CHALLENGE DAY 19 - WHAT MAKES MY DAY BETTER (CHARLOTTE LOUISE)

hits

CHALLENGE DAY 19 - WHAT MAKES MY DAY BETTER

Skrevet 30.07.2013 kl.10:40 av Charlotte

Day 19 - What are some things that can almost always make your day better? 

Noen ganger vil man bare legge seg under en stor og varm dyne og håpe at dagen går over. Dårlige dager. Det er jo slik at vi i stor grad ikke kan kontrollere det som skjer rundt oss til enhver tid. Men, det vi kan kontrollere er hvordan vi reagerer på de ulike hendelsene som tar sted. Har man en dårlig dag, så går det an i de fleste tilfellene å gjøre om tankegangen ved å finne på noe positivt. Her har jeg plukket ut noen ting som (nesten) alltid kan gjøre dagen min bedre:
 

* En intelligent samtale - En samtale som ikke kun handler om en typisk tenåringshverdag eller overfladiske temaer som f.eks den nye parfymen til Paris Hilton eller den nyeste genseren favorittbutikken har fått. Det er så deilig å snakke og diskutere på et dypere nivå. Ens ambisjoner, planer og mål i et liv. Tanker om livet og verden rundt en - og alt som foregår i den. 

* Komplimenter - Det skal ikke så mye til! "hei, god dag!". "Godt å se deg igjen". "Ha en fin dag" er også fine komplimenter å få, de må ikke nødvendigvis handle om en selv (selv om det er kjempe hyggelig det og)

* Å le - En god latter forlenger livet. Jeg er ei skikkelig fnisejente, og det skal ikke mye til for å få meg til å sette i gang en brølende latter. Det å sette på en film eller serie fungerer og. (Friends får meg alltid til å le).

* En lur - hvis det er dager hvor jeg er lei og ikke vil annet enn at dagen skal bli omme, så pleier det å bedre seg med en liten middagslur. Sove i alt fra en halv time - til 2 timer midt på en dag hvor man er litt lei - underverker! 

* Å danse - Jeg elsker å ha på feel-good musikk med ordentlige rytmer, da bare klarer ikke kroppen min å la være å danse. Ta på litt musikk og dans som om ingen ser deg - eller hvis det er din greie: dans som om alle ser deg! 

* Å tilbringe tid med nære og kjære. 

* og sist, men ikke minst: denne videoen med lillesøster vi filmet for 3 år siden ♥:


Hva med deg, hva er ting som nesten alltid kan få deg i godt humør?

 

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv