DRØMMEHOTELL PÅ NISSI BEACH (CHARLOTTE LOUISE)

hits

DRØMMEHOTELL PÅ NISSI BEACH

Skrevet 15.06.2015 kl.10:54 av Charlotte

DREAM HOTEL: Nissi Beach Resort

På turen våres til Ayia Napa lå vi de fleste dagene på Nissi stranden. Etter tips fra Mamma anbefalte hun oss om å besøke Nissi Beach Resort, et hotell som ligger rett ved denne stranden og som jeg en gang skal bo på den dagen jeg drar tilbake til Kypros. Jeg knipset bilder av den vakre hagen utenfor deres hotell og sendte de til Mamma, og hun sa det var like vakkert der som for 30 år siden... Det var virkelig helt idyllisk. Det er riktignok dyrere enn de andre hotellene, er også derfor det er et ønskemål.

Vi fikk ikke sett inne på rommene så klart, men hver dag gikk vi gjennom den store inngangen, den VAKRE hagen (hvor vi var vitne til to brylluper) og spiste lunsj på deres flotte kiosk. Når vi gikk gjennom hagen tenkte vi at vi gjerne skulle ligget ved det store fine bassengområdet med luksussenger ved siden av.. Hihi, er lov til å drømme ♥

Mine bilder:Jeg har nå sett på Hotels.com og ser at den har fått merkelappen "utmerket" og en score på 4.1/5! Du finner hotellet her(ekstern lenke) og hvis du noen gang skal til Kypros vil jeg anbefale å sjekke ut priser her, altså. Jeg har riktignok ikke bodd på hotellet, men utenfra ser det helt fantastisk ut. 

Bilder fra hotels.com


Sjekk det her da!! Her vil jeg bo en gang :-)

Hotels.com rabattkode hos Rabble!

Jeg vil avslutte med å tipse om at dere på rabble.no(her finner du mange rabattkoder online) kan få rabattkoder til hotels.com!! Klikk deg inn Hotels.com rabattkode(ekstern lenke) for å sjekke ut tilbud- inkludert dette hotellet! 

Har du ditt eget drømmehotell? :-) 

axela

18.06.2015 kl.21:38

Så kjempe fine bilder!

Charlotte Louise

20.06.2015 kl.08:41

axela: Tusen takk!! :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv