CHALLENGE DAY 4 (CHARLOTTE LOUISE)

hits

CHALLENGE DAY 4

Skrevet 29.05.2013 kl.16:23 av Charlotte

Day 4-Your fears

Jeg er redd for at mine nære og kjære skal bli rammet av noe alvorlig,  jeg er redd for å få en uhelbredelig sykdom, jeg er redd for smerte, redd for å få kjeft, redd for veldig store høyder, redd for å feile og redd for å miste mine nærmeste. Jeg har noe stort og noe smått å bli redd for, men dette er ikke ting som preger min hverdag i noe stor grad i det hele tatt. Jeg er egentlig ikke så pysete av meg, liker jeg selv å tro! Jeg er ikke redd for å reise alene, å dra  til et helt fremmed land skremmer meg ikke, er ikke redd for å flytte for meg selv, sove i mørket, sove i telt, gå i byen om kvelden eller se på skrekkfilmer. Lite slikt som skremmer meg. Men er viktig å ikke tenke for mye på slike ting, heller se lyst på mørket. Jeg har noen store, overfladiske, frykter og det er følgende:

* SLANGER - Åfyttikatta! Bare jeg ser en lang mark på asfalten friker jeg helt ut. Det er noe av det verste jeg vet, og lurer veldig på hva som hadde hendt om jeg hadde møtt på en slange/hoggorm. Likevel har jeg lyst til å ha en slange rundt halsen da! (i en dyrepark vel og merke..)

* MUS - For noen forbannede gnagedyr, og eklere enn dette skal man lete lenge etter! Var en gang jeg våknet med mus i håret... Traumer! 

* STORE UKJENTE HUNDER - Jeg har aldri vokst opp med hund før nå de siste årene når Pappa har fått en og storesøster har en. Så med årene har det blitt bedre, men jeg er likevel ikke komfortabel med ukjente hunder. Det er skummelt når jeg møter en hund på gata. Da går jeg gjerne litt ekstra fort, unngår øyekontakt og går helt i veikanten.. Ellers synes jeg det er ekkelt når hunden slikker i trynet.. Blæh. (Er veldig glad i hunder jeg blir kjent med da)! 

Jeg grøsser av disse bildene... Grustomt! 


Hva med deg? Er du også redd for det jeg er? 

Carina

29.05.2013 kl.16:36

Er faktisk ikke redd for noen av de, men synes slanger er utrolig ekle dyr. Men har ikke noe frykt når jeg ser de, men vil jo ikke akkurat gå å klappe en slange heller da :P

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv