Berlin 2016 (CHARLOTTE LOUISE)

hits


Berlin 2016

DONUT WORRY...


 

Yummy in my tummy 
For første gang spiste vi deilige smultringer fra Dunkin' Donuts i Berlin. Det smakte helt himmelsk, og jeg skulle ønske det kom til Oslo! Eller, kanskje ikke likevel med tanke på at jeg ser for meg at jeg ville spist det titt og ofte? Uansett, det var veldig godt og favoritten sålangt er den med sjokoladetrekk... Åh, når jeg ser tilbake på bildene så får jeg reisefeber igjen. Jeg håper at det ikke er lenge til neste reise blir booket, men samtidig er det nå siste året mitt i bachelorløpet og bacheloroppgaven må skrives... Mon tro om det går an å skrive den fra varmere strøk? 

Her i hus har jeg fortsatt ferie frem til torsdag, så tiden skal brukes til å gjøre unna små ærender og slappe av med venner og kjæreste ♥ Ha en fin tirsdag!

VIDEO - SØSTERTUR TIL BERLIN

Ta på HD-kvalitet og fullskjerm ♥

BERLIN THROUGH MY CAMERABerlin 2016 

TRYGT HJEMME FRA BERLIN

I går ble 12 mennesker drept og over 50 personer skadet i et julemarked i Berlin. Det samme markedet vi var på dagen før, og 1 kilometer unna hvor vi var i går. Terrorangrepet var en ekkel følelse, til tross for at vi kom oss helt trygge på flyet. Vi har vært veldig heldige og vi er takknemlig for at det ikke har hendt noe med oss mens vi har vært turister i byen! Det har visstnok vært trusler mot Berlin de siste dagene, og det er nok grunnen til at vi så såpass mange politibetjenter i alle gatene. Det var rar stemning på flyet i går kveld, da de tyske passasjerene fikk meldinger ved landing. Noen norske var på gråten, andre var forvirret. Det er så rart - den flotte byen vi var i - og nettopp fløy fra har vært utsatt for terror, og dessverre ble så mange drept. Heldigvis(!) slapp vi helskinnet unna, og vi har hatt en flott og gøyal søstertur! ♥ #PRAYFORBERLIN

Driving home for Christmas

For øyeblikket er vi alle sammen i leiligheten min i Oslo, og straks skal vi kjøre til Drammen for en brunsj med besteforeldrene våre! Senere blir det hjembyen Tønsberg, før jeg er bedt til Marthemor med jentene i Skien. Jeg har flere bilder jeg ønsker å vise dere, men det føles ikke helt riktig å dele akkurat nå med tanke på omstendighetene. Jeg har som nevnt også filmet masse fra turen, så gleder meg til å se gjennom alt og sette sammen minnene. God jul!

SIGHTSEEING: BERLIN

Berlinmuren


Holocaust minnesmerket
God kveld (natt?) fra Berlin. I dag har vi sjekket inn på et nytt hotell, som viste seg å være nabohotellet til forrige! I dag har vi gått til føttene har verket, men vi har fått med oss det vi ville se av sightseeing i dag. Vi fikk sett berlinmuren, holocaust minnesmerket, Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor, som var på listen vår denne langhelgen. I tillegg har vi fått gjort litt shopping i dag og, og jeg tror vi har fått med oss alle kjøpesentrene i nærmeste område. Jeg har filmet en hel del i løpet av turen, og jeg har mange flere bilder på lager. Disse får komme senere, for nå er det natta. Siste dag i storbyen i morgen... Vi høres! 

HEI FRA BERLIN

Berlin dag 1

God ettermiddag fra Berlin! Her sitter vi i skrivende stund i øverste etasje på Hotel Moxy og nyter utsikten utover den éne delen av byen. I dag er vi ganske reduserte alle mann, hvor minstemann ikke er helt i slag, dessverre! Vi har likevel fått gjort en hel del siden vi kom i formiddag; spist litt italiensk, shoppet litt, gått kjapt gjennom et hyggelig julemarked og utforsket nærområdet. I kveld har vi bestemt oss for å bestille takeaway-middag, se ferdig Hjemme Alene 1 og spise godis på hotellrommet. Veldig deilig! Må samle krefter til resten av turen :-) 

KOFFERTEN ER PAKKET

... og vi er klare for Berlin!

God kveld! Kofferten er pakket her i hus, og jeg tror jeg aldri har pakket så lite før?! Det er jo bare supert, for da er det mer plass til shopping. Vi gleder oss veldig, og det kribler i hele kroppen etter å sjekke inn bagasjen og ta et glass rødvin før flyreisen... DA starter ferien ♥ Først skal vi sette på Hjemme Alene i kveld før vi må hoppe til køys. Det blir tidlig opp! Vi blogges fra Berlin :-) 

OM 40 DAGER ER JEG I...


... Berlin med to av søstrene mine!

Jade-Celine, Amelia og jeg skal på søstertur sammen og vi blir en langhelg! Turen blir en julegave til hverandre, og jeg gleder meg enormt til å reise igjen. To av oss har aldri vært der før og Jade-Celine var der i én dag i forbindelse med klassetur, så om dere har noen tips blir vi veldig glade. Det nærmeste jeg har kommet Tyskland er med Kiel-ferja, så jeg gleder meg til å gjøre research og sette opp en nogenlunde reiseplan med søstrene mine. Vi vil se mest mulig av Berlin! Først må de seks eksamene bli overstått, så begynner moroa. 


Follow

Kategorier

Arkiv