ONDSKAP KAN DREPE ET MENNESKE, MEN KAN ALDRI BESEIRE ET HELT FOLK (CHARLOTTE LOUISE)

hits

ONDSKAP KAN DREPE ET MENNESKE, MEN KAN ALDRI BESEIRE ET HELT FOLK

Skrevet 16.04.2012 kl.11:39 av Charlotte

Jeg våknet med en heidundrende hodepine i dag, og forstod fort at jeg ikke orket å sitte på skolen og følge med i timene i dag. Jeg hadde legetime i dag også, tok noen prøver som jeg får svar på senere. Har jo vært dårlig en stund nå, men er på bedringens vei ? og godt er det!

Ellers sitter jeg med en kopp te i hånden, 22. Juli-rettsaken på TV og dataen på fanget og skriver til dere nå. Det er spennende å følge med på TV. Spennende å se hvordan Breivik er i virkeligheten, eller i den forstand han er på direkte TV.  Må si jeg synes det er litt vemmelig å se denne mannen, som drepte 77 mennesker og skadde 50 personer, sitte der nesten helt uberørt av hva som har funnet sted. Han sitter der og hører på 127 mennesker blir ropt opp - navn - alder - og hvordan de døde/ble skadd. Jeg lurer så fælt på hva som fikk han til å gjøre det, hvordan en person kan være så kald!  å høre en drapsmann som berørte hele Norge prate for første gang er også svært spesielt.

Kommer til å slappe helt av i dag, og følge med så godt jeg kan(med tanke på formen) på rettssaken.  


 Flere som følger med på rettssaken?

ONDSKAP KAN DREPE ET MENNESKE, MEN KAN ALDRI BESEIRE ET HELT FOLK  - JENST STOLTENBERG

Silje Ravndal

16.04.2012 kl.11:47

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

Anna

16.04.2012 kl.17:20

Jeg er også syk :(, så jeg ser på den jeg også.

Maya Dara

16.04.2012 kl.17:37

Ja ser på det, enda jeg syns det egentlig er forferdelig ;( men du, hvordan lager du så bra headere? Tips? :)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv