VLOG: EN LITEN SVERIGETUR (CHARLOTTE LOUISE)

hits

VLOG: EN LITEN SVERIGETUR

Skrevet 28.05.2017 kl.14:14 av Charlotte

Husk HD-kvalitet og fullskjerm for best versjon

God søndag! Nå har jeg postet min aller første- og lille videoblogg på Youtube! Jeg har riktignok flere videoer der, men ikke med tale og i samme kategori. Haha, jeg har veldig mye å lære meg hva gjelder redigering og ikke minst filming med kameraet, men jeg synes iallefall det er supergøy! Se på videoen for å se litt godstemning på veien fra torsdagen, hvor Kim Ruben, Jade-Celine og jeg kjørte til Sverige for litt etterlengtet harryhandel. Hvis du vil, følg meg gjerne på YouTube! 

05.06.2017 kl.05:47

Har du ikke lappen? :o

Charlotte Louise

07.06.2017 kl.23:40

Anonym: Nei, Madelen, jeg har ikke det enda :-)

Madelén Skare Olsen

09.06.2017 kl.13:58

Sorry, Charlotte. Måtte slette informasjonskapslene på pc og mobil, så da glemte jeg jo helt at navnet mitt forsvant. Takk for at du gjorde meg oppmerksom. Og takk for svar på spørsmålet. Innbilte meg at du holdt på å ta lappen for en tid tilbake, så derfor jeg lurte ;) Men. Det er jo ingen hast når du bor sentralt og har folk som stiller opp!

Med ønske om en god sommer :D Og gratulerer med gjennomføringen av bachelor. Jeg la vel igjen en anonym kommentar der også. Skal passe på det i fremtiden. Har jo ingen intensjon om å kommentere anonymt, jeg! ^^

Charlotte Louise

11.06.2017 kl.09:56

Madelén Skare Olsen: Det er i orden! Takk for det. God sommer til deg også :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv