MY SCARS (CHARLOTTE LOUISE)

hits

MY SCARS

Skrevet 12.08.2013 kl.13:15 av Charlotte

Day 22 -  Your scars 

Jeg synes at arr ikke skal ødelegge noe for en. Jeg synes faktisk det kan være fint. De viser hva man har vært gjennom, og hvert arr har som regel alltid en historie bak seg! Jeg har vært svært heldig hittil, for jeg har ikke noen store og svært synlige arr. Men, jeg har noen som de alle har gitt meg en lærepenge.

1. Ben
Mine ben fikk gjennomgå da jeg var yngre. Jeg var en ivrig sparkesykkeler(?) og skulle absolutt ned en bratt og humplete vei på campingen - flere ganger. Jeg lærte aldri: falt alltid på samme sted (tre ganger) i bakken, som har resultert i arr på knær og på foten:"sparkesykkel-arrene"

2. Dumme piercing
Jeg fikk piercing i 16 års gave fra min venninne. Piercingen ble tatt for langt ut av navelen, og når jeg i tillegg fikk betennelse så vokste piercingen ut... Det har grodd igjen, men har blitt et kjempe stygt arr over navelen! Argh, skulle hørt på Mamma og ventet med piercing til jeg hvertfall ble 18! Nok en lærepenge. 

åh, grusomt :(

Det er jo klart at mine arr bare er noen fillesaker i forhold til andres som finnes der ute i verden.

HAR DU NOEN ARR?

onceaweek

12.08.2013 kl.14:26

Kjipt med arr etter piercingen... Jeg har to arr på hånden, etter at jeg fikk en siker i hånden, og det er det eneste arret jeg har ;)

*Jonette*<3

20.08.2013 kl.00:02

Jeg har masse arr... Alt fra hesteulykker :P Men det stopper ikke meg!

Meg c:

27.09.2015 kl.00:25

får arr av alt! sånn ser ALT! jeg hadde en eller annen maur som gikk over armen min, en gang jeg var ute, det ga arr (wtf?)

såå jah.. det styggeste arret er på 4cm (har målt xD) men det er sånn lilla rødt :C rett på kneet, så kan ikke bruke skjørt eller shorts, ser helt grusomt ut, med de stygge arrete beina mina

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv