30 Days Challenge (CHARLOTTE LOUISE)

hits


30 Days Challenge

5 THINGS I WANT TO BUY

Day 24 - 5 things you want to buy

Ops, jeg hadde visst en 30-days challenge jeg.. På tide å kjøre på igjen :-)

1. Reise:
New York, Hellas og Roma er et av reisemålene som jeg får lyst til å reise til nå. De to førstenevnte har jeg vært i før, så kanskje Roma er neste reisemål? Wanderlust til tusen, jeg vil oppleve mer, se mer. 


2.  Kameralinse:
Noe nytt utstyr til kameraet står på ønskelisten, jeg må bare finne ut hva først (og kanskje spare litt...)!

3. Skinnbukser:
Jeg har hatt en skinnbukse i snart 4 år, og den må byttes ut ettersom den er alt for slitt.. Jeg vil veldig gjerne ha en stram og en som er i en litt løsere modell. Er ikke så viktig om den løse er skinnimitert eller ei, men den stramme vil jeg ha i mange år, så der kan det godt være ekte skinn!

4. Skinnskjørt:
Jeg har prøvd så mange ulike varianter, men venter fortsatt på det perfekte snittet.. Kan ikke ha et alt for struttede skjørt hvor jeg må passe på så jeg ikke bøyer meg i frykt for å avsløre alt for mye.. 5. ADAX lommebok i skinn:
Jeg trenger sårt en ny lommebok(har hatt min i fire år) og jeg har en stund hatt et øye på treromsmodellen til Adax, enten i fargen sand eller sort. Jeg synes de er så fine, og ettersom det er ekte skinn blir de jo bare enda finere jo mer slitt den blir! I tillegg har jeg alltid stappfulle lommebøker (ikke av penger (I wish), men av masse minner - togbilletter, kinobilletter, bilder, jenteting, osv.) så må ha store lommebøker. Samtidig som jeg ønsker meg disse tingene ovenfor så sparer jeg til billappen, så det må være første prio... Kjedelig, men det skal bli såå godt å bli ferdig med lappen, når den tid kommer! HAR DU NOE DU ØNSKER DEG? 

CHALLENGE DAY 23 - MY PHONE

Day 23 - Your (i)phoneMine topp 5 bilde-favoritt-apper:

1. Instagram: Her følger jeg mine venner og kjendiser, samt noen fine sider for god inspirasjon! Følg meg på charlottelouiseharaldsen om du vil!

2. Whitagram: med insta så følger whitagram-appen! Her får man hvit ramme rundt orginalstørrelsen på bildet og du kan koble deg direkte opp mot insta. Fiiint!

3. Mirrors: Haha, det er så morsomt! Du filmer deg selv og kan legge på en vrengt stemme og ansikt.. hoho, bare sjekk ut denne:
video:img6903

4. Keek - super app for å stalke de unge i kjendisverdenen :-)

5. Snapchat - For en bra app! Oppdateringer har aldri vært enklere å gjøre, bare å sende et bilde av maten og sende det til hele venninnelista, så får du vite hva de har spist til middag også! Superkjekt :) Snapchat blir flittig brukt. 

MY SCARS

Day 22 -  Your scars 

Jeg synes at arr ikke skal ødelegge noe for en. Jeg synes faktisk det kan være fint. De viser hva man har vært gjennom, og hvert arr har som regel alltid en historie bak seg! Jeg har vært svært heldig hittil, for jeg har ikke noen store og svært synlige arr. Men, jeg har noen som de alle har gitt meg en lærepenge.

1. Ben
Mine ben fikk gjennomgå da jeg var yngre. Jeg var en ivrig sparkesykkeler(?) og skulle absolutt ned en bratt og humplete vei på campingen - flere ganger. Jeg lærte aldri: falt alltid på samme sted (tre ganger) i bakken, som har resultert i arr på knær og på foten:"sparkesykkel-arrene"

2. Dumme piercing
Jeg fikk piercing i 16 års gave fra min venninne. Piercingen ble tatt for langt ut av navelen, og når jeg i tillegg fikk betennelse så vokste piercingen ut... Det har grodd igjen, men har blitt et kjempe stygt arr over navelen! Argh, skulle hørt på Mamma og ventet med piercing til jeg hvertfall ble 18! Nok en lærepenge. 

åh, grusomt :(

Det er jo klart at mine arr bare er noen fillesaker i forhold til andres som finnes der ute i verden.

HAR DU NOEN ARR?

CHALLENGE DAY 21 - MY BIGGEST IDOLS

Challenge day 21 - Your biggest idols

Mine største idoler: Mary-Kate og Ashley Olsen. Jeg har blogget om tvillingene mer en jeg kan telle på fingrer og tær og jeg har vært fan så lenge jeg kan huske. Da jeg var mindre var det slik at jeg så alle filmene og seriene, leste alle bøker og klipte ut alt som var av dem som kom i blader (selv om det var et lite closeup-bilde av en av de overdådige ringene..). De var grunnen til at jeg ble så forelsket i New York i utgangspunktet, at jeg ble så interessert i mote, de er grunnen til at jeg startet på teater (og gikk der i fem år). Jeg ser så opp til disse jentene, og har så lyst til å møte mine største idoler. Dro jo hit på Rhodos på onsdag - den dagen de kom til Norge! Var så trist at jeg ikke fikk muligheten til å se dem.. men håper det en gang vil dukke opp en slik sjanse til. 

Jeg ser like mye opp til de nå som før, men på et litt annet nivå (Er ikke like crazy og klipper ut alt av bladene). 

Hvem er dine største idoler?

CHALLENGE DAY 20 - SONGS I LISTEN TO

Day 20 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Denne utfordringen er vanskelig. Jeg kunne listet opp minst 20 låter per "humør", om jeg kan si det slikt! Jeg har alltid noen slagere som går på i de ulike humørsvingningene, og for øyeblikket går det mye i disse (og noen eldre) låtene. Jeg har plukket ut veldig tilfeldig fem stk:


Happy:
Avicii - Wake Me Up. 
The Killers - Human
The Lumineers - Flowers In Your Hair
Britney Spears - Alle hennes tidligere sanger.. Halooo, kan jo tekstene utenat!
Robin Thicke - Blurred Lines

Sad/Mad/Bored:
Thriving Ivory - Angels On The Moon
Ed Sheeran - alle de fine balladene hans. Drunk er en favoritt om man er på et-ikke-så-glad-nivå
Alex Goot - Breakeven (Falling to Pieces)
Rihanna - Stay
Demi Lovato - Warrior
Rihanna - Stay og Take a Bow
SHM - Don't You Worry Child
Jana Kramer - I Won't Give Up
Chester See - You're Beautiful
Ron Pope - A drop in the Ocean

Hyped:
Wiz Khalifa - Work Hard, Play Hard
Djuro Remix - Trumpsta (går ikke lei!)
Dj Broiler - En gang til (steming)
Miley Cyrus - We Can't Stop
Demi L - Neon Lights 

 Hvem er din absolutte låtfavoritt? :)

CHALLENGE DAY 19 - WHAT MAKES MY DAY BETTER

Day 19 - What are some things that can almost always make your day better? 

Noen ganger vil man bare legge seg under en stor og varm dyne og håpe at dagen går over. Dårlige dager. Det er jo slik at vi i stor grad ikke kan kontrollere det som skjer rundt oss til enhver tid. Men, det vi kan kontrollere er hvordan vi reagerer på de ulike hendelsene som tar sted. Har man en dårlig dag, så går det an i de fleste tilfellene å gjøre om tankegangen ved å finne på noe positivt. Her har jeg plukket ut noen ting som (nesten) alltid kan gjøre dagen min bedre:
 

* En intelligent samtale - En samtale som ikke kun handler om en typisk tenåringshverdag eller overfladiske temaer som f.eks den nye parfymen til Paris Hilton eller den nyeste genseren favorittbutikken har fått. Det er så deilig å snakke og diskutere på et dypere nivå. Ens ambisjoner, planer og mål i et liv. Tanker om livet og verden rundt en - og alt som foregår i den. 

* Komplimenter - Det skal ikke så mye til! "hei, god dag!". "Godt å se deg igjen". "Ha en fin dag" er også fine komplimenter å få, de må ikke nødvendigvis handle om en selv (selv om det er kjempe hyggelig det og)

* Å le - En god latter forlenger livet. Jeg er ei skikkelig fnisejente, og det skal ikke mye til for å få meg til å sette i gang en brølende latter. Det å sette på en film eller serie fungerer og. (Friends får meg alltid til å le).

* En lur - hvis det er dager hvor jeg er lei og ikke vil annet enn at dagen skal bli omme, så pleier det å bedre seg med en liten middagslur. Sove i alt fra en halv time - til 2 timer midt på en dag hvor man er litt lei - underverker! 

* Å danse - Jeg elsker å ha på feel-good musikk med ordentlige rytmer, da bare klarer ikke kroppen min å la være å danse. Ta på litt musikk og dans som om ingen ser deg - eller hvis det er din greie: dans som om alle ser deg! 

* Å tilbringe tid med nære og kjære. 

* og sist, men ikke minst: denne videoen med lillesøster vi filmet for 3 år siden ♥:


Hva med deg, hva er ting som nesten alltid kan få deg i godt humør?

 

CHALLENGE DAY 18 - MY FAMILY

Day 18 - Your family


Jade-Celine, Jeanette Helén, Amelia Nadine og Henrik. 
Familie for meg er veldig viktig. De er der alltid, kjenner deg bedre enn noen andre og er alltid der om det er noe. Jeg er så stolt av min familie og er evig glad i dem alle sammen. Jeg kommer fra en stor familie og er vant til mange rundt meg. Vi er fem barn, Mamma og Pappa og mine herlige besteforeldre Mommo og Bam Bam. Pappa har kjæreste med barn, og samme har Mamma. De er og min familie, så jeg er så heldig som har en hel flokk! Vi er også artige skruller hele gjengen, må jeg få lov til å si. Vi tuller og tøyser og har det kjempe bra sammen. ♥

CHALLENGE DAY 17 - PHOTOS TAKEN BY ME

Day 17 - Photos taken by you

Det er ingen hemmelighet at jeg har en lidenskap for fotografering. Jeg har, så lenge jeg kan huske, alltid tatt bilder - enten det har vært med mine besteforeldres eldgamle kamera eller storesøsters rosa digitalkamera.Til min konfirmasjon var jeg så heldig at jeg fikk penger til å kjøpe mitt første, og etterlengtede, speilrefleks! Det kjøpte jeg med min venninne sammen - stas! Siden har jeg alltid hatt med meg speilrefleksen, og nye linser har blitt kjøpt attpåtil. Jeg har tatt mange bilder, men jeg har fortsatt en hel verden å lære om kamera og det som følger med! Her er noen av mine tidligere verk, om jeg kan kalle dem det:

Wiz Khalifa under Hove 2012: 

Snoop Lion under Hove 2012:


Natur:


Fotooppdrag - mennesker:Er du interessert i en fotoshoot med meg, så kontakt meg på charlottelouise.blogg@hotmail.com! 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

CHALLENGE DAY 16 - MY NIGHTSTAND

Day 16 - Your nightstand

Mitt lille og koselige hjørne ♥ 

CHALLENGE DAY 15 - MY RECENT BUYS

Day 15 - Your recent buys


Jen's Pirate Booty - El matador dress i hvit. Denne kjøpte jeg for to uker siden og venter spent på den fine kjolen jeg har sett på i lang tid skal komme i posten! Ellers har det vært noe småtteri fra jobben (Bik Bok), som har blitt sett på de siste outfitpostene mine. 

Når det gjelder denne kjolen så bestilte jeg den som sagt for to uker siden, men den er enda ikke blitt sendt! Uæ, jeg håper virkelig at den kommer snart. Håper å få den med meg til syden! 

UPDATE: Jeg har fått mail fra boutiquetoyou (hvor jeg bestilte kjolen), og det viser seg at jeg ikke får den før i september.................... Skuffende!! Den er kjøpt og alt, så jeg får bare vente på (forhåpentligvis) godbiten.

CHALLENGE DAY 14 - YOUR ZODIAC SIGN

Day 14 -  Your zodiac sign and if you think it fits your personality. 
TYREN:


"Kvinner som er født i Tyrens tegn interesserer seg ofte mer for klær og makeup enn deres medsøstre."

Da jeg gikk på slutten av barneskolen hadde jeg valgt ut et antrekk (eller med mine ord: outfit) for første skoledag. Hva det var jeg hadde valgt ut, er jeg litt usikker på - men det var nok noe som ikke egnet seg på skolen (ser for meg at jeg hadde tatt på meg en pyntet kjole). Mamma som var så fornuftig (men som jeg ikke så den dagen) nektet meg å gå med det nye outfitet. Jeg satt meg ned i trappa og nektet og ta på meg noe annet. Jeg nektet å gå på skolen hvis jeg ikke fikk ha på klærne jeg var i. Riktignok virker dette som om jeg var en liten bortskjemt drittunge, men det var altså ikke tilfelle. Hvordan denne lille historien endte, husker jeg ikke, men er rimelig sikker på at jeg fikk det slik jeg ville. For så sta er jeg. Det kan være både positivt og negativt..

"Ingen kan være så sta og holde så godt fast på sine beslutninger som en Tyr. Det er denne fastheten som ofte danner bakgrunn for Tyrens suksess i arbeidslivet og andre verdier"

Bortsett fra denne (litt barnslige) hendelsen, så vil jeg ganske enkelt ha ting gjort, jeg står for mine meninger (har jo alltid rett..) og har målrettede holdninger - nettopp dette som blir oppfattet som stahet. 
 
"Tyren er faktisk en av de mest trofaste medlemmene av dyrekretsen. Tyrens kjærlighet kommer da også først til sin fulle utfoldelse under trygge og stabile forhold.

 Når det gjelder mitt forhold til kjæresten min, så er jeg svært opptatt av trofasthet, trygghet og at det er stabilt - noe det absolutt er.  

 

Så, svaret på dagens challenge -  om jeg synes at stjernetegnet mitt passer til min personlighet? Ja! Jeg leser ofte "dagens horoskop", eller leser gårsdagens og ser om den "stemte". Hva slags stjernetegn er du, og passer det til din personlighet?


 

CHALLENGE DAY 13 - MY BEST FRIENDS

Day 13 - Your best friends

Jeg er så heldig som har noen virkelige gode venner og verdens beste bestevenn! Venner kommer og går i hele livet, men det er de beste som blir.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Denne snuppelura her fortjener en ekstra oppmerksomhet. Idabeste har vikrelig stilt opp og vært min beste venn så lenge. Hun har holdt ut med meg og mitt og er virkelig en jeg kan stole på. Vi ler non stop av alt og ingenting, vi har samtaler ingen andre forstår. Bestevenner er vanskelige å finne, hovedgrunnen fordi den beste er allerede min! ♥

CHALLENGE DAY 12 - ART PIECES I'VE MADE

Day 12 - Art pieces you've made (painting, drawing, sculpture, etc.)

Jeg er ikke den store kunstneren for å si det mildt, men sant skal sies - jeg har alltid likt å tegne! Er ikke store kunsverkene, men kan jo vise dere noen eldre (over fire/fem år siden) arbeid! Har laget hundrevis av tegninger som er gjemt bort i en eske et sted, men kan jo vise dere noen jeg hadde under senga:

WINX - mitt favorittprogram da jeg var yngre.. hehe!Denne kollasjen av et bilde av Marilyn Monroe var jeg så fornøyd med husker jeg :-)

Haha..
Er du glad i å tegne/male etc?

 

CHALLENGE DAY 11 - MY SUMMER PLANS

Day 11 - Your summer plans

Slovakia:
Hele familien drar ned til Slovakia for uteksamineringen til storesøster - som er blitt lege!! Dette skal feires med fin graduation, god mat og fest utover kvelden. Skal være her i et par dager! Jeg har jo vært i Slovakia før, og liker den hyggelige atmosfæren i hovedstaden Bratislavia, og det koselige lille stedet Martin.   Rhodos:
Jentetur til Rhodos i slutten av sommerferien! Vi drar 11 jenter og det skal bli så gøy og koselig! Beste gjengen ♥


Ellers blir resten av planene å jobbe så mye som mulig for å tjene inn litt penger. Blir også en del Osloturer ettersom kjæresten min har flyttet dit, samt at det er noen modelljobber jeg er blitt booket til. For ikke å glemme om camping på Tjøme!! Skal prøve å  sove så mye som mulig i campingvognen - gjerne med kjæresten ♥ Hva er dine sommerplaner?

CHALLENGE DAY 10 - YOUR FAVORITE BLOGS

Day 10 - Your favorite blogs

Angelica Blick:

Hun gjør virkelig alt fullt ut når hun skal ta outfitbilder og har en fantastisk stil. Inspirasjon til tusen! Det at bildene hennes er av beste kvalitet etter min mening, gjør bloggen så verdt å lese!

Ulrikke Lund:
Norges store fashionista. Ulrikke kler seg i hva hun vil og ser alltid dødsbra ut. Jeg digger at hun liker å utforske klesstilen, og ikke kun følger hva som er trender - hun gjør det til sitt eget!


Nettenestea:


Vakre Anette med alle de fine klærne! Hun vet hvordan man setter sammen plagg og gjør trender til sitt eget. Elsker antrekkene hun bærer med glans. 

CathintheCity:

 
Vakre Cathrine som klarer å gjøre plagg spennende selv om det er enkle plagg. Hun ser alltid smashing ut, har mange fine plagg og vet hvordan man setter sammen trender og stiler. 


Livingdoll: 


Elise med de flotte klærne. Skulle gjerne vært i hennes sko (også bokstavelig talt) med de flotte (og dyre) designerplaggene. Inspirerende! 

Mine absolutte favorittblogger er disse nevnt ovenfor! Her finner jeg så mye inspirasjon. De tar alle sinnsykt bra bilder og ter seg alltid så fint. Inspo! Har du noen andre favoritter?

 

CHALLENGE DAY 9 - WHAT'S IN MY PURSE?

Day 9 - What's in your purse?

Jeg har en vane til å ha alt for mye i vesken noe som fører til at veskene mine blir fort slitt. Jeg har alt dere ser på bildet så og si hver eneste dag, pluss data (evt. kamera om det er plass), penner, smykker, papirer og diverse nødvendigheter for jenter. Den er alltid full. Men er jo òg litt greit - da har jeg alt jeg trenger om det skulle skje noe.. Hehe. 

HVA HAR DU ALLTID I DIN ESKE? 

CHALLENGE DAY 8 - SOMEWHERE I'D LIKE TO MOVE

Day 8 - Somewhere you'd like to move

 

The Big Apple. Concrete jungle where dreams are made of. State of Mind. New York City. Manhattan. Som nevnt i challengen i går, så har jeg alltid ønsket å dra til New York, og etter å ha vært der to ganger alt(!), så er jeg bombesikker på at det er der jeg vil studere. For en liten periode iallefall. NY er en fantastisk by med masse sjarm, og jeg håper jeg får det til! Jeg må bare klare å bestemme meg for hva jeg vil studere og hvor lenge. Det har alltid vært en drøm, og det er en drøm jeg skal nå. Har veldig lyst til å bo i The Village, ettersom der et av studiene jeg vil gå er - dessuten er det et utrolig koselig strøk med en mye roligere atmosfære fra f.eks. i Midtown hvor du finner bla. Times Sq. Er lov å drømme, og viktig å sette seg mål. 


Her er filmen jeg satt sammen etter siste New York tur i februar. 

HVOR KUNNE DU TENKT DEG Å FLYTTE?

CHALLENGE DAY 7

Day 7 - Write 30 interesting facts about yourself.
Hvor interessante disse faktasetningene er, det vet jeg ikke, men let's go! 

1 - Jeg er venstrehendt.
2 - Jeg var en danser i over 14 år. Savner det, da det var min store lidenskap.
3 - Jeg sier moobil (ikke mobiil), pysjamas med trykket på pysj og Alioli(noe jeg mener er det riktige ordet) for det andre kaller Aioli. 
4 - Jeg har helt klaus for passord. Hver gang jeg skal taste inn den hemmelige koden må jeg passe på at de som er rundt meg har snudd seg vekk, selv om jeg stoler fullt på dem. "IKKE se nå! Lover du? IKKE!"
5 - Jeg startet å blogge 10. mars 2008, så jeg er på mitt 5 år som blogger.
6 - Hvis kokeplata skal settes på den høyeste varmen (f.eks varmenivå 6), så må jeg starte på tallet 1 og så videre 2,3,4,5.. Kan jo ikke skru klompen "feil" vei rett på 6-tallett.. Tvangstanke.
7 - Jeg var den yngste modellen som hadde gått catwalk på Oslo Fashion Week da jeg var 13 år. Jeg synes det var kjempe gøy, og jeg er (om jeg kan si det selv) litt stolt av meg for å ha klart å oppnå en stor drøm.
8 - Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for New York. Da jeg var yngre ønsket jeg meg alltid bøker, reiseguider el. til bursdager. The big apple er der jeg bor for å studere etter videregående. 
9 - Jeg er en skikkelig fnisejente, og skal ikke mye til for å få meg i godt humør. 
10 - Jeg er veldig åpen av person og slipper mennesker lett inn på meg.
11 - Jeg har et stygt arr over navelen etter at piercingen datt ut. 16 år og dum. Aldri. igjen.
12. Jeg elsker campinglivet. Jeg er nærmest sagt vokst opp i en campingvogn om sommeren og høst/vinter. Elsker det!
13. Jeg gråter veldig lett av filmer eller serier. Halo, jeg gråt da en gikk ut av Paradise Hotel.. huff. .
14.  Jeg er blodfan av olsentvillingene. Da jeg var yngre klippet jeg absolutt alt som var av dem i blader, leste alle bøkene og så alle filmene. Det at de skal designe en gjestekolleksjon der jeg jobber er helt fantastisk. 
15. Jeg liker å spille piano og er gjerne det første jeg gjør om jeg vil slappe av.
16. Jeg tenker på fremtiden alt for mye.
17. Jeg skal lære å surfe en gang i mitt liv.
18. Jeg har jobbet på Skin Tonic i to år, som barnevakt i 5 år, på Meny i tre måneder og nå Bik Bok i ett år! Alltid vært en arbeidsglad jente.
19.  Jeg elsker å sitte å se på folk som går forbi. Å sitte med en kopp kaffe i hånda og bare se de ulike individene går forbi er kjempe arti. Mennesker er jo en underholdning i seg selv..
20. Jeg har ikke startet med kjøretimer, enda jeg fylte 18 for 28 dager siden. Jeg. vil. ha. lappen. snart.
21. Jeg elsker å lese bøker. Men er sjeldent jeg får tid, men når jeg først setter meg ned med en bok er det så avslappende!
22. Jeg er redd for å vokse opp for fort. Jeg vil leve livet nå.
23. Jeg har verdens beste kjæreste
24. Spagetti og kjøttdeig er favorittretten min!
25. Jeg sliter med for lite energi, og sover gjerne 2-3 timer hver dag etter skolen (med mindre det er jobb eller andre gjøremål).
26. Jeg går nesten aldri med sminke! Er så utrolig deilig å kunne gni seg i øya i skoletimene, altså.. hehe, nei men er sjeldent jeg sminker meg i hverdagen. Ikke fordi jeg ikke liker sminke, men fordi jeg synes det er deilig å gå uten, og at det er ekstra gøy å pynte seg i helgene da. 
27. Vært på forsiden av mitt favorittblad da jeg var yngre - Juliabladet - to ganger. 
28. Å reise er noe av det beste jeg vet! Jeg vil likevel bosette meg her i Tønsberg når jeg blir gammel, men reise må til først! Verden fascinerer meg.
29. Jeg har en stor svakhet for karamell og sjokolade. Mm...
30. Jeg elsker karuseller, men blir likevel dritnervøs før jeg spenner selene.

CHALLENGE DAY 6 - MY DAY IN DETAILS

Day 6 -Your day, in great detail
Dette innlegget tror jeg ikke blir mer random, men here we go!  

06:00: Joggetur
Stod opp og tok en alt for sjelden joggetur på 5km! Er så stolt!

 


Jogget langs stranda i soloppgangen - vakkert syn! 

07:00:  Frokost

Müsli, biola, plomme og vitaminer. 

09:00: Solbriller
Måtte ha på solbriller i godværet som har vært etterlengtet i et par dager nå!


09:30 - 15.00: Skole

Så en del film i dag da (som alle de andre dagene den siste uken). 

11.00 - 12.00: Møte

Møte med mine tolv venninner i lunsjpausen! Koselig, som alltid. 

16.00 - 20.30: Jobb


Jobbet i et par timer på Bik Bok etter skolen med herlige Pia ♥

21.00: Til Meny

Jeg tok en annen buss fra Tønsberg slik at jeg kunne gå (i et kvarter) til Meny for å hente noen pakker som venter meg på posten. Men her var det ikke noe gaver som ventet meg, det var en stengt butikk. Jeg stod utenfor 21.01...

21.15: Hjemme! 

Den fineste utsikten venter meg i det jeg går ned skråningen.. ♥ Fin avsluttning på dagen. 

CHALLENGE DAY 5

Day 5-Your favorite television programs

Jeg er en ekte serieelsker. Jeg elsker å leve meg inn i andres verdener og er gjerne det første jeg gjør om jeg skal slappe av. Blir jo helt avhengig! Jeg aner ikke hvor mange serier jeg har sett jeg, men kan jo liste opp de seriene jeg har sett hele sesonger av hittil:

* The OC
* One Tree Hill
* Gilmore Girls
* Full House (og alle de andre seriene Mary-Kate og Ashley har vært i: Two of a Kind og So Little Time)
* Seventh Heaven
* Sex and the City
* Friends
* Gossip Girl
* 90210
* Dexter
* CSI Las Vegas
* Frustrerte fruer
* America's Next Top Model
* The Hills 
* Laguna Beach

Og nå følger jeg med på Pretty Little Liars, Hellcats og The Carrie Diaries. Åherligheten!! Så sinnsykt mange serier jeg egentlig har sett når jeg ramser de opp... Huff, brukt mye tid på det, men likevel så angrer jeg ikke! Er utrolig vanskelig å velge hvem mine absolutte favoritter er, men må være disse fire:

Alle Friendssesongene har jeg sett tre ganger, og ser nå på nytt igjen! Blir aldri lei! 

HVEM ER DINE FAVORITTSERIER?

CHALLENGE DAY 4

Day 4-Your fears

Jeg er redd for at mine nære og kjære skal bli rammet av noe alvorlig,  jeg er redd for å få en uhelbredelig sykdom, jeg er redd for smerte, redd for å få kjeft, redd for veldig store høyder, redd for å feile og redd for å miste mine nærmeste. Jeg har noe stort og noe smått å bli redd for, men dette er ikke ting som preger min hverdag i noe stor grad i det hele tatt. Jeg er egentlig ikke så pysete av meg, liker jeg selv å tro! Jeg er ikke redd for å reise alene, å dra  til et helt fremmed land skremmer meg ikke, er ikke redd for å flytte for meg selv, sove i mørket, sove i telt, gå i byen om kvelden eller se på skrekkfilmer. Lite slikt som skremmer meg. Men er viktig å ikke tenke for mye på slike ting, heller se lyst på mørket. Jeg har noen store, overfladiske, frykter og det er følgende:

* SLANGER - Åfyttikatta! Bare jeg ser en lang mark på asfalten friker jeg helt ut. Det er noe av det verste jeg vet, og lurer veldig på hva som hadde hendt om jeg hadde møtt på en slange/hoggorm. Likevel har jeg lyst til å ha en slange rundt halsen da! (i en dyrepark vel og merke..)

* MUS - For noen forbannede gnagedyr, og eklere enn dette skal man lete lenge etter! Var en gang jeg våknet med mus i håret... Traumer! 

* STORE UKJENTE HUNDER - Jeg har aldri vokst opp med hund før nå de siste årene når Pappa har fått en og storesøster har en. Så med årene har det blitt bedre, men jeg er likevel ikke komfortabel med ukjente hunder. Det er skummelt når jeg møter en hund på gata. Da går jeg gjerne litt ekstra fort, unngår øyekontakt og går helt i veikanten.. Ellers synes jeg det er ekkelt når hunden slikker i trynet.. Blæh. (Er veldig glad i hunder jeg blir kjent med da)! 

Jeg grøsser av disse bildene... Grustomt! 


Hva med deg? Er du også redd for det jeg er? 

CHALLENGE DAY 3

Day 3 -Who/what can't you live without? 

Vi mennesker kan ikke leve uten vann, mat og luft. Men utenom dette så er det flere mennesker  og ting som jeg virkelig ikke kan leve uten!  

Venner:  


Den beste gjengen!! 
Å ha venner betyr så mye for meg, er så viktig å kunne ha noen å prate med om alt om, le så man griner og virkelig stille opp for hverandre! Er så glad i jentene (og guttene) mine ♥ Jeg har alltid hatt mange venner og stortrives i dems selskap! Er så utrolig viktig å ta vare på de rundt seg. Etter med årene som har gått har jeg lært meg å finne ut hvem som er de ekte vennene, og hvem som ikke bør brukes tid og energi på å være med! Det er en god følelse. 

Familie:Min kjære familie. Er det noen som alltid er der, så er det min familie. Jeg er så heldig som har 4 søsken, mor og far og verdens beste besteforeldre. Jeg setter evig pris på dem! ♥

Kjæresten:

Jeg kan virkelig ikke se for meg et liv uten gutten min. Han er der alltid og stiller opp, gjør meg så lykkelig på en måte ingen andre kan og han betyr så mye for meg! ♥

Når det gjelder mer overfladiske elementer jeg ikke kan "leve" uten så er det:
* Internett 
* Kamera - Min store lidenskap
* Mobil 
* Min tro
* Opplevelser - minner med menneskene nevnt ovenfor, relasjoner og reiser. Wanderlust til tusen!

Hva med deg? Hva kan du ikke leve uten?

CHALLENGE DAY 2

Day 2 -What do you think about the death penalty?

 

Dette er et veldig stort spørsmål; skal de som har gjort noe ulovlig bli straffet med å drepes?

Denne straffemetoden blir brukt når en forbryter har gjort en alvorlig og ulovlig handling -  for eksempel mord eller at en har gjentatte ganger gjort brudd på lovverket. Metoden som blir brukt på dødsstraff er at de aller fleste land som har dødsstraff i sin lov, henretter forbryteren ved å gi h*n gift. Dette er den fredsommeligste formen for drap. Så da høres det kanskje ikke så barbarisk ut? Men, i noen land i Midtøsten kan forbryteren bli halshugd eller steinet - offentlig! Dette er barbarisk. Og hva er det godt for?

Det er enkelte fordeler, som det er i alle saker, ved å praktisere dødsstraff. De pårørende og andre i samfunnet kan føle en trygghet ved at de vet at denne personen ikke vil kunne gjøre noe vondt igjen, ikke være redd for hevnangrep eller lignende. 

Vi nordmenn er heldige som bor i et land uten dødsstraff. Jeg er så fryktelig i mot det av flere grunner:
1. Det å ta fra noen sitt liv og frihet er kanskje den største forbrytelsen en kan utøve. 
2. Det å gi forbryteren dødsstraff for å ha gjort handlingen, det blir å gi brudd på punktet nummer 1. 
3. Ved å drepe morderen gjør ikke at man får den avdøde tilbake. 
4. Det er en fare for at uskyldige blir drept.

Jeg synes temaet er spennende, men trenger ikke å si så mye mer enn meningene mine ovenfor. Hva er dine meninger om dødsstraff? 

30 DAYS CHALLENGE

Day 1 - Your perfume

Day 2 -What do you think about the death penalty?

Day 3 -Who/what can't you live without? Explain.

Day 4-Your fears

Day 5-Your favorite television programs

Day 6 -Your day, in great detail

Day 7 - Write 30 interesting facts about yourself.

Day 8 - Somewhere you'd like to move

Day 9 - What's in your purse?

Day 10 - Your favorite blogs

Day 11 - Your summer plans

Day 12 - Art pieces you've made (painting, drawing, sculpture, etc.)

Day 13 - Your best friends

Day 14 -  Your zodiac sign and if you think it fits your personality. 

Day 15 - Your recent buys

Day 16 - Your nightstand

Day 17 - Photos taken by you

Day 18 - Your family

Day 19 - What are some things that can almost always make your day better? 

Day 20 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Day 21 - Your biggest idols

Day 22 -  Your scars

Day 23 - Your phone

Day 24 - 5 things you want to buy

Day 26 - Your bedroom

Day 27 - Your recent travels

Day 28 - A picture of a friend you miss

Day 29 - What do you think about plastic surgery?

Day 30 -  Today?s outfit

Jeg slenger meg på bloggbølgen med 30 Days Challenge. Jeg synes det er en lett underholdning og er en fin måte å bli kjent med bloggeren på! Har plukket ut noen forskjellig, slik at det ikke blir helt likt som de andre. 


Da kan jeg jo starte med Day 1: Parfymen jeg bruker:


Min favoritt! Denne er såå god! Den er dyp, har vaniljeekstrakt og er en ganske mørk parfyme. Den kan være noe mørk nå om sommeren, så da skal jeg gå for en av de deilige duftene til Escada! 

HVEM BRUKER DU?


Follow

Kategorier

Arkiv