HANDLE I NÅTIDEN (CHARLOTTE LOUISE)

hits

HANDLE I NÅTIDEN

Skrevet 15.03.2015 kl.18:10 av Charlotte

Mai 2011 skrev jeg teksten nedenfor, og selv om det er snart fem år siden så ønsker jeg å dele den på nytt, men denne gangen med noen få justeringer. Bare noen tanker denne fine søndagen.

Jeg tenker på fremtiden utallige ganger. Hva vil jeg bli, hvor vil jeg reise, hvem vil jeg være med, hva vil jeg gjøre, og hva kan jeg gjøre for å oppnå disse målene, disse drømmene?

Jeg har tatt meg selv i å ha alt for store, urimelige mål og drømmer, og hatt alt for høye krav til meg selv. Det har ført til at disse tankene har gått over til tvang, og til slutt handler hele hverdagen om akkurat dette. Da venter jeg på den dagen jeg skal bli sånn og sånn, for det er først da jeg kan begynne å leve. Kjenner noen seg igjen? Dette er en stor og slem tankegang. Den er helt feil. Jeg har levd så og si de siste tre årene slik på grunn av personlige årsaker. Hva om vi aldri oppnår å bli sånn og sånn, eller kommer dit og dit, eller får den og den drømmen til å bli virkelighet? Når skal vi begynne å leve det livet vi har fått tildelt da? Vi kan ikke alltid vente på at dagen skal komme, vi må starte å leve . I nuet. 

Det er viktig å sette seg mål, forventninger og drømmer. For uten disse har vi ikke noe å strekke oss til, noe å se frem til. Det er sunt å drømme. Jeg er avhengig av å ha noe å se frem til, enten det er en ny episode av favorittprogrammet eller en reise. Men jeg mener at det er viktig at ikke disse drømmene tar helt overhånd over nåtiden, at det stopper deg i å leve livet. Det samme gjelder fortiden. Fortiden er over, og det er umulig å forandre på den, selv om man kan irritere seg over noe som har skjedd. Vi befinner oss alltid i nåtid, sekund for sekund, det er ikke mulig å eksistere i verken fortid eller fremtid. Vi må innse at livet er her og nå. Ikke la fortiden eller fremtiden ødelegge livskvaliteten. Det er noe jeg må ta meg selv i og.

Tenk på fremtiden og handle i nåtiden. For fortiden, den er over. - Charlotte Louise

Jade-Celine

15.03.2015 kl.18:13

Sterke, flinke og fine Charlotte <3

Rikke

15.03.2015 kl.18:22

Så enig! Kloke jenta <3

Aftur

21.03.2015 kl.21:31

Herregud, du skriver så utrolig fint! Jeg begyndte nettop å lese bloggen din, men jeg kjenner meg utrolig godt igjen bare ved å lese dette ene inlegget! Håper du oppnår det du drømmer om, uavhengig av kravene du har stilt deg til drømmen. Det håper i alle fall jeg <3

Charlotte Louise

25.03.2015 kl.20:54

Aftur: Åh, for en motivasjon du gir meg her! :) Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv