CHALLENGE DAY 14 - YOUR ZODIAC SIGN (CHARLOTTE LOUISE)

hits

CHALLENGE DAY 14 - YOUR ZODIAC SIGN

Skrevet 25.06.2013 kl.13:19 av Charlotte

Day 14 -  Your zodiac sign and if you think it fits your personality. 
TYREN:


"Kvinner som er født i Tyrens tegn interesserer seg ofte mer for klær og makeup enn deres medsøstre."

Da jeg gikk på slutten av barneskolen hadde jeg valgt ut et antrekk (eller med mine ord: outfit) for første skoledag. Hva det var jeg hadde valgt ut, er jeg litt usikker på - men det var nok noe som ikke egnet seg på skolen (ser for meg at jeg hadde tatt på meg en pyntet kjole). Mamma som var så fornuftig (men som jeg ikke så den dagen) nektet meg å gå med det nye outfitet. Jeg satt meg ned i trappa og nektet og ta på meg noe annet. Jeg nektet å gå på skolen hvis jeg ikke fikk ha på klærne jeg var i. Riktignok virker dette som om jeg var en liten bortskjemt drittunge, men det var altså ikke tilfelle. Hvordan denne lille historien endte, husker jeg ikke, men er rimelig sikker på at jeg fikk det slik jeg ville. For så sta er jeg. Det kan være både positivt og negativt..

"Ingen kan være så sta og holde så godt fast på sine beslutninger som en Tyr. Det er denne fastheten som ofte danner bakgrunn for Tyrens suksess i arbeidslivet og andre verdier"

Bortsett fra denne (litt barnslige) hendelsen, så vil jeg ganske enkelt ha ting gjort, jeg står for mine meninger (har jo alltid rett..) og har målrettede holdninger - nettopp dette som blir oppfattet som stahet. 
 
"Tyren er faktisk en av de mest trofaste medlemmene av dyrekretsen. Tyrens kjærlighet kommer da også først til sin fulle utfoldelse under trygge og stabile forhold.

 Når det gjelder mitt forhold til kjæresten min, så er jeg svært opptatt av trofasthet, trygghet og at det er stabilt - noe det absolutt er.  

 

Så, svaret på dagens challenge -  om jeg synes at stjernetegnet mitt passer til min personlighet? Ja! Jeg leser ofte "dagens horoskop", eller leser gårsdagens og ser om den "stemte". Hva slags stjernetegn er du, og passer det til din personlighet?


 

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv