FEM GRUNNER TIL Å SMILE LITT EKSTRA I DAG (CHARLOTTE LOUISE)

hits

FEM GRUNNER TIL Å SMILE LITT EKSTRA I DAG

Skrevet 23.05.2017 kl.07:43 av Charlotte

Det så ut til å bli en kjip tirsdag i dag da jeg våknet, men av ulike grunner så kan jeg ikke la være å trekke litt på smilebåndet til tross for at det er dagen før eksamen. Jeg skal riktignok ikke gjøre noe spennende i dag, da tiden må gå til siste innspurt av pensumlesing, men her er mine fem grunner til å være litt ekstra glad i dag:

Store, små gleder

♥ Jeg har allerede fått mitt første jobbintervju - spennende!

♥ Fra- og med i morgen er jeg ferdig som student + sommerferie! 

♥ Jeg har endelig funnet en fiiin kjole til sommerens bryllup i Sicilia

♥ Jeg har fått en superkul bikini i posten (og etter bursdagsfeiringen har jeg nå tre bikinier, hvilket betyr tre bikinier mer enn jeg hadde fra før av)

♥ Jeg har fått bindet inn bacheloroppgaven, noe jeg synes faktisk er litt stas. Gøy å se den i fysisk form. 

Det er ikke alltid så mye som skal til, gitt. Ha en fin tirsdag videre, så snakkes vi i morgen. La oss håpe min aller siste eksamen går strålende! 

Oppdatering:
Jeg var ikke klar over omstendighetene rundt eksplosjonen i Manchester da dette innlegget ble skrevet. Snakk om kontraster... Det blir på en måte meningsløst å skulle grue seg til morgendagens eksamen nå. Det er helt forferdelig, og jeg klarer ikke å uttrykke sorg og sinne på en god nok måte. Jeg må innrømme at det har vært vanskelig å fokusere på skole i dag, og det er hjerteskjærende å følge med på nyhetene. Varme tanker sendes til alle pårørende og skadde. 

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv