rosa kofferten er pakket og klar med alt for mye klær og dilldall. De ti andre jentene jeg drar med og jeg tar snart snuten mot Norges hovedstad før vi flyr avgårde til varmen på den greske øya! Gleder meg til skikkelig jentetur, dette må jo bare bli bra!  


Follow

Kategorier

Arkiv