NY HUDPLEIESERIE - MYK (CHARLOTTE LOUISE)

hits

NY HUDPLEIESERIE - MYK

Skrevet 27.10.2015 kl.07:23 av Charlotte

Produktene er sponset, men innholdet og meninger i denne posten er ikke betalt!

Etter å ha jobbet på parfymeriet Skin Tonic i to år lærte jeg mye om hudpleie. Jeg var på Clarins, Dior og Chanel kurs og har tatt med meg litt kunnskap videre. Selv om jeg sluttet for et par år siden, har jeg alltid renset og kremet huden min morgen og kveld. Om jeg ikke har vært like flink har jeg alltid gjort det hver morgen. Så når jeg ble spurt om å teste disse produktene nølte jeg ikke ett sekund, ettersom jeg stadig er på utkikk etter nye og gode velvære-produkter.

Sensitive Skin CareMYK er en ny hudpleieserie fra Pharmatech Norway (de som har eksem.no), og denne serien har norskproduserte produkter uten de unødvendige stoffene parabener, parfyme, mineraloljer og plastikk! JA, det blir faktisk brukt plastikkstoffer i noen produkter der ute, folksens! MYK ble lansert for en drøy uke siden, og jeg er så heldig som har fått testet et par produkter som er egnet for alle, spesielt de med sensitiv hud:

♥ Ultra Rich dagkrem og nattkremMengden av én 'pump' fra kremflasken - perfekt til å smøre ansikt og hals. 
Grunnen til at jeg valgte disse produktene er fordi jeg selv sliter med tørre partier og kan fort få rød hud om vinteren, og er da veldig deilig å smøre på med gode kremer. Ultra Rich er en ekstra rik krem med ekstrakter fra grønn te og Macadamianøtt, og etter å ha prøvd produktene i et par dager merker jeg stor forskjell i forhold til flassing under nesen. Selv om ansiktskremen er rik så trekker den seg lett inn i huden, uten å etterlate en glinsende og fet hud. Det er det værste jeg vet - når det tar evigheter for en krem å tørke inn... Dag- og nattkremen lukter rent og litt grønn te(en litt spesiell lukt med andre ord), men dette er på grunn av at det ikke er tilsatt noen parfyme. Jeg får litt spa-følelse over lukten til alle produktene! Et pluss er at flaskene er på 50 mm og er nette, så er fine å ha med seg på overnattinger eller reiser! 

Brilliant shampoo og balsam 

Disse hårproduktene er milde, her også uten unødvendige stoffer. Shampooen og balsamen er basert på argan - og jojobaoljer noe som gjør at håret føles mykt og etterlater det glansfult! Disse har jeg brukt de dagene jeg ønsker å rette håret mitt, for å få en sunn og ekstra glatt look, samt skinnende glans. Jeg merker at jeg får nok fuktighet til håret uten at det tynger eller gjør at håret ser fett ut, noe som jeg ofte kan oppleve med produkter med slike oljer i... Disse lukter helt nøytralt, noe som igjen gir en spafølelse! Jeg savner riktignok en søt og godlukt, men det får man som regel kun i produkter med unødvendige stoffer.

Hvis dere vil lese mer om produktene kan du sjekke ut siden til MYK HER(ekstern lenke). Anbefales!♥ 

PS! Jeg har fått lov til å gi dere 30% rabatt på myk.no frem til søndag ved bruk av koden: charlottelouise2015

Henriette Celin

27.10.2015 kl.10:23

Så fine produkter! liker når produktene ikke har alt det unødvendige tullet i seg, og når de tar hensyn til sensitiv og tørr hud slik jeg har. Hva ligger prisen på disse produktene? (:

Charlotte Louise

27.10.2015 kl.15:32

Bergensergenser: Jeg liker dem skikkelig godt! Prisen ligger på 250,- per stykk! Men, jeg har fått en rabattkode til dere på 30% ved bruk av denne koden: charlottelouise2015

Anbefales :)

Henriette Celin

27.10.2015 kl.16:31

SV: Jaha, okei. Tror nok ikke jeg kan teste noe av det enda, lommeboken er litt tynn for tiden ;-P

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv