Fotografi (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Fotografi

NYFØDTFOTO: LINUS

Min kjære, lille, nevø Linus 

Her er et lite utvalg av bildene jeg tok av Jeanette sin nye sønn, vårt nye familiemedlem, forrige uke. Åh, jeg savner han så når jeg ser disse bildene. Han er så liten, skjør, vakker og god. Et ordentlig lite nurk av en baby. Hva synes dere om bildene? Jeg synes jo det er stor stas å få lov til å ta bilder av nieser og nevøer - for er jo faktisk tre av dem nå :-D Jeg ser at bildene ble noe kornete når jeg legger de til på bloggen nå (har ikke fått lagret som web-versjon), men pytt sann. 

LIGHT UP

Selenophilia - loving the moon and finding it soothingly captivating...Bilder tatt 15. november 2016

BABYFOTO

♦ Lucas Matheo ♦♦ Cassandra ♦Her er et lite knippe av bildene jeg tok forrige uke av det søte søskenparet Lucas og Cassandra. Hva synes dere om bildene? 

Kontakt meg gjerne på charlottelouise.blogg@hotmail.com dersom du ønsker en fotoshoot! 

F I R E W O R K SGodt nytt år! 

PHOTO: AUTUMN LOVE

Her er bildene jeg snakket om! Marie og Georg er ett av de søteste kjæresteparene jeg vet om, og jeg var så heldig som fikk lov til å være deres fotograf på deres halvtårsdag. Her er et utvalg av resultatet:Hva synes du om bildene?

FOTO DEL 2

Foto: Charlotte Louise Haraldsen ©

Her er del to og siste del av bildene av mitt nydelige tantebarn:Har du en favoritt? :-) 

Follow my blog with Bloglovin

FOTO DEL 1: AURORA

Foto: Charlotte Louise Haraldsen ©

Aurora kun ni dager gammel:

Har du en favoritt? 

Hei og god lørdag!! 

Jeg er endelig ferdig med etterarbeidet av bildene til min niese, og kan nå med glede dele noen av bildene med dere! Jeg har her lagret de i noe mindre format, så bildene kaaan se ut som om de er i mindre kvalitet enn de faktisk er. Ellers er jeg ganske så fornøyd med resultatet, om jeg kan si det selv? Mye takket være mitt vakre tantebarn ♥ Er så glad jeg fikk muligheten til å ta selve nyfødtbildene! Nå må jeg nesten slenge på meg skoene før jeg turer(les: tar trikken) til jobb. Vi snakkes!

WEDDING

  ♥ LINDA & KEVIN ♥

Photos taken by me. ©

Her er et fåtall av de ferdige bildene fra bryllupsfotograferingen av Linda og Kevin. Jeg ser at kvaliteten er noen hakk dårligere når jeg laster de opp som JPEG her på bloggen, men pyttsann! Har dere noen tanker om bildene? :-) Setter stor pris på tilbakemeldinger! 

BILDEDRYSS: REISEN TIL JULESTJERNEN, DANSEFORESTILLING

Jeg tok mange bilder i går og flertallet viste seg å bli veldig skurrete.. En litt for ivrig fotograf i salen der, men jeg fikk da noen blinkskudd! Lillesøstrene mine og resten av dansecrewet er såå flinke!! Må si jeg savner veldig å danse når jeg ser gjennom bildene.

FLY, BIRDYJeg knipset noen bilder av fuglene i hagen her om dagen og lagde en aldri så liten bildeserie av den. Er ikke fuglene fine? 

FOTO: BRYLLUPSBILDER

♥ LINN & NILS ♥

© 


Her er et lite utvalg av resultatet av min aller første bryllupsfotografering! Jeg selv er kjempe fornøyd. Jeg er ikke profesjonell, men synes det er veldig gøy og vil gjerne gjøre det flere ganger! Hva synes du? Gi meg gjerne tilbakemeldinger!  

L O V E, W E D D I N G

ph: charlottelouise.blogg.no ©


Et bilde jeg tok under bryllupsfotograferingen! Flere kommer senere. Nå skal lekser gjøres før det blir kosekveld med storesøster og hennes kjæreste! Top Model, deilig mat og snacks slår ikke feil på en ellers blå mandag. Ha en fin mandagskveld, kjære dere! Hva synes dere om fotografiet? :-)

POLAROID

Fra fotojobben i går:


Flere bilder kommer senere en gang. 

MITT FOTOUTSTYR


Kamerahus:

Jeg startet med 400D, så 450D, 500D og nå 550D, og her tror jeg at blir en god stund. Canon EOS 550D er jeg veldig fornøyd med og jeg er så glad for at den har HD innspilling, jeg som er så glad i å filme!

Mine objektiver:

Makrolinse: 60mm, Zoomlinse: 75-300mm, og tele/zoomlinse: 18-135mm. Vintagepolaroid fra Urban Outfitters i NY og vintagekamera fra London.

Objektivene har selvfølgelig forskjellige bruksområder, men jeg liker å bruke telelinsen til vanlig bruk, mens macrolinsen blir flittig brukt på outfitsbilder og fotojobber - min favorittlinse!

Tilbehør:

stativ i stål, lysreflektor og selvutløser - alt helt supert for meg som blogger og hobbyfotograf. Lysreflektoren er så fin å bruke på portrettbilder om lyset ikke helt vil samarbeide, så da må man jukse litt!

Jeg har fått noen spørsmål om hvilket fotoutstyr jeg tar i bruk på bloggen; her har dere svarene! Jeg elsker jo å fotografere, så vil mer enn gjerne dele duppedittene jeg har. I morgen er en stor dag for meg som er hobbyfotograf(om jeg kan kalle meg det?!)... Jeg skal nemlig ta selve bryllupsbildene til et brudepar i morgen! Min største fotojobb hittil. Jeg har aldri forberedt meg  mye før en shoot før. Minnekortene er tømt og klare for bruk, objektivene er renset t og sist men ikke minst; kameraet er fullladet. Wee, wish me luck!

BACHELORETTE PARTY

Som sagt så har det gått i ett siden jeg kom hjem fra syden, og i går var intet unntak! Jeg stod opp grytidlig i Oslo og tok toget ned mot Tønsberg for å gjøre en fotojobb og faktisk delta på et utdrikningslag til venninna til storesøster. Var så gøy, de er jo en så herlig gjeng! Storkoste meg fra morgen til kveld. Tok en haug av bilder, men ikke alt egner seg på bloggen ;-) hehe, men kan jo vise dere noen snapshots:


Plumbos turnèbuss var dagens kjøretøy.
Vakre bride-to-be, Linn, og meg. 
Har du vært på et utdrikkningslag før? :-)

CLOSE TO NATURE'S HEART

(Noen bilder jeg knipset på denne lille fri-lang-helgen.©)

THE WRANGLERΔ ✝ ☆

THIS SUNRISE

Åh, for en soloppgang i Åsgårdstrand i dag! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker soloppganger/nedganger. Jeg kan stå lenge og beundre naturens verk og i dag var intet unntak. Fin start på en ellers kjedelig mandag. 

FOTO: ROUGH IT UP

Modell: Camilla
Foto: Charlotte Louise  

HVA SYNES DERE?

WINTER BEAUTY PART 1Modell: Camilla G.
Foto: Charlotte L. Haraldsen (kontakt meg på charlottelouise.blogg@hotmail.com om du har lyst på en shoot med meg! )

Camilla var så sporty som stilte opp i kuldegrader og snø i går på fotoshooten! Hun er jo så vakker, og var ikke veldig vanskelig å få til gode bilder.

HVA SYNES DERE?

DANCING DREAMEt bilde jeg tok i dag på et fotooppdrag! Drømmende. Liten jente. Danser. Rosa. Skyer. Piruett. Ballett. Drøm. ♥

FOTO: LILLE EMILIE

I helgen tok jeg bilder av familien til lille Emilie, som snart er ett år! Jeg tok jo bilder av hun da hun kun var 5 uker, så det var veldig hyggelig å se hun igjen, så stor som hun er blitt! HVA SYNES DU OM BILDENE? :)

LET'S DANCE

Jeg har vært på fotooppdrag på Heges Jazzballett(der jeg selv har danset i 14 år) i dag! Jeg tok en del bilder på de fem timene jeg var der! . Ovenfor ser dere noen snapshots jeg tok i løpet av dagen som jeg ville dele med dere - obs; dette er ikke det endelige resultatet på fotojobben. 

AUTUMN

I går på vei til fotooppdrag tok jeg noen naturbilder av stedet jeg var på, det var så innmari fint!! Høstfargene er virkelig på sitt beste nå ♥ Jeg var helt alene i en stor skog og kunne ikke dy meg med å stoppe opp for å ta noen bilder og her er resultatet:
Husk å kontakte meg på charlottelouise.blogg@hotmail.com om du er interresert i en fotoshoot med meg! :)

Follow my blog with Bloglovin

MARIA BELLE

Her er noen av bildene jeg tok av vakre Maria! Hva synes dere? Gi meg gjerne tilbakemeldinger på slikt, for da vet jeg hva dere liker, hva jeg kan gjøre bedre osv! Har dere sett noe så vakkert? ♥

ON THE RUNWAY

Her er siste bildeserie av Mamma, storesøster Jeanette, Anne og Wenche (pluss noen andre) går modell for stor mote, klærne fra Zizzi. Har valgt å ikke legge alle bildene ut på bloggen, men gi meg gjerne tilbakemeldinger av disse:


Vakre Mamma og storesøster ♥ 

Flotte damer!! 

RAINY DAYFor et høstvær! På slike regnfulle og kalde dager synes jeg det er så koselig å sitte på cafè med ei venninne og skravle med en varm caffelatte i hånden. I dag har jeg vært på cafe med vakre Lucinda, som har begynt i klassen min. Vi har hatt en del felles venner, men er først nå hun er blitt en av mine egne! Vi pratet om alt mulig og vips så hadde det gått nesten fire timer! Var så hyggelig!!♥ Forresten, noen som ser at bildekvaliteten er blitt bedre her på bloggen? Har nemlig anskaffet meg Macro linse, og er såå fornøyd!!

BILDEDRYSS: BACKSTAGE

I går var jeg jo som skrevet i Oslo. Moteshowet foregikk på Sandvika Storsenter, og det var butikken Zizzi som holdt det. Mamma og storesøster Jeanette gikk modeller for klærne derifra og det var SÅ gøy å se på dem, så flinke som de var!! Jeg tok over 200 bilder fra dagen, så klarte ikke å kutte ned så mye, så blir en del bildeserier å se her på bloggen :-) Her er bilder fra prøving av klær, makeup og styling:
  

 


VAKRE! ♥

VIL DU HA NYE BILDER AV DEG SELV?

Jeg trenger litt ekstra med penger da jeg skal til London om litt og kanskje til en annen storby på nyåret!! Jeg tenkte å fortsette med å ta bilder mot betaling. Jeg elsker å fotografere og jeg har nå kjøpt meg et nytt flott macroobjektiv som jeg har lyst til å ta i bruk! Er du interresert i en fotoshoot med meg? For 200,- får du mange bilder!  Det kan være vanlige portrett bilder, litt mer fashionbilder, familiebilder, babybilder, vennebilder eller kanskje kjærestebilder? Jeg holder til i Tønsberg. Interesert, kontakt meg her i kommentarfeltet eller send en mail til charlottelouise.blogg@hotmail.com.


//bilder tatt av meg//

MOBILBLOGG: søstertur til byen

Nå er jeg på havariet med storesøster Jeanette og koser oss før jobb!! Sola skinner, clubsandwishen blir snart servert og marinesoldater går rundt på brygga! Fin sommeridyll!! Blogges ikveld!:-)

SNAPSHOTS FROM MY ROOM

Beklager bloggfraværet, vet hvor kjedelig det er når en blogger ikke oppdaterer.. Men jeg har en god grunn, jeg er fortsatt ikke 100% frisk, og det endte med en tur på legevakta i går etter kun to timers jobbing på Bik Bok, så formen er fortsatt ikke på topp.. Her er et par snapshots jeg har tatt fra rommet mitt da jeg kjedet meg litt.. For tiden holder jeg på å lese Elixir av Hilary Duff (på engelsk vel og merke) og har kun lest et par kapitler men det ser lovende ut! Kommer med en bokanbefaling om den er bra! Jeg synes resultatet av bildene ble litt stilig jeg. hva med dere?TONE DAMLI AABERGE

Var på intimkonsert med Tone Damli i går, og skjønnheten sang så vakkert!
 

 

 

HVA SYNES DU OM BILDENE, OG HØRER DU PÅ TONE?

FOTO: NERODette var siste runde med artistbilder, lover! hehe, er jo så stas! Dette her er da Nero som hadde et dritbra show! Bassen var på full gass, lysshowet var sykt og stemningen var på topp! Her filmet jeg også en del, så tenkte å lage en liten filmsnutt til dere etterhvert :-)
HVA SYNES DERE?
HØRER DERE PÅ NERO?

FOTO: WIZ KHALIFA

Foto: Charlotte Louise ©
Noen bilder av gitaristen:WIZ KHALIFA, HOVE 2012: 

Det var vanvittig spennende å stå foran på "pressegrava", altså foran publikum - en meter fra artistene på Hove! Det var en helt spesiell opplevelse det å se Wiz Khalifa, Labrinth, Nero og ikke minst Snoop Dogg så nærme, og så close i kameralinsa! Var i total lykkerus der jeg stod blandt de andre proffe fotografene! Følte jeg fikk til noen bilder også, hva synes dere? :)

hov821vp

HOVE SNAPSHOTS

Her er noen snapshots jeg tok under hovefestivalen, enjoy: 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

hov821vp

PRESSEPASS PÅ HOVE

Mobilblogg: jeg er SÅ heldig!! Jeg har fått pressepass på festivalen her - og det betyr at jeg får stå foran på konsertene for å ta bilder!! Weee! Har allerede tatt bilder av Labrinth, og next up er Wiz Kalifha, Snoop Dogg og Nero!! Dette blir bra :-D

ST.HANS FEIRING

Jeg har hatt en kjempe fin sankthansfeiring med familien, vennepar og kjæresten her hjemme i Åsgårdstrand i dag. Eller, den startet jo forsåvidt først i Tønsberg - da jeg og storesøster, Jeanette, tok en koselig og deilig lunsj på havariet, før vi turet avgårde hit. Reker og grillmat til middag, varmet oss og så på bålet kl 9 og volleyball, kubbespill og badminton er blant lekene som har vært på agendaen i dag. Rett og slett kost oss skikkelig :) OG! JEG MÅ FORTELLE DERE NOE!!!! Men, ikke enda.. Det får bli i morgen, for nå er jeg så trøtt! ♥


  
 
    

Håper alle har hatt en fin st.hans feiring? :)

LET THE GLITTER SHINE IN YOUR EVERY-DAY-LIFE

Her er neste del av bildene jeg tok av Camilla G, og denne gangen er shooten i sorthvitt, min favoritt. Vil bare si at jeg har lånt et kamera(siden jeg ikke har speilreflekslenger), og var litt annerledes innstillinger osv som gjorde at jeg ikke fikk de aller beste bildene slik jeg ville dem - men håper dere liker dem :-)

 

HVA SYNES DU OM DISSE? :-)

FOTO: CAMILLA G

Har tatt bilder av søte Camilla, og her er første del av resultatet:
 

 

 

 
Bilder i sorthvitt kommer senere! :-)

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
 

FOTO:VERDENS ENDE

Var på klassetur til verdens ende i dag, og tok såklart noen bilder som jeg ville dele med dere! Det er jo så vanvittig fint der ute!


 
Godjentene Kristine, Camilla og Adele  ♥

♥ 

HAR DERE VÆRT PÅ VERDENS ENDE FØR? HVA SYNES DERE OM BILDENE? 

A RELATIONSHIP WHERE WE TALK LIKE BESTFRIENDS, PLAY LIKE KIDS, ARGUE LIKE HUSBAND AND WIFE, AND PROTECT EACH OTHER LIKE SIBLINGS

Noen snapshots jeg tok av gutten min for noen dager siden, ville bare dele de(ikke han, hehe) med dere ♥ (Er veldig forelska da, kan du si)

FOTO: MARTHE C

Her er bildene jeg tok av Marthe! 
HVA SYNES DERE? :-) Kom gjerne med konstruktiv kritikk!  

FOTO: DANS DANS

Her er resten av bildene fra gårsdagens danseshow:

HVA SYNES DU? 

JADE-CELINE

Tok noen nye bilder av lillesøsteren min, Jade-Celine, på fjellet. Nydelig er hun :)

 

FOTO: AMELIA OG LISA

For noen dager siden tok jeg bilder av disse to søte jentene - Lillesøsteren min Amelia og hennes bestevenn, Lisa.
  

 


Var veldig vanskelig med lyset på denne shooten, så var ikke de beste bildene - men de fikk iallefall noen "bestevenn-bilder" :-) HVA SYNES DU?

THE SWEETEST BABIES

Tok bilder av to søte babyer for litt siden. Er alltid så koselig å se igjennom bildene og redigere dem etterpå - for babyer er noe av de søteste vesene som finnes. Finnes ikke noe vondt i dem. Selve shooten var ganske vanskelig på grunn av lyssettingen. Var på kvelden, og hadde kun taklamper å jobbe med. Så måtte gjøre det beste ut av redigeringen, men håper dere liker noen av dem :-)

©
HVA SYNES DU? 

EYES ARE THE WINDOWS TO THE HUMAN SOUL

Kjæresten min har de vakreste øynene ♥


 

HER NAME IS MARTE

ph: CharlotteLouise
Model: Marte  
Camera: Canon Eos 550D + Makrolinse


WHEN WE REALIZE THAT WE ARE ALL ALONE IS WHEN WE NEED OTHERS THE MOST

Første del av vakre Marte! :-) Var litt vanskelig med lyset, men hva synes dere om bildene så langt? 

MORNING SUN

09.01.2012
God morgen, alle sammen! ♥ Utsikten fra rommet mitt var ikke akkuratt dårlig når jeg våknet opp i dag:
 
Har kun redigert litt kontrast, ellers var det ganske så likt fra hvordan det så ut på det sterkeste!

A BABY HAS A SPECIAL WAY OF ADDING JOY IN EVERY SINGLE DAY

Foto: Charlotte Louise© 
Tok noen bilder av en nydelig baby etter skolen i dag, og her er noen få av skjønnheten♥:


HVA SYNES DU? :-)

PHOTO: TUVA

Hun er så fantastisk nydelig!! Å, se på Tuvavennen min:
 

Ph: by me. ©

Model: Tuva

Hvis noen har lyst på fotoshoot med meg, så bare å si ifra! :-D Holder til i Tønsberg.

NOEN MENINGER? :) 

DANCE IS A WAY TO EXPRESS YOURSELF


ph: charlotte louise 

JUST DANCE


ph: Charlotte Louise

Jeg har fotooppdrag de kommende ukene, og det er å ta bilder av danserne på Heges Jazzballett(hvor jeg selv gikk fra jeg var to år til 15 år), og med det tok jeg også noen egne sorthvittbilder, som dere kan se ovenfor. Hva synes dere? 

EVERYDAY LIFE

ph by me
 Noen snapshots jeg har tatt i det siste :-)

AMELIA
har dere sett noe så nydelig? Er så glad i lillesøsteren min, Amelia ♥

ph: Charlotte Louise
Modell: Amelia Nadine 
HVA SYNES DU OM BILDENE? 

RISE AND SHINEnevnte jeg at jeg har fri i dag? åh, deilig! Nå skal jeg spise, så trurer jeg til treningsstudioet for en god treningsøkt, før jeg møter ei venninne på cafè ♥ Ha en fin dag i dag, om dere har fri eller ikke ♥

LET THE LIGHT SHINE WHEN IT GETS TOO DARK


//ph:charlottelouise//

LIVE. LOVE. LAUGH.Noe av det jeg lever etter; Live. Love. Laugh.

SUNRISE
I

THE LAST PART

Foto: Charlotte Louise
Modell: Camilla
NOEN MENINGER OM BILDENE JEG HAR TATT AV VAKRE CAMILLA? TAR GJERNE IMOT KONSTRUKTIV KRITIKK :)

LIFE IS A BEACH


Foto: Charlotte Louise
Modell: Camilla
NOEN MENINGER?


noen flere bilder jeg har tatt av Camilla! Noen meninger? :-)

TRUE BEAUTY
Foto: Charlotte Louise
Modell: Camilla

NOEN MENINGER?

LOVE

Foto: av meg
Modell: Jade-Celine
Randomness is awesomeness! Jeg kjedet meg litt, og har akkurat fått photoshop så lekte meg litt med det.. haha, veldig nybegynner, men moro fordè! I ♥ love, så derfor ble det "temaet" denne gangen..

HVA SYNES DU OM BILDENE?

BIANCAMOR

ph: charlotte louise, copyrightedEr så glad i storesøsters Yorkshire Terrier, Bianca! Kosete, lekete, og bjeffete - akkurat slik en hund skal være! Vi har passet på hun nå hele sommeren, men snart kommer Mammaen hennes hjem og skal ha godklumpen min tilbake♥
HVA SYNES DU OM BIANCA?

TRULY GREAT FRIENDS ARE HARD TO FIND, DIFFICULT TO LEAVE, AND IMPOSSIBLE TO FORGETFoto: Charlotte Louise
Modeller: Julie G, Jade-Celine
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget
NOEN MENINGER? 

SUMMERGIRL

Foto: Charlotte Louise
Modell: Ida Sofie

Tok nettop disse bildene av ei venninne til lillesøsteren min! :) Hun er så skjønn.

NOEN MENINGER?

A BEAUTIFUL SOUL

Foto: Charlotte Louise Haraldsen ©
Modell: Jade-Celine Haraldsen

HVA SYNES DU OM BILDENE? NOEN MENINGER?

BILDEDRYSS: KONFIRMASJON TIL MIN KUSINE
Min godhjertede kusine, Malin!Kusiner:)


Malin og kjæresten! aw..... ♥
Min nydelige søster, Jeanette, var hjemme for helgen! Savner hun så når hun er borte :)

Var en kjempe koselig konfirmasjon til min kusine i går. Er alltid koselig med masse familie, mat og latter! Skal si at formen ikke var på topp, håper jeg blir frisk raskt - skal vite hva jeg kommer opp i eksamen i dag!!

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DERE VÆRT I KONFIRMASJON I GÅR?


LAUGH AS MUCH AS YOU BREATHE AND LOVE AS LONG AS YOU LIVE.


Hatt hatt en koselig grillkveld med masse god mat og latterkuler med familien! Formen er ikke på topp, derfor jeg ikke har fått blogget idag...  Men, noe positivt t er at det er fri helt til mandag, ahh lovely ♥
HVA SYNES DU OM BILDENE?  

GOOD MAGICAL NIGHTSleep tight! ♥

LET IT RAIN

ph: charlottelouise.blogg.noHva synes du om bildene?

FOTO: IDA, DEL 2

Modell: Ida Sofie
Foto: Bildene har jeg selv tatt, men som sagt; var vanskelig med lyset på denne shooten! Dette er de siste bildene:

NOEN MENINGER?

FOTO: IDA, DEL 1

Modell: Ida Sofie
Bilder har jeg selv tatt, men syntes det var vanskelig å få til lyset på denne shooten, men gjorde mitt beste! Noen meninger?

 

 

 

 

 


FOTO: MILLIE

HVA SYNES DU? NOEN MENINGER?

FOTO: HER EYES MAKES THE STARS LOOK LIKE THEY'RE NOT SHINING

ph: Charlotte Louise, meg selv.. ©
Modell: Helèn F.

NOEN MENINGER?

THE GIRL WITH THE BEAUTIFUL SOULph: Charlotte Louise ©
Modell: Hermine M.

HVA SYNES DU OM DISSE SISTE BILDENE JEG HAR TATT AV HERMINE?

PHOTO: HERMINE #2

photo: Charlotte Louise ©, meg selv..
Modell: Hermine M. HVA SYNES DU?

PHOTO: HERMINE

photo: Charlotte Louise ©, meg selv..
Modell: Hermine M.

Var med min søte venninne Hermine på en fotoshoot etter skolen i dag! Dette er da første del fra shooten. Kjempe sporty av hun å stå ute i alt for mange minusgrader tynnkledd! Flink er hun også :)

HVA SYNES DU OM BILDENE?
HVILKET BILDE ER DITT FAVORITT?

THE BAD WORDS IS ALWAYS EASIER TO BELIEVE. EVER NOTICE THAT?

ph: charlottelouise ©

They cannot hurt you, unless you let them

FOTO: ICE QUEEN

photo: meg selv  // modell: Jade-Celine // Camera: Canon Eos 550D + Canon MakroLense


Lillesøster ♥

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVILKET LIKTE DU BEST?

I OFTEN THINK THAT THE NIGHT IS MORE ALIVE AND MORE RICHLY COLORED THAN THE DAY

ph: charlottelouise.blogg.no

ANOTHER SUNNY SUNDAY

ph: charlottelouise.blogg.noGod morgen, dere! Jeg beklager mitt bloggfravær, men jeg har hatt en del å ta igjen på skolen, jeg har vært på White Party med vennene mine og sovet hos Ingerid ♥ Har ikke hatt tid til å blogge, og lysten har ikke vært helt på topp heller...

Har du en fin, solfylt søndagsmorgen? :)

A SNOWY SUNDAY

ph: charlottelouise.blogg.no

God morgen, eller god dag for mange av dere? Nakken er fortsatt sta og pillene jeg tar for den gjør meg veldig søvnig i disse dager, så alt jeg gjør er å halvsove i sofaen, eller at jeg sover til langt på dagen. Deilig å sove, ja, men finnes en liten grense...  He he, anyways. Når jeg våknet i dag var det fullt av snø ute. Det er takras hele tiden, så jeg gikk ut og tok noen bilder:
HVA SYNES DU OM BILDENE?

FOTO: BLUE ON THE FIELD

//photo by me, private. model: Jade-Celine//HVA SYNES DU?


Follow

Kategorier

Arkiv