FERDIG MED TREÅRIG BACHELORSTUDIUM! (CHARLOTTE LOUISE)

hits

FERDIG MED TREÅRIG BACHELORSTUDIUM!

Skrevet 24.05.2017 kl.13:16 av Charlotte

Hurra! Jeg har fullført bachelor i ´markedsføring og merkevareledelse´!

35 eksamener, en bacheloroppgave og tre år på Høyskolen Kristiania senere har jeg endelig en bachelorgrad. Tiden har gått fryktelig fort. Det har vært tøft, frustrerende, gøy og spennende. For meg er det også litt vemodig å avslutte epoken i livet mitt som student. Jeg har gått sammenhengende på skolen siden jeg startet på barneskolen, men endelig er det min tid for å møte hverdagen med andre rutiner. Endelig min tur til å slippe et evigvarende stress, hvor innleveringer etter innleveringer venter rundt ethvert hjørnet. Jeg ser frem til å jobbe. Ha faste arbeidstider og en slags annen frihet jeg aldri har kjent på før. Det vil være rart å ikke møte opp kl. 08.00 i klasserommet med mine medstudenter som jeg er blitt så glad i, men det skal bli godt å slippe eksamensstresset, magekramper og tårer før en oppgave. Hehe! Blandede følelser, men JEG HAR KLART DET!

A TRIP DOWN MEMORY LANE:

♥ Fadderuke, august 2014

♥ Første skoledag
♥ Klassetur til Dublin

"/>

♥ Minner fra vennskap jeg har fått for livet

♥ Bacheloroppgave levert med Gabriela Nå kan vi ta sommerferie med god samvittighet, og videre blir det spennende å se hva fremtiden bringer hva gjelder jobb og eventuell master!

Håndballgutt

24.05.2017 kl.13:35

Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med treningsklær og fletter i dag? Da er du kjempesnill😀😀😊😊 du hadde vært så fin med treningsklær og håret i fletter!!

Victoria Larsen

24.05.2017 kl.13:41

Så utrolig koselig innlegg! SÅ flink du er. Gratulerer så mye :-)

Frkfremtid

24.05.2017 kl.14:20

Gratulerer så mye! Nyyyyt sommerferien! <3

05.06.2017 kl.05:30

Herlig! Hva tenker du å søke av jobber, og kan du legge ut oppgaven? :D

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv