CHALLENGE DAY 10 - YOUR FAVORITE BLOGS (CHARLOTTE LOUISE)

hits

CHALLENGE DAY 10 - YOUR FAVORITE BLOGS

Skrevet 06.06.2013 kl.16:26 av Charlotte

Day 10 - Your favorite blogs

Angelica Blick:

Hun gjør virkelig alt fullt ut når hun skal ta outfitbilder og har en fantastisk stil. Inspirasjon til tusen! Det at bildene hennes er av beste kvalitet etter min mening, gjør bloggen så verdt å lese!

Ulrikke Lund:
Norges store fashionista. Ulrikke kler seg i hva hun vil og ser alltid dødsbra ut. Jeg digger at hun liker å utforske klesstilen, og ikke kun følger hva som er trender - hun gjør det til sitt eget!


Nettenestea:


Vakre Anette med alle de fine klærne! Hun vet hvordan man setter sammen plagg og gjør trender til sitt eget. Elsker antrekkene hun bærer med glans. 

CathintheCity:

 
Vakre Cathrine som klarer å gjøre plagg spennende selv om det er enkle plagg. Hun ser alltid smashing ut, har mange fine plagg og vet hvordan man setter sammen trender og stiler. 


Livingdoll: 


Elise med de flotte klærne. Skulle gjerne vært i hennes sko (også bokstavelig talt) med de flotte (og dyre) designerplaggene. Inspirerende! 

Mine absolutte favorittblogger er disse nevnt ovenfor! Her finner jeg så mye inspirasjon. De tar alle sinnsykt bra bilder og ter seg alltid så fint. Inspo! Har du noen andre favoritter?

 

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv