DEL 1: BRYLLYPSHELG I SICILIA (CHARLOTTE LOUISE)

hits

DEL 1: BRYLLYPSHELG I SICILIA

Skrevet 05.07.2017 kl.12:25 av Charlotte

I og med at det er så mange bilder fra torsdag, fredag og lørdag så ønsker jeg å dele de opp i flere innlegg. Jeg har allerede postet bilder fra torsdagen, ankomstdagen, så la oss starte med fredag! Jeg håper dere synes det er gøy å se bildene. 


FREDAG
Vielsen i Santa Catarina kirke

Bryllupsfeiring på Grand Hotel Timeo
Afterparty på Morgana (hvor Dolce and Gabbana pusser opp hvert år etter moten)

Fredag var da vielsen fant sted, og kusinen vår Bettina og hennes kommende ektemann Kristian var så flotte. Kirken og vielsen var helt nydelig, og etter vielsen var det italiensk folkedans utenfor hvor flere av gjestene ble bedt opp til dans. Dette skapte en skikkelig god stemning, og satte en pangstart på den kommende bryllupsmiddagen. Fra kirken gikk vi alle til Grand Hotel Timeo for en nydelig middag, og på denne gåturen stod flere turister og italienere ved fortauene og klappet og tok mange bilder. Stas med bryllup i Taormina! 

Vielsen:
Italiensk folkedans utenfor kirken etter at vielsen fant sted. Jade-Celine ble bedt opp til dans!Bryllupsmiddag:Middagen ble avsluttet med et realt fyrverkeri (det fineste jeg har sett!), før turen gikk videre til utestedet.

Victoria Larsen

05.07.2017 kl.13:49

Kjempe fine bilder!! :-)

Charlotte Louise

05.07.2017 kl.14:04

Victoria Larsen: Så hyggelig du synes det - var jo så fine omgivelser så ikke så vanskelig heller :D hehe!

05.07.2017 kl.16:54

Fantastiske bilder og så vakkert det var der. Du er flink til å ta bilder:)

Charlotte Louise

05.07.2017 kl.17:44

Anonym: Tusen hjertelig takk for det! :-D

Madelén

08.07.2017 kl.23:51

Så flotte kjoler dere tre søstrene har! Hvor har dere kjøpt dem? :D

Charlotte Louise

09.07.2017 kl.19:33

Madelén: Tusen takk! :-D De er kjøpt på JJs House :-)

Madelén Skare Olsen

17.07.2017 kl.23:47

Åja, den butikken har ikke jeg hørt om før, men skal jammen ta en titt! Synes det er utrolig vanskelig å finne kjoler som er enkle, men samtidig unike noe deres var... Og kanskje ikke koster skjorta, hehe :P

Og for en flott video du publiserte nå nylig. Det så virkelig ut som litt av et drømmebryllup. Og så utrolig mange gjester det var :O Må ha vært kostbart? Var det forresten en grunn til at brud og brudgom valgte Sicilia? Selv er jeg en jente som virkelig vil bruke penger på å få det bryllupet jeg ønsker, og tenker at det ikke kan defineres av pris ❤

Charlotte Louise

18.07.2017 kl.08:32

Madelén Skare Olsen: Ja, ta en titt! Mange fine kjoler der, som du kan få formsydd også :-)

Tusen takk, hyggelig du likte videoen! Vi koste oss masse i Sicilia med brudeparet og resten av gjestene :D Bryllup er stas!

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv