Fashion (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Fashion

VOGUE - THE SEPTEMBER ISSUE

H A P P Y   F R I D A Y

Weho, nå er endelig septemberutgaven av Vogue i mine hender etter en god ventestund. Jeg har nå i tre år kjøpt denne spesielle utgaven, og det er like gøy hver gang! For de av dere som ikke vet det, så er septemberutgaven en større og mer spesiell utgave enn de andre månedene i året. Denne forbereder redaksjonen i Vogue seg til i over ett år, noe som resulterer i litt under tusen sider. Det er jo en bok! Nok en gang har det tatt lang tid før den har vært å finne i kioskene her i Norge, men i går kom den endelig. En dag for sent(første oktober), men det er innafor. Haha. Jeg anbefaler å se The September Issue med Anna Wintour i spissen for alle dere moteglade sjeler der ute. Jeg tror den finnes på Netflix, om jeg ikke tar helt feil. LATEST OUTFITS

Har du en favoritt?NYFW - STREET STYLE INSPO

New York Fashion Week gikk av stabelen på torsdag og som alle andre ganger det er fashion week i favorittbyen min, så finner jeg mange inspirasjonsbilder på nett. Here we go:


link: vogue.com, vanityfair, wwd, elle, vivaluxury, scissor-fingers 

B L A C K & W H I T E
links: Tumblr: kalifornia-klasss, bergdorfprincesstmblr, studdedrose & lovingbarcelona.

Hei og god mandag! Her er litt inspirasjon jeg har satt sammen! Jeg blir så inspirert om dagen, så ville sette sammen noen fine bilder jeg har lagret gjennom helgen.

Dagens plan er å være med storesøster, noe jeg ofte er på mandager! Er så koselig og er en god start på den kommende uka som skal inneholde mye gjøremål og lekser! 

MILEY FOR MARC JACOBS

For Marc Jacobs sin kolleksjon våren 2014 så er det selveste Miley Cyrus som fronter kampanjen. Jeg har lenge vært stor fan av sangeren og jeg kan nesten ikke vente til konserten i mai (som jeg fikk i gave til jul)!! Jeg gleder meg til å se resten av bildene, men så lang ser det sykt kult ut. Er litt annerledes å se hun slik her igjen hvor hun ikke stikker den lange tunga si ut... Litt mer classy, kan man si!


HVILKEN NYTTÅRSKJOLE?


Denne så jeg først på ASOS, men så fant jeg ut at NEVERNAKED også selger den! 

Elsker at den har en loose-fit

En litt annerledes kjole! 

En klassisk mørkeblå kjole. Elsker fargen! 

Paljetter og grønt = perfect match! Fant den på Ivyrevel. 

Denne er fra Vila! 

Ganske lik den andre maxikjolen ovenfor, men elsker fargen! 

Aztecmønsteret er så fint! 

Svar gjerne i undersøkelsen:

MINE FAVORITTER: 2. KOLLEKSJON, MKA OLSEN FOR BIK BOK

Plaggene ovenfor er mine absolutte favoritter blant den andre kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for Bik Bok. Plaggene har vært i butikk en uke nå, men jeg har enda ikke tatt til innkjøp av noen av plaggene, men de ligger å lurer på meg... Det får bli på neste lønning om noen av plaggene er igjen da! Hva synes dere, har dere fått noen favoritter? 

THE MESSY BRAID

Jeg sovnet med en stram fiskebensflette og våknet opp med dette resultatet. Jeg hadde egentlig planer om å gre håret, men siden jeg ikke rakk det i går på den stressende morgenen så måtte jeg bare ha fletten som den var.. og jeg synes det var litt stilig jeg - en veldig avslappet look :) 

GET INSPIRED

Jeg har ligget i sengen med en varm kopp te på denne kalde høstdagen og scrollet gjennom side på side med inspirasjon i to timer. Klær i alle størrelser, farger, mønstrer - det er så mye inspirasjon. Kan sitte å dagdrømme i timesvis i flotte plagg, designerklær, sammensetninger og bilder. En finfin start på denne høstmorgenen! Satt sammen en del kollasjer her - jeg klarte ikke å plukke ut noen få, da det er så mye fint. Er noen nye bilder fra Paris FW, samt noen eldre outfits. Get inspired!


ph: vanityfair, style.com, pinterest, theyallhateus

MY FIRST SEPTEMBER ISSUE - VOGUE

Weho, jeg er så glad! September-utgaven av Vogue er alltid spesiell - dette er utgaven som består av ufattelig mange fler sider enn de andre utgavene, og dette er noe redaksjonen i Vogue har arbeidet med i over et halv år. Alt er nøye gjennomtenkt. Jeg fikk øyne opp for hvor stor denne utgaven er ved å se på dokumentaren The September Issue med Anna Wintour i spissen. Verdt å se for andre moteglade mennesker! Inspirasjon til tusen. 

I'm so excited! My first september issue of Vogue is in my hands. So much inspiration!

THE SECOND COLLECTION: MARY-KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK

Wehoo, her 2/3 kolleksjon som Mary-Kate og Ashley har designet for Bik Bok! Gleder meg masse til det kommer i butikk 24. oktober. Her gir de mer farge til kolleksjonen, i kontrast til første. De fokuserer på mer feminine plagg til kveldsantrekk - det kommer kjoler, skjørt, jakker og diverse! Jeg gleder meg over kvaliteten på plaggene i første kolleksjon, og jeg vet at andre kolleksjon blir like bra! En sniktitt:

Beklager bildekvalitet - jeg har funnet bildene på instagram! Følg Bikbokofficiell og Bikboktonsberg for oppdatering!

MY SUMMER OUTFITSHøsten kommer snikende innpå, enten vi vil eller ei. Shorts og kjoler bør snart legges bort, og høstens mote kommer på. Ble ikke stort med outfitsposter, men noen antrekksbilder har det jo blitt i sommer! Du finner resten under "outfits". Har du noen favoritt?

MOODS OF NORWAY'S JUBILEUMSSHOW

Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å legge seg ned i egen seng i går kveld. Det har gått i ett siden jeg kom hjem fra Rhodos og har vært sene kvelder. Jeg har hatt det veldig gøy, da! Jeg kan jo starte med jobben jeg fikk under Moods of Norway's tiårs jubileum! Jeg var nemlig koreografassistent, så denne gangen jobbet jeg backstage! Dette showet var jo årets store happening - 6 tusen mennesker fylte Oslo Spektrum, kjendiser var å se over alt, og de beste makeup - og hår artistene var å jobbet backstage med de 50 modellene som skulle vise kreasjonene. 

Som koreografassistent hjalp jeg til backstage med å samle alle modeller når det skulle gjøres, passe på at alle var i riktig lineup, se at alt satt bra på rett før exit til scenen, og også andre diverse gjøremål. Jeg hadde det kjempe gøy, og var veldig moro å være på den siden av catwalken og! Det var stressende, spennende og utrolig moro!Julia, som også hjalp til ♥Kathrine Sørland var en av kjendismodellene som skulle gå. Følte meg veldig proff og Lauren-Conrad-Like med headsetet til venstre... hihi!  

Også gutta boys!

AZURÈ

Ååå, jeg elsker denne nye neglelakken jeg kjøpte på flyplassen hjem fra Slovakia! Jeg får en skikkelig havfrue-følelse av fargen og shimmeret. J'adore! #metallic #oceanblue #shimmer #mermaid

BIK BOK BY MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Her er første kolleksjon som kommer ut i butikk uke 32! Åå, jeg er så spent på hvordan klærne er i virkeligheten, men ut i fra bildene å dømme så ser det råbra ut. Kolleksjonen inneholder fine plagg med litt (dyrere) og kvalitetsrike materialer, så gleder meg masse til det blir å se i butikken - forhåpentligvis Bik Bok Farmandstredet! Hva synes du, noe du likte? ?Ashley og jeg er svært begeistret for vår høst 2013 kolleksjon for Bik Bok. Vi føler at den gjenspeiler vår personlige stil og kommer til å tiltale den Skandinaviske jenta?, sier Mary-Kate Olsen. ?

CRAVINGS @ WORK

BIK BOK FARMANDSTREDET / insta: bikboktonsberg

Åh, er så vanvittig mye stilig på Bik Bok nå! Du finner alt fra bohemske og romantiske klær med blonder og jordfarger til en mer opp-rocket stil. I want it all, er bare synd at lommeboken min ikke er helt enig i det.. Får vente til neste lønning, så kan jeg unne meg noen godbiter etter tentamen i matematikk og psykologi. Det synes jeg at jeg fortjener da.


Disse toppene med åpen rygge ser jeg for meg på stranden eller på varme sommerkvelder... ♥HAR DU SETT NOEN GODBITER PÅ BIK BOK?

CONSCIOUS EXCLUSIVE COLLECTION

H&M sin nye conscious collection er jo en del av arbeidet for en mer bærekraftig utvikling og  den nyeste kolleksjonen består av romantiske, bohemske og sterke plagg og jeg har virkelig lagt øye på en nydelig hvit kjole! ÅÅ, den har jeg SÅ lyst på! Plaggene kommer ut i butikk i dag og har du noen plagg du vil ha tak i? :-)


How gorgeous.. 


SÅ DU NOE DU LIKTE? :-)

TOPSHOP WISHLIST


Denne råkule frynsejakken, dipdye cutout-shoulders genseren, skinnskoene og bh'en er så kule. Kan se for meg sistnevnte under en basic topp med de to ekstra stroppene som synes over. 


Strapless back dress, double layer bicket jacket og dipdye fringed jacket. 

Jeg har bladd meg gjennom de nyeste plaggene som har kommet inn på topshop.com og fant noen favoritter! Åh, Den beigerosa jakken, frynseblazeren, behåen og collegegenseren med åpne skuldre er mine favoritter!! Håper å finne de i NY! Ser du noe du liker? :-)

BIK BOK LOOKBOOK SPRING 2013

Vakre supermodellen Siri Tollerød fronter den nye kolleksjonen til Bik Bok, nemlig vår - og sommer 2013. Jeg har søkt rundt etter sneaks peaks, og det er SÅ mye fint i vente! Gleder meg til det kommer til butikken! Masse flotte prints, aztec, litt cowboy feeling, samt noen romantiske plagg! 


Elsker den sorte buksen ovenfor! 


Skjørtet!!


The Jacket!!HVA SYNES DU? DIN STIL?

ARMCANDYShamballa-inspirert armebånd HER(sponset), klokke Michael Kors, blått årmebånd fra storesøster, brunt armebånd er kjærestegave

Jeg elsker å ha mange armebånd og dilldall på armen! De forskjellige armebåndene er ulike minner! Flere enn meg som har noe de "sparer" på av acsessories? 

BOOZT

SJEKK UT NETTSIDEN HER (ekstern lenke) 


2ND DAY finner du HER

S
Plaggene finner du HER  Blend She finner du HER 

Ralph Lauren finner du HER , Bruuns Bazar finner HER

Det er SÅ mye fint på boozt.com med klær som virkelig kan "boozte" opp selvtilliten ;) Nettsiden har klær, sko og acsessorize for dame, herrer og barn - alt fra en billig penge til luksuriøse plagg! Ta en titt HER og se da, vel! :-D 

BIK BOK + COSTUME
Bik Bok i samarbeid med Costumemagasinet kommer snart ut med en kolleksjon. Her er plaggene i en høyere kvalitetsklasse og også mer eksklusive. Det kommer 14 plagg, og jeg gleder meg til å se resten!  Kolleksjonen består av enkle og klassiske plagg, etter bildene å dømme, samt har jeg lest at det skal være plagg i cashmere, silke og ekte skinn som passer til både hverdag og fest. Det eneste jeg er redd for er at plaggene blir alt for dyre i forhold tl hva som ellers er på Bik Bok.. Spennende å se :-)

LADY SINGS THE BLUES

Er helt forelsket i fargen på denne neglelakken fra Deborah  Lippmann! Liker at den er  verdensrominpsirert når det gjelder fargene. Fin til både hverdag og fest -  for den glitrer jo også! ah... ♥ Hva synes dere?

I just love this nailpolish from Deborah Lippmann, color "Lady sings the blues"! It's so... out of space! What do you think? 

DYRBERG/KERN FOR BIK BOK!

For et par dager siden lanserte Dyrberg Kern et slikt "limited edition"-smykkekolleksjon på Bik Bok! Materialene er noe bedre enn de vi ellers selger på Bik Bok, og det er så utrolig fine smykker til en billig penge. Det dyreste koster 399,-! 

Bildet ovenfor har jeg satt sammen og er kun et utvalg av det som er i butikk nå. De fleste smykkene kan også fåes i gullfarger. 

NOE DU LIKER?

MEN'S FASHION

Jeg har scrollet gjennom Stockholm Streetstyle-bloggen lenge og fant så mange sinnsykt kule guttestiler! Det er ikke kun oss jentene som er "all about fashion"! Gutta vet hvordan de kler seg de og, og her er noen inspirasjonskollager jeg har laget kun for dem! Har også skrevet et par tips til hvordan man kan style plagget :-) Om dette er noe dere likte, så si ifra! Skinnjakken:
Hvem: Kan brukes av de fleste guttestiler, gjerne de som går mer for den rocka stilen.
Hvordan: Det er fint når det er simple t-shorter eller gensere inni, så deretter style med simple tilbehør. For å rocke den mer opp; kjør på med boots, en printed-t-shorte og smykke(skinnarmebånd eller langt kjede)

Dressjakken:
Hvem: De som vil gå for en mer stilren look. Casual er òg et nøkkelord. 
Hvordan: For den rene stilen er det fint når det er simple skjorter eller gensere inni, ensfarget. For å rocke den mer opp; kjør på med boots, en printed-t-shorte og smykker, og for å gå for den mer avslappede looken; Sleng den på(uten å lokke igjen knappene) over en laidback t-shorte, slitte jeans og converse.Olaskjorta:
Hvem: Kan brukes av de fleste guttestiler. 
Hvordan: Rock opp med lag på lag: Start med en ensfarget t-shorte -> rutete skjorte -> olaskjorta -> ensfarget hettejakke -> kanskje en skinnjakke til slutt? 
Andre alternativer er å ha under en blazer(som vises på inspobildet), under en genser, åpen og avslappet eller kneppet opp helt opp til halsen for en mer "straight"-look!   

Bilder: http://www.angelspov.comhttp://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle - kollage laget av meg
 

LET'S HAVE FUN

I motebildet har det kommet en del trykk på gensere og topper, gjerne i litt barnslige prints. Jeg synes det er kjempe stilig med litt sånne humorsweats, og har hentet litt inspirasjon fra forskjellige nettsider:


 
Øverste bilde: De to genserne fra vestre: HM. Resten: Asos
Nederste bilde: Acsessories fra disneystore. Resten: Asos

Jeg har så lyst på IPhone-dekselet og bambigenseren! Noe du kunne tenkt deg? :-)

PENELOPE

Disse bildene er helt stunnishing, måtte bare dele de med dere!! Det er for magasinet W, septemberutgaven, disse bildene er blitt tatt. Penelope Crùz er like vakker som før og det har Mert & Marcus klar å fange!

IN THE PAPER

I dag var dagen jeg har ventet på en liten stund nå, hvor jeg skulle i avisa. haha, er jo litt morsomt å se seg selv i en landsdekkende avis - Norges mest leste! Selv om shooten på skolen ikke ble brukt i papirutgaven, var det jo gøy å få være med! Forresten, disse skolebildene er blitt brukt i VG + er jeg blitt informert om! Jeg lastet da ned appen, men får bare sett et bilde, ikke selve reportasjen, så kan hende flere bilder er der... NOEN SOM HAR VG + OG VIL SENDE MEG EVT. BILDER? 

Nederste bilde er hentet fra VG +

BIK BOK FALL 2012

Lookbooken for høstkolleksjonen til Bik Bok er så bra!! Det er kommet masse stilige varer i butikken nå og jeg har allerede holdt av en del plagg(lommeboka tillater ikke meg å kjøpe noe før neste lønning..). Bla. den hvite fringed-knitted genseren(samme som på første bilde bare i hvit), og en del andre plagg. Det kommer fortsatt varer utover høsten, så blir spennende å se hva som kommer. Jeg har laget et par kollasjer om hva som vil bli en del av ut mot høsten:

STILIG?

TOMORROW'S OUTFIT

Sånn, da var jeg ferdig med 9,5 time med jobbing og er klar til å legge meg! I morgen skal jeg inn til Oslo igjen og denne gangen for covershoot til fredagsmagasinet i VG. Forrige gang kjørte jeg ganske en tøff og "rocka" look, denne gangen har jeg lyst til noe helt annet.. Dette er noen av klærne jeg vurderer å gå med i morgen! Håper det blir bra :-) 
Nå håper jeg Ole Lukkøye heller litt sovedryss på meg snarest, slik at jeg kan falle fort i en fin drøm før jeg må grytidlig opp i morgen ♥ Ha en fin kveld!

WATCH BY MICHAEL KORS

Denne vakre klokken er av Michael Kors. Jeg elsker gullfargen og størrelsen på klokka. Min første ordentlig klokke, wehoo:


HVA SYNES DERE?

GÅRSDAGENS INNKJØP
Alt fra Bik Bok utenom genseren, den er fra Gina. ELSKER skinnvesten, skal vise den på ved en senere anlednning :-)

SNEAKPEAK

Jeg har nå ankommet kjærestens hus, uten han tilstede vel og merke.. Mens han er på jobb ligger jeg her i senga hans rett ut, lang som jeg er, og ser på Gossip Girl på nett! Jeg har handlet litt i dag, men får vise dere bedre i morgen, for jeg er litt for sliten til å ta noen ordentlige bilder til dere... menmen, sneakpeak skal dere få:
her ligger jeg da, rett ut...

Ha en fin kveld videre, sweeties! 

CHANEL CHANEL

Chanel-kurset i går var kjempe bra! Det holdt til på Farris Spahotell(nydelig!) i Larvik. Chanel er virkelig noe for seg selv. Historien, kvaliteten og ikke minst de unike produktene de har. (synd prisklassen er så høy)
Fikk med meg en goodiebag!

Den nye Chanelparfymen som har kommet på disk nå, nr 19. Også en nydelig kremøyenskygge! De er så fine, så ble kjempe glad da jeg fikk den! Ellers fikk jeg også en ny foundation som kommer ut, og den skal jeg teste først så kan jeg blogge om den senere :-) Chanel er ett av mine favorittmerker,

HVILKE ER DINE?

MY NEW FAVORITE JEANS

//fra Zara//

Da jeg var i Oslo fant jeg mine (nå) yndlingsjeans. Fit'n er perfekt, den detter ikke ned når jeg setter meg ned(som alt for mange low-waist bukser gjør). Love it!


(haha, da jeg og Idavennen tok bilder, plystret noen arbeidere på oss og klappet! haha, flaut)HAR DU FUNNET DIN FAVORITTJEANS? HVOR ER DEN I FRA?

BB'S FALL COLLECTION
ph: http://bikbok.com/en/lookbook/fall_collection_2011/#

Jeg er en virkelig bikbok jente! Stilige klær til en billig penge. - er bare så synd at så mange går med klærne derifra, menmen.. Så lenge man gjør det til sitt eget, så skal det gå fint ;)
Love it!! 
Hva med deg, er du en bikbok-elsker? 

DEN HVITE SKJORTEN

Har lenge lett etter en klassisk hvit pikè skjorte som jeg kan ha under diverse gensere. Finnes jo mange av dem, men har ikke funnet en som jeg virkelig vil ha, før nå, og har heller ikke giddet å punget ut med masse penger for en skjorte som kun skal være under gensere. Så, jeg fant den på H&M til 199,-! Yay.

 

Hva synes du?

OUTFEET

Har kjøpt meg et par nye sko! Jeg synes de var enkle og stilige på engang. Fra Din Sko. Hva synes du?Follow

Kategorier

Arkiv