30 SPØRSMÅL OG SVAR (CHARLOTTE LOUISE)

hits

30 SPØRSMÅL OG SVAR

Skrevet 04.06.2017 kl.19:49 av Charlotte

Jeg har sett noen spørsmål-og svar-innlegg som jeg synes hadde vært morsomt å svare på selv også. Så da ble det slik! Dette er rene bli-kjent-spørsmål, og kanskje dere får et litt mer innblikk av hvem jeg er som person? 

1. Hvor gammel er du? 
Jeg er 22 år! 

2. Hvor høy er du?
176 cm.

3. Stjernetegn?
Jeg er tyren. Ganske sta, med andre ord - på godt og vondt ;-).

4. Favorittsang akkurat nå?


5. Er det noen du savner?
Lucinda, som har flyttet fra meg til London! He he. Vi holder jo kontakt ofte, men gleder meg til sommeren hvor vi faktisk kan være sammen. Også savner jeg alltid familien min her i Oslo, da. 

6. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? 
Haha, den er faktisk til kjæresten - som satt i sofaen i stua, mens jeg var veldig trøtt på soverommet. Den lyder som følgende "Jeg har lite strøm, men legger meg nå! Kan jeg få et nattakyss?". Haha...

7. Hvem ringte du sist?
Jade-Celine. Hun og jeg ringer hverandre omtrent hver dag, gjerne på FaceTime. Det kan gå noen minutter uten av vi snakker også, er bare hyggelig å holde hverandre med selskap. Hehe ♥

8. Drømmereisemål?
Åh, jeg har så reisefeber! Nå er det jo ikke lenge til jeg skal til Italia for første gang, og det gleder jeg meg veldig til. Men andre drømmereisemål må være vestkysten i USA, reise til favorittbyen New York igjen, eller Bali! Jeg vil reise masse, med andre ord. 


 

9. Hvordan er du som venn?
Hm, jeg må vel si at jeg er snill og omtenksom, samt en som de alltid kan stole på. 

10. Hvilken bok leste du sist?
Jeg leste Sophie Elise sin bok, Forbilde, og den leste jeg ferdig på to dager. Den fanget meg veldig, så den anbefaler jeg deg å lese om du ikke allerede har kapret jeg boken. 

11. Hvilken TV-serie følger du med på nå?
Jeg er en ordentlig serie-junkie, og det er mange serier jeg følger med på. Blant annet siste sesong av Pretty Little Liars, Prison Break og Homeland er de som jeg følger med på nå. 

12. Har du stasjonær eller bærbar data?
Jeg har bærbar data. Jeg har dessverre ingen Mac, men tviholder på den gamle skoledataen som jeg fikk i første klasse på videregående skole. "KassePC'en" kaller jeg den. Den har som vane å summe og lage lyd etter en halvtimes tid, hvilket førte til at jeg i forelesning måtte skru dataen av- og på i første pause. Skal si at jeg er flink til å ta vare på ting da. KassePC'en har jeg hatt i seks år nå, men må si at den synger på sitt siste vers. Huff, fryktelig tung er den også! 

13. Hvilken iskrem er din favoritt?
Åh, det må være salt karamell fra Häagen Dazs! Den er dessverre relativt dyr, da. Ellers liker jeg veldig godt vaniljeiskrem med sjokoladebiter. Nam.

14. Hvilken dessert er din favoritt? 
Åh, hvis jeg er på restaurant så bestiller jeg gjerne sjokoladefondant med iskrem, ellers er Pavlova min favorittkake. 

15. Hva er den største premien du har vunnet?
Det var en periode på ungdomsskolen hvor jeg meldte meg på all mulig slags konkurranser, og jeg hadde litt vinnerflaks! Jeg vant pressepass på Hovefestivalen, hvor jeg fikk ta closeup-bilder av blant annet Lana del Ray og Snoop Dogg. Ellers har jeg vunnet 5000,- på BSU-kontoen min. Weho. 


 

16. Foretrekker du havet eller basseng?
Havet!! Jeg elsker å bade, og regner meg selv som en badenymfe. Basseng kan være deilig det og, dersom det er oppvarmet. Men ja takk til havet!

DCIM\100GOPRO

17. Hva bruker du helst penger på?
Reise! Jeg kan gjerne ha shoppestopp og la være å dra ut på byen, dersom jeg vet at jeg får spart opp til en kommende tur. 


 

18. Vil du anse deg som introvert eller ekstrovert?
Ekstrovert! 

19. Kan du noen andre språk enn norsk?
Ja, engelsk og spansk. Sistnevnte kan jeg absolutt ikke flytende, men jeg tror jeg kan gjøre meg forstått med typisk turist-småprat. 

20. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? 
Sokker! Jeg må ha på sokker innendørs, for jeg er alltid så kald på bena. Ellers er det ingenting som slår å gå barbeint i varm sand... 

21. Er det noe du tror leserne dine ikke vet om deg?
Hm, det må være at jeg danset fra jeg var 2-3 år og holdt på med det aktivt i maaaange år. Det har jeg ikke blogget om på en del år, så kanskje det?
Jeg har tatt fem klassisk ballett eksamener ved Royal Academy of Dance, danset med Putti Plutti Pott og vært på elitepartiet på Heges i hjembyen. Dans var min store lidenskap! 

Noen gamle dansebilder jeg fant i farta. Haha!

22. Liker du kaffe?
Gjett om! Jeg elsker- og må ha morgenkaffen min. Helst sort. Er jeg på café tar jeg gjerne caffe latte. 

23. Vil du ha barn?
JA! Ikke enda, riktignok, men om noen år. Jeg vil gjerne være gift først, da. 

24. Nevn tre ting du og din samboer har til felles
Kim Ruben og jeg har vært kjærester i seks år(!), og samboere i snart tre år. Tre nevneverdige ting vi har til felles må være:
   1. Vi har samme syn på en riktig så god kveld: deilig mat, god vin, favorittserie/film på TV og lange samtaler til natten lang.
   2. Vi har nesten samme humor, og det går ikke en dag uten at vi ler godt! 
   3. Vi elsker å reise. Begge to liker å gjøre research og vi vil begge lære mest mulig om landet vi skal besøke i forkant, noe som gjør reisen ekstra bra!

25. Favorittsted å spise med venner?
Åh, det må være hjemme hos en av oss, eller så er jeg veldig glad i Lektern og Olivia på Aker Brygge!

26. Dine tre nærmeste venninner?
Ida, Lucinda og Ingerid! 

27. Når var sist gang du gråt?
Det var på torsdag, det. Da sa jeg hade til familien, og var ikke i form. Litt sentimental der, ja. Før det var det i forbindelse med terrorangrepet som hendte i Manchester :( 

28. Hva er din favorittsesong?
S.O.M.M.E.R! Deretter høsten, så våren og sååå vinter til slutt.29. Hva skulle du ønsket fantes av overnaturlige ting?
Havfruer!! Har et lite ønske om at det finnes. 

30. Noen gang mistet telefonen i gulvet?
Ja, senest i søvne i natt! Jeg presterte å miste både telefonen, en bok, håndkrem og noe annet greier ned fra nattbordet. Da jeg våknet var mobilen vendt med fremsiden mot gulvet, og jeg hadde litt hjerte i halsen da jeg skulle snu den. Heldigvis ingen riper! Jeg kan være ganske så klumsete, og nå gjør jeg visst ting i søvne også. Haha. 

elisebr

06.06.2017 kl.10:04

Så fine svar! :) Ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv