UTALLIGE VEIER Å VELGE (CHARLOTTE LOUISE)

hits

UTALLIGE VEIER Å VELGE

Skrevet 27.02.2012 kl.21:00 av Charlotte

Etter skolen i dag kjørte jeg og Cathrinesøta ned til byen for en kopp kaffe på Babels. Var så hyggelig, vi har pratet om å ta denne catching-up-kaffen for en god stund nå, så det var bra vi endelig fikk det til! Hadde det så koselig, pratet om en del, bla. tiden hennes som utveklsingsår, russetid og skole. 

Sistnevnte vil jeg gjerne ta opp her med dere. Som programfag 2. året på videregående har jeg valgt Media, Psykologi og Markedsføring, og jeg er veldig fornøyd med valgene. Jeg håper at jeg innen de to årene med de fagene får bestemt meg for hva jeg vil studere og jobbe med videre! For det er så vanskelig... 
 

Du har sikkert hørt fra besteforeldrene dine eller dine foreldre si til deg: "Hva skal du bli når du blir stor da?". Jeg har alltid svart, siden jeg var liten, danser og skuespiller. Og nå de siste årene har jeg sagt at jeg liker mote og medieyrket veldig godt. "Jaha, det kan du jo bli" svarer de stille tilbake, før de skyter inn et men. Det kommer alltid et men. "Hva med lege da? Eller kanskje lærer eller advokat?"

Det er ikke bare-bare å vite hva man skal videre i livet. Valgene er enorme, større enn de noen gang har vært. Det finnes så mange linjer å gå, veier å velge. Eller så kan man jo satse på at livet vil ta plass etter at en stor og feit lottokupong har gått inn på konto. Men, sistnevnte kan man ikke akkurat basere eller veie livet sitt på. Studering er viktig. Det er bare så mange yrker og linjer som fyker rundt i hodet mitt som en flokk med fugler. Noen smarte, noen morsomme og noen drømmendes fugler.

Så da lurer jeg, hva vil du bli - og hva vil du studere? 

//deler av dette innlegget har jeg postet før//

 

Sofie :)

27.02.2012 kl.21:07

Det som virker mest interessant er for meg å være en skuespiller. Vet ikke om så mye annet jeg kunne tenkt meg å bli, men jeg har jo en god stund til å finne det ut :)

Cathrine

27.02.2012 kl.21:12

ooh LOVE THIS, koste meg masse med deg shnupp! Og jeg skal bli rik, det er alt jeg vet, da kan vi cuise rundt sammen i pochen min som selfølgelig matcher øyefargen min!

Meliissae

27.02.2012 kl.21:21

Er ikke helt sikker jeg :P

frida

27.02.2012 kl.21:34

hvor mange fag kan dere velge mellom?

på min skole må man enten velge realfagslinjen, som består av fysikk,kjemi, biologi og realfagsmatte, eller språk og samfunnsfaglinjen, som består av internasjonal engelsk, politikk, menneskerettigheter og sosiologi.

Har dere mulighet til å velge både fra realfag og samfunnsfag?

Veronika (:

28.02.2012 kl.21:56

Har veldig lyst til å studere psykologi :))

camilla

29.02.2012 kl.15:34

har søkt media to steder privat og som førstevalg. så jeg håper på å jobbe med media. har sykt lyst til å bli filmfotograf, noe som er den største drømmen min (om ikke regissør, haha!). ellers så kunne jeg tenke meg å jobbe i butikk også.virker så koselig å kunne se nye mennesker hver dag og være omgitt av klær... også elsker jeg å skrive også, så hadde vært morro med noe innenfor der. så jeg vet ikke... får se hva som skjer ;)

Eirin

03.03.2012 kl.14:17

Flyvertinne er noe jeg har hatt lyst til å bli lenge, hvis ikke har jeg lyst til å ha en jobb innen reiselivet. Men så ser det utrolig gøy ut å bli bryllups planlegger da. =)

Skriv en ny kommentar
Kategorier

Arkiv