P A R A D I S E (CHARLOTTE LOUISE)

hits

P A R A D I S E

Skrevet 08.06.2015 kl.21:55 av Charlotte

Jeg vil egentlig bare stikke innom for å vise dere et lite bildedryss fra nok en fin dag i Kypros. Denne gangen beveget (les: tok taxi) vi oss til nabobyen Protaras, mer eksakt:

Konnos Beach♥

Jeg angrer på at jeg ikke tok med speilrefleksen for å knipse noen bedre bilder av denne vakre perlen av en øy, men mobilbildene får holde! Ingen filter er nødvendig her altså - det var virkelig helt skjønt. Krystallklart - og rent vann, kun en liten restaurant og veldig avslappende atmosfære. Denne stemningen ble dessverre satt en liten demper på da store mørke skyer la seg over stranda og regnet falt ned... Pyttsann, vi fikk da noen herlige timer i solsteken selv om. FOR EN PLASS!

Middagstid i Ayia Napa sentrum:

Dette stedet var vel kanskje mer appellerende til små barn, men hey - vi fikk se en (ekte) pappegøye! Vi koste oss, til tross for dårlig mat...En liten svipptur innom Mexico:
Vi bestemte oss derfor å gå til naborestauranten hvor det var så god stemning, og det var det virkelig når vi plutselig hadde på oss skikkelige meksikanske hatter. Hehe, vi klarte ikke å stoppe å le når servitøren bare plasserte de på oss!! 

Resten av kvelden har vi slappet helt av på balkongen her i leiligheten med musikk, øl og god stemning! Skravla går i ett og likedan gjør latterkulene... Altså, Lucinda er den perfekte reisepartner ♥

Iselin Renée

09.06.2015 kl.20:38

Fantastiske bilder :)

Charlotte Louise

09.06.2015 kl.20:42

Iselin Renée: Tusen takk for det, Iselin! Og du!! tusen takk for så hyggelige kommentarer du gir meg. Setter jeg pris på :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv