VIDEO: HVORDAN LAGE FISKEBENSFLETTE (CHARLOTTE LOUISE)

hits

VIDEO: HVORDAN LAGE FISKEBENSFLETTE

Skrevet 04.10.2013 kl.12:46 av Charlotte


Vri tannhjulet til 1080p HD for best kvalitet. 

Da har jeg laget en oppdatert versjon om hvordan du kan lage fiskebensflette. Det er kjempe enkelt og jeg synes det er så mye finere enn vanlig flette. Håper dere som ikke forstår hvordan man lager det nå fikk en bedre peiling og at jeg forklarte det sånn nogenlunde greit via denne videoen. Lykke til! :-)

TIPS: For en mer detaljert flette så bruk mindre hårdeler når du skal legge det over til den andre siden.

Lena

04.10.2013 kl.18:59

Hei på deg!!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at siden din er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer mega ofte fremover!!!!

Helena

05.10.2013 kl.01:06

Hallo!!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at dennne siden er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen?? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger mega masse fremover!!

Leonora

05.10.2013 kl.08:07

Utrolig bra film:D Takk for tips, du er flink!

Karine

05.10.2013 kl.12:08

Heisann! Helt til å begynnne med fortellle deg at dennne siden er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen????? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!

Lise C H

06.10.2013 kl.11:40

Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til?

Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi?

thereseoppegaardpaulsrud

09.10.2013 kl.18:29

du fikk det jo til å se enkelt ut :o haha, takk for tipset

Trine Nilsen

09.10.2013 kl.18:35

Utrolig fin blogg! Hadde vært veldig koselig om du tok deg en tur innom min blogg også, hadde satt veldig stor pris på det :) <3 Håper du kan hjelpe meg med spørsmålet mitt :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv