TIPS: BODY CREAM FRA MYK (CHARLOTTE LOUISE)

hits

TIPS: BODY CREAM FRA MYK

Skrevet 17.11.2015 kl.09:32 av Charlotte

 ♥ NY I SAMLINGEN ♥


Kroppskrem fra MYK finner du →HER← til 249,-

Det siste året har jeg slitt litt med irritert hud på leggene som følge av at de blir fort tørre. Jeg har lenge brukt den gode, kjente body lotionen fra Body Shop, men jeg tror parfymen i den har gjort at jeg har fått enda mer røde områder, i tillegg tar det en evighet før den tørker inn - og for en student i farten på morgenkvisten, er det siste prioritet. MEN, dere! Denne kroppskremen fra MYK tørker raskt inn, til tross for at kremen er rik. STORT pluss. Nå kan jeg faktisk rekke å smøre meg på morgen! Og det hjelper ihvertfall veldig på de irriterte områdene og bena føles myke. Det var ikke uten grunn at jeg valgte denne versjonen av de fire ulike de har - nemlig dette med at den skal forminske irritert og tørr hud. Jeg har brukt den i rundt to uker nå, og har ingenting å klage på! Den lukter nøyaktig som de andre produktene jeg skrev om  →HER←, og som nevnt tidligere gir duften meg en skikkelig spafølelse. Hverdagsluksus ♥ Et tips denne tirsdagen :-) 

Produktet er sponset.

Henriette Celin

17.11.2015 kl.12:11

Har også veldig tørre ben for tiden, kanskje denne kunne hjulpet? men det at du reagerte på parfymen kan nok jeg fort gjøre og, i og med at jeg har veldig sensitiv hud :-/

Charlotte Louise

17.11.2015 kl.12:24

Bergensergenser: det var ikke parfymen i denne bodylotionen jeg reagerte på - men den fra Body Shop!:-) Anbefaler veldig denne fra MYK:-) Virker som om du også har samme ben som meg, på en måte! Hehe. Et pluss er at den varer lenge, og trenger ikke mye krem for at hele benet blir dekt.

Henriette Celin

17.11.2015 kl.14:14

SV: Åja, okei. Jaha, så bra da! nei da kan jeg jo se om jeg ikke får prøvd denne ;P

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv